Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ρεγγίνα μου, κι εγώ παίρνω παραμυθάκια και σιντι με τραγουδάκια. Της διαβάζω κιόλας και της βάζω τα τραγούδια. Σκέψου τι έχει να γίνει και αφού γεννηθούνε, θα τα μουρλάνουμε τα έρμα... :D

Εγώ μάρσιπο έχω που είναι μόνο για τους πρώτους μήνες. Θα την ντύνω σα χιονάνθρωπο και θα τη βάζω μέσα να πηγαίνουμε βόλτες. Το μέι τάι δεν το ξέρω, είναι σα σεντόνι;

Μαράκι, περαστικά να είναι ο σύζυγος. Είναι και αυτά μέσα στη ζωή, έστω και τώρα που θέλεις να ασχοληθείς με τον ερχομό του μωρού. Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό. Πρέπει να είσαι πιο δυνατή τώρα, για όλους σας. Αλλά να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου. Καλές ετοιμασίες τώρα που μπήκες και στο μήνα σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια χρόνια πολλά!!

Τριαντάφυλλο να σου ζήσει ο μπεμπαρος γέρος και δυνατός και όλη ή οικογένεια !! Καλή λοχεία και καλούς θηλασμους!!

Κορίτσια καλές ετοιμασίες να έχετε!! Μαρακι περαστικά για τον σύζηγό και υπομονή !!

Αύριο εμείς έχουμε αφίξεις!! Έρχεται ή κούνια μας τα στρωματακια και γενικά ή προίκα!!

Ή αλήθεια είναι ότι πηγα να πάρω και εγώ μαξιλάρι θηλασμού αλλά μοιυ είπε ή κοπέλα ότι δες πρώτα αν καταφέρεις να θηλαζεις γιατί πολλές κοπέλες το παίρνουν και τελικά τσαμπα !! Οπότε θα δω και εγώ μετά πως θα είμαι και θα Στέλνω το άντρα μου να μου τα φέρνει!!

Έχω όλη την ώρα την αίσθηση ότι δεν έχουμε πολλά ρουχαλακια και θα ξεμεινω! Ο άντρας μου μου λέει αν δούμε ότι δεν φτάνουν θα πεταχτω να την πάρω όσα θέλει !! Προβληματιζομαι! Τεσπα ας έρθουν γερά τα μικρακια και τα μαγαζιά ανοιχτά θα είναι να πάρουμε ότι χρειαστεί!

Tbinp3.pngNttep2.png

Fountouki κ εγώ έτσι γμρινιάζω οτι δε φτάνουν αλλά έχω τον μπαμπά που με συγκρατεί.Επίσης να δούμε κ πως θα είναι τα μικρά γιατί εγώ έχω διαφόρων εταιριών κ διαφέρουν τα μεγέθη.Να δούμε τι θα τους είναι οκ κ τι θα τους φέρουν δώρο.

Rose αν μπορείς να γράψεις λεπτομέρειες, θα είναι χαρά μας αν κ κατανοούμε τη δυσκολία.

Rose μου, να σου ζήσει ο μπεμπάκος σου!!! Το ζόρικο το αγόρι :tongue::tongue::tongue: ολοκληρωθήκατε και οι αϋπνίες και τα ζόρια είναι γλυκά!!!

Γαργαλίτσα μου, δεν έχει πια γυρισμό!!! Τώρα θα μας τρέχουν για χρόνια και έτσι πρέπει κιόλας! Του λέμε με τον άντρα μου άντε πότε θα βγεις να σε σφίξουμε και του λέω όταν θα μας τρέχει θα του λέμε μπες και λίγο μέσα ξανά να πάρουμε μια ανάσα!

Το μέι τάι δεν είναι το σεντόνι, είναι πιο σταθερό, γκούγκλαρέ το γιατί δύσκολο να το περιγράψω.

Ρεγγίνα μου, έτσι είναι, κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει, όλα θα τα αντιμετωπίσουμε και θα τα λατρεύουμε και το σίγουρο είναι ότι αγωνίες θα περάσουμε πολλές. Για το μέι τάι, μίλησα με αρκετές κοπέλες που έχουν διάφορα είδη και αυτό υπερτερεί για νεογέννητα από άποψη ορθοπεδική και ευκολία να το φοράς και να θηλάζεις και να κρατάει και πιο βαρύ μωράκι. Και το σλινγκ καλό είναι, ειδικά για πιο καλοκαίρι, αλλά πιο δύσκολο να το μάθεις και δεν κρατάει πολύ βαρύ παιδάκι και δεν άρεσε στον άντρα μου που θέλουμε να έχει και την ευκαιρία να το βάλει κι αυτός αν χρειαστεί, του φαίνεται λίγο πιο γυναικείο.

