Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Γεια σας και από εμενα κορίτσια!Εμεις επιτελους σημερα τελειώσαμε και το δωματιο της μικρης οποτε τωρα μου εμειναν 2-3 πλυντήρια ακομα,να σιδερωθουν και να ετοιμασω επιτελους και την βαλιτσα,την οποια μαλλον θα κανω αυριο!Κατα τα αλλα εγω ξαπλα και λιγο να σηκωθω ερχεται από πισω ο αντρας μου και μου φωναζει να ξαπλωσω!Εχουν σπασει λιγο τα νευρα μου αλλα τι να κανω!Ελπιζω τουλάχιστον να εχει αποτέλεσμα και να παρει βαρος η μικρη όπως πρεπει!Παλι καλα ερχεται η μαμα μου κάθε μερα και πλακωνεται στις δουλειες οποτε σιγα σιγα τελειώνουμε!Εγω εχω αγχος απλα να τα προλάβω όλα πριν γεννησω για να είμαι χαλαρη μετα και να το απολαυσω!Αυτην την εβδομαδα πιστευω να καταφερω να τελειωσω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια πως ειστε;;; εχω μερες να μπω, σας διαβασα αλλα αμα σας πω δ θυμαμαι&πολλα???

Εγω εκανα καλλιεργει κολπου, βγηκε καθαρη&την πεμπτη παω για θυροειδη...ο μικρος με σκαλιζει πολυ αλλα ευτυχως χωρις περαιτερω ενοχλησεις...θελω να βγει μετα τις25μπας&φτασει το 3αρι γτ αλλιως τον κοβω μικρουλη!!!

Για πειτε, πως πατε εσεις;;;

cPQop2.png2orjp2.png

Εμείς και τα μωράκια μας!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ

georgia95 .......................ΓΕΝΝΑ 22/12...μπεμπάκος 2940 φτ

Christina30........................ΓΕΝΝΑ 23/12... μπεμπάκος 3250 κτ

lila80................................ΓΕΝΝΑ 26/12 μπεμπάκος ? φτ

Virginia_Dim.....................ΓΕΝΝΑ 27/12...μπεμπάκος 4380 φτ

Κathie90 ..........................ΓΕΝΝΑ 29/12...μπεμπάκος 3280 φτ

Theanood..........................ΓΕΝΝΑ 29/12...μπεμπούλα 2950

balentina 02 .....................ΓΕΝΝΑ 30/12...μπεμπάκος 3650 κτ

Koutsouni22......................ΓΕΝΝΑ 30/12...μπεμπούλα 3470 κτ

Snoopy AE.........................ΓΕΝΝΑ ...30/12 μπεμπάκος 3500

TZINA1990.....................ΓΕΝΝΑ 31/12 μπεμπάκος 1350 + μπεμπούλα 1300

rose1981...........................ΓΕΝΝΑ ?/1...μπεμπάκος 3600 κτ

FTAS..................................ΓΕΝΝΑ 11/1...μπεμπούλα3510 κτ

Annoula 01 ΓΕΝΝΑ 12/1...........................μπεμπάκος 2950 κτ

ΑΝΑΜΟΝΗ

vivi15.................................ΠΗΤ 23/1...μπεμπάκος

Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος

makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος

μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2...μπεμπάκος

Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος

Εmmaki29...........................ΠΗΤ 5/2...μπεμπάκος

fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2...μπεμπούλα

littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

gargalitsa............................ΠΗΤ 28/1...μπεμπούλα

μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2...μπεμπάκος

Angeliki01...........................ΠΗΤ 7/2...μπεμπάκος

reggina2016.......................ΠΗΤ 13/2 μπεμπάκος

N0PITSA@@.............................ΠΗΤ 1/2 μπεμπουλα

Γεύση.............................ΠΗΤ 7/2 μπεμπούλα

να σ ζησει ο μπεμπης αννουλα μ γερος και καλοτυχος

Γευση καλως ηρθες με το καλο να ερθει το κοριτσακι σ

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλώς σας βρήκα κορίτσια καλή λευτεριά σε ολες ,εγώ αύριο τελειώνω την βαλίτσα αλλά αρχισα κ εχω πολυ υπερενταση τα βράδια κ μετα το πρωί κ μεσημέρι πολυ νυσταζω !εσείς πως πατε απο αγχος εμενα ειναι το πρωτο μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Μπράβο Νοπίτσα, λίγο ξεκούραση και φαγητό και όλα θα φτιάξουν. Θα τα έχετε ετοιμάσει και όλα και θα ησυχάσεις.

