Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Σήμερα όλη μέρα με το που κάθομαι μπάλα φουλ συσπάσεις, έχω περιέργεια να δω αν κατέβηκε ο μπέμπης γιατί ξεφούσκωσε και η κοιλιά μου ψηλά : )))

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και από μένα!

Τζο έχει κατέβει η κοιλιά σου και είχες πόνους όλο το βράδυ; Μήπως είσαι η επόμενη. Έλα να αρχίσουμε τα στοιχήματα! Εμένα η κοιλιά δεν κατέβηκε γιατί όλο στην αναπνοή και ψηλά νιώθω ενόχληση. Καλά έκανες και μας είπες για τη φίλη σου. Γενικά τώρα κρατάμε όσους είναι κουλ. Όσοι προσπαθούν να μας πανικοβάλουν με τους δικούς τους τοκετούς που τόσο δύσκολοι δεν ξανάγιναν να μην πω πού να τους γράψουμε.

Τριαντάφυλλο ευχαριστούμε για τη θετική ενέργεια. Πώς τα πας εσύ;

Νοπίτσα περαστικά ο βήχας.

Μαράκι μας κουράζει το βάρος τώρα. Εσύ έχεις εμπειρία τοκετού, γιατί ανησυχείς; Θα μου πεις λογικό είναι.

Jo μάλλον ετοιμάζεσαι;θα σου πει κ ο γιατρός.Πάντως εμένα χθες είχε κατέβει πολύ.

Rose ευχαριστούμε για τη θετική ενέργεια....σήμερα οι γιατροί...για να ακούσουμε ωραία νέα...

Κορίτσια μου, γύρισα!!!

2635 γρ. ο μπεμπούκος μου!!! Πολλή χαρά! Εννοείται δεν τα πήρε σε 3 μέρες, αλλά μου είπε ο ντοκ ότι λίγο πιο πάνω τώρα και λίγο υποεκτίμηση την προηγούμενη φορά, πάντως το όριο των 2,5 σιγά σιγά το περνάμε και το αφήνουμε πίσω μας! Το πιο ωραίο ήταν η πατουσάρα, το μέτραγε το ξαναμέτραγε ο γιατρός το πατουσάκι, 7,5 εκ. ολόκληρα, δεν το πίστευε! Έχει πάρει απ' τον μπαμπά του σ' αυτό, που φοράει 46! Τα καλτσάκια που του 'χω πάρει στο μεταξύ αποκλείεται να του κάνουν που τα πήρα μικροσκοπικά :tongue: Αμνιακό και αιμάτωση όλα τέλεια, δεν δυσφορεί καθόλου το μπουμπουκάκι μας, και πολύ πολύ ζωηρός.

Επίσης, είχα τελικά δίκιο, η μπάλα μου προκαλεί συσπάσεις, με το που κάθομαι (και τώρα που γράφω). Πετύχαμε και στον καρδιοτοκογράφο τη σύσπαση, χωρίς πόνο, μια χαρά μου είπε, να κάθομαι γιατί τη θέλουμε δραστήρια τη μήτρα. Και σεξ πάλι μου το τόνισε και όχι ματζούνια/τσάγια και χαζομάρες (γιατί τον ρώτησα).

Το κεφαλάκι του μπέμπη μερικώς εμπεδωμένο και έχει πάρει και κλίση, οπότε καλά το κατάλαβα!

Προχωράμε λοιπόν, αν και μου είπε να το ξεχάσω και ας έρθει όποτε θέλει! Μια κουβέντα είν' αυτό τώρα, με καταλαβαίνετε καλύτερα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Μπράβο jo μεγάλωσε ο μπουμπούκος!Πολύ χάρηκα!Συνέχισε εσύ τις φυσικές δραστηριότητες κ άσε τα ροφήματα...εγώ τα φοβάμαι!

Σε βλέπω κοντά κοντά πάντως!

Εμένα κορίτσια χθες βράδυ με έπιασε ένας πόνος, αφού κοιτούσα συνεχώς για υγρά!Μάλλον μου μπήκε στο μυαλό επειδή είναι χαμηλά....

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!Ολα καλα και εμεις με την γιατρο μεγαλωσε η μπουμπουκα μου 2.700 πηγε!Εχει μια περιτυλιξη και δεν εχει εμπεδωθεί ακομα αλλα δεν πειραζει όλα καλα!Αυτην την εβδομαδα δεν γενναμε!Ελπιζω αυριο και ο καρδιοτοκογραφος να είναι καλος!Κατα τα αλλα μου ειπε παλι ξαπλα και να μην κανω απολυτος τιποτα ουτε φαγητο!Μονο καμια κοντινη βολτιτσα μου επετρεψε και αυτό για την ψυχολογια μου περισσοτερο!Αυτα τα νεα μας!Καληνυχτα να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:?

