Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλες!! Καλή εβδομάδα να έχουμε!! Με πολλά ευχάριστα νέα!! Τι κανετε ?? Εγώ σήμερα δεν θέλω να σηκωθω απ το κρεβάτι αλλά δεν έχει κ ή τηλεόραση τίποτα μόνο ειδήσεις κ δεν θέλω ούτε να τους βλέπω ούτε να τους ακούω!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Κλημέρα κορίτσια,

τωρα ηρθα απο την δουλεια και έχω πονοκέφαλο. Γεωργία μου με το καλό ο γάμος θα έχεις και μία ωραια κοιλιτσα.

Σημερα η Καθη και Βαλεντίνα θα πανε στον γιαρο, με το καλο να έχετε καλα αποτελεσματα.

Τωρα είμαι αγκαλια με την μεγάλη μου κόρη και δεν με αφήνει να γραφω

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Γεια σου Θεανώ!! Άντε να διαβάσουμε τα ευχαρίστα από τα κορίτσια μας!! Τι τυχερουλα που είσαι Θεανώ μου με τα παιδάκια σου μπορεί να είναι κούραση κ καμία φορά να μην ακούνε αλλά είναι μεγάλη χαρά κ ευλογία !! Να είναι γερά σου εύχομαι!! Χθες είχα κ εγώ πονοκεφαλο ήμουν χαλιά στον γάμο που πηγα δεν έβλεπα την ώρα να φύγουμε!!

Που είναι τ αλλά κορίτσια σήμερα ?? Ξεπορτισαν μου φαίνεται!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Γεωργία μπορεί να παντρευτείτε με δραχμή?? Αυτό δεν εννοεις εξέλιξη?

Ναιι αυτο εννοω!!

Καλημερα κοριτσιαα! Εγω αυτη την εβδομαδα δινω δινω καθε μερα μαθηματα και εχω κουραστει ηδη με το διαβασμα! Παντως το σημερινο μαλλον το περασα με 10!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Γεια σου Γεωργία!! Όλα καλά θα πάνε με τον γάμο!! Μπράβο σου φέρνει το νινι έμπνευση !! Καλή επιτυχία κ καλό κουράγιο!!

Μόλις ξυπνησα από τους κεραυνούς κ την νεροποντή χαμός ο καιρός τρελάθηκε τέλειος!!

Tbinp3.pngNttep2.png

ΠΟΥ ΈΧΕΙΣ ΕΞΕΑΣΕΙΣ? ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΆΡΕΙς ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

φΟΥΝΤΥΚΙ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΑΛΗ ΕΥΟΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙς ΝΑ ΜΕΓΛΩΝΟΥΝ. ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΙΑΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΘΗΣΙΑΣΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΗ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΑΝ ΟΠΟΤΕ ΕΥΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΩ. ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΤΕ?

Πιστεύω ότι όλοι θα πρέπει να πάμε! Γίνετε χαμός με τις τράπεζες εδώ ή εβδομάδα θα είναι δύσκολη αλλά κορίτσια αλήθεια το δικό μου μυαλό είναι κολλημένο στο μωρακι μου ( στον κόσμο μου ειμαι) !

Καμία μανούλα πιστεύω δεν θα άλλαζε τα παιδάκια της για κανένα λόγο είναι τεράστια ή αγάπη που έχεις σ αυτά τα αθώα πλάσματακια!!

Αύριο θα έχουμε νεακια από σένα όλα θα είναι πολυ καλά!!

Τώρα έχει την Μέρκελ στην τηλεόραση!! Μπλιαχ.. Χαχαχαχαχαχα

Tbinp3.pngNttep2.png

ΠΟΥ ΈΧΕΙΣ ΕΞΕΑΣΕΙΣ? ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΆΡΕΙς ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

φΟΥΝΤΥΚΙ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΑΛΗ ΕΥΟΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙς ΝΑ ΜΕΓΛΩΝΟΥΝ. ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΙΑΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΘΗΣΙΑΣΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΗ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΑΝ ΟΠΟΤΕ ΕΥΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΩ. ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΤΕ?

Ναι σπουδαζω, ειμαι στο δευτερο ετος και εχω αλλα δυο ολοκληρα χρονια χαχα ελπιζω να τα καταφερω. Δε με αφορα ιδιαιτερα το θεμα της καριερας απλα και μονο για θεμα οικονομικων, να μπορω αν χρειαζεται να εργαστω μετα κλπ.

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ. ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΏΠΗ. ΓΕΩΡΓΊΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ Α ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΚΕ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΞΩΣΟΜΑΤΚΗ. ΤΩΡΑ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ.

Γεια σας κι από μένα, κορίτσια μου!!!

Φουντούκι μου, βλέπω τώρα τα τικεράκια μας, είσαι μια μέρα μπροστά από μένα στην εγκυμοσύνη κι έχεις όμως παραπάνω μία μέρα από μένα μέχρι το τέλος!!! Χαχαχα, κάτι περίεργο πρέπει να διάλεξα στο τικεράκι μου με τον κύκλο μου.

Κατά τ' άλλα, εμείς είμαστε ψύχραιμοι, δε μασάμε από τρομοκρατία των μμε. Σούπερ βέβαια θα πάμε, μην πεινάσουμε κιόλας, αλλά χαλαρά, για ένα μήνα θα ψωνίσω το πολύ.

Α! Επανήλθε και το φόρουμ στα φυσιολογικά του χρώματα. Αλλά ενότητα 2016 ακόμα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

• Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1
  • georgia95 ........................ΠΗΤ 5/1
  • Bella78 ............................ΠΗΤ 7/1
  • sotsafi89 ..........................ΠΗΤ 10/1
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 11/1
  • Κathie90 ...........................ΠΗΤ 16/1
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • katerinaaaa ......................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Josephine .........................ΠΗΤ 7/2
  • LOVEU...............................ΠΗΤ 15/2
  • elena16 ............................ΠΗΤ
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 8/2

vLmAp2.png FMoxp2.png

• Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1
  • georgia95 ........................ΠΗΤ 5/1
  • Bella78 ............................ΠΗΤ 7/1
  • sotsafi89 ..........................ΠΗΤ 10/1
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 11/1
  • Κathie90 ...........................ΠΗΤ 16/1
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • katerinaaaa ......................ΠΗΤ 23/1
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1
  • Josephine .........................ΠΗΤ 7/2
  • LOVEU...............................ΠΗΤ 15/2
  • elena16 ............................ΠΗΤ
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 8/2

Τί όμορφο!!!

Πάντως να ξέρετε πως η ΠΗΤ αλλάζει δεν πάει πάντα ημερολογιακά! Θα σας πω και αύριο που θα πάω για την αυχενική!! Φιλιά σε όλες σας!

Γεωργία μου καλά κουράγια με το διάβασμα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ Θεανώ μου τέτοια να μου λες να μου φτιαχνεις το κέφι!! Μ αρέσουν πολύ τα μωρακια κ ή μεγάλη οικογένεια!!

Josephine μου ναι τώρα που το λες το ειδα χαχαχα δεν βαριέσαι ας έρθουν εκείνες οι μέρες να γεννησουμε με το καλό πρώτα ο Θεός κ ας είναι μια μέρα μπροστά κ μια μέρα πίσω!! Κ εμείς λέμε να πάμε να πάρουμε λίγα βασικά κ βλέπουμε δεν νομίζω τόσο άσχημα να είναι τα πράγματα!!

Που είναι τα κορίτσια μας δεν γύρισαν από τους γιατρούς ή Βαλεντίνα κ ή Κάθυ?? Περιμένουμεεε τα ευχαρίστα...!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...