Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Ασεεε, ώρες ώρες υποφέρω!!

Αν δυσκολεύεσαι πάρε αποξηραμένα Δαμάσκηνα ή σύκα, φυσικά αποξηραμένα όμως κ να τρως ένα την ημέρα, βοηθάνε. Επίσης αν δεν έχεις πρόβλημα με ζάχαρο κάνε βάλε μια κουταλιά μέλι σε ζεστό νερό σε κούπα με λίγες σταγόνες λεμόνι αν σου αρέσει κ πιες το, βοηθάει κ αυτο στο εντερακι για την τουαλέτα.

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Κορίτσια και οι 3 σας μπαίνετε στο μήνα σας αυτό το διήμερο! Με το καλό! Αχ, δε θα ξέρουμε σε ποια να πρωτοευχηθούμε όταν θα μας ανακοινώνετε τα γεννητούρια όλες μαζί! :P

Γεια σου Νοπίτσα! Περαστικά σου, τώρα βρήκε να σε πιάσει! Ωχ, μη λες για μαστορέματα, αφού τα τελειώνετε, όλα καλά. Το κακό με όσες και όσους έχουν άποψη για μας είναι ότι τελικά καταφέρνουν να μας συγχύσουν με τις ανοησίες τους. Γι' αυτό εγώ λέω μακριά κι αγαπημένοι τον πρώτο καιρό με όλους, γιατί το βλέπω ότι θα πάρω κεφάλια και δε χρειάζεται, κάτι θέλουν να πουν κι αυτοί, μπορεί και από ενδιαφέρον.

Να είναι καλά και η Μιχαέλα και η Μαρία που είναι και ταγμένα τα γλυκούλια. Υγεία να έχουν τα παιδάκια μας κι εμείς.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να ποια ξεχασα...Νοπιτσα&εγω απαντουσα σε κπ ασχετους για το θηλασμο&ολοι ειχαν αποψη&γνωσεις...αυτο που ειπε η Τζο...περα απο εσενα,τη μαμα του, δ ξερεις κανενας αλλος το καλο του! Μην ακους κανεναν&μην μπαινεις στη διαδικασια ν'απαντας...εμενα ο μεγαλος το 1ο 3μηνο ετρωγε ανα2ωρες...οι μισοι μ ελεγαν οτι το παιδι δ χορταινει&οι αλλοι μισοι να του δινω&χαμομηλι για να μην τον κανω παχυσαρκο&χοντρο...σε πληροφορω οτι τπτ απο τα2δ συνεβη...&πολυ καλο βαρος επαιρνε&οι τοτε διπλες του τωρα εχουν γινει υψος! Περαστικα σου κιολας!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Μαρακι, σ ευχαριστουμε πολυ για τις συμβουλες κ για το φως κ για το αλλαγμα, ειδικα το βραδυ σημαντικο να μην τα ξαγρυπναμε. Κι εμεις ονομα επιλογης μας κ μας αρεσει πολυ! Ολοι ειναι ευχαριστημενοι ευτυχως γτ κι οι γονεις μας μονοι τους διαλεξαν πριν χρονια για εμας.

Αλλα εχετε δικιο, γενικως ολοι καλοπροαιρετα θεωρω οτι λενε τα σχολια τους κ θελει πολλη ψυχραιμια κ λιγη συνδεση με Καιρο για να μη μας επηρεαζουν!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Χαίρομαι Μαράκι που ξαναμπήκες. Είμαστε όλες στην ίδια ακριβώς φάση που καταλαβαινόμαστε. Τι εννοείς ότι ο μεγάλος σου είχε άλλες βλέψεις για τα ρούχα του μικρού; Χαχα, πλάκα θα έχει. Τι χρήσιμες οι πρακτικές συμβουλές που μας δίνεις. Θα δοκιμάσω τις καρέκλες.

Τζο γελάω, έλα ντε, εγώ νομίζω ότι θα πάρω τσάντα για να πάω παραλία! Μόνο αντηλιακό δεν είπα ότι θα βάλω! :mrgreen:

Καλά κι εγώ θα πάρω μουσική αλλά δεν έχω αιποντ, θα πάρω μικρό φορητό, σε λίγο θα βρω και τα σιντι που θα επιλέξω... Ουφ, όλο και πιο αστείο γίνεται το πράγμα, αλλά το εννοώ...

