Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ρεγγίνα μου, την Πέμπτη δηλ. ξαναπάς; Ξέρω, είναι σα να κρατάς την αναπνοή σου, αυτό σου τριβελίζει το μυαλό. Αλλά προσπάθησε όσο γίνεται να απασχολείσαι απλώς για να μη σκέφτεσαι και να περάσουν οι μέρες, βάλε ταινίες, ό,τι σε απασχολεί γενικώς, κανόνισε καφέδες, απλά για να κυλήσει ο καιρός. Θα είναι μια κακιά ανάμνηση στο τέλος, τίποτα παραπάνω.

Εμένα πια, χωρίς καμιά αρνητική ένδειξη, θα με βλέπει 1 φορά την εβδομάδα πλέον από 8/1 που έχω γιατρό! Και από την 40ή εβδομάδα κι έπειτα θα με βλέπει 2 φορές την εβδομάδα ως τις 15/2 (και ΠΗΤ έχω 4/2), δηλ. μάλλον ο γιατρός σχεδιάζει πολύ μακριάααα για παν ενδεχόμενο, ως τις 42 μου 'χει κανονίσει ραντεβού! Εννοείται δωρεάν.

Αυτά, ελπίζω να πάρει όσο πιο πολύ θέλει ο μπέμπης μου. Επίσης, αφήστε που σήμερα με έπιασε αυτό που έχει η γαργαλίτσα και είχε κι η λίλα με τις πολλές φορές τουαλέτα. Αλλά μια στις τόσες με πιάνει, οπότε δεν το θεωρώ σημάδι ακόμα. Κατά τ' άλλα όλα ήρεμα από το μέτωπο, τα βράδια μόνο έχω συσπάσεις, αυτά τα πετρώματα δηλ. που δεν πολυκαταλαβαίνω πότε αρχίζει και πότε τελειώνει το καθένα, κρατάει κανένα 3-4ωρο όλη η υπόθεση. Αν αυτό είναι συσπάσεις, σίγουρα θα με πιάσει στον ύπνο, αμφιβάλλω αν θα πάρω χαμπάρι.

Φουντούκι, καλή επιτυχία με τη μπουμπού σου σήμερα!

Η Ρόουζ μας μάλλον έχει τον μπέμπη αγκαλίτσα τώρα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώωωω πολυ κορίτσια!!

Ναι προγραμματισμένα θα μπούμε γιατί θα τις σταματήσω ένα 24 Ώρο το λιγότερο πριν γεννησω! Μου είπε ότι θέλει να τραβήξει όσο περισσότερο μπορει και να μπω 39 πατημενη εβδομάδα αλλά ή αιματολογος που μίλησε μαζί του του είπε οπωςδηποτε 38 εβδομάδα για να μην μου σπάσουν τα νερά απρόοπτα ! Σήμερα θα μου πει τι θα κάνουμε θέλω το καλύτερο για το νινι και πιστεύω και ο γιατρός μου το ίδιο !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Ρεγγινα μου νομίζω ότι ότι και να σου λέμε εσύ σίγουρα το σκέφτεσαι πολύ και έτσι πιστεύω θα λειτουργουσαμε και εμείς!! Όμως πίστεψε με όλα θα είναι πολύ καλά ! Μην το βάζεις μαράζι !! Το νινι θα είναι υγιέστατο !! Έρχεται ή μέρα που θα τον ξανά δεις!

Tbinp3.pngNttep2.png

Γαργαλίτσα μου, εσύ έχεις παρατηρήσει τπτ διαφορετικό από άποψη συμπτωμάτων; Φαίνεται ότι θα 'σαι η επόμενη!

Φουντούκι, εννοείται θέλει το καλύτερο και αυτό θα κάνετε! Και μόνο που προσπαθεί για 38η-39η αυτό λέει!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Συγγνώμη που σας φορτίζω αλλά δεν έχω σε ποιον να μιλήσω.δε θέλω να πάρει διαστάσεις!

