Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από εμενα!!!Αυριο εχω γιατρο και ανυπομονω να δω ποσο βαρος πηρε η μικρη!Ρε κορίτσια και κατι ασχετο σας εχει πιασει και εσας μια μανια με την καθαριοτητα η είμαι η μονη?Θελω να είναι όλα πεντακάθαρα για όταν ερθει το μωρο!!!!!!!Και εγω εχω πονακια περιοδου,πονους στους προσαγωγούς λες και εχω κανει γυμναστικη και εχω πιαστεί!Και εχω και καποιες συσπασεις!!!Αυτά!!!!!!!!!!!!!:?

Γεια σας κορίτσια!!!

Πήρα το μαξιλάρι μποπυ από πρεναταλ καλο μου φαίνεται, κάνει 40 από 50. Τώρα πλένω το κάλυμμά του κι έτοιμο για θηλασμούς. Πήρα και ζιπουνάκια 6-9 αν και δεν έχουν ιδιαίτερη έκπτωση γιατί κάτι μου λέει ότι θα τα χρειαστούμε σε λίγο... χεχε

Κι εγώ νιώθω φόβο όσο περνάνε οι μέρες αλλά μόνο το βράδυ που λένε ότι βράδυ συνήθως ξεκινάει. Έτσι κάθομαι σαν την κουκουβάγια με αγωνία και λέω τώρα θα έρθει οπόνος τώρα θα σπάσουν τα νερά. Αλλά τίποτα. Έτσι τα ξημερώματα κοιμάμαι με την ησυχία μου.

Βρε τον καημένο τον μπέμπη... δεν τους αρέσει η φασαρία ούτε στη δική μου. Ποια ταινία ήτανε; Κι εγώ θέλω να δω τον νοτιά νομίζω το λένε.

Με γεια σας το μαξιλαρακι σου ευχομαι να το χαρειτε!!!!!!Καλα εννοείτε και εμενα τις περισσοτερες δουλειες η μαμα τις κανει!Την εχω ταραξει την καημενη αλλα τι να κανω!!!!!!!Ηκουνιαδα μου μενει διπλα ολο λεει θα βοηθησω θα βοηθησω αλλα τιποτα μολις δει δουλεια εξαφανίζεται!Σε λιγο περιμενω την μαμα για σιδερο 2 πλυντήρια της μπεμπας και εχει να βαλει και να απλωσει και αλλα 2!Που θα παει θα τελειώσουμε!!!!!!

Διαφημίσεις

Μεγειά!!! Κι εγώ σήμερα το πρωί πήγα και το πήρα και τώρα είναι για πλύσιμο! Μια χαρά είναι που το δοκίμασα (εμένα το ύψος με ένοιαζε μην είναι πολύ χαμηλό για τις αρχές), αλλά βάζεις κι ένα μαξιλάρι στην πλάτη και φέρνει το μπόππυ πιο κοντά στο στήθος. Κι εγώ ίδια τιμή, το κουπόνι δεν κολλούσε μαζί με την προσφορά του μαγαζιού. Καλό κούρεμα, beaute πριν έρθει η μπέμπα, ε; Τα ίδια έκανα κι εγώ προχθές :tongue:

Έχει πέσει πολλή καθαριότητα και αναδιοργάνωση σ' εμάς, αλλά τους προηγούμενους 2 μήνες, τώρα απλώς τα συντηρούμε. Ούτε κι εγώ τα κάνω μόνη μου, οπότε απλώς οργανώνω τους βοηθούς :D

Εν τω μεταξύ, πήγα και στα μάδερκερ που λέγαμε και είδα τα πυτζαμάκια, είχε πολλά φουσκωτά και πολύ ωραία αλλά τα νούμερα ως 3 μηνών είχαν τελειώσει σε όλα τα σχέδια στο mall κι έτσι δεν πήρα τίποτα, γιατί τα 3-6 και ειδικά μάδερκερ είναι όπως τα 6-9 από άλλες μάρκες, πολύ μακριά. Οπότε το άφησα και βλέπουμε. Πήρα κι ένα στρωματάκι έξτρα μαλακό που μπαίνει σε ένα swing/bouncer με βάση που μου έφεραν δώρο και μπαίνει και στο καροτσάκι μας για να 'ναι στα μαλακά ο μπεμπούλης.

Ποιος στη χάρη τους των μωρών μας με τέτοια περιποίηση, εμείς στα χρόνια τους ούτε τα μισά απ' αυτά δεν πρέπει να είχαμε!

(τον νοτιά θέλω να τον δω κι εγώ, χθες είδαμε το μεγάλο σορτάρισμα)

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γιατί σε πιάνει φόβος, γαργαλίτσα μου; Μήπως ανυπομονησία; Εμένα μακάρι να μ' έπιαναν πόνοι και τι άλλο θέλω! Βράδυ, πρωί ό,τι ώρα θέλουν! Αλλά ο μπέμπης μόνο στριφογυρνάει, να βγει δεν το σκέφτεται ακόμα. Κι εμείς γιατρό αύριο!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κορίτσια μου μόλις γύρισα...σταθερά τα πράγματα με το μπέμπη μου.Είναι 2850 κ μια χαρά.Θα με ξαναδει για να δούμε πότε θα γεννήσουμε.

Κ εμένα με έχει πιάσει τρέλα με την καθαριότητα...αλλά δυστυχώς δεν έχω βοήθεια,μόνο τον αντρούλη ....τον έχω κάνει νοικοκυρά!Δε πειράζει, υπομονή!

Jo μια χαρά οι εξετάσεις μου, ελπίζω κ οι δικλες σου!

Καλό βράδυ κοριτσάκια μου!

