Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ναινη αλήθεια είναι ότι είναι ψηλά ακόμη!! Θέλει περπάτημα αλλά που να βγω έχει τόση υγρασία και βροχή!! Σήμερα είναι καλά έβγαλε ήλιο αλλά έχει τρελό αέρα!!

Θα τις καταλάβουμε τοτε για τα καλά!!

Γαργαλιτσα μου δεν θα χρειαστεί επέμβαση ή φιλεναδουλα μας !! Θα είναι σούπερ θα το δεις!!!! Και το βάρος της θα το έχει !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έβαλα το πορτ μπεμπε δίπλα μου στο κρεβάτι, πάνω σε βάση καροτσιού, αλλά είναι πολύ ψηλά και δε φαίνεται καθόλου το περιεχόμενο του πορτ μπεμπε... :rolleyes: . Πώς θα βλέπω το μωρό, δεν ξέρω καθόλου. Αχ, τι πλάκα που έχουν όλα αυτά. Ο άντρας μου λέει να βάλω καθρεφτάκι με τέτοιο τρόπο ώστε να βλέπω μέσα. :mrgreen:

Κι εγώ θα προτιμούσα τις γάζες για αφαίρεση των ''κομματιών'' παρά μωρομάντηλα που έχουν χημικά. Η παιδίατρος αυτή όλο κοτσάνες μου έχει πει μου φαίνεται... Τυχαίο που θέλω να ψάξω για άλλη;

Νομίζω πως ειδικά στα κοριτσάκια πρέπει να πηγαίνει το νερό και όλη η κίνηση από μπροστά προς τα πίσω για αποφυγή μυκήτων.

Χαχαχαχαχαχα και εμένα είναι ψηλά το πορτ μπε μπε και δεν βλέπω μέσα!! Τι φάση!! :-D

Tbinp3.pngNttep2.png

Να είσαι καλά Φουντούκι μου, μακάρι να μη χρειαστεί.

Ευτυχώς έβγαλε ήλιο, θα έχει και αύριο. Το πλυντήριο θα δουλεύει σήμερα υπερωρίες.

Πρέπει να βρούμε λύση όμως με το ύψος. Θα δοκιμάσω να το βάλω στο πάτωμα το πορτ μπεμπε αλλά τότε θα είναι χαμηλά, τι να πω δεν ξέρω. Αν βρεις άλλη ιδέα πες κι εμένα. Το λίκνο next to me είναι τέλειο, απλά τέλειο, αλλά κοστίζει.

Αυτό το λίκνο μου το έκαναν δώρο κι εμένα τελικά, ωραίο είναι γιατί βλέπεις μέσα, αν και νομίζω θα ξυπνάτε να το τσεκάρετε συνέχεια το μωρό ή θα μας ξυπνάνε αυτά, οπότε μην αγχώνεστε! Το ένστικτο θα είναι σε εγρήγορση!

Λοιπόν, ήρθε η μαμά μου και τα βάλαμε όλα στη βαλίτσα για το μαιευτήριο, ρούχα μου και ρούχα μπέμπη! Πάω να ξεσκονίσω τις λίστες μου να δω τι άλλο ξέχασα!

Με τα καθρεφτάκια πολύ γέλασα :mrgreen:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Μας έφεραν και την κούνια μας!! Τι χαρά έχουμε σαν παιδάκια κάνουμε!!

Εμένα μου φτάνει να είναι δίπλα μου ας είναι λίγο πιο ψηκλα θα σηκώνω λίγο το κεφάλι και θα την βλέπω!!

Μια χαρα οι ετοιμασίες και τα πληντυρια φωτιά παίρνουν τώρα!!

Την βαλίτσα καο εγώ την έκανα αλλά εχω να βάλω μέσα εσώρουχα γιατί ακόμη τα χρειάζομαι αλλαζω πολύ συχνά λόγο υγρών και παντόφλες που τις χρησιμοποιώ επίσης!! Ε τώρα αν ξεχάσω τίποτα θα μου το φέρουν!!

Μου είπαν ότι θέλει πετσετουλες μικρές σε περίπτωση καισαρικής που δεν κανείς μπανακι κατευθείαν να καθαρίσεις με την πετσέτα το στήθος για να είναι καθαρό που θα θηλάζει το νινι!!