Μαράκι, περαστικά σας να είναι εύχομαι και καλή δύναμη ψυχική και σωματική, κοπέλα μου.

Να ρωτήσω: εκτός από μωρομάντηλα (που λέω να τα έχω μόνο για τα βράδια ή για έξω) με τι άλλο μπορώ να καθαρίζω τον μπέμπη όταν αλλάζουμε πάνα; Εκτός από μπανάκι; Τι έχετε πάρει και τι σας βόλεψε; Μου λείπει κι αυτό για να συμπληρώσω τις αγορές.

Εν τω μεταξύ, συσπάσεις έχω κάθε βράδυ τώρα και σήμερα είχα όλη μέρα! Θα δείξει! Επίσης, δεν σας είπα, πέρυσι είχαμε κερδίσει με τον άντρα μου 2 φλουριά και παντρευτήκαμε, πήγαμε γαμήλιο και πιάσαμε και τον σπόρο, φέτος το κέρδισα μόνο εγώ, ελπίζω μόνο να μη μεταφραστεί σε νέο σπόρι πάλι!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Συνέχεια........

Fountouki μου όλα καλά θα πάνε με τις ενέσεις.Είναι ρουτίνα πλέον.Όλα καλά με τη μπέμπα;

Nopitsa,λίγο πρίν μπούμε στο μήνα μας όλες φοβόμαστε το πρόωρο τοκετό! Λογικό είναι!

Little star, εσύ είσαι μικρό αστέρι αλλά τα διδυμάκια αστεράκλες!Αστα εκεί να γίνουν νταρντανομωρά!

Taniou μου ήσουν στρατιώτης με τη διατροφήκ όλα πήγαν καλά.Μπορεί μα ονειρεύεσαι μεγάλο πλούσιο γεύμα αλλά όταν έρθει η ώρα θα σκεφτεσαι μόνο το μωρό.

Gargalitsa μόνο ένα θα σου πω...πιστεύω οτι τα μωρά μας είναι πολύ δυνατά κ όλα θα πάνε καλά στο τέλος...Οι ειδικοί μιλάνε με πιθανότητες αλλά εμείς τα νιώθουμε!Σκέφτομαι συνέχεια κ το δικό σου μωράκι!

Jo μου πάντα προετοιμασμένη!Κ εμένα ο γιατρός μου στα έκτακτο δεν πληρώνεται κ τα ραντεβού όπως τα ανέφερες κ εσύ.Η επίσκεψη σε λογικά πλαίσια!

Καλό σας βράδυ μανούλες!

Όλα για το ζιζικακι μ σήμερα είχαμε και γιατρό έφτασε 2600 και 45εκατοστα μια χαρά δλδ με τον διαβήτη κύησης. . Μου είπε ο γιατρός όλα καλά άσχετα που με κάναν μια εξέταση για στρεπτοκοκου διάβασα στο ίντερνετ περί τίνος πρόκειται και φρίκαρα τελείως... Έξτρα εξέταση ήταν και θέλουν 20 ευρώ και το περίεργο τα φάρμακα για κολπικα υγρά και για καουρες δεν το καλύπτει το ταμείο (Audi BKK) αλλά 20 ευρώ αλλά από τα 150 ευρώ το μήνα που έδινα παλιά μία χαρά.

Έχω ξανά ραντεβού

Στης 20/1 εκτός και εάν γεννήσω ....