Τζο&Νοπιτσα μια χαρα τα μωρακια σας...μεγαλωνουν κανονικοτατα!!! Τζο λες να με "φας" στη γωνια;;; χαχα...Καλε μην βιαζεστε να γεννησετε...οταν θα ερθει η ωρα τους θα βγουν! Εγω σαν δευτερομανουλα εχω ενα προβαδισμα αλλα&παλι τπτ δ ειναι σιγουρο!!!! Απο ενοχλησεις εγω νιωθω πολλες απο κατω...δ ξερω πως να τις εκλαβω... Επισης η κοιλια μ κατεβηκε πολυ&εχω καθε απογευμα συσπασεις με πονο στη κοιλια!!! Την πεμπτη εχω ραντεβου&ανυπομονω πΑααααρα πολυ....μακρυα μ φαινεται!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Γεια σας! Πολύ ωραία τα νέα σας κορίτσια. Είδες Τζο, είναι και οι αποκλίσεις οπότε δεν πρέπει να το δένουμε ότι είναι πραγματικό το βάρος που βγάζει. Σε κάποιο φόρουμ είχα διαβάσει ότι όταν γεννήθηκε το μωρό είχε απόκλιση 1 κιλό από τον υπέρηχο (!!!) ευτυχώς προς τα κάτω γιατί της το βγάζανε ως τεράστιο. Γέλασα με τα καλτσάκια... και είναι και τόσα ζευγάρια.

Νοπίτσα δεν πειράζει για την περιτύλιξη, ξέρουν και το ξετυλίγουν καθώς το βγάζουν με φτ.

Τα δικά μας τα νέα επίσης καλά. Δε μας είπε αν φαίνεται εμπεδωμένο ή όχι αλλά είπε ότι είναι όπως πρέπει. Από βάρος, μη γελάσετε, άλλο άκουσα εγώ (3200) και άλλο ο άντρας μου (2900) και καθώς δε μας δίνει τίποτα στο χέρι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι... χιχιχι. Είχαμε απόκλιση κι εμείς. Θα ξαναπάω την Τετάρτη. Πάντως είπε ότι μπορεί να πάρει μέρες από το Φλεβάρη.

Μαράκι και Ρεγγίνα, και χαμηλά είναι τα μπεμπάκια και έχετε και πόνους... άντε να δούμε ποια θα μας κάνει αναγγελίες...

Διαφημίσεις

Χαχα gargalitsa....δε ξέρω για την απόκλιση του υπέρηχου αλλά εσύ με τον άντρα σου την έχετε πιάσει...μέσα είστε!

Εγώ θα πάω με καισαρική προγραμματισμένη οπότε δε θα εκπλάγώ....θα κάνω έκπληξη σε εσάς!

Kαλημέρα, μανούλες!!!

Πολύ ωραία τα νέα κι απ' τις 3 μας χθες!!! Τα μωράκια τρώνε κι έχουν αρχίσει την κάθοδο!

Νοπίτσα, μη σ' απασχολεί η περιτύλιξη, σχεδόν τα περισσότερα περιτυλίγονται και μόλις βγει το κεφαλάκι τα ξετυλίγουν, δεν είναι τίποτα, και μια και δυο φορές.

Γαργαλίτσα, για τις αποκλίσεις τον ρώτησα "πόση απόκλιση να υπολογίζουμε" και μου είπε ότι όταν κάνεις τόσο συχνές μετρήσεις όπως εμείς (κάθε εβδομάδα) και πάντα στον ίδιο υπέρηχο και μας δείχνει σταθερή ανάπτυξη 200 γρ τη βδομάδα εδώ και 2 μήνες περίπου η απόκλισή μας δεν ξεπερνάει τα 100 γρ. Παίζουμε στα 3 με 3.100 στις 40 εβδομάδες. Στην καμπύλη που φτιάχνουμε δεν έχει ξεφύγει ποτέ από τη δική του ο μπέμπης (των 3 κ. στις 40), οπότε υπολογίζουμε σχετικά σταθερά. Έχω διαβάσει κι εγώ για αποκλίσεις και μισό κιλό και παραπάνω, αλλά πάντα παίζει ρόλο αν η κοπέλα είχε να κάνει έναν ολόκληρο μήνα μέτρηση και σε ποιον υπέρηχο και πόσο παλιό κι αν ήταν απ' τον ίδιο τεχνολόγο (γτ στα δημόσια πολλές φορές κάνει όποιος έχει τον υπέρηχο εκείνη τη βάρδια).

Εσείς τώρα πώς ακούσατε τόσο διαφορετικά; χαχαχα! Κι εμείς με τον άντρα μου ακούμε συχνά κάτι διαφορετικό και μετά ξαναρωτάμε ή μάλλον κάτι καταλαβαίνουμε διαφορετικά και πρέπει πάλι να μας τα ξαναλέει. Η φίλη μου μου έλεγε πως είχε πάει στο τελευταίο ραντεβού στο γιατρό με τον άντρα και τη θεία της και ο γιατρός της είπε ότι προγραμματίζουν καισαρική μέσα στην εβδομάδα και όταν βγήκαν το είχαν ακούσει οι δυο άλλοι και η φίλη μου ορκιζόταν ότι δεν είπε τίποτα τέτοιο ο γιατρός!