Θα πάω κ σήμερα στο γιατρό μου κ Πέμπτη doppler.

Ευτυχώς με καταλαβαίνει ο γιατρούλης!

Διαφημίσεις

Kαι μόνο που θα πας και σήμερα θα σε ηρεμήσει ο γιατρός και ο μπέμπης φυσικά, εδώ δε μας φορτίζεις, αντέχουμε, σημασία έχει να νιώσεις εσύ καλύτερα και να περάσουν γρήγορα οι μέρες, φιλάκια και μια αγκαλιά, μετά το γιατρό θα 'σαι πιο αναπτερωμένη!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κοριτσια μου!

Αχ βρε ρεγγινακι μου....ολα θα πανε μια χαρα.το ξερω ειναι απιστευτα δυσκολο να μην το σκεφτεσαι κ να μην στεναχωριέσαι αλλα θα δεις οτι ολα θα ειναι καλα κ θα ξαναβρεις την χαρα σου.

Φουντουκι αφου ειναι σε συνεργασία οι γιατροι θα κανουν το καλυτερο!με το καλο να την δεις την μπεμπα σου!

Εμεις πηγαμε πρωι πρωι γιατρο. Ειναι 2200 το καθενα κ ολα τα βρηκε τελεια.δεν μου ειπε να παω νωρίτερα κ μου εκανε πολυ εντυπωση.σε 2 βδομαδες παλι κ θα ορισουμε ημερομηνια αν φυσικα δεν εχει προκυψει κατι. Την βαλιτσα να εχω πανετοιμη κ αν δω η λιγο ροζ η καφε η αιμα, η αν εχω συσπάσεις ανα μια ωρα η λιγότερο η αν φυσικα σπασουν τα νερα τηλεφωνο κ τρεχουμε.κ το βραδυ εχουμε ενδοκρινολογο για τις τελευταιες οδηγιες της γεννας σχετικα με την ινσουλινη.πιασαμε τελικη ευθεια.....

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Ναι και γω έτσι λέω αφού συνεννοούνται θα γίνει όταν πρέπει και όλα θα πάνε καλά!!

Σε όλες μας θα πάνε όλα καλά!!

Ρεγγινακι μου γλυκό αχ μην στεναχωριεσαι θα δεις όλα το απόγευμα θα αλλάξουν και θα φύγεις με άλλο αέρα από το ιατρείο!! Να μπεις να μας πεις νεακια κια μην το ξανά πεις ότι μας φορτιζεις γι αυτό είμαστε εδώ !!

Αστερακι τέλεια τα γραμμαριακια σας !! Έτοιμα τα ζουζουνακια σου!! Πω πω σκέφτομαι ότι έχεις στην κοιλιτσα σου 4400 μωρακια τι βάρος θα έχεις!! Με το καλό να μεγαλώσουν και άλλο και να βγουν οπότε είναι έτοιμα!! Μάλλον επειδή όλα προχωράνε καλά για αυτό δεν σε έβαλε νωρίτερα!! Νομίζω και εμένα έτσι θα μου κλείσει !

Φτάνουμε κορίτσιαααα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Αχ βρε Ρεγγίνα μου, πόσο σε καταλαβαίνω! Δεν ήθελα να συναντάω κανέναν για να μη με ρωτάνε, να μη μου εύχονται… ήταν και η περίοδος των ευχών έτσι κι αλλιώς λόγω Πρωτοχρονιάς, άστα να πάνε. Και με τι καρδιά να ετοιμάζω δωμάτιο και ρουχαλάκια… Ούτε τώρα έχει περάσει ο κίνδυνος βέβαια, αφού εξακολουθεί και στο δεύτερο ντόπλερ το ίδιο, αλλά αφού δε μεγάλωσε αποφάσισα να είμαι αισιόδοξη και από κει και πέρα ο Θεός βοηθός. Υπέροχος ο γιατρός σου, θα το πω και πάλι. Φυσικά και δε μας φορτίζεις. Αφού σου κάνει εσένα καλό, να μας τα λες. Εγώ όταν ήμουν στη φάση της αναμονής δεν ήθελα ούτε εδώ να πω κάτι, είναι ανάλογα τον άνθρωπο. Ήθελα να είμαι απασχολημένη και να μην το πολυσκέφτομαι.