Χαίρομαι Μαράκι που ξαναμπήκες. Είμαστε όλες στην ίδια ακριβώς φάση που καταλαβαινόμαστε. Τι εννοείς ότι ο μεγάλος σου είχε άλλες βλέψεις για τα ρούχα του μικρού; Χαχα, πλάκα θα έχει. Τι χρήσιμες οι πρακτικές συμβουλές που μας δίνεις. Θα δοκιμάσω τις καρέκλες.

Τζο γελάω, έλα ντε, εγώ νομίζω ότι θα πάρω τσάντα για να πάω παραλία! Μόνο αντηλιακό δεν είπα ότι θα βάλω! :mrgreen:

Καλά κι εγώ θα πάρω μουσική αλλά δεν έχω αιποντ, θα πάρω μικρό φορητό, σε λίγο θα βρω και τα σιντι που θα επιλέξω... Ουφ, όλο και πιο αστείο γίνεται το πράγμα, αλλά το εννοώ...

Προσπαθησε να φορεσει κανα2,αλλα ειδε&αποειδε&τα παρατησε...&χτες που επιχειρησα να φτιαξω βαλιτσες, σημ:δ τα καταφερα γτ 1εβαζα3εβγαζε, πηρε 2φορμακια&τα εκρυψε στο συρταρι με τα ρουχα του!

Γαργαλιτσα σας διαβαζω αλλα δ μπορω να μπαινω τοσο συχνα λογω απασχολησης με τον μεγαλο! Τωρα πχ εχει παει στη γιαγια μιας&το απογευμα εχουμε ραντεβου&ετσι βρηκα λιγο χρονο για χαλαρωση&κουβεντουλα με σας!!! Ωραια ακουγεται αυτη η τσαντουλα αλλα αν κρινω απο την 1η γεννα που γεννησα παρα πολυ γρηγορα(που σας το ευχομαι), δ νομιζω να προλαβω να χρησιμοποιησω κτ απο αυτα! Εγω παλι εχω τσαντουλα τοκετου με μια νυχτικια, παντοφλες, πετσετουλα&κανα2πραγματα του μωρου για τις πρωτες μας ωρες, ωστε να ειναι πιο ευκολη η ανευρεση τους ειτε σε μενα ειτε σε τριτους, για να μην παλευουμε με βαλιτσες!

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια σας ευχαριστω ολες μια προς μια για τις ευχες σας κ φυσικα ανταποδιδω

Δυστυχως δε μπορω να συγκρατησω λεπτομερις απτα μηνυνατα σας

γεννησα με καισαρικη κ ειχα ηδη ανα δεκαλεπτο συσπασεις

Ολα πηγαν καλα

Κατι μικροπονακια εχω ακομη

Συμβουλη μην Αγχωνεστε για τπτ ολα γινονται κ βρθσκονται στη πορεια το παιδι μας παει

Ειμαι στη φαση κυριως το βραδυ της ανα μθαμιση ωρας θηλασμος κουραση αρκετη ναι αλλα η δυναμη που μου δινει το νινι κ ο μεγαλος μου αντεχεται η πλη ταλαιπορ ε ια

Θα βρουμε το δρομο μας κ σεις με ηρεμια ολα θα αντιμετωπιστουν

Θηλαζω αποκλειστικα θελω να αποφυγω αποστεθρωσεις κ τετοια

Ολα καλα μη φοβαστε τπτ ναστε χαρουμενες

Μαρακι, η εμπειρια φαινεται! Πας αναλαφρη κι ωραια! Εγω η τρελη κ ασχετη εβαλα 7 ζευγαρια καλτσες δικες μου, 4 ζευγαρια του μπεμπη (ουτε ποδοσφαιρο να παξει) κ 3 ζευγαρια πυτζαμες μου συν 1 νυχτικια :mrgreen: Παω να αφαιρεσω

Να σε ρωτησω αν ξερεις: Την ωρα του τοκετου φοραμε ρομπακι του μαιευτηριου η ρουχα δικα μας;

Ο μεγαλος σου ειναι τοσο γλυκος ο μαναρακος, που προσπαθει να μπει στα φορμακια. Δεν το καταλαβαινει τωρα, αλλα του κανετε το καλυτερο δωρο.