Ωραία, Ρεγγίνα, θα μείνει κι άλλο ο μπέμπης να μεγαλώσει ακόμα. Πολύ καλό το βάρος του θα τον βγάλεις κοτζαμάν παιδί έτοιμο.

Τζο είμασταν στα ίδια μαγαζιά στο μολ αλλά εγώ πήγα μεσημέρι. Με γεια μας τα μαξιλάρια. Άρα τους έφυγε 1 μπλε και 1 ροζ μποπυ σήμερα, χαχα. Θα είχε πολλή πλάκα να ψάχναμε τα μαξιλάρια την ίδια στιγμή. Στο μαδερκερ κοίταξα για ποδιά θηλασμού αλλά ήταν σα σάλι 30 ευρώ, σιγά, θα βάλω σεντονάκι ή δικό μου σάλι.Ναι είχα μποτέ σήμερα και πολύ μου άρεσε!

Ανυπομονησία είχα τους προηγούμενους μήνες. Τώρα που κοντεύει ο τοκετός φοβάμαι τη διαδικασία. Είμαι φοβιτσιάρα, όταν μου παίρνουν αίμα κοιτάω αλλού γιατί λιποθυμάω, χιχι. Λιοντάρι ε;

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ Νοπίτσα.

Πολύ φιλότιμη η κουνιάδα, ε; Στα λόγια καλά είναι όλοι αλλά στις πράξεις...

Δηλαδή αύριο οι μισές έχουμε γιατρό. Πώρε νέα που θα πέσουν.

Kαλημέρα!!! Η μέρα των γιατρών σήμερα! Τέλεια!

Ρεγγίνα, πολύ ωραία τα νέα σας, πολύ καλός ο μπέμπης και κερδίζετε και μια εβδομάδα ακόμη τουλάχιστον! Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα!

Καλά κι εγώ δεν έγραφα χθες το πρωί ότι μ' έχει πιάσει φόβος και χαρά; Ε, το πρωί ήταν ο φόβος, το απόγευμα η χαρά και το 'χα ήδη ξεχάσει, χαχαχα! Εγώ χθες όλο το βράδυ είχα πόνους περιόδου και μέσης, ζήτημα να κοιμήθηκα 3-4 ώρες. Δεν ήταν με τη μορφή συσπάσεων, ήταν ακαθόριστοι πόνοι συνεχόμενοι γενικώς και ήπιοι πολύ.

Χθες ήπια καφέ με την κολλητή μου που έχει μπέμπα 3 μηνών, με ξεάγχωσε φοβερά για τον τοκετό και γενικώς για το μετά μου τα περιέγραψε μεν όπως είναι, αλλά κατά κάποιο τρόπο αυτό σε ξεαγχώνει όταν βλέπεις ότι μετά περνάει και είσαι μια χαρά και βγαίνεις, ξαναβρίσκεις ισορροπίες και το μπουμπούκι σου μεγαλώνει κι ομορφαίνει!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα φίλες! Να'χετε όμορφα νέα απο τους γιατρούς σας σήμερα!Πως είστε κατατ'άλλα? Εγώ άρχισα να κουράζομαι...τα βράδια είναι απελπιστικά και δ μπορώ άλλο...ανυπομονώ να γεννήσω αλλά θέλω να πάρει και τα κιλάκια του ο μπέμπης! Όσο για την διαδικασία και εγώ ένα ψιλοάγχος το έχω...όχι τόσο για μένα, όσο για το μπεμπάκι! Απο δουλειές εγώ έχω μαμα&πεθερά αλλά κάνω&εγώ καμία(κρυφά)γτ με μικρό παιδί η σκούπα πρέπει να είναι πιο συχνή!

Τζο&Γαργαλίτσα μεγειά τα μαξιλαράκια σας! Εγώ κοιτάω το δικό μου μαξιάρι θηλασμού και ανυπομονώ να το χρησιμοποιήσω!

Ρεγγίναμια χαρά ο μπεμπούλης...πιανούμενος θα σου βγεί και όλα θα πάνε μια χαρά!

cPQop2.png2orjp2.png

Καλημέρα και από εμενα κορίτσια!!!!!!!!Εγω το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου καλα γιατι εχω πολύ βηχα,μολις ερθει ο αντρας μου θα τον στειλω να μου παρει ένα σιροπακι που μου ειχε γραψει η γιατρος φυτικο γιατι δεν παλευεται,εχω ταραξει και την μπεμπα!Κατα τα αλλα ανυπομονω να παω το απόγευμα γιατρο,εχω να παρω και εξετασεις από το μικροβιολογικο!Ελπιζω να είναι καλα τα νεα μας και να γεννήσουμε στην ωρα μας!Ετσι και αλλιως 2 βδομαδουλες εμειναν!!!!!!!!!!!Ρεγγινα μια χαρα ο μπεμπης σου μπραβο!Γαργαλιτσα ναι πολύ φιλοτιμη η κουνιαδα τι να πω?Εγω απορω γιατι το λεει αφου δεν θα το κανει?:rolleyes:Ελπιζω να εχουμε ολες καλα νεακια σημερα!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κιριτσακια μου

Δε σας ξεχνω

Να μας ζησουν τα νεα μπεμπακια

Εμεις ξενυχτι μαμ κακα(πολλα κακα)κ κολικοι

Κοντευετε κοριτσαρες

Μη σκεφτεστε τη γεννα αγχος ειναι λογικο αλλα θα δεθτε ειναθ μεχρι να φτασει η στιγμη μετα ολα κυλουν γρηγορα κ θατα παρετε αγκαλιτσα

Μη φοβασρε τπτ κ μην ακουτε ιστοριες για αγριους

Πολλα φιλακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...