Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Ναι είμαι 10εβδ κ 3 ημερών. Οι παλμοί μας είναι 170. 

Το μόνο που μας είπε κ μας αγχωσε είναι πως ίσως μετά την αυχενική να χρειάζεται όλοι οι υπερηχοι να γίνονται από εμβρυιμητρικο για να παρακολουθούμε για το σύνδρομο υποκλοπής. Θα το δούμε μετά τα αποτελέσματα ρης αυχενικής πρώτα όλα καλά να πάνε.

Εμάς ήταν λίγο ανεβασμένοι οι παλμοί την προηγούμενη φορά. 178 το ένα και 180 το άλλο. Μας είπε θα δούμε πως θα πάει. Μπορεί να πέσουν λίγο. Θα φανεί την τρίτη. Ολα καλά θα πάνε και στην αυχενική. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Νοπίτσα μια χαρά, μάλλον άδικα σε ανησύχησαν.

Στο μαιευτήριο ρώτησα για το άλλαγμα και είπαν ότι δε χρειάζονται πάνες και τα αλλάζουν αυτοί. Προτιμώ όμως να τα αφήνουν να τα αλλάζουμε για να μας δείξουν και να μάθουμε.

Τζο ευχαριστώ για τις κινήσεις που πρέπει να κάνω για να μη σβήνει. Ούτε εγώ κοίταξα ως τώρα σε σούπερ για πάνες, τις παρήγγειλα απ' το ίντερνετ. Κρίμα που δε βρήκες νυχτικάκι ωραίο. Σε εμένα βγήκαν πιο ζουζουνίστικα αυτά παρά οι πυτζάμες.

Τριανταφυλλάκι εύκολες φαίνονται οι κομπρέσες, το ' χουμε λοιπόν!

Εγώ είμαι στα πρόθυρα κρυώματος. Εντάξει είναι η εποχή τι να κάνουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θυμάμαι ότι κάποιες είχατε πάει σε σεμινάριο του μητρικού θηλασμού. Ήταν για ανώδυνο ή για θηλασμό;

Τζο, καλά κάνεις με τα τηλέφωνα. Θα μας δείξουν και οι μαίες μας πάντως. Βρήκες παιδίατρο πιστοποιημένο στο θηλασμό;

Απόψε κι αν θα πέσει αυπνία, είναι κλειστή η μύτη μου. Δε βλέπω να ξαγρυπνάει και καμιά άλλη.

Καλημερα!!! Γαργαλιτσα μου, περαστικα σου, ελπιζω μονο ενα ελαφρυ μπουκωμα να ειναι κ να μην ταλαιπωρηθεις. Ειναι χαλια η εποχη με τη ζεστη κ την υγρασια κι τις ιωσεις που κυκλοφορουν. Πηγα εγω κ στα 2 σεμιναρια του μητρικος θηλασμος. Ενταξει, ενα 2ωρο σεμιναριο ειναι, συνοπτικο δηλ., δεν μπορει να καλυψει τα παντα, κυριως να λυσει αποριες. Κ εξαρταται ποιος το κανει γτ η μαια αλλαζει καθε φορα. Αυτο που θα πας εσυ τωρα το κανει η παιδιατρος που εκανε τοτε κ σ εμενα, καλη μου ειχε φανει, λιγο ψυχρή.

Αυτη που βρηκα την παιδιατρο ναι ειναι κ πιστοποιημενη συμβουλος.

Κι εγω για το μαιευτηριο αυτο λεω, ειναι ευκαιρια σε προστατευμενο περιβαλλον να τους παρουμε λιγο τον αερα. Ο αντρας μου χθες συνειδητοποιησε οτι δε θα κοιμαται τα βραδια εκει κ στεναχωρηθηκε. Του λεω σκεψου να κοιμουνται 3 αντρες με 3 γυναικες κ 3 μωρα σε 1 δωματιο;;; κ μου λεει δεν θελω ν αφησω τη γυναικα κ το γιο μου κ ελιωσα. Θα τον αφησω ν αλλαξει οοοολες τις πανες οσο ειναι εκει να παρει δοση απο προιοντα μπεμπη, χαχαχα!

