Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Τζο, θα έχεις μεγάλη βοήθεια αφού μιλάμε για τρία άτομα που μένουν κοντά σου! Πολύ καλό αυτό! Εγώ δε μένω τόσο κοντά με τους δικούς μου, έτσι δεν είναι εύκολη η καθημερινή βοήθεια. Σχεδιάζουμε όμως να μείνει μαζί μας για κάποιες εβδομάδες η μαμά μου και μετά να έχουμε κάποια γυναίκα για λίγες ώρες. Αυτό για τους πολύ πρώτους μήνες, μέχρι να ορθοποδήσουμε με θηλασμό και ωράρια. Μετά βλέπουμε, θα έχει μπει και το καλοκαίρι και θα πάμε για μπάνια :tongue: !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συνέχεια........

Fountouki μου όλα καλά θα πάνε με τις ενέσεις.Είναι ρουτίνα πλέον.Όλα καλά με τη μπέμπα;

Nopitsa,λίγο πρίν μπούμε στο μήνα μας όλες φοβόμαστε το πρόωρο τοκετό! Λογικό είναι!

Little star, εσύ είσαι μικρό αστέρι αλλά τα διδυμάκια αστεράκλες!Αστα εκεί να γίνουν νταρντανομωρά!

Taniou μου ήσουν στρατιώτης με τη διατροφήκ όλα πήγαν καλά.Μπορεί μα ονειρεύεσαι μεγάλο πλούσιο γεύμα αλλά όταν έρθει η ώρα θα σκεφτεσαι μόνο το μωρό.

Gargalitsa μόνο ένα θα σου πω...πιστεύω οτι τα μωρά μας είναι πολύ δυνατά κ όλα θα πάνε καλά στο τέλος...Οι ειδικοί μιλάνε με πιθανότητες αλλά εμείς τα νιώθουμε!Σκέφτομαι συνέχεια κ το δικό σου μωράκι!

Jo μου πάντα προετοιμασμένη!Κ εμένα ο γιατρός μου στα έκτακτο δεν πληρώνεται κ τα ραντεβού όπως τα ανέφερες κ εσύ.Η επίσκεψη σε λογικά πλαίσια!

Καλό σας βράδυ μανούλες!

Όλες μαζί γράφαμε!

Έλα βρε Ρεγγίνα μου, αφού το βλέπει το ίδιο, είναι καλό σημάδι. Θα το δείτε και στο ντόπλερ. Καλά τα λες, πάμε με αισιοδοξία για το καλύτερο, δεν είμαστε Θεοί.

Μπράβο Φουντούκι, όλα καλά με το μπεμπάκι.

Κουράγιο κορίτσια με τις ενέσεις, φάγατε το γάιδαρο, τελειώνουν τα βάσανα σας.

Ναι fountouki μου καλό είναι το στάσιμο!Εγώ είμαι τρελλή!Μπράβο στη μπεμπούλα....

εμένα είναι όλοι μακρυά!Μόνο ο αντρούλης κ τα αδέλφια...θα έρθει κ η μαμά στην αρχή

Διαφημίσεις

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!! Εύχομαι σήμερα να τελειώσουν πια οι κραιπάλες των γιορτών για όλες μας, χαχαχα!

Ρεγγινάκι μου, διάβασα τα νέα σου. Αύριο έχετε τον εμβρυολόγο και θα σας πει έγκυρα και πιστεύω μόλις επιβεβαιώσει κι αυτός τη στασιμότητα δικαιούσαι κι εσύ να χαλαρώσεις πια. Όπως λες μέχρι ένα βαθμό είναι τα πράγματα στο χέρι μας και μόλις το συνειδητοποιήσουμε αυτό χαλαρώνουμε, μερικά πράγματα όπως έρθουν. Αν και θα σ' το ξαναπώ, όπως μου είπε κι ο γιατρός μου τα όρια του φυσιολογικού πάντα έχουν φυσιολογικότατες αποκλίσεις και εξαιρέσεις. Είναι ένας γιατρός με 200 τοκετούς το χρόνο και πολλά χρόνια εμπειρίας και μου είπε ότι ποτέ μα ποτέ δεν του έτυχε παιδάκι με σύνδρομο, κάτι λέει κι αυτό στατιστικά.

Γαργαλίτσα μου, μια χαρά τα έχεις κανονίσει με τη μαμά για λίγες μέρες και τη βοήθεια μετά! Κι εμείς τη βοήθεια δεν θα την αποφύγουμε, θέλω τη μαμά να ασχολείται με μαγειρικές και κάποια βοήθεια για τις δουλειές, αλλά να μην πέφτει στη μαμά μου κι αυτό. Οπότε ό,τι μπορούμε θα κάνουμε και όλες, με ή χωρίς βοήθεια, θα τα καταφέρουμε! Έχουν αστείρευτες πηγές ενέργειας οι μαμάδες!!!

Φουντούκι, μπράβο σας που προχωράτε έτσι ωραία!

Σήμερα αποφάσισα να παραγγείλω κι ένα μέι τάι κι ένα μαξιλάρι θηλασμού και θα πάω και για τελευταία αγορά που μου ξέμεινε, ένα σετ γαντάκια-σκουφάκι για μες στο μαιευτήριο, μετά δεν νομίζω να ξαναχρησιμοποιήσω. Μακάρι να μπαίνουμε και μετά, αν και θα μας τρέχουν πολύ τα μπεμπιά και θα 'μαστε τόσο ερωτευμένες που αμφιβάλλω αν θα βρίσκουμε χρόνο! Πάντως και πιο αραιά εδώ θα τα λέμε! Θα 'χουμε άλλα θέματα να λύσουμε τότε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα, χρόνια πολλά!

