Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα σε μεγάλο μικροβιολογικό μου έχουν πάρει δείγμα σε εγκυμοσύνη...θα έτυχε το συγκεκριμένο που πήγες να μην ήθελε να πάρει ευθύνη κολπικής εξέτασης...μου έκανε εντύπωση για το γιατρό γι'αυτό ρώτησα...στην έγραψε αλλά δε στην έκανε;Την Πέμπτη που θα πάω κ έχουμε κάποιες τελευταίες θα σε ενημερώσω για το τι θα γίνει στη περίπτωση μου γιατί όπως ανέφερα μου είχε πει οτι θα την κάνει ο ίδιος...κ εμένα δεν μου έχει κάνει τρελλές εξετάσεις, μόνο τις μηνιαίες προβλεπόμενες!

Αυτή για το στρεπτόκοκκο την κάνουμε σε κάθε περίπτωση ή αν πάμε για καισαρική δεν είναι απαραίτητο, ξέρει καμία;

Ναι μου την έγραψε αλλά δεν ήθελε να μου πάρει κολπικό υγρό λέγοντας ότι εγώ δεν παίρνω κολπικό υγρό, θα σου πάρουν στο μικροβιολογικό. Μου έγραψε εξετάσεις β τριμήνου τον Οκτώβριο και αφού ήταν καλές μου είπε ότι δε μου ξαναγράφει καμία ως τη γέννα, ούτε αιματολογικές ούτε τίποτα.

Γαργαλίτσα, ούτε κι εμένα μου πήρε ο ίδιος, μου την έγραψε και μου πήραν στο μικροβιολογικό. Και ευτυχώς ο κόλπος δεν έχει καμία σχέση με το μωρό και τον τράχηλο ή τη μήτρα, αλλά μου είπε κι αυτός αν αρνηθούν να σου πάρουν δείγμα ζήτα τους το κιτ να πάρεις μόνη σου εκεί επιτόπου, αυτό συνήθως το δέχονται. Τους το πρότεινα, αλλά μου πήραν οι ίδιοι, δεν είχαν πρόβλημα και πραγματικά είναι τόσο εξωτερικά ο κόλπος και δεν χρειάζεται καν κολποδιαστολέα που είναι υπερβολή να μη δέχονται να πάρουν. Σημασία έχει νομίζω να μη χρησιμοποιηθεί κολποδιαστολέας και αυτό το ξέρουν τα μικροβιολογικά για τις εγκύους. Πάντως κι εγώ θα προτιμούσα να μου έπαιρνε ο γιατρός να τελειώναμε!

Κι εμένα 3η και τελευταία φορά που κάνω εξετάσεις αίματος (γενική και τοξόπλασμα που δεν έχω αντισώματα) στην εγκυμοσύνη, αυτός μου έγραφε 1/τρίμηνο, άλλοι ξέρω ότι δίνουν 1/δίμηνο ή και 1/μήνα, αναλόγως και της περίπτωσης. Για τον στρεπτόκοκκο και την καισαρική δεν ξέρω, αλλά λογικά δεν πρέπει να χρειάζεται αφού δεν διέρχεται απ' τον κόλπο το μωρό. Βέβαια, αν έρθει αυτόματα και απροσδόκητα ποιος ξέρει;

Γαργαλίτσα, άσ' τα για την παραπληροφόρηση, κι εμένα όλοι οι γνωστοί μου λένε να αποφεύγεις κρεμμύδια, πράσα, μπαχαρικά κι ένα σωρό, εντάξει ο κόσμος τώρα αρχίζει ξανά να θηλάζει και να ξαναενημερώνεται μετά από 50 χρόνια ξένου γάλακτος, οπότε σιγά σιγά θα διαλυθεί και η παραπληροφόρηση. Κι εγώ κλείνω αυτιά, αφού έχω διαβάσει, και ακολουθώ μόνο τις έμπιστες πηγές, βαριέμαι και ν' απαντάω στους υπόλοιπους.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Α! Προχθές μου διάβαζε ο άντρας μου ότι η βιομηχανία βρεφικού γάλακτος "χάνει" από μια οικογένεια που θηλάζει ένα μωρό της 10 χιλιάδες ευρώ το έτος! Δηλαδή αν πούμε χοντρικά 1 με 2 χρόνια θηλασμού περίπου 20 χιλιάρικα από το κάθε παιδί!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Τζο, μια φορά ανά τρίμηνο ναι. Ο δικός μου δε γράφει τίποτα στο τρίτο τρίμηνο.

Ο κόσμος το περιμένω να πει τα δικά του. Αλλά και οι επαγγελματίες του αντικειμένου; Είναι καθήκον τους να ενημερώνονται κι όχι μόνο να τα τσεπώνουν. Η παιδίατρος, παρουσιάστηκε ως υπέρμαχος και βαθειά γνώστρια του θηλασμού και μου είπε πριν 1 μήνα: "θα πάρεις από τώρα οινόπνευμα και θα τρίβεις κάθε μέρα τις θηλές σου να σκληρύνουν" . Ευτυχώς που ήμουν υποψιασμένη και δεν το έκανα.

Όλοι είναι υπέρμαχοι του θηλασμού, α και του φυσιολογικού τοκετού! Άλλοι το λένε καλοπροαίρετα μέχρι εκεί που φτάνει η εμπειρία τους και οι γνώσεις τους, άλλοι για την πελατεία. Πάντως κι οι δυο κατηγορίες κακό κάνουν!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Παραπληροφόρηση παντού....αφήστε τα!Σε αυτό που λέει η jo συμφωνώ κ εγώ, ο κολποδιαστολέας απαγορεύεται όχι η λήψη...σχετικά με τις εξετάσεις εγώ είχα αναιμία κ θυρεοειδή απο πριν οπότε έκανα κάθε μήνα γενικές αλλά κ εμένα δεν είναι υπερβολικός με όλα αυτά.

Σχετικά με το θηλασμό,εμένα η μαία μου είπε πως κάθε μωρό είναι διαφορετικό κ μπορεί να το πειράζει κάτι διαφορετικό απο ένα άλλο!Εγώ είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρουμε αφού το θέλουμε τόσο πολύ!Τόσες μανούλες τα κατάφεραν!Εμείς τι;στο πηγάδι..........;χαχαχα

Πάντως όλες οι μανούλες υφίστανται κάποιο "πόλεμο" σε αυτό το κομμάτι, καλοπροαίρετο σχεδόν πάντα γι'αυτό θέλει υπομονή κ επιμονή!Δε λέω για τα μαιευτήρια αλλά κ για τις μαμάδες μας -πεθερές οι οποίες θεωρούν οτι το ξένο χορταίνει!Εμένα η μητέρα μου με έκανε μικρή,στα 17,που μυαλό;Διάβαζε για πανελλήνιες κ όχι θηλασμό,ούτε μπουκάλι...που λέει ο λόγος!Οπότε τώρα όταν αναφέρω θηλασμό,δε μιλάει...είναι του τύπου ναι ναι....κάτσε να δούμε αν έχεις γάλα κ τέτοια....

Εκεί εκνευρίζομαι παρα πολύ!

Κ η κολλητή μου που θήλασε ένα χρόνο, ένα υπέροχο κ ήσυχο μωρό, άκουσε ένα σωρό βλακείες...Στην αρχή δε ξυπνούσε ο μικρός το βράδυ πολλές φορές, ούτε γκρίνιαζε....μια χαρά!Μόλις άρχισε να μεγαλώνει το παιδί κ να πονάει απο τα δοντάκια, ξυπνούσε το βράδυ κλαίγοντας κ της έλεγαν οτι δε χορταίνει....μετά απο 8 μήνες θυμήθηκε το μωρό οτι δε χορταίνει με το μητρικό....

Εγώ το έχω βάλει πείσμα...να είναι όλα καλά με το μικρό μου, πρώτα απο όλα κ μόλις έρθουμε σπίτι θα βρούμε το ρυθμό μας!

Διαφημίσεις

Ναι gargalitsa ετσι όπως τα λες με το καλό να μας έρθουν να ναι υγιείς! Εγώ κορίτσια έχει 3 με 4 μέρες εχω πολλά συμπτώματα πονάειπολυ η μμέση μου κ είναι οπως οταν περιμένω να αδιαθετησω εσείς έχετε συμπτώματα. ?

Ρεγγίνα τι μικρή που είναι η μαμά σου! Αν είσαι κι εσύ μικρή, θα είναι στη δεκαετία των 40... Να της πεις ότι περιμένεις πιο ανοιχτόμυαλες απόψεις από τόσο νέα μαμά. Τι γλυκό μωρέ!

Τζο ακριβώς όπως το λες, θέλουν πελατεία και σου πετάνε πως είναι υπέρμαχοι σε ό,τι θεωρείται trendy αλλά χωρίς να έχουν υπόβαθρο. Άλλη πληγή: να σου λένε έλα μωρέ, αυτό είναι σπάνιο, σε σένα θα τύχει; Ποιος γυναικολόγος γράφει π.χ. εξέταση για κυστική ίνωση σε προγεννητικό έλεγχο τού ζευγαριού; Μα είναι αυτό ιατρική αντιμετώπιση; Έλα μωρέ σε σένα θα τύχει; Γιατί να μην τύχει ρε μεγάλε σε μένα; Και μιλάω πάντα για γυναικολόγους, όχι για τον οποιονδήποτε.

Άντε Γεύση αυτά τα συμπτώματα λένε ότι ο τοκετός είναι κοντά. Εγώ έχω χαμηλά στην κοιλιά λίγους πόνους περιόδου κάθε μέρα, τίποτα το συγκλονιστικό. Και κανένα πέτρωμα.

Ναι γαργαλίτσα...εγώ στα 30 κ η μαμά κάυω απο 50...είναι πολύ μπροστά γενικά αλλά όπως είπε κ η jo τόσα χρόνια υπήρχε η άποψη οτι μια γυναίκα με μικρό στήθος δεν έχει γάλα ή οτι της κόβεται για διάφορους λόγους κλπ κ θα πάρει πολλά χρόνια για να βγούμε απο τη λογική της φόρμουλας...

πονάκια περιόδου έχω κ εγώ!όχι τραγικά αλλά πλέον έχω ενοχλήσεις σε μια κατα τα άλλα καλή εγκυμοσύνη οπότε κάπως μου φαίνεται....

Καλημέρα!!! Μόνο εγώ δεν έχω πονάκια περιόδου δηλαδή; Και έχω και πητ πριν από σας, τεσπα...

Γαργαλίτσα, έχεις δίκιο και γι' αυτό! Πάντα πρέπει κανείς να ενημερώνεται, η ευθύνη τελικά είναι δική μας, οι γιατροί στο τέλος νίπτουν τας χείρας τους.

Οι μαμάδες μας ανησυχούν για τα εγγόνια, τις έχει ξεπεράσει και η πραγματικότητα, οπότε λογικό! Οι παιδίατροι εμένα με τρελαίνουν, αλλά αυτούς θα τους ξεπεράσει η πελατεία αργά ή γρήγορα! Ήδη συμβαίνει! Στη μαμά μου εγώ ευτυχώς έχω δώσει να διαβάσει ό,τι διάβασα κι εγώ, το ίδιο και στον άντρα μου και τώρα κι οι δυο είναι πιο υπέρμαχοι κι από μένα. Ειδικά ο άντρας μου επιχειρηματολογεί και στους συγγενείς, την ώρα που εγώ δε μιλάω (γιατί βαριέμαι να εξηγώ). Η πράξη θα δείξει όμως! Σημασία έχει να είμαστε καλά με το μωρό μας αλλά να έχουμε και ισορροπία με τον άντρα μας σε ό,τι κι αν αποφασίζουμε.

Γαργαλίτσα, για τα χρήματα δεν ξέρω, λες όντως να δίνουν τόσα πολλά για γάλα; Τι να πω, αυτό το νούμερο μου διάβασε. Αν σκεφτείς ότι ορισμένα γάλατα τα αγοράζουν από φαρμακείο γιατί είναι υποαλλεργικά κ.λπ., δεν ξέρω.

Αυτό με τις θηλές το έχω ξανακούσει, η αλήθεια όμως είναι ότι και η πατσούρου και οι δύο σύμβουλοι θηλασμού που έτυχε να ρωτήσω και οι κοπέλες από την ομάδα θηλασμού στο φβ λένε "καμία προετοιμασία" στις θηλές. Το μωρό θα κάνει την καλύτερη όταν έρθει η ώρα :tongue:

Χθες στο μεταξύ πήγαμε σινεμά, καλά σε παλιότερους μήνες πηγαίναμε συνέχεια αλλά μάλλον τότε δεν αντιλαμβανόμουν έτσι τις κινήσεις, και η ένταση του ήχου δεν άρεσε καθόλου του μπέμπη, νόμισα ότι θα τρυπήσει την κοιλιά μου για να βγει, πονούσα απ' τα σπρωξίδια. Ε στο τέλος το πήρα το μήνυμα και φύγαμε και αμέσως ηρέμησε ο τύπος :)

Ουφ! Μπήκα κι εγώ στις 37 και με πιάνει φόβος και χαρά, δεν ξέρω τι αισθάνομαι τελικά!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...