Τοσο δυσκολο ειναι να τις βρω πια αυτες τις πανες; τς τς τς, θα παω σε ενα τεραστιο σουπερ κ βλεπουμε! Ηθελα τις λιμπερο για αρχη γτ εχουν V για τον αφαλο οσο δεν εχει πεσει κ ταινια που αλλαζει χρωμα οταν κατουρησει το μπεμπακι για να μετραω τις πανες. Θα ψαξω!

Νοπιτσα, ολα καλα επομενως! Ξεκουρασου κ φαε να παρει τ απανω της η μπεμπα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα!!!

Τζο μου σε ευχαριστώ, κι εγώ ελπίζω να είναι ελαφρύ κρύωμα χωρίς πυρετό. Θα φανεί σήμερα.

Πήρα λίμπερο 1 αλλά δεν πρόσεξα όσα λες ότι έχουν. Πήρα διάφορες μάρκες και τα αποθήκευσα στην ντουλάπα δεν έδωσα σημασία. Καλέ πολύ πρακτικό το ν και το χρώμα.

Ψυχρή ε; Τουλάχιστον τα βασικά και τις στάσεις θέλω να δω και να κάνω ζωντανά. Θα σας πω εντυπώσεις.

Χιχιχι, 9 νομά σ' ένα δωμά, πες του αντρούλη ότι θα είσασταν σαν κατασκήνωση. Ευτυχώς δεν τους αφήνουν ... όσες θα είναι με μένα δε θα έκλειναν μάτι λόγω ροχαλητού...

χαχαχαχα! Ωραία τα λες! Καλημέρα!!! Και κοιμάσαι αργά και ξυπνάς νωρίς, ελπίζω να ρίξεις κανέναν ύπνο το μεσημέρι. Εγώ κοιμήθηκα απ' τις 22 χθες, τς τς τς, τι ξενύχτι έριξα μες στα χριστούγεννα και το βιολογικό μου ρολόι ξαναγύρισε στα γνωστά του της εγκυμοσύνης, 10 κοιμάμαι και 8 ξυπνάω.

Στάσεις δε θυμάμαι να πρόλαβε να μας δείξει, αλλά αν δεις βιντεάκια στο youtube και τα βίντεο της πατσούρου θα καλυφθείς πιστεύω, εμένα αυτά με βοήθησαν πολύ. Ειδικά είναι κάτι βιντεάκια στα αγγλικά (αλλά η εικόνα μετράει) που σου δείχνουν πώς να διορθώνεις το "πιάσιμο" του μωρού. Αν βάλεις στο youtube correct latch breastfeeding θα βρεις πολλά. Να ένα:

Να σε ρωτήσω για τις πάνες, πήρες δηλ. αυτές τις πολυσυσκευασίες; Μπορείς να μου στείλεις με πμ από πού; Ή και εδώ; Γιατί έλεγα μήπως βρω μικρότερες συσκευασίες σε περίπτωση που εμφανίσει πρόβλημα στο δέρμα σε κάποια μάρκα να μη μου μείνουν 200 πάνες έτσι. Αλλά αν έχει και μικρότερες να πάρω από ίντερνετ να μην τρέχω.

Η παιδίατρος καλή είναι, μπορεί να ήταν η μέρα της, πόσα να πει κι αυτή σε 2 ώρες. Είναι κι αυτή που το κάνει και σύμβουλος θηλασμού και είναι και στο κέντρο, αν τελικά σου αρέσει. Το σεμινάριο του ανώδυνου το έκανε μια τέλεια μαία, αλλά αφού πήγες στο Έλενα δε νομίζω ότι θα σου έδινε κάτι παραπάνω το 2ωρο. Ούτε αναπνοές δεν πρόλαβαν να μας δείξουν, είναι σύντομο.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Nopitsa μου όλα καλά...ένα νουμεράκι να μη ταιριάζει στο πρωτόκολο κ κάνουν πανικό!Να τρως σούπες κ να πίνεις ζεστά!

Στο μαιευτήριο ξέρω οτι δεν αφήνουν το βράδυ κανέναν εκτός απο το πρώτο, ιδίως στη καισαρική...αλλά τους μπαμπάδες τους αφήνουν όλη μέρα εκεί...σωστά;όχι μόνο στο επισκεπτήριο...θα τον τρελλάνω στην πάνα γιατί κ μένα δε θέλει να φεύγει...κανένας δε θέλει πιστεύω...αλλά είναι πιο άνετα για εμάς κ τα μωράκια το βράδυ να ησυχάζουμε...9 άτομα είναι πολλά ειδικά όταν το κάθε μωρό θα έχει δικό του ωράριο ύπνου.

