Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Και τώρα να σχολιάσω:

Ρεγγίνα μου, όπως και να 'ρθει ο μπέμπης στην αγκαλιά σου θα 'ρθει!!! Ετοιμάσου για τη μεγάλη μέρα! Η Πέμπτη είναι κοντά, μετά θα τα ξεχάσεις όλα τα πριν! Άσε, κι εγώ αναλύω τις εκφράσεις του γιατρού και κυρίως το πώς τα λέει και μετά λέω στον άντρα μου αυτός δεν εκφράζεται αρνητικά εύκολα, οπότε αν πει κάτι συγκρατημένα, εγώ το πιάνω και το τραβάω απ' τα μαλλιά και το αναλύω από χίλιες μεριές. Μην το κάνεις, μετά του στέλνω μέιλ να τον ρωτήσω και πάντα με ηρεμεί με έξτρα επιχειρήματα. Να ρωτάς, πραγματικά όσο πιο πολύ ρωτάς τόσο σου διαλύουν σκέψεις που είναι ανυπόστατες αλλά εμείς στο μυαλό μας τους δίνουμε άλλες διαστάσεις.

Το λίκνο θα σε καταβολέψει, έχει ανάκλιση για τη ΓΟΠ, κολλάει και στο κρεβάτι και έχει και ροδάκια για μες στη μέρα να το πηγαίνεις σε όποιο δωμάτιο θέλεις. Νυχτικάκι για την καισαρική, κι εγώ αυτό ξέρω, γιατί έχεις ουροκαθετήρα οπότε βολεύει και για μετά την καισαρική.

Γαργαλίτσα, μες στο μυαλό μου είσαι για τα ρουχαλάκια! Κι εγώ πήρα και το ευχαριστήθηκα, όλοι μου έλεγαν θα σου φέρουν, ε και όταν μου φέρουν εγώ θα πρέπει να τα πλύνω κ.λπ., ως τότε δε θα έχω μια εβδομάδα αλλαξιές δηλαδή; Είναι και χειμώνας και στεγνώνουν δύσκολα. Και στην τελική πρώτο μωρό είναι, θέλουμε να το χαρούμε!

Ο γιατρός θα με δει τη Δευτέρα, ήθελε και σήμερα, αλλά ο τοκετός ακόμα. Οπότε Δευτέρα μεσημέρι! Ευτυχώς ο άντρας μου έβγαλε πρόγραμμα ψυχαγωγίας να μας κρατήσει φουλ απασχολημένους μες στο ΣΚ. Σας φιλώ όλες, να περάσετε ήρεμο και όμορφο ΣΚ, απ' τα τελευταία μας ήρεμα, γιατί όμορφα θα έρθουν πολλά!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κ καλο σκ να εχουμε!

Ρεγγινα μ με οποιο τροπο&να γεννησεις να ξερεις οτι θα'ναι το καλυτερο για το μωρακι σου&ολα θα πανε κατ'ευχην!!!

Λιλα μπραβο σου που θηλαζεις αποκλειστικα! Θελει αρκετη υπομονη και επιμονη αλλα αν τα καταφερεις το αποτελεσμα θα σε ανταμειψει...οι πρωτες μερες παντα ειναι δυσκολες! Θες η προσαρμογη με το μωρο, θες οι ορμονες, θες η κουραση...ολα θα περασουν ομως, να σκεφτεσαι θετικα&ολα καλα θα πανε!!!

Τα φιλια μ στις υπολοιπες!

cPQop2.png2orjp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου,

Σας ευχαριστώ κ πάλι για όλα.Κοιμήθηκα νωρίς κ το ευχαριστήθηκα, ξεκουράστηκα.

Χαίρομαι που όλες κάτι έχουμε να πούμε για το θηλασμό.Θα βοηθήσει.....

Jo όπως τα λες είναι με τους γιατρούς κ την πληρώνουν οι μπαμπάδες.Ευτυχώς θα ασχολούνται με τα μικρά κ θα ξεχάσουν όσα τους έχουμε κάνει.....ελπίζω αλλιώς την έβαψα!!χαχαχα

Έρχεται το ραντεβού σου, μην ανησυχείς...το έχω περάσει κ με το δικό μου γιατρό αλλά είναι θετικό γιατί δείχνει πως έχουν υπομονή κ είναι υπέρμαχοι του φυσιολογικού...κ τώρα δε ξέρω αν είναι πεπεισμένος να μου κάνει καισαρική...το σκέφτεται!Ό,τι πει, μετά κ απο όλα αυτά τον εμπιστεύομαι απόλυτα!

Όσο για τα ρουχαλάκια, την ίδια άποψη έχω κ εγώ....ποιος ξέρει τι θα μου φέρουν κ πότε...ας είμαστε έτοιμες κ τα δώρα αλλάζονται σε μεγάλυτερα μεγέθη....

Έχω πάρει νυχτικό κ 2 πιτζάμες κ τώρα σκέφτομαι να αλλάξω τη 2η πιτζάμα σε νυχτικό που το μισώ!