Τεσπα μόνο στο σπίτι θα ησυχασουμε στο μαιευτήριο θα ειμαστε άνω κάτω !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ επειδή θέλω να είμαι χαλαρή μετά το αγχωτικό βραδινό, κάνω δουλειές και μετά κάθομαι για ξεκούραση, δεν τις παίρνω μονοκοπανιάς. Με το καλό να τα χρησιμοποιήσετε Τζο μου τα ρουχαλάκια σας, μαμά και μπέμπης. Εγώ θα φτιάξω τώρα την τσάντα για την αίθουσα τοκετών... Μόνο αυτή μου έμεινε από βαλίτσες/τσάντες. Ψιλοπράγματα θα βάλω... Έτσι κάτι να βρίσκεται... :cool:

Τι καλά που έχεις αυτό το λίκνο!

Φουντουκάκι με γεια σας!!! Τι όμορφα που θα είναι όλα! Τώρα θα έχετε κι εσείς αγώνα πλυσίματος για την προικούλα.

Αν σηκώνεις το κεφάλι και τη βλέπεις είναι καλά. Εγώ όσο και να το σηκώνω, δε βλέπω τίποτα... :? Έχω μπάσει φαίνεται...

Μμ, σωστό αυτό με τα πετσετάκια.

Φουντούκι, μεγειά τα πραγματάκια σας! Θα ξετρελαθείς, πότε θα 'ρθει να τη βλέπεις και τη μπέμπα μέσα!

Γαργαλίτσα, τι είναι η βαλίτσα για την αίθουσα τοκετών; Τι πρέπει να βάλουμε μέσα; :confused: Δεν έχω ιδέα!

Εγώ μόλις πήρα τηλέφωνο και παρήγγειλα και το μέι τάι, την Τρίτη θα το έχω μου είπαν, πήρα με ένα αεροπλανάκι και συννεφάκια, να 'ναι και λίγο αντρικό λέω :tongue: χαχα, πολύ άντρας ο μπέμπης μου! Τελειώνουν σιγά σιγά όλες οι εκκρεμότητες και αισθάνομαι πιο έτοιμη.

Έχετε βρει όνομα για τα μπουμπουκάκια σας; Εμείς εδώ και μήνες και τώρα έχουν αρχίσει και τον λένε και οι συγγενείς με το όνομά του, ακόμα δεν ήρθε! Κι εμείς μια μπέμπη μια με το όνομα! Του κόψαμε και φλουρί στην πίτα, αλλά δεν το πήρε ο καημενούλης, βέβαια ό,τι κερδίζουμε εμείς εννοείται δική του είναι όλη η τύχη από δω και μπρος!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Πολύ ωραίο θα είναι το μέι τάι σας, αντρικότατο και γλυκύτατο!! Λιώνω με όλα αυτά και με τα ζουζουνάκια μας που θα είναι μετά μέσα.

Λοιπόν, για την τσάντα της αίθουσας τοκετών ούτε εγώ είχα ιδέα, αλλά μου το είπε η μαία που θα έχω. Μου εξήγησε πως αν δε με αφήσουν να την περάσω μέσα, να τη δώσω στην ίδια και θα μου τη φέρει αυτή. Βάζουμε ό,τι μπορεί να χρειαστούμε τις ατελείωτες ίσως ώρες της αναμονής μέχρι τον τοκετό. Εκείνη μου πρότεινε κρακεράκια. Εγώ θα βάλω και κάποιο βιβλίο, περιοδικό, σταυρόλεξα, να περνάει η ώρα και να ξεχνάμε και τον πόνο.

Πλάκα έχει που τον λένε με το όνομά του. Εμείς κάτι είχαμε βρει, αλλά δεν το λέμε ακόμα, μη σηκωθεί από τώρα θύελλα αντιδράσεων ακόμα δε γεννήθηκε. Τα σπαστικά της ελληνικής οικογενειοκρατίας, μπλιαχ.