Θα γεννήσει κάποια στο Ρεα;

Καλημέρα κορίτσια,

Στο μαιευτήριο ξέρω οτι δεν αφήνουν το βράδυ κανέναν εκτός απο το πρώτο, ιδίως στη καισαρική...αλλά τους μπαμπάδες τους αφήνουν όλη μέρα εκεί...σωστά;όχι μόνο στο επισκεπτήριο...θα τον τρελλάνω στην πάνα γιατί κ μένα δε θέλει να φεύγει...κανένας δε θέλει πιστεύω...αλλά είναι πιο άνετα για εμάς κ τα μωράκια το βράδυ να ησυχάζουμε...9 άτομα είναι πολλά ειδικά όταν το κάθε μωρό θα έχει δικό του ωράριο ύπνου.

Θα γεννήσει κάποια στο Ρεα;

Καλημέρα, Ρεγγίνα! Ναι, κι εμένα που ρώτησα άλλες κοπέλες στο λητώ μου είπαν ο σύζυγος όλη μέρα και το βράδυ μόνο η μαμά μας ή κάποια γυναίκα συνήθως το πρώτο βράδυ ή στην καισαρική.

Αλλά κι εγώ το βράδυ κανέναν δε θέλω, κυρίως για να ξεκουράζομαι και να 'χω χρόνο με τον μπέμπη μου, τον άντρα μου θα τον ήθελα αν ήμασταν σε μονόκλινο, αλλά θα 'ναι ταλαιπωρία κυρίως γι' αυτόν, αλλά τον καταλαβαίνω να μη θέλει να φύγει. Μου λέει και στο σπίτι νομίζεις θα μπορώ να κοιμηθώ όταν θα 'στε εσείς εκεί; Ε, τον καταλαβαίνω. Εδώ δεν θα μπορώ εγώ απ' τη χαρά μου να κοιμηθώ νομίζω.

Είδα εν τω μεταξύ ότι το επισκεπτήριο είναι 6 ώρες, 3 το πρωί 3 το βράδυ. Είμαι υπερβολική τώρα που μου φαίνεται πολύ, ρε κορίτσια; Θέλω τους πολύ ελάχιστους και κοντινούς εκεί (τους γονείς μας) και οι γονείς μου με λένε υπερβολική. Δεν θέλω να παρελάσει όλο το σόι εκείνες τις μέρες. Ούτε και μετά βέβαια θέλω στο σπίτι, χαχαχα, ακοινώνητη τελείως, αλλά θέλω εγώ, ο άντρας μου κι ο μπέμπης να ζήσουμε αυτές τις πρώτες μέρες με την ησυχία μας.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Jo κ εγώ τα ίδια λέω κ με λένε ακοινώνητη και στριμμένη.Μακάρι να ήταν μονόκλινο να μένει ο μπαμπάς όλη μέρα κ η μαμά μας στην αρχή...αλλά σε τρίκλινο πρέπει να υπάρχει κατανόηση απο όλες....φανταστείτε πόσοι θα είμαστε...

Τζο μου σε ευχαριστώ για τα βιντεάκια. Θα τα δω άμεσα. Από το welovesupermarket παρήγγειλα πολυσυσκευασίες πριν 1 μήνα. Δεν είχα ακούσει τότε ότι κάποια μάρκα μπορεί να δημιουργεί θέμα σε κάθε παιδί. Τώρα θα έπαιρνα κι εγώ από σούπερ απλό πακέτο σε όλες τις μάρκες για δοκιμή.

Ρεγγίνα μου ας μας λένε όπως θέλουν. Έτσι κι αλλιώς 9 άτομα όλη μέρα θα είμαστε πολλοί. Πώς θα θηλάζουμε ενώ θα είναι παρόντες οι άντρες των άλλων γυναικών; Ωχ τι πάθαμε. Ορίστε πόσα θέματα ανακύπτουν στα μαιευτήρια.

Αν σας ενδιαφέρει να μην εμφανίσουν το μωρό σε όσους περιμένουν έξω μόλις γεννηθεί, έμαθα ότι γίνεται!!! Ενημερώνουμε απλώς τις μαίες ότι δεν το επιθυμούμε. Εσείς που έχετε και αγοράκια, ξέρετε τι κάνουν έξω, σηκώνουν τα σεντόνια για να δουν το πουλάκι τους! Βρε ουστ!