Καλημέρα και από εμενα κορίτσια!Εχθες ειχα γιατρο αλλα δεν είχαμε τοσο καλα νεα και είμαι στεναχωρημενη!Ημικρη σε 20 μερες από 2.200 πηγε 2.500 αλλα δεν είναι αυτό μονο το θεμα καποιες μετρήσεις στην κοιλιτσα και τα χερακια βγηκαν μικρότερες από την προηγουμενη φορα που σημαινει ότι δεν μεγαλωσε πολύ σωστα!Σημερα θα παω για καρδιοτοκογραφο που ελπιζω να είναι καλος αλλιως παμε για καισαρικη!Και σε μια εβδομαδα εχω παλι ρανταβου και αν δεν βγουν παλι καλες οι μετρήσεις παμε παλι για καισαρικη.Μεχρι τοτε μου ειπε ξαπλα,ξεκουραση και φαγητο μηπως και παρει παλι τα πανω της η μικρη!Μου ηρθε πολύ ξαφνικο κορίτσια ελπιζω όλα να πανε καλα!

Γεια σας κ οριτσια μου

Με πεταει συνεχεια εξω

Διαβασα γρηγιρα τα νεα σας

Νοπιτσα ευχομαι κ ειμαθ σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα σας ειπε το λογο?μηπως δε τρεφεται καλα απο πλακουντα?μη στενοχωριεσαι το καταλαβαιβει το μωρακι ολα καλα θα πανε

Λιλα να σου ζησει κ συ ιασω?χεχε

Οσον αφορα θηλασμο κ γω αποκλειστικο κ αν κ εχω μια εμπειρια οχτω μηνων Α πτον πρωτο μου τωρα τα βρηκα λιγο δυσκολα κ αυτο γιατι ειπαμε το παιδι μας παει

Δλδ τρωει χαζευειβπιπιλαει κοιμαται κ πρεπει συνεψεια νατον τσιγκλαω

Κ μεις δυσκολευπμαστε στις κενωσεις πολυ πιεση κ ζορι

Λετε να ξεκινησαν κολικοι?

Η νυχτα γινεται μερα

Αλλα νασας πω κατι? Δεν το αλλαζω με τπτ ξεπνω με χαμογελπ για την υπαρξη κ των δυων τους πραγματικα ευλογιμενες στιγμες

Απο τη καισαρικη λιγο καλυτερα απο ενοχλησεις

Κ μενα στο νοσοκ κατεβηκε αποτομα το γαλα κ πετρωσε σε καποια σημεια εκανα κομπρεσεε με χλυαρο νερακι κ ανακουφηστικα

Ρεγγινακι ολα καλα θα πανε ασχετως καισαρικης ολα για το καλο σας

Πολλα φιλια σε ολες

Πλησιαζετε

Διαφημίσεις

Rose μου όλα τέλεια...υπομονή κ ευχαριστούμε για τη συνεχή πληροφόρηση!

Nopitsa μου σε καταλαβαίνω απόλυτα...μην αγχώνεσαι, γιατί μόνο κακό κάνει,στο λέω εγώ που ακόμα βιώνω δυσκολίες!Το μωράκι καταλαβαίνει τα πάντα.Μείνε ήρεμη κ να τρως πολύ ακόμα κ αν δεν κατεβαίνει μπουκιά.Συμβαίνουν κ στο τέλος θεματάκια που μας ανησυχούν αλλά σκέψου οτι το πολύ πολύ απλά θα γεννηθεί νωρίτερα.Γύρισες απο τον καρδιοτοκογράφο;Όσο για την καισαρική δες το σαν μέσο να έρθει το μωράκι σου κ θα ηρεμήσεις, αν σε απασχολεί ο τρόπος γέννας.

Πάντως βάρος παίρνει, οπότε αυτό είναι θετικό...κάποια μωρά είναι απλά πιο μικρούλια...όλη μου η θετική ενέργεια μαζί σου!

Νοπίτσα μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό. Περίμενε να δεις και τις δεύτερες μετρήσεις, μπορεί να είναι πολύ καλές. Και τα μηχανήματα δεν είναι αλάνθαστα, έχουν αποκλίσεις από το πραγματικό μερικές φορές. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη και αισιόδοξη!

Τζο μου αυπνίες λόγω συχνοουρίας αλλά το πρωί δεν ανοίγει το μάτι. Πολύ καλές οι πληροφορίες για το πέτρωμα, μακάρι να το αποφύγουμε και ας είναι και κολλημένο συνέχεια πάνω στο στήθος το μωρό. Συνδιαμονή αποφάσισα κι εγώ τελικά. Ο άντρας σου άπαιχτος! Καλές διασκεδάσεις λοιπόν όλο το σ.κ.!

Ρεγγίνα μου έχει και κάτι νυχτικάκια θηλασμού πολύ φευγάτα! Εγώ πήρα ένα από το Λητώ. Και με ένα ρομπάκι από πάνω θα είμαστε και πολύ σέξι!!! Σιγά μη σκάσουμε!