ροζε να σ ζήσει το μωρακί γερό και καλότυχο :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εμείς και τα μωράκια μας!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ

georgia95 .......................ΓΕΝΝΑ 22/12...μπεμπάκος 2940 φτ

Christina30........................ΓΕΝΝΑ 23/12... μπεμπάκος 3250 κτ

lila80................................ΓΕΝΝΑ 26/12 μπεμπάκος ? φτ

Virginia_Dim.....................ΓΕΝΝΑ 27/12...μπεμπάκος 4380 φτ

Κathie90 ..........................ΓΕΝΝΑ 29/12...μπεμπάκος 3280 φτ

Theanood..........................ΓΕΝΝΑ 29/12...μπεμπούλα 2950

balentina 02 .....................ΓΕΝΝΑ 30/12...μπεμπάκος 3650 κτ

Koutsouni22......................ΓΕΝΝΑ 30/12...μπεμπούλα 3470 κτ

Snoopy AE.........................ΓΕΝΝΑ ...30/12 μπεμπάκος 3500

TZINA1990.....................ΓΕΝΝΑ 31/12 μπεμπάκος 1350 + μπεμπούλα 1300

rose1981...........................ΓΕΝΝΑ ?/1...μπεμπάκος 3600 κτ

ΑΝΑΜΟΝΗ

vivi15.................................ΠΗΤ 23/1...μπεμπάκος

Annoula 01 ΓΕΝΝΑ 12/1...........................μπεμπάκος

Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος

FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα

makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος

μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2...μπεμπάκος

Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος

Εmmaki29...........................ΠΗΤ 5/2...μπεμπάκος

fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2...μπεμπούλα

littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

gargalitsa............................ΠΗΤ 28/1...μπεμπούλα

μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2...μπεμπάκος

Angeliki01...........................ΠΗΤ 7/2...μπεμπάκος

reggina2016.......................ΠΗΤ 13/2 μπεμπάκος

N0PITSA@@.............................ΠΗΤ 1/2 μπεμπουλα

Να σ ζήσει ξανά Rose το μωρακι σ άμα θες πες ποτέ ακριβώς γεννήθηκε να το προσθέσω στο πινακακι :)

Μέχρι στιγμής γεννηθηκαν 12 αγγελούδια :) και έχουμε ακόμα με έναν πόνο κορίτσια να έρθουν..

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλημέρες!

Φουντούκι, με το καλό να παραλάβετε τα καινούρια σας! Να σου πω η συμπεριφορά της πωλήτριας που αναφέρεις σχετικά με το μαξιλάρι θηλασμού με εκνευρίζει. Δηλαδή πας εσύ αποφασισμένη να το αγοράσεις με κάθε καλή πρόθεση για να σου διευκολύνει το θηλασμό που εύχεσαι κι ελπίζεις να πετύχει και σου λέει άστο μήπως και δεν τα καταφέρεις; Πολύ καλά έκανες και δεν το πήρες από εκεί. Να το πάρεις από άλλο μαγαζί που ενθαρρύνει περισσότερο το θηλασμό! Άντε, η κάθε άσχετη έχει και άποψη για τη ζωή των άλλων!

Τζο, το είδα το μέι τάι σε φωτό, φαίνεται πολύ βολικό και ωραίο. Μωρομάντηλα μου είπε η παιδίατρος να έχω και για τις αλλαγές στο σπίτι για να αφαιρώ τα κομμάτια πριν το πλύσιμο. Αγόρασα μπανάκι-αλλαξιέρα με βάση 2 σε 1 αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θα βολέψει. Κι εγώ είχα πονάκια περιόδου όλο το βράδυ και την άκουσα. Ευτυχώς πέρασαν. Εσύ πώς πας με τις συσπάσεις; Σου πέρασαν;

Γαργαλίτσα μου, πλησιάζεις, γι' αυτό την άκουσες!!! χαχαχα, πονούσες δηλ. πολύ; εμένα δεν έχει πόνο ακόμα η υπόθεση, αναίσθητη η κυρία! Μου πέρασαν όταν ξάπλωσα στο πλάι, μετά από κανένα 2ωρο, κάπου μεσημέρι θα ξαναρχίσουν, είναι λες κι έχουμε ραντεβού. Είναι κοντά η μπουπούκα σου! Θέλει ν' ακούσει τα παραμύθια από την αγκαλιά! Για την πωλήτρια κι εγώ τα ίδια σκέφτηκα, υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση τριγύρω. Ωραία για τα μωρομάντηλα! Έλεγα μήπως είχα κι έναν ακόμα τρόπο για όσο είναι πολύ βρέφος, ή γάζες ή βαμβάκι, αλλά δεν ξέρω αν βολεύει και πολύ τελικά. Για τη μπανιέρα, μου έφεραν κι εμένα την ίδια που λες κι εσύ, σίγουρα για την αρχή θα μας βολέψει το μπάνιο σε τρεχούμενο νερό στο νιπτήρα, μετά τους 2 μήνες πιστεύω στη μπανιέρα. Κι εγώ σκέφτομαι πώς θα αδειάζω και θα γεμίζω αυτή τη μπανιέρα, έχει αντλία, αλλά δεν ξέρω πώς θα με βολέψει και πού θα τη βάλω. Βλέποντας και κάνοντας! Θα ανταλλάσσουμε τότε άπειρες πρακτικές συμβουλές με τι βόλεψε την κάθε μια.