"Έχουν αστείρευτες πηγές ενέργειας οι μαμάδες!!! "

Τζο μου, συμφωνώ απόλυτα και πάντα απορώ με την ενέργεια της μαμάς μου, αλλά αυτό με προβληματίζει λίγο τώρα... Λόγω που κι εμείς θα είμαστε μαμάδες σε λίγο... :tongue: Θα τρέχουμε σαν το Βέγγο για όλη μας τη ζωή...;;

Κι εγώ ταχτοποιώ τελευταίες εκκρεμότητες, αγοράζω παιχνιδάκια (γιούπι, το καλύτερό μου :tongue: ) δηλαδή κουδουνίστρες και κρεμαστά ζωάκια για το πορτ μπεμπε και το καρότσι!!! Χεχεχε, εγώ θα παίζω περισσότερο. Λίγο το μπανάκι να τα έχω όλα δίπλα μου όταν ξεκινήσουμε αλλάγματα και μπανάκια. Μόνο η κουκλίτσα λείπει ακόμα...

Καλημέρα κορίτσια κ χρόνια πολλά.

Όπως τα λες jo,αυτά πίστεψα κ εγώ κ ηρέμησα λίγο.Δε φαίνεται να είναι βαρύ σύνδρομο κ τα υπόλοιπα είναι πιθανότητες μήπως κάτι εμφανίσει αργότερα...Δε θα τρελλαθώ κιόλας!Ποιος ξέρει μωρό ή ενήλικας τι φέρνει η ζωή παρακάτω....έτσι λοιπόν πάω με αισιοδοξία.

Εψώ μαξιλάρι έχω πάρει κ γαντάκια σκουφάκι αλλά σκεφτόμουν κ εγώ ένα μέι τάι.Το παρήγγειλες;Πιστεύεις οτι εξυπηρετεί;

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου χρονια πολλα!!!!!

Δεν εχω προλαβει να διαβασω αναλυτικα τα περασα στα γρηγορ

Ρεγγινακι κατανοω την ανησυχια δου ομως θα δειε πως ολα τελεια θαναι

Γεννησαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ενα μπομπιρα με καισαρικη

Εινσι ζορικο αγορι αλλα ολα καλα παιδι της νυχτας κ μεις γονεις ρακος

Ομως η οικογενεια ολοκληροθηκε τωρα οπως λεει κ ο μεγαλος μου κ συγκινουμαι

Γεννηθηκε 3600κιλα κ ψηλος

Θηλαζουμε

Κοριτσακια ερχονται μοναδικες στιγμες που παρα τις δυδκολιες ξεχνιουνται ολα

Θα προσπαθω να μπαινω να μαθαινω νεα σας

Πολλα φιλια σε ολες

Εδω&εγω...σας διαβαζω αλλα δυστυχως δ υπαρχει χρονος ουτε κουραγιο να σας στειλω...εμας παλι μας εκαναν ποδαρικο παλια&καινουρια προβληματα υγεας του συζυγου...λιγο το αγχος για την προσεχως αφιξη του μπεμπη, λιγο το αγχος για τον συζυγο, πολυ η εννοια για τον μεγαλο μ το κεφαλι μ καζανι!!!! Εγω μπηκα στο μηνα μ την Κυριακη&λεω σιγα-σιγα να φτιαξω πραγματα...Αυριο επιτελους ραντεβου!!!

Ρεγγινα μ καλα κανεις&το βλεπεις ετσι...κανει δ ξερει τι(&αν) προκειται να προκυψει μελλοντικα στα παιδια μας, ουτε στους εαυτους μας...εσυ να εχεις πιστη στο θεο,στον εαυτο σου&στο παιδακι σου&ολα θα γινουν! Η δυναμη που κρυβουμε μεσα μας ειναι ατελειωτα!

Γαργαλιτσασαν μανουλα ηδη θα υποστηριξω στο 100%αυτο που ειπε η Τζο...αστειρευτη πηγη ενεργειας...εκει που οι αλλοι σταματουν, μια μανουλα οταν προκειται για το παιδι της συνεχιζει&αντεχει τα παντα!!! Μην σε τρομαζει...ετσ ειναι η φυση!

Λετε η Ροουζ&η Λιλα να γεννησανε;;; να εχουν παει ολα καλα...

cPQop2.png2orjp2.png

Rose να σου ζήσει!Γερός κ καλότυχος να είναι...Να είστε όλοι ευτυχισμένοι στην υπέροχη οικογένεια σου!Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη!

Μαράκι μου με το καλό εσύ αφού μπήκες στο μήνα σου!Περαστικά στο σύζυγο κ υπομονή!Καλή επιτυχία αύριο!

Τριανταφυλλάκι, να σου ζήσει ο μπέμπης σου!!!! Να είστε γεροί και δυνατοί και οι δύο! Και όλη η οικογένεια πάντα με χαρές! Πήγαινες για καισαρική ή προέκυψε στην πορεία; Σε ευχαριστούμε για τα ωραία που λες και μας εμψυχώνεις! Αν έχεις χρόνο, γράψε μας και λεπτομέρειες για όλη την εμπειρία του τοκετού (πότε πήγες στο μαιευτήριο, κλπ.) και όποια συμβουλή έχεις για το θηλασμό. Πολλά φιλάκια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...