Τριανταφυλλάκι μπράβο για τη θετική σου στάση παρά τις δυσκολίες. Τις κομπρέσες όταν σου πέτρωσε σου τις έδωσαν στο μαιευτήριο ή τις αγόρασες απ' έξω; Σόρι κορίτσια που γράφω διαφορετικά μηνύματα αλλά τα μεγάλα μου τα σβήνει. Φιλιά σε όλες.

Διαφημίσεις

Κορίτσια όταν το παιδί το έχουμε στο δωμάτιο μας παρέχουν πάλι τα πάντα γιατί είδα οτι το μαιευτήριο αναφέρει να πάρουμε μόνο τα ρουχαλάκια εξόδου...να μην κουβαλάω πάνες;Το έχουμε δίπλα κ έρχονται να το πάρουν για να το αλλάξουν;Ιδέα δεν έχω!

Νοπίτσα, όλα καλά θα πάνε αφού το έχετε υπόψη και το παρακολουθείτε. Οι γιατροί ξέρουν οπότε χαλάρωσε για να 'ναι ήρεμο το μωράκι σου και θα κάνετε το καλύτερο.

Γαργαλίτσα μου, αν σ' τα σβήνει δοκίμασε όταν κάνεις σύνδεση να κλικάρεις την αυτόματη σύνδεση για να είσαι πάντα μέσα και να μη σε πετάει έξω κάθε λίγο και άμα γράφεις πολλά κάνε και μια αντιγραφή κατά καιρούς για να ξανακάνεις επικόλληση το κείμενο όταν χαθεί και να μην τα ξαναγράφεις. Το πέτρωμα δε νομίζω να το αποφύγουμε τελείως, κατεβαίνει το γάλα μετά το πρωτόγαλα εκείνη τη μέρα, αλλά μπορεί να περιορίζεται έτσι. Το ελπίζω δηλαδή, αλλιώς μια μέρα είναι και περνάει! Τώρα που βάζω στη βαλίτσα ό,τι θυμάμαι και γενικώς έχω μπει σε mood μαιευτηρίου πέρασα και στο κινητό μου τα τηλ. από 3 συμβούλους θηλασμού (η μία είναι η παιδίατρος) γιατί ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να χρειαστούμε κάποια στο μαιευτήριο.

Ρεγγίνα, σίγουρα πάνες σου δίνουν, ρώτησα. Έρχονται να το αλλάξουν, αλλά μπορείς να το αλλάζεις κι εσύ ή να κοιτάς και να σου δείξουν. Πάντως είναι λίγες οι μαίες, δηλ. μάλλον εμείς θα τα αλλάζουμε στην ώρα τους.

Ποια ήταν αυτά τα ωραία νυχτικάκια ρε γμτ και δεν τα βρήκα; Πήρα ένα απ' τα oysho που ανοίγει για θηλασμό, αλλά δε μ' αρέσει καθόλου ούτε εμένα. Πάντως δε νομίζω να μας νοιάζει καθόλου αυτό τότε!

Εγώ ήθελα να σας ρωτήσω, έχετε δει σε σούπερ μάρκετ πάνες νο. 1 για νεογέννητα; Γιατί δεν βρίσκω πουθενά; Θέλω να πάρω 1 κουτί libero για νεογέννητα να βρίσκεται σπίτι και στο μαιευτήριο θ' αποφασίσω ποια μας κάνει αφού τις δοκιμάσω όλες τις μάρκες. Αλλά θέλω 1 κουτί, όχι αυτά τα μεγάλα πακέτα που πουλάνε μέσω ίντερνετ. Σε κανένα σούπερ δεν πέτυχα νούμερο 1.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Jo μου δεν έχω δει καθόλου.Μου έχει δώσει ο γιατρός 4 πακέτα με 14 πάνες με 1+2 κ νομόζω οτι κ το 2 κάνει...

Θα έχω αυτές κ μόλις δω απο το μαιευτήριο θα αποφασίσω.Εγώ θα παραγγείλω agnotis τελικά.Τις χρησιμοποιεί η ξαδέλφη μου 1 χρόνο κ είναι μια χαρά....

Θα δοκιμάσω αρκετές κ βλέπουμε!

Γαργαλιτσα τις κομπρεσες τις εκανα με πετσετουλα κ τις εβρεχα σε χλυαρο νερο δεν αγορασα τπτ κ δεν ειναι στανταρ το πετρωμα

Μην αγχβνεστε θα σας καθοδηγησουν κ κει οι μαιες

Ολα καλα θα πανε

Κοριτσια σας ευχαριστω πολύ για την συμπαρασταση!Μολις γυρισα από τον καρδιοτοκογραφο όλα καλα προς το παρον!Στην αρχη οσο ημουν ανασκελα ηταν χαλια αλλα μολις γυρισα στο πλαι εστρωσε οποτε όλα καλα!Την παρασκευη γιατρο και σαββατο παλι καρδιοτοκογραφο και βλέπουμε!Τουλαχιστον τωρα ηρεμησα καπως!Ο πλακουντας δεν φταιει είναι αψογος,η γιατρος λεει πιθανον κουραστηκα παραπανω από οσο επρεπε και ζοριστηκε το μωρο!Τελος παντων το παρακολουθούμε και βλέπουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...