Γεια σας και από εμενα κορίτσια!Εγω αυριο μπαινω και επισημά στον μηνα μου που εχω και γιατρο!Με εχει πιασει συναχι και δεν μπορω να παρω ανασα,κανω πλυσεις με ορο αλλα θα παω να παρω και ένα σπρει που μου ειχε γραψει την προηγουμενη φορα που ειχα συναχι η γιατρος!Ευελπιστω σαββατοκυριακο να τελειωσει εντελως και το δωματιο της μικρης γιατι περναει ο αντρας μου ένα ακομα καλοριφέρ και θελει και βαψιμο!Θα παρουμε ειδικη μπογια που δεν μυριζει και θα βαλω και τον αφυγραντηρα για να στεγνωσει γρηγορα!Απο δουλειες εχω πλυνει και εχω σιδερωσει προικα,καλαθουνα,καροτσι,καθισματακι αυτοκινητου και ένα πλυντηριο με ρουχα πετσετες και φανελάκια της μικρης!Αλλα θελω τουλάχιστον 2-3 πλυντήρια ακομα!Πφφφφ!Δεν τελειωνουν αυτές οι δουλειες!Εχω ετοιμασει και τα χαρτια για το μαιευτηριο μονο μια ληξιαρχικη πραξη γαμου θελει να παω να βγαλω γιατι αυτή που εχω είναι παλια!Την βαλιτσα από εβδομαδα μαλλον θα την φτιαξω!Εγω εχω ένα φωτακι νυχτος που φωτιζει αρκετα και αυτό θα εχω για να βλεπω να θηλαζω!Εχω επισηε την μπανιερα αλαξιερα την οποια την εχω βαλει ακριβως διπλα στην μπανιερα,οποτε βολευει!Οσο είμαι στο σπιτι θα προσπαθω να την καθαριζω με τρεχουμενο νερο και να εχω τα μωρομαντηλα για εξω!Για την καλαθουνα εχω βαση η οποια είναι χαμηλη οποτε φτανω μια χαρα να βλεπω μεσα!!!!!!Με το θηλασμο με νευριαζει πολύ που ολοι τα ξερουν όλα!Η κουνιαδα μου αρχιζει,τι δεν θα της δινεις ξενο?Και αμα δεν χορταινει?Τι δεν θα τις δινεις τσαι?Και αμα τρωει πολύ?Εγω τις απανταω πολύ απλα ότι θα θηλαζω το μωρο οσο συχνα θελει αυτό!Δεν θα της δωσω πρωτα ο Θεος ουτε ξενο,ουτε τσαι,ουτε τιποτα!Αμαν πια!!!!!!!!!!!:confused:

Διαφημίσεις

Φουντούκι, μεγειά τα πραγματάκια σας! Θα ξετρελαθείς, πότε θα 'ρθει να τη βλέπεις και τη μπέμπα μέσα!

Γαργαλίτσα, τι είναι η βαλίτσα για την αίθουσα τοκετών; Τι πρέπει να βάλουμε μέσα; :confused: Δεν έχω ιδέα!

Εγώ μόλις πήρα τηλέφωνο και παρήγγειλα και το μέι τάι, την Τρίτη θα το έχω μου είπαν, πήρα με ένα αεροπλανάκι και συννεφάκια, να 'ναι και λίγο αντρικό λέω :tongue: χαχα, πολύ άντρας ο μπέμπης μου! Τελειώνουν σιγά σιγά όλες οι εκκρεμότητες και αισθάνομαι πιο έτοιμη.

Έχετε βρει όνομα για τα μπουμπουκάκια σας; Εμείς εδώ και μήνες και τώρα έχουν αρχίσει και τον λένε και οι συγγενείς με το όνομά του, ακόμα δεν ήρθε! Κι εμείς μια μπέμπη μια με το όνομα! Του κόψαμε και φλουρί στην πίτα, αλλά δεν το πήρε ο καημενούλης, βέβαια ό,τι κερδίζουμε εμείς εννοείται δική του είναι όλη η τύχη από δω και μπρος!

χα χα και εμεις της κοψαμε κομματι στην βασιλοπιτα αλλα δεν το ετυχε!Την εχουμε ταμενη στον αρχαγγελο Μιχαηλ και θα την πουμε Μιχαελα!!!!!!!!

Μια από τα ίδια γαργαλιτσα και εμείς με το όνομα!! Έχουμε αποφασίσει στο Μαρία την έχουμε τάξει αλλά ακόμη δεν το έχουμε ανακοινώσει για να μην αρχίσουν τα έξυπνα τους και θα τους παρει και θα τους σηκώσει!

Βέβαια πολλές φορές μας ρώτησαν μπροστά τους τώρα στις γιορτές το σοι πως θα την πείτε και λέγαμε δεν αποφασίσαμε ακόμα !! Ε μάλλον με την απάντηση μας θα το έχουν πάρει το μήνυμα!

Να σας πω την αλήθεια δεν με πολύ νοιαζει αν θα παρεξηγηθουν αλλά δεν είναι και τέτοιοι άνθρωποι ειδικά ή πεθερά μου δεν θα θυμωσει απλά δεν θέλω ακόμη να το ανακοινωσουμε!!

Νοπιτσα κ εγώ αύριο μπαίνω επίσημα στον μήνα μου!!

Με το καλό να τελειωνετε τις δουλιτσες και να είναι έτοιμο το δωματιάκι της!!

Μια χαρά κορίτσια όλα!!

Πολύ χαίρομαι για όλες !! Όλα θα είναι μια χαρά !! Και τα νινακια κια οι μανουλες !

Tbinp3.pngNttep2.png

Κουκλες ευχαριστω ολες σας για τη συμπαρασταση σας! Οταν υφισταται προβλημα υγειας στην οικογενεια η δυναμη&η στηριξη ειναι αστειρευτες!!!! Στα χαρουμενα τωρα...