Λοιπόν, ούτε εγώ θα πόνταρα σε εμένα ως την επόμενη, εμένα απλώς είδαμε ότι έχει ξεκινήσει η κάθοδος, νομίζω το μαράκι ως δευτερομανούλα θα έλεγα κι εγώ πρώτη και μετά τη Ρεγγίνα μας. Γαργαλίτσα, μ' εσένα θα δείξει! Μάλλον μαζί μας βλέπω πολύ πολύ κοντά να γεννάμε! Μ' αυτά όλα κουβέντα να γίνεται φυσικά, ποτέ δεν ξέρει κανείς και θα 'ρθουν όποτε είναι έτοιμα αυτά. Αλλά έχει σασπένς η υπόθεση! :tongue:

Επίσης, εγώ έχω μόνο πόνους μέσης και περιόδου και κάτι βελονιές στον κόλπο πού και πού, ούτε τακτικές ούτε ιδιαίτερα επίπονες, τίποτα, και το μωρό έχει μερικώς εμπεδωθεί αλλά μου είπε ότι 2 εβδομάδες τις παίρνω χαλαρά και για την τρίτη θα δείξει. Πρέπει να δω κάτι πιο χειροπιαστό για να χτυπήσουν καμπανάκια, τίποτα σε βλέννη ή κανένα πιο χοντρό σύμπτωμα τελοσπάντων! Του είπα να μετρήσουμε και τράχηλο να δούμε αν έχω διαστολή, αλλά μου είπε αυτό θα το μετρήσουμε όταν έρθει η ώρα να γεννήσεις, όταν αρχίσουν τακτικές συστολές ή σπάσουν τα νερά. Με λίγα λόγια βιάζομαι, αλλά πρέπει να κάνω υπομονή!

Σήμερα πρόγραμμα τρελό πάλι είχα: χθες πάλευα με τη νύστα απ' τις 7.30 το απόγευμα και αντιστάθηκα ως τις 9, οπότε έπεσα για ύπνο σαν βρικόλακας και σήμερα αντί να σηκωθώ μες στη νύχτα ξύπνησα πάλι 9! Αλλά μες στη νύχτα δεν ξέρω πόση ώρα κοιμήθηκα γιατί πονούσε η μέση μου και στριφογύριζα. Αυτά τα ωραία!!!

Καλημέρα να έχουμε!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ελάτε για απογευματινό ελληνικό καφεδάκι κορίτσια.

Έχουν πολλή πλάκα αυτά, άλλο να ακούει ο καθένας, όταν δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Τώρα για την καισαρική που λες Τζο ότι δεν άκουσε η φίλη σου, παίζει να μην ήθελε να το ακούσει, χιχι. Πώς, εγώ γεννάω ακούσατε σε 2 μέρες με καισαρική; Όοοχι, εγώ δεν άκουσα τίποτα τέτοιο.

Ρεγγίνα θα μας το αφήσεις για έκπληξη ε; Καλά, καλά... Όπως αισθάνεσαι εσύ καλύτερα.

Κι εγώ το ίδιο θα στοιχημάτιζα με την Τζο: πρώτο το Μαράκι μετά η Ρεγγίνα και στο τέλος εμείς οι 2. Έχει σασπένς πράγματι...

Γαργαλίτσα, κι εγώ εδώ κλεισμένη μέσα περιμένω τη μαία που έχει κολλήσει σε τοκετό! Είναι κι η Νοπίτσα που έχει 1/2 ΠΗΤ! Εμείς οι 3 μαζί πάμε μου φαίνεται! Η φίλη μου ναι, δύσκολα το χώνεψε γιατί είχε τέλεια εγκυμοσύνη, αλλά τελικά όλα εξελίχθηκαν μια χαρά και με το θηλασμό αποκλειστικά και με την ανάρρωσή της. Εσύ για πες, έχεις κανένα σύμπτωμα ή ήρεμα όλα;

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλέ ξέχασα τη Νοπίτσα. Νοπίτσα μου σε ποια σειρά θέλεις να μπεις; Μήπως ξέχασα κι άλλες;

Σήμερα στο μάθημα θηλασμού είχαν έρθει και ζευγάρια με μωρά λίγων εβδομάδων. Αχ ήταν απόλαυση να τα βλέπεις και να τα ακούς. Για μένα αυτό ήταν το καλύτερο που πήρα σήμερα. Είχα πολύ καιρό να δω τόσο μωράκια και ένιωσα ότι θέλω πολύ κι εγώ ένα. Πες το κι έγινε θα μου πείτε ,δε θα χρειαστεί να προσπαθήσω και πολύ χιχι... Αυτό που εννοώ είναι ότι συχνά χανόμαστε στα άγχη της εγκυμοσύνης και δε χαιρόμαστε την αναμονή ενός υπέροχου μικρού πλάσματος που θα γεμίσει την αγκαλιά μας. Ήταν έρωτας τα μωράκια κορίτσια, τι να σας λέω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...