Ροουζ μου, σου στελνω φιλια για δυναμη κ κουραγιο, φανταζομαι ποση ενεργεια αντλεις απ τα 2 σου μωρακια, υπομονη για να βρειτε τη σειρα σας, ξερεις εσυ πια που τα χεις ξαναπερασει! Φιλια πολλα κ στον κουκλακο σου.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ευχαριστω πολύ για τα περαστικα κορίτσια ελπιζω να περασει συντομα!Προσπαθω παρα πολύ να μην τους απανταω αλλα καποιες φορες με νευριαζουν και δεν μπορω!Τελος παντων ετσι και αλλιως δεν προκειτε να ακουσω κανεναν τους!!!!!!!!!!!!!!χιχι!!!!!!!!!!!:lol:

Καλησπέρα κορίτσια,

Μόλις γύρισα...είχε αυξηθεί το υγρό αλλά δε βρέθηκε τίποτε άλλο που να παραπέμπει σε σύνδρομο.Προτάθηκε αμνιοπαρακέντηση αλλά αρνήθηκα σε αυτό το στάδιο.Τώρα θα δούμε πως θα πάει με τη γέννηση αν φύγει ή αν χρειαστεί χειρουργείο.Ευτυχώς εχει φτάσει τα 2700 κ παίρνει βάρος οπότε μπορώ να γεννήσω αν χρειαστεί.Εσείς θα κάνατε άμνιο σε αυτό το στάδιο;Τι αλλάζει κ εφόσον δεν υπάρχει τίποτε άλλο που να υποδηλώνει σύνδρομο.

Αύριο θα έχω νεότερα.

Περαστικά στις αρρωστούλες,

Εμείς θα τον βγάλουμε Μάριο- Χρυσοβαλάντη,το είχαμε αποφασίσει απο νωρίς!

Κ είμαι σίγουρη οτι όλα καλά θα πάνε!

Έχω χάσει ένα μωρό στο παρελθόν κ είχα την αίσθηση τότε οτι κάτι θα γίνει, τώρα είμαι σίγουρη οτι είναι καλά το μωρό ή οτι αντιμετωπίζεται ότι έχει...ίσως να είναι προαίσθημα ή απλά άρνηση!

Φιλιά σε όλες!

Έγραφα αλλά τα έσβησε.

Ρεγγίνα μου, καταρχήν είναι πολύ θετικό που δε φαίνεται να είναι σύνδρομο. Από την άλλη, το μωρό αναπτύσσεται πολύ καλά, η εγκυμοσύνη σου συνεχίζεται ικανοποιητικά, άρα θα πάρει τις εβδομάδες του και το βάρος που πρέπει και έτσι αν χρειαστεί επεμβασούλα όταν γεννηθεί, όλα θα είναι με το μέρος του.

Τώρα σχετικά με την αμνιοπαρακέντηση, σου εξήγησαν γιατί στην πρότειναν; Για να μην το έχεις αγωνία εσύ ή θα τους βοηθήσει σε κάτι ιατρικά, π.χ. να ξέρουν πώς θα κινηθούν μετά τη γέννα αν το μωρό χρειαστεί κάτι; Για να λες ότι την αρνήθηκες, υποθέτω ότι στο είπαν μόνο για να ξέρεις εσύ. Μη ρωτάς τι θα έκανε η καθεμία, αυτό είναι κάτι που το αισθάνεται η καθεμία με τον δικό της τρόπο. Εσύ θα κρίνεις για εσένα, σε συνεργασία με τον γιατρό σου. Π.χ., δεν ξέρω αν υπάρχει επικινδυνότητα αν την κάνεις τώρα που το μωρό είναι μεγάλο.

Το γεγονός ότι έχεις θετικό προαίσθημα είναι πολύ σημαντικό. Κι εγώ και σίγουρα όλες μας είμαστε μαζί σου. Ο Μάριος-Χρυσοβαλάντης είναι ήδη το πιο αγαπημένο μωρό του καφέ μας! Οι ευχές μου και η θετική μου ενέργεια είναι μαζί σας. Σου στέλνω μια τεράαααστια αγκαλιά!!!!

Διαφημίσεις

Gargalitsa μου σε ευχαριστώ για την απάντηση.Για να ξέρουμε την πρότειναν γιατί δεν θα προβώ σε κάποια ενέργεια βάση αυτής.Ο κίνδυνος είναι να σπάσουν τα νερά.

Αποφάσισα να κάνω έλεγχο καρυοτύπου μόλις γεννηθεί το μωρό για να ξέρουμε.Γρήγορο, ακίνδυνο κ ανώδυνο.Ελπίζω να σταθεροποιηθεί εφόσον δε συνοδεύεται απο κάτι άλλο κ να καλυτερεύσει μετά τη γέννα.Ανταποδίδω την αγκαλιά κ να ξέρετε οτι σκέφτομαι όλα τα μωράκια μας σε όλες τις προσευχές μου αυτές τις μέρες.