Τζο μου, δωρεάν είναι οι επισκέψεις σου στον γυναικολόγο; Τις περιλαμβάνει στην τελική τιμή; Σπάνιο να περιμένει γυναικολόγος ως 42η εβδομάδα, αξιέπαινος και ο δικός σου όπως της Ρεγγίνας. Πάντα μου κάνει εντύπωση που λες ότι έχεις τόσα πετρώματα καθημερινά εδώ και καιρό, σίγουρα η κάθε εγκυμοσύνη είναι μοναδική τελικά. Θα σου έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβεις τις συσπάσεις της γέννας αλλά να που και η Λίλα δεν είχε πόνους να τις συνοδεύουν, τι να πεις δηλαδή :confused: ! Ρώτα και τη μαία σου όταν νιώσεις κάτι διαφορετικό πάντως. Όσο για εμένα, δεν έχω παρατηρήσει κανένα σύμπτωμα, τίποτα το καινούριο ή διαφορετικό :rolleyes: .

Αστεράκι μου, υπέροχα τα μπεμπάκια σου :P !!! Έτσι καλά που τα πάτε σε εβδομάδες και σε βάρος, δε θα χρειαστούν ούτε θερμοκοιτίδα, σωστά; Να είναι καλά τα γλυκούλια! Καλά λέει το Φουντούκι για το βάρος, σε λίγο θα φτάσεις τα 5 κιλά στο σύνολο! Είσαι δραστήρια ακόμα ή νιώθεις πολύ βαριά για το οτιδήποτε; Καλά, μετά παραπονιόμαστε κι εμείς ότι βαρύναμε… Δηλαδή θα γεννήσεις με φτ; Μπράβο για όλα κοπέλα μου!

Κορίτσια, σκέφτεστε καθόλου τα μετά της γέννας :? ; Δηλαδή αν θα θηλάσετε, αν θα επιδιώξετε να έχετε βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού, αν θα βγαίνετε έξω μαζί ή χωρίς το μπεμπάκι για να ξελαμπικάρετε χωρίς να περιμένετε το σαράντισμα; Εγώ σε όλα σκέφτομαι πως ναι. Επειδή λένε ότι πρόκειται για δύσκολη περίοδο, λόγω ορμονών και κάθετης αλλαγής στον τρόπο ζωής με πολλά ξενύχτια και κούραση, κοιτάω από τώρα να βρω τι ενδεχομένως θα με βοηθήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Μακάρι να μας έλεγαν τη γνώμη τους και οι δευτερομανούλες ή οι πρωτομανούλες που γέννησαν ήδη τα μωράκια τους!

Πάντως θα είναι ωραία να εξακολουθήσουμε να τα λέμε και μετά τις γέννες μας. Τότε κι αν θα έχουμε να μοιραζόμαστε εμπειρίες, συμβουλές, ανησυχίες!!! :shock::?::idea::oops::P

Σήμερα ήταν το τελευταίο ραντεβού μου με τον διαβητολογο μέχρι την γέννα 25 Ιανουάριου (πητ)

Μου είπε την ημέρα πούνε να γεννήσω μπορώ να φάω ότι θέλω χωρίς άγχος και ότι είναι ανάλογα στην γυναίκα άμα θέλει να φαει η όχι..

Μέχρι τότε θα μετριεμαι και άμα έχω συνεχόμενο ανεβασμενο ζάχαρο τον παίρνω τηλέφωνο για συμβουλές. Μετά την γέννα μου είπε σταματάω το μέτρημα και σε 4 εβδομάδες πάω να κάνω το τεστ με την γλυκόζη να δούμε που βρισκόμαστε.. Αν και μου τόνισε ξανά ότι ο διαβήτης είναι από της ορμόνες εγκυμοσύνης... Την Τετάρτη έχω γυναικολόγο και περιμένω πως και πως να γεννήσω το ζιζικακι μου...