Μαράκι μια χαρά η εξέταση. Θυρεοειδή θα κάνεις τελευταία βδομάδα;

Γεύση ούτε κι εγώ πολυευχαριστιέμαι ύπνο τα τελευταία βράδια. Μας προετοιμάζει για τα ξενύχτια που ακολουθούν.

Τζο έφτασα και στο κεφάλαιο της διατροφής και πολύ χάρηκα! Δεν απαγορεύει ούτε όσπρια! Την μπύρα δεν ξεκαθαρίζει αν την προτείνει ή όχι.

Καλημερα! Πως ειστε;;;εγω απο υπνο, μεριμνει ο μεγαλος, εχω συνηθισει&ετσι ξερω τι με περιμενει&μετα!

Γαργαλιτσα θυροειδη κανω γτ εκοψα το χαπι εδω&1μηνα λογω πιεσης&η γιατρος μ τον φοβαται πολυ!!! Οσο αφορα το θηλασμο η μπυρα εμενα με βοηθησε παρα πολυ(ανευ αλκοολ, εννοειται) οπως επισης ενα ροφημα που εφτιαχνα με γλυκανισο, μαραθο,χαμομηλι&1κουτ.μελι! Στην διατροφη θα σας καθοδηγησει το μωρο...αν κτ το ενοχλει θα σας το δειξει&ετσι θα το μειωσεται!

Γευση ειτε πρωτο ειτε δευτερο ειτε ριτο, το αγχος υπαρχει...απλα οι λογοι αλλαζουν! Ολα καλα θα πανε...η φυση&το ενστικτο ειναι με το μερος μας!

cPQop2.png2orjp2.png

Καλημέρα! Μετά τις αϋπνίες των 2 τελευταίων ημερών κοιμήθηκα σήμερα σερί 11 ώρες :shock: αυτά να λέγονται!!! χαχαχα

Μετά πήγα για καλλιέργεια και γενικές αίματος και πιστεύω είναι κι οι τελευταίες πια εξετάσεις που κάνω μες στην εγκυμοσύνη (στο μικροβιολογικό δηλαδή)!

Γαργαλίτσα, εγώ απ' αυτήν κατάλαβα ότι δεν θεωρεί ότι η μπύρα αυξάνει την παραγωγή, μάλλον θέλει πολλή ποσότητα για να πιάσει! Πάντως γλυκάνισο, μαγιά μπύρας, τριγωνέλλα βοηθάνε, αλλά μόνο αν υπάρχει θέμα γιατί κι η υπερπαραγωγή είναι πρόβλημα, τα μωράκια δεν πίνουν πια λιπαρό γάλα και κάνουν πράσινα κακά και παθαίνουν κι αναγωγές, όλα τα καλά :mrgreen: Είναι τέλειο που δεν απαγορεύει τροφές πάντως. Και στις ομάδες θηλασμού τα ίδια λένε, μην κόβετε προληπτικά τίποτα, βλέποντας και κάνοντας με το τι ενοχλεί το μωράκι όπως λέει το μαράκι. Κι εγώ χωρίς όσπρια δεν μπορώ να ζήσω! (μόνο με τις πορτοκαλάδες και το αγελαδινό γάλα φαίνεται να λέει κόψτε τα εξ αρχής)

Πάντως κι εγώ χόρτασα την εγκυμοσύνη που σαν περίοδος μου άρεσε πολύ όλη αυτή η περιποίηση και η αγάπη από τους γύρω και ξέρω ότι η δεύτερη δεν θα 'ναι ποτέ σαν αυτή, αλλά σώνει πια!!! Τώρα θέλω κι εγώ τον μπέμπη μου :D

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα σας,

Jo μου κ εγώ για εξετάσεις είχα πάει.Καλλιέργεια δεν έχω κάνει αλλά μόλις κλείσαμε το ραντεβού μου είπε οτι θα κάνουμε κάποιες ακόμα κ τέλος....Τις βαρέθηκα...μόνο αυτές με κούρασαν γιατί έκανα 2 φορές το μήνα...μια για το γυναικολόγο κ μια για την ενδοκρινολόγο...Δεν συνέπιπταν οι ημερομηνίες...Τώρα μετά τη γέννα.