Εν τω μεταξύ, σκέφτομαι και τα βράδια που θα ξυπνάει ο μπέμπης για να φάει, όσο θα θηλάζουμε, θα τον θηλάζω άραγε στα σκοτεινά ή θα πρέπει να ανάβω φως; Αυτό δεν το έχω ξεκαθαρίσει ακόμα :mrgreen: τον άντρα μου σκέφτομαι, αλλά δε νομίζω κι ο μπέμπης να βρίσκει στόχο στα σκοτεινά, στις αρχές τουλάχιστον. Πολλά πράγματα που θα πρέπει να δούμε στην πράξη!

Πότε ξαναέχετε γιατρό;

Α! Μόλις είδα ότι μπήκα κι εγώ στο μήνα μου σήμερα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα !!

Ευχαριστω!Ναι γαργλαλιτσα ή αλήθεια είναι ότι μου ήρθε να της πω εγώ θέλω να θηλασω και το θέλω να το έχω από την αρχή γιατί που θα το ακουμπαω ! Τεσπα θα στείλω τον άντρα μου να μου πάρει ένα!!

Τανια είσαι πολύ κοντά για να κρατήσεις το νινι αγκαλιτσα!!

Όλες με το καλό!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Τζο νομίζω θέλει λίγο φως και απ ότι βλέπω ο άντρας μου μάλλον θα μετακομίσει εκτός δωματίου στην αρχή γιατί θα δουλεύει και δεν θα θέλω να τον ξυπναω!! Θα δούμε όμως πως θα πάει!!

Εγώ συσπάσεις δεν έχω καθόλου ή έτσι νομίζω ! Δεν θα μπορέσω να τις καταλαβω!

Όσο για το αλλαγμα μια φίλη γέμιζε ένα λεκανακι και με γαζες ή βαμβάκι τον έπλενε τον μπέμπη της!! Τώρα δεν ξέρω αν είναι πολύ πρακτικό κ αυτό!!

Πρέπει να βρω τρόπο να κραταω την μπεμπα όταν την πλένω για να πέφτει το νεράκι από μπρος προς τα πίσω ! Καλά στην αρχή θα ταλαιπωρηθουμε λίγο αλλά και θα τα ταλαιπωρησουμε αλλά θα μπούμε σε σειρά!!

Εγώ πλέον έχει λίγο καιρό τα βράδια έχω τρομερή δύσπνοια και δεν κοιμάμαι σχεδόν καθόλου! Ο άντρας μου λέει ότι ροχαλιζω πολύ ενώ πριν ποτέ !! Όλη μέρα είμαι σαν ζόμπι!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Πάει πάλι το μηνυματάκι μου, κλαψ!

Κορίτσια να σας ενημερώσω ότι την άλλη βδομάδα γίνονται 2 σεμινάρια θηλασμού:

- Στο Έλενας την Παρασκευή 15-1, δωρεάν, χωρίς κράτηση θέσης. Πάρτε όμως κανένα τηλ πριν πάτε μήπως αλλάξει κάτι.

- Ο mitrikosthilasmos.com το Σάββατο 16-1, δωρεάν, με συμπλήρωση αίτησης στο σάιτ τους.

Τζο πονούσα τόσο ώστε να πετάγομαι, άλλά κοιμήθηκα ένα 5ωρο. Με άγχωσε όλο αυτό γιατί δε θέλω να βγει ακόμα. :rolleyes:

Θέλω να πάρει κι άλλο βάρος, γιατί αν χρειαστεί επέμβαση όταν γεννηθεί, θα είναι καλύτερα γι' αυτήν. Σήμερα κλείνω 37 βδομάδες.