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμενα κορίτσια και εγω φοβάμαι μην γεννησω πιο νωρις και εχω αρχισει να ετοιμάζομαι σιγα σιγα γιατι την Παρασκευη μπαινω στον μηνα μου!Ρεγγινα πιστευω ότι θα πανε όλα καλα με το νινι σου!!Φουντουκι και εγω η 38 η 39 εβδομάδες θα γεννησω!Αυτο με την ενεση με ανχωνει λιγο,τωρα την κανω το πρωι γιατι συνηθως τα νερα σπανε η βραδυ η ξημερώματα!Παρασκευη εχω επισης και ραντεβού με την γιατρο και Δευτερα αρχιζω καρδιοτοκογραφο!

Aστεράκι μου, τέλεια τα μωρουλάκια σου!!! Σου λέω έτοιμα μωράκια θα βγουν, ούτε θερμοκοιτίδα να μην χρειαστείτε, τους έχεις άριστη φιλοξενία εκεί μέσα!

Γαργαλίτσα μου, από το πρώτο ραντεβού μου έχει δώσει το πλάνο με όλα τα ραντεβού ο γιατρός ως το τέλος, τα πρώτα 7 που σε βλέπει 1 φορά το μήνα (δηλ. ως μέσα 8ου περίπου) τα πληρώνεις (νορμάλ τιμή) και τα υπόλοιπα που σε βλέπει κάθε 2 εβδομάδες τον υπόλοιπο 8ο και κάθε εβδομάδα τον 9ο ως τη γέννα είναι όλα δωρεάν. Και ό,τι έκτακτο μας έτυχε (τότε με τα κιλά που με έβλεπε συχνότερα) ή μια φορά που είχα πάει γιατί ανησυχούσα κι αυτά δωρεάν. Και την αμοιβή του μου την είχε πει στο πρώτο ραντεβού χωρίς καν να ρωτήσουμε, γενικώς πολύ ανοιχτός και έντιμος στο θέμα των χρημάτων.

Εσύ όλα ήρεμα επομένως! Πολύ καλό αυτό! Για τα πετρώματα να σου πω, τα έχω από τον 8ο, τώρα αν είναι καινούριο ή έχουν πυκνώσει δεν έχω πολυκαταλάβει, περιμένω κάτι πιο επίπονο να πω την αλήθεια για ν' αρχίσουν να μου χτυπάνε καμπανάκια!

Για τα μετά που λες, τα έχω σκεφτεί όλα, βέβαια είναι και πώς θα μας τα φέρει η ζωή! Η μαμά μου μένει παρακάτω ευτυχώς και έχω βοήθεια κι από μαμά-μπαμπά κι από πεθερά και θα τη δεχτώ με μεγάλη χαρά, δηλ. φαγητά κ.λπ. για να ασχολούμαι αποκλειστικά με το θηλασμό και τον μπέμπη! Τα του μπέμπη μαζί με τον άντρα μου, ειδικά το μπανάκι κάθε βράδυ του το έχει αναθέσει η μαία αποκλειστικά σε αυτόν για να τον συνδέσει ο μπέμπης μ' αυτή τη δραστηριότητα. Για το σαραντισμό αποκλείεται να τον κρατήσω, ό,τι βοηθάει για την ψυχολογία της μαμάς πιστεύω είναι το καλύτερο! Όπως έρθουν δηλ. τα πράγματα, αλλά με την πρώτη ευκαιρία έξω με τον μπέμπη! Καλά κάνεις και τα σκέφτεσαι από τώρα, ώστε να βοηθάμε ψυχολογικά τον εαυτό μας και να μην πελαγώνει γιατί θα 'ναι δύσκολη περίοδος! Θα έχεις καμιά βοήθεια γενικά; Εύχομαι όλα να 'ναι τέλεια με τη μπεμπούλα και τίποτα να μη χρειαστείτε, αλλά όπως και να 'χει όλα παλεύονται και διορθώνονται σήμερα και μένει μόνο μια κακή ανάμνηση από την αγωνία που περάσαμε! Τα μωρά μας θα μας αποζημιώνουν!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Μου έσβησε ένα κατεβατό...