Φουντουκι μ μεγεια τα πραγματαια σας...τι ωραιες αυτες οι αγορες, χαζευεις με τις ωρες...εγω μονο τα φορμακια του χαζευα&δυστυχως οχι για πολυ μιας&ο μεγαλος ειχε αλλες βλεψεις!!!! Εγω που θηλασα εχω να σου πω πως το μαξιλαρι θηλασμου βολευει απιστευτα...&γενικα μπορεις να ακουμπας το παιδι για να ειναι πιο ανετο! Επισης βολευει να το βαζεις αναμεσα του ξαπλωμενο&να εισαι διπλα του...ετσι&αυτο δυσκολα γυριζει,&δ θα πεσει&ουτε εσυ υπαρχει περπτωση να πεσεις πανω του!

Γαργαλιτσα το θεμα του πορτ μπεμπε το ειχα&εγω...δ σου συνιστω το πατωμα, αλλα καλυτερα2καρεκλες τραπεζιου, τις βαζεις αντικρυστα την μια με την αλλη, διπλα-διπλα&πανω το πορτ...ετσι&ειναι σε καλο υψος, αλλα δ πεφτει&ευκολα! Για το φως που αναφερατε, εγω θα σας προτεινα αν ο συζυγος δουλευει, κτ σε ηπιο ασπρο φως, οχι κιτρινο...ειναι ενοχλητικο! Αλλη εναλλακτικη αν υπαρχει παιδικο με εξτρα κρεβατι θα σας ελεγα να μετακομεσετε εκει με το μωρο...ολοι θα εχετε την ησυχια σας...σχετικο!!!

Τζο για το πλυσιμο εγω χρησιμοποιουσα μωρομαντηλα μονο στα κακα για το καθαρισμα της περιοχης&αμεσα πλυσιμο στο νερο...για το βραδυ ειχα πιο μικρα πετσετακια που τα εβρεχα&τον περνουσα ελαφρα με χλυαρο νερακι, μην τον ξαγρυπνησω κιολας. Οσο για το πιασιμο, οι πρωτες3-4μερες ειναι οι αγχωτικες...μετα θα βρειτε τον τροπο&τον αερα που θα'ναι παιχνιδακι!

Εμεις εξαρχης για το ονομα ειχαμε ξεκαθαρισει οτι θα'ναι ασχετο...δ μας αρεσει που υπαρουν σε καθε σοι5-6με το ιδιο ονομα...ετσι οπως&ο 1ος,ετσι&ο 2ος θα παρει ονομα δικης μας επιλογης, καπως ασυνηθιστο αλλα μοναδικο!!! Οσον αφορα τις μεθοδους για γεννα εκτος του σεξ, τις ακολουθω ολες...δουλειες, περπατημα&σκεφτομαι να παρω&μπαλα...βεβαια η κοιλια μ εχει κατεβει αρκετα&κτ χαζοπονακια τα εχω, αλλα περνανε κατευθειαν με λιγη ξεκουραση...δ ξερω τι βλεψεις εχει ο μικρος...

Στις υπολοιπες τα φιλια μ!

Προσπαθησα να σας θυμηθω ολες...αν ξεχασα κτ,να με συγχωρειται...

cPQop2.png2orjp2.png

Νοπιτσα, χαρα στο κουραγιο σου που τους απαντας!!! Καλα τα σκεφτεσαι ομως! Εγω δεν απανταω σε κανενα, η ενημερωση τους ειναι ανυπαρκτη αλλα αποψη εχουν. Οταν με ζαλιζουν τους λεω ο,τι πει η παιδιατρος (που ξερω τη φιλοσοφια της) κι ο,τι συστηνει ο ΠΟΥ κ το κοβω. Τωρα αν κπ επιμεινει λεω φερτε μου καμια αξιοπιστη πηγη να το γραφει για να το λαβω υποψη.

Πολυ ωραιο το ονομα που διαλεξατε! Περαστικα σου κ καλη επιτυχια αυριο στο γιατρο, αυριο εχουμε κι εμεις.

Γαργαλιτσα, πολυ καλη ιδεα το βαλιτσακι εκτακτης αναγκης! Βαλε κι ενα λιποζαν μεσα γτ σκανε τα χειλια τοσες ωρες στον τοκετο. Για τα βιβλια τωρα, ευχομαι να τα διαβαζεις αμεριμνη :mrgreen: αλλα κτ μου λεει πως οχι :mrgreen: Μου ειπε κι εμενα για ipod με χαλαρωτικη μουσικη αλλα δεν το βλεπω να μαι χαλαρη απ τους πονους.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...