Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βιργινία, καλώς ήρθες!

Καλή επιτυχία, κορίτσια, με τις αυχενικές σας!

Εμείς Δευτέρα πάμε για τον δεύτερο υπέρηχο! Κι εσείς το ίδιο, φουντούκι; Όχι για αυχενική, ε; Εμείς μάλλον θα την κλείσουμε τέλη Ιουλίου την αυχενική.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εγώ θα κάνω τον τριτο josephine επειδή έκανα εξωσωματική πηγα κ μια φορά πολύ αρχή που όμως το ζουζουνακι είχε καρδιακή λειτουργία βέβαια πολύ χαμηλή αλλά στν δεύτερος ήταν πανηγυρικη ή καρδιακή λειτουργία με 180 παλμούς!! Χαραααα!!!!

Ναι και εγώ εκεί υπολογισω τέλος Ιουλίου θα μας πέσει!! Αχ josephinaki μου χαίρομαι πολύ πο συμβαδίζουν οι ημερομηνίες μας!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια μου... Χαθηκα σημερα... Εγω δεν ειχα γιατρο σημερα. Τωρα παλι στις 14 εχω που θα κανουμε αυχενικη.. Την Βαλεντινα ειχαμε σημερα.. Ευχομαι ολα καλα και σε σας που ειστε αυριο.. Εγω κοριτσια λιγα ψωνισα απο την λαικη σημερα. Της εβδομαδας. Σουπερ δεν πηγα.. Μονο για 2 3 πραγματακια...Χαμος εδω Θεανω. Ο κοσμος παραμιλαει...

HmwTp3.png

Γειά σας είμαι καινούργια στην παρέα σας. Τελευταία περίοδο είχα 26/4 περίμενα περίοδο 17/5 και από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι είμαι έγκυος. 10 εβδομαδων τώρα και το μωράκι μου θα γεννηθεί 25/1 πρώτο παιδάκι πολύ χαρά μαζί με τρελές ευθύνες. Ζω στην Γερμανία χωρίς ασφάλεια και είναι πανάκριβα η εξέταση κολπικος υπερηχος 127ευρω :/

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Γειά σου Τανίου και εγώ μενω στην Γρεμανία και ξέρω πόσο ακριβα είναι αλλα έχω ασφάλεια. Ειματε στην ΕΕ και δεν σε ασφαλίσανε εστω στην ΑΟΚ? Η Γερμανία προστατευει τις έγκυες αν είναι δυνατων!!!!!!!!!Να το ψάξεις καλύτερα. Πόσο καιρό είσαι σην Γερμανία?

Καλώς ήρθες στην παρέα μας και οτι χρειαστείς εδώ είμαστε.

Κορίτσια κρατήστε την ψυχραιμία σας αλλά τα πράγματα ειναι σοβαρά και πρέπει να είμασε έτοιμοι για όλα. Εγώ ακουω εδώ γίνεται και κάτι καλό δεν έχω κουσει. Ελπίζω όλη αυή η αναστάτωση να μην φερει το τέλος του ευρώ.

Καλη τυχη ια αυριο για μασ που πάμε στον γιατρό. Φιλιά και καληνυχα

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Να μαι κορίτσια!!! Λοιπόν η αυχενική μας είναι 1.1 πολύ καλη είπε ο γιατρός έχουμε όλα μας τα μέλη και τα κουνάμε εκτός από το δεξί χέρι που το είχε λογισμενο λες και έξινε το αυτί του. Αύριο πάω να δώσω αίμα. Μακαρι να είναι καλά τα αποτελέσματα. Κατά τα άλλα επειδή είμαι 38 μου πρότεινε η αμνιοπαρακεντηση ή τροφοβλαστη (έπρεπε να γίνει σήμερα και δε γινόταν) ή dna αλλά δεν είναι αξιόπιστο. Ο λόγος είναι μόνο η ηλικία!! Δεν είδε κάτι να τον πρβληματισει. Το προτείνει προληπτικά. Στην άρχη δεν κουνιόταν το σκόντηξε λίγο και κούναγε τα πόδια του κλωτσωντας. Με αυτά και με εκείνα ξέχασα να ρωτήσω για την ΠΗΤ. Έχουμε 168 παλμούς από 170 και είπε θα πέσουν κι άλλο. Φύλο δεν είδαμε... Σας καληνυχτιζω γιατί σέρνομαι. Τα λέμε το πρωί!

AoL1p3.png

Καλώς ήρθες Τανιου και με το καλό το μωρακι σου!! Πολύ ακριβά για υπέρηχο δηλαδή για τις πιο εξειδικευμένες εξετάσεις ποσά περνούν? Πόσους υπερήχους έχεις κάνει μέχρι τώρα? Γιατί εδώ στην Ελλάδα στην αρχή της εγκυμοσύνης κάνουμε κάθε 14 μέρες περίπου κ μετά όσο περνά ο καιρός 1 φορά τον μήνα!

Βαλεντίνα μου μια χαρά το μωρακι σου τέλεια!!! Είχα μια συνάδελφό στην δουλειά που κ αυτή όταν έμεινε έγκυος ήταν 38 κ ο γιατρός της δεν την είπε για αμνιοπαρακέντηση κ το μωρακι της γεννήθηκε μια χαρά!! Ότι ήταν να δουν το είδαν στους μεγάλους υπερήχους!

Δηλαδή γενικά μόνο σήμερα μπορούσες να την κανείς αυτή την εξέταση? Μια χαρά θα είναι κ οι αιματολογικές σου!! Αλήθεια αυτές οι εξετασει α½ʽς αίματος τι δείχνουν?

Tbinp3.pngNttep2.png

Bonjour κορίτσια !! Τι μου κανετε? Εγω χθες είχα πόνο στο έντερο μου κ σουβλιες χαμηλά δεν ξέρω τι γίνετε εκεί μέσα!! Σήμερα ξεκίνησα με ναυτίες άντε να δω πως θα κυλισει ή μέρα μου !! Ελπίζω να μου φύγουν όλα!! Εύχομαι σε όλες μας μια όμορφη μέρα και καλα αποτελέσματα στα κορίτσια μας που θα κάνουν αυχενική σήμερα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...