Tα έγραψε τόσο ωραία η γαργαλίτσα, πραγματικά με εκφράζει κι εμένα που δυσκολευόμουν να πω τι σκέφτομαι. Η άμνιο βγάζει και αποτελέσματα σε 15 μέρες, σωστά; Δηλαδή αργεί πολύ και μέχρι τότε μπορεί κάλλιστα να έχεις γεννήσει κιόλας, οπότε δεν θα ξέρετε τότε άμεσα αν ο μπέμπης χρειάζεται κάποια υποστήριξη; Τότε θα μπορούν να γίνουν κι όλες οι εξετάσεις που χρειάζεται, σωστά; Εγώ αυτά θα ρωτούσα για να δω αν χρειάζεται πραγματικά η άμνιο κι επίσης αν με την άμνιο θα μπορούσαμε να προλάβουμε κάτι σε θέματα αντιμετώπισης. Γιατί αν δεν μπορούσαμε, κι εγώ πιστεύω ότι είναι ίσως περιττή και κυρίως για το ρίσκο αποβολής που περιέχει και για το πολύ προχωρημένο της κύησης. Είναι σκληρές αυτές οι αποφάσεις και λογικό είναι να αναρωτιέσαι αν παίρνετε τη σωστή και τι θα έκανε ο καθένας σε αυτό το στάδιο. Πιστεύω είναι πολύ προχωρημένο το στάδιο και δύσκολα θα έκανε κανείς διακοπή ακόμα και σε αρνητικό αποτέλεσμα.

Αλλά δεν πιστεύω καν ότι θα υπάρχει αρνητικό αποτέλεσμα γι' αυτό και δεν στέκομαι εκεί, είναι δυνατόν κάτι που δε φάνηκε σε αυχενική και β΄να εμφανιστεί αργότερα; Ειδικά όταν όλες οι άλλες ενδείξεις δεν παραπέμπουν σε οποιαδήποτε άλλη πιο σοβαρή κατάσταση. Ο εμβρυολόγος τι λέει γι' αυτό; Εμένα μου φαίνεται ότι όλα τέλεια θα είναι και όλο αυτό θα είναι μια πολύ πολύ δύσκολη δοκιμασία για εσάς τελικά και θα διαλυθεί μετά τη γέννα. Αυτό εύχομαι κιόλας και ίσως πιο ψύχραιμα ως τρίτος το πιστεύω! Δεν υπάρχουν άλλες αρνητικές ενδείξεις, αυτό έχει σημασία, και το μωρό στο τέλος θα είναι υγιέστατο! Σου στέλνω κι ένα πμ με κάτι που μπορεί να σ' ενδιαφέρει.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Αφού είναι έτσι, νομίζω ότι πράττεις σωστά. Γιατί να διακινδυνέψεις να σπάσουν τα νερά και να βγει νωρίτερα ενώ θέλετε το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή να βγει όσο πιο κοντά γίνεται στην ΠΗΤ. Μετά θα κάνετε καρυότυπο με απλή εξέταση αίματος του μωρού, χωρίς κανέναν κίνδυνο. Ως τότε θα είσαι αισιόδοξη όπως είσαι και τώρα κοριτσάκι!

Καλημερα! Πως ειστε;;; Απο το ραντεβου χτες ολα καλα...μπηκα&nst, η μητρα μ ακομα κοιμαται! Πολυ ηπιες συσπασεις! Ο μπεμπης ειναι 2500&συνεχιζουμε κανονικα...μ ειπε πως δ ανησυχει για κτ&μ εδωσε το επομενο ραντεβου σε2εβδομαδες...Μεταξυ σοβαρου&αστειου μας προτεινε σεξ, για πιο γρηγορα&σιγουρα αποτελεσματα,αλλα ο συζυγος ουτε ν'ακουσει δ ηθελε! Μ πηρε&δειγμα κολπου για την καλλιεργεια&απο βδομαδα τ'αποτελεσματα! Λεω σιγα-σιγα να φτιαξω βαλιτσες...

Ρεγγινα μια χαρα μεγαλωνει το μικρακι σου! Να σκεφτεσαι θετικα&ολα θα γινουν! Εχε πιστη&ο θεος δ αφηνει κανεναν! Η δικη σου αισιοδοξη πλευρα, θα τα φτιαξει ολα!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μετά από ένα ακόμα (ένα από τα τελευταία) ανέμελο ξύπνημα πίνω καφεδάκι στο σπίτι και χαίρομαι την ηλιόλουστη μέρα!

Μπράβο Μαράκι, όλα καλά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...