Επίσης θέλω να πάω στα σεμινάρια θηλασμού που σας έγραψα. :tongue:

Η αλήθεια είναι ότι έβαλα όλες τις στρατηγικές που λέγαμε σε πράξη :roll:(περπάτημα, μπάλα, σ.ξ) αλλά δεν περίμενα τόσο άμεσο αποτέλεσμα. Στην άκρη όλα λοιπόν, ουφ! Χαχαχα.

Αυτό για το φως το σκέφτομαι κι εγώ. Δε θέλω να είναι δυνατό για να χαλαρώνουμε κι εγώ και η μπέμπα και για να μην ξυπνάει ο ροχαλητούλης. Μια μέση λύση ίσως, ένα φωτιστικό ήπιο.

Ωχ, άσ' τα όλα στην άκρη, γαργαλίτσα μου, τόσο άμεσο αποτέλεσμα; Κι εμένα περιμένει ο σύζυγος να εφαρμόσουμε τις θεωρίες, αλλά κι εγώ φοβισμένη είμαι ακόμα. Κάτσε λίγες ακόμα μέρες να συμπληρωθεί μια-δυο εβδομάδες ακόμα, αν και νομίζω όταν αποφασίσουν να έρθουν θα έρθουν αυτά και εσένα σου το λέει το ένστικτό σου να κάτσει μέσα (όπως και το δικό μου τα ίδια μου λέει), αλλά δεν ξέρουμε στο τέλος τέλος τι πραγματικά είναι το καλύτερο γι' αυτά, δηλ. και έξω μια χαρά περιποίηση θα έχουν και παρακολούθηση.

Τόσο πολύ πονάει που πετάγεσαι όταν γίνονται, ε; Δηλ. θα τις καταλάβουμε, δεν παίζει, φουντούκι, ακούς;

Ο ροχαλητούλης σου μπορεί να θέλει καμιά λάμπα 100 βαττ, χαχαχα! Κι εμένα έτσι νομίζω θα 'ναι, με το ήπιο λαμπάκι δε νομίζω να ξυπνάει. Αλλά όπως λέει και το φουντούκι, έλεγα κι εγώ να πάω καναπέ, γιατί τον σκέφτομαι ότι θα ξυπνάει νωρίς για δουλειά κι εγώ μπορεί να έχω ξυπνήσει 3-4 φορές τη νύχτα με τον μπέμπη, αλλά δεν θέλει με τίποτα, δεν ήθελε ούτε να πάω στο δωμάτιο του μπέμπη και να κοιμάμαι εκεί. Πιστεύω θα του περάσει ο ενθουσιασμός μετά τον πρώτο μήνα αϋπνίας.

Αυτό με το μπανάκι και πώς θα πέφτει το νερό από μπροστά προς τα πίσω θα 'ναι ένας άθλος, αλλά θα τους πάρουμε τον αέρα! Μπορεί να πάρω κι εγώ γάζα με το μέτρο να δοκιμάσω και τον τρόπο αυτό και βλέπουμε. Ή γάζες κομμένες, θα ρωτήσω, δεν ξέρω και πώς κυκλοφορούν.

Α, δύσπνοια είχα κι εγώ για κάνα δυο νύχτες, αλλά μάλλον ξανακατέβηκε χαμηλά ο μπέμπης γιατί ούτε δύσπνοια ούτε καούρες μετά από τότε. Τι να πω, όσο θα κατεβαίνει η μπέμπα θα ανακουφίζεσαι!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Έβαλα το πορτ μπεμπε δίπλα μου στο κρεβάτι, πάνω σε βάση καροτσιού, αλλά είναι πολύ ψηλά και δε φαίνεται καθόλου το περιεχόμενο του πορτ μπεμπε... :rolleyes: . Πώς θα βλέπω το μωρό, δεν ξέρω καθόλου. Αχ, τι πλάκα που έχουν όλα αυτά. Ο άντρας μου λέει να βάλω καθρεφτάκι με τέτοιο τρόπο ώστε να βλέπω μέσα. :mrgreen:

Κι εγώ θα προτιμούσα τις γάζες για αφαίρεση των ''κομματιών'' παρά μωρομάντηλα που έχουν χημικά. Η παιδίατρος αυτή όλο κοτσάνες μου έχει πει μου φαίνεται... Τυχαίο που θέλω να ψάξω για άλλη;

Νομίζω πως ειδικά στα κοριτσάκια πρέπει να πηγαίνει το νερό και όλη η κίνηση από μπροστά προς τα πίσω για αποφυγή μυκήτων.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...