Λοιπόν πάλι....Είναι στάσιμο αλλά θα πάμε κ για doppler ώστε να το δει στο ίδιο μηχάνημα ο ίδιος εμβρυολόγος.Έφυγα κλαίγοντας πάλι αλλά μόλις αποφάσισα οτι όπως κ να είναι τα πράγματα δεν αλλάζει κάτι, ένιωσα καλύτερα!Περιμένω το μωρό μου κ αυτό δε θα το αλλάξει κανένας γιατρός.Θα κάνω οτι πρέπει αλλά ως εκεί!

Κορίτσια γυρισαμε!! Όλα καλά με την μικρούλα και τα αμνιακα και τα πάντα!! Τώρα ραντεβού σε δύο εβδομάδες για καρδιοτοκογραφο 37 εβδομάδα θα είμαι οπότε θα δούμε και ποτέ ακριβώς θα μπούμε!!

Νοπιτσα έχω και εγώ άγχος με τις ενέσεις πιο πολύ γιατί αν γινει κάτι απρόοπτο μου είπε ότι ή θα κάνουμε φυσιολογικό τοκετό χωρίς επισκληριδιο ή θα κάνουμε καισαρική με ολική ναρκωση και δεν θα το ζήσω το όλο θαύμα!! Γι αυτό πρέπει να γίνει προγραμματισμένα για να μπορέσουμε να κάνουμε επισκληριδιο!! Τεσπα αφού μα επιβλέπουν θα πάνε όλα καλά δεν σκέφτομαι το ακραίο!!

Κορίτσια όλους αυτούς τους μήνες όλες περάσαμε μεγάλες λαχταρες και διάφορα τέτοια αλλά όλα τελικά προχώρησαν καλα και όλα μένουν μια κακή ανάμνηση που σε λίγες μέρες πλέον δεν θα τις θυμόμαστε καν!

Πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας και στα μπεμπακια μας και ολανθα πάνε καλά !! Νομίζω ότι με την αρνητική σκςεψη μερικές φορές προκαλούμε εμείς τα πράγματα!

Όλα τα μωρακια μας θα είναι γερά και στρουμπουλα στις αγκαλιτσες μας!! Και φυσικά θα τα λέμε και μετά τις γέννες γιατί και εκεί θα έχουμε πολλά να μοιράστουμε!

Tbinp3.pngNttep2.png

Μου έσβησε ένα κατεβατό...

Λοιπόν πάλι....Είναι στάσιμο αλλά θα πάμε κ για doppler ώστε να το δει στο ίδιο μηχάνημα ο ίδιος εμβρυολόγος.Έφυγα κλαίγοντας πάλι αλλά μόλις αποφάσισα οτι όπως κ να είναι τα πράγματα δεν αλλάζει κάτι, ένιωσα καλύτερα!Περιμένω το μωρό μου κ αυτό δε θα το αλλάξει κανένας γιατρός.Θα κάνω οτι πρέπει αλλά ως εκεί!

Και πολύ καλά το σκέφτεσαι ρεγγινα μου και σταμάτησε να κλαις δεν σου νκανει καλό!!

Το νινι είναι καθοδόν και θα σου δώσει τεράστια χαρά σε λίγες μέρες ! Δεν θα έχει τίποτα απόλυτος και θα είναι ένα φυσιολογικό αντρακι μικρό!!

Το στάσιμο τι σημαίνει? Αυτό δεν είναι καλό?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...