Διαφημίσεις

Σιγά μη διαφημίζω το τσουτσουνάκι του γιου μου!!!Ούτε αυτό που σηκώνουν κ δείχνουν το μωρό μου αρέσει!Συνήθως όλοι οι σύζυγοι είναι διακριτικοί...γυρίζουν πλάτη ή βγαίνουν έξω.Όλοι την ίδια αμηχανία θα έχουν!

Βγάζουν και τη γυναίκα που μόλις γέννησε να τη δουν! Άλλο από εκεί. Να έχεις την ταλαιπωρία σου, να σε περιφέρουν και για να σε δείξουν. Κι αυτό το αποφεύγουμε άμα θέλουμε μου είπαν. Θα μας δούνε στο δωμάτιο στο επισκεπτήριο όταν συνέλθουμε. Όλα αυτά θεωρώ ότι είναι κατάλοιπα από τότε που οι μαίες βγάζανε το μωρό για να πάρουν το γερό φιλοδώρημα από μπαμπά και παππούδες. Τι γελοιότητες!

Καλημέρα κορίτσια...

Gargalitsa καλά κάνεις κ ενημερώνεις...μέσα στην ταλαιπωρία μας να έχουμ κ κοινό...κάποτε δε στοίχιζε κ 3000 ο τοκετός κ έπαιρναν φιλοδώρημα...Ειδικά στα αγοράκια!Έτσι κ αρχίσουν τις χαζομάρες θα τους κράξω!Έχω ήδη προετοιμάσει μαμά κ σύζυγο....

Χθες άλλαξα το δωματιό μου κ έβαλα το λίκνο.Έπεσε κ γενική...Όχι απο εμένα φυσικά αλλά κουράστηκα με την επιτήρηση κ σήμερα ξάπλα....

Κορίτσια καλημέρα!

Περιμένουμε με αγωνία τα νέα γεννητούρια!

Έχω μια ερώτηση : με τα σκεπάσματα τι κάνετε? ή τι θα κάνετε? θα τα πιάνετε στις άκρες του στρώματος ή τα αφήνετε χαλαρά? Το ρωτάω γιατί ο μπέμπης μου είναι αρκετά ανήσυχος και προβληματίζομαι όχι τόσο για το κρύο όσο για τον κίνδυνο να κουκουλωθεί μέσα στον ύπνο του.

Jr3pp2.png

Καλημερα, κοριτσια! Σημερα εκανα ωραριο τρελο, κοιμηθηκα 12-3 τη νυχτα, ξυπνια 3-7 μεσα στην αγρια νυχτα κ 7-10.30 ξανακοιμηθηκα! Κ ο μπεμπης ξυπνιος συνεχεια μαζι με μενα, αμφιβαλλω κι αν κοιμοταν την ωρα που κοιμομουν εγω. Σημερα εχουμε γιατρο!

Διαβαζω αυτα που λετε κ φριττω! Αν κ το μυαλο μου ειναι ακομα κολλημενο στο πως ν αποφυγω τα επισκεπτηρια. Ο μπαμπας θα ναι μεσα στον τοκετο, εξω θα ναι μονο οι παππουδες κι ο γιατρος θα μου αφησει κ τον μπεμπη αγκαλιτσα με το που γεννηθει για καμια ωρα μεχρι να σταματησει ο λωρος κ να τον κοψουμε, οποτε ειμαι ηρεμη απ αυτη την αποψη, αρκει να ειναι ολα καλα φυσικα. Αλλα πολυ παρωχημενα εθιμα να επιδεικνυουν τα μωρα στον περιγυρο προτου τα παρει αγκαλιτσα μαμα κ μπαμπας να ρθουν στα ισα τους κι οι 3!

Για τα σκεπασματα εγω θα στερεωνω την κουβερτουλα κατω απ τον μπεμπη η κ κατω απ το στρωμα, οχι σφιχτα αλλα να μην κινδυνευει να χωθει. Εκτος αν παρω ενα παπλωματενιο πυτζαμακι-φορμακι που ειδα στα mothercare να μαι ησυχη (αυτα που μοιαζουν γεμισμενα/ενισχυμενα)

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...