Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Πολλή ησυχία έπεσε σήμερα. Τι έγινε κορίτσια; Το τριαντάφυλλο έχει μέρες να εμφανιστεί, μήπως γέννησε; Άντε να παίρνουμε σειρά μία-μία, γιατί η κοιλιά όλο και μεγαλώνει και δυσκολεύει και τις εσωτερικές λειτουργίες και τις εξωτερικές κινήσεις. Εγώ ξεκίνησα περπάτημα, και πρωινό και απογευματινό ;) . Μπας και επιταχυνθεί και διευκολυνθεί η έξοδος της μικρής, γιατί ο γιατρός είπε ότι δε βλέπει άμεσα να γίνεται κάτι. Εσείς περπατάτε, κάνετε γυμναστική, δουλειές; Πείτε ιδέες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου, γαργαλιτσα μου! Σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα; Ποτε πας γιατρο;

εγω ακομα καθομαι στ' αυγα μου, δεν ξεκιναω τπτ ακομα, περιμενω να παω 38η νομιζω! Αν κ η μαια μας εχει πει ηδη για πολυ σ..ξ κ μασαζ στο περινεο, ενταξει αυτο το 2ο δεν επιφερει τοκετο. Αλλα για το περπατημα λεω να κανω λιγη υπομονη ακομα, θα δω κ τι θα μου πει την Παρασκευη που εχουμε γιατρο. Περπατημα δηλ. το πολυ κανενα τεταρτο μες στη μερα που πηγαινοερχομαι.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γεια σου Τζο μου φιλενάδα! Είμαι στην 37η, πήγα γιατρό και κοντεύει τα 2800 γρ. Θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες. Ξεκίνησα και το κάθισμα στην μπάλα. Το σ.ξ καλή ιδέα αλλά άβολο βρε παιδί μου. Το μασάζ δεν το έχω καθόλου.

Καλά κάνεις και δε βιάζεσαι, είσαι 35η νομίζω;

Κοριτσάκια που γεννήσατε, πείτε μας καμιά συμβουλή γιια τοκετό, θηλασμό και τα νεάκια σας όποτε μπορέσετε.

Κ εγώ ακόμα ήσυχη...θα μου δείξει κ εμένα μασαζ.Να πάνε πρώτα όλα καλά κ μετά είμαι ικανή ν πάω το γιατρό με το ζόρι στο μαιευτήριο να γεννήσω!Λέω κ κανένα αστειάκι να ξεχνιέμαι....

Μετά τις 37-38 νομίζω οτι είναι καλά να αρχίσουμε όλες τις δραστηριότητες Jo ε;

Όλα καλά θα πάνε, Ρεγγίνα μου, υπομονή λίγο ακόμα μέχρι να πάτε! Μετά θα ασχοληθείς και με τα άλλα όλα, νομίζω κι εγώ από την 37η είναι μια χαρά (οι μαίες μας είχαν πει από 36η), αλλά 37η καλά είναι νομίζω. Ε, δεν έρχεται και με το πρώτο περπάτημα! Δηλ. ίσως ο φόβος μας κρατάει και δεν περπατάμε πολύ, αλλά ό,τι νιώθει η κάθε μια! Εγώ ακόμα περιμένω :tongue:

Γαργαλίτσα μου, καλά