Ξέρει καμία μανούλα τι γίνεται με το χάπι του θυρεοεδούς;μειώνεται στην αρχική ποσότητα αμέσως μετά τη γέννα ή μόλις περάσει κ η λοχεία;θα μιλήσω κ με τη γιατρό φυσικά αλλά να έχω μια ιδέα

Καλημέρα σας,

Jo μου κ εγώ για εξετάσεις είχα πάει.Καλλιέργεια δεν έχω κάνει αλλά μόλις κλείσαμε το ραντεβού μου είπε οτι θα κάνουμε κάποιες ακόμα κ τέλος....Τις βαρέθηκα...μόνο αυτές με κούρασαν γιατί έκανα 2 φορές το μήνα...μια για το γυναικολόγο κ μια για την ενδοκρινολόγο...Δεν συνέπιπταν οι ημερομηνίες...Τώρα μετά τη γέννα.

Ξέρει καμία μανούλα τι γίνεται με το χάπι του θυρεοεδούς;μειώνεται στην αρχική ποσότητα αμέσως μετά τη γέννα ή μόλις περάσει κ η λοχεία;θα μιλήσω κ με τη γιατρό φυσικά αλλά να έχω μια ιδέα

Ρεγγινα ξερω πως αν εχεις κανει το τελευταιο 3μηνο της εγκυμοσυνης μετρηση της tsh&αναπροσαρμογη το χαπι, αν δ εχεις κπ συμπτωμα παραμενει το ιδιο μεχρι&6μηνες μετα τη γεννα! Βεβαια δ στα λεω με σιγουρια γτ εγω εμφανισα θυροειδη,μετα τη γεννα!

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

Μαράκι σε ευχαριστώ για την πληροφορία.Εγώ κάνω μέτρηση κάθε μήνα σε όλη την εγκυμοσύνη καθώς έχω υποθυρεοειδισμό αλλά νομόζω οτι σταδιακά μειώνω τη δόση μέσα στο 6μηνο που λες για να φτάσω την αρχική.θα δούμε...

Ρεγγίνα, κι εσύ σήμερα εξετάσεις; Καλά αποτελέσματα!

Εμείς σήμερα είπαμε να ξεκινήσουμε κινητοποίηση μπας και δούμε φως στην ώρα του! Πήγαμε για περπάτημα 40 λεπτάκια, μια χαρά όλα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ρεγγίνα εμένα μου είπε από την πρώτη μέρα μετά τη γέννα να παίρνω τη δόση που έπαιρνα προ εγκυμοσύνης.

Κορίτσια το κολπικό υγρό για την κολπική εξέταση σας το παίρνει ο γιατρός ή το μικροβιολογικό εργαστήριο; Εμένα ο γιατρός αρνείται να μου πάρει λέγοντάς μου ότι αυτό γίνεται στα μικροβιολογικά. Ούτε εκεί βέβαια μου πήραν με αποτέλεσμα να πάω σε άλλο γυναικολόγο και να πληρώσω επίσκεψη ίσα για να μου πάρει κολπικό. Τη μία και μοναδική φορά που μου έγραψε αυτή την εξέταση βέβαια, πριν μήνες. Γιατί είναι κατά των εξετάσεων.

Στο βιβλίο για το θηλασμό λέει ότι μπορούμε να βάφουμε μαλλί αλλά με φυτικές βαφές καλύτερα. Και τα νύχια ελεύθερα. Τι παραπληροφόρηση υπάρχει από τους "γνώστες" περί θηλασμού. Παιδίατρος και μαία, μου απέκλεισαν πολλά τρόφιμα και η μαία συμβούλευσε να πετάω το γάλα μετά τη βαφή των μαλλιών. Είναι η μέρα των παραπόνων ε;

Gargalitsa εμένα μου είπε να επικοινωνήσουμε μόλις γεννήσω κ θα μου πει.Θα μπει κ αυτή σε αυτά που πρέπει να γίνουν μετά τη γέννα....Το σίγουρο είναι οτι θα μειωθεί....

Εμένα μου την κάνει αυτός κ την πάει σε εργαστήριο.Στο μικροβιολογικό γιατί αρνήθηκαν;

Ο γιατρός σου είναι κατα των εξετάσεων;Όλω ν ή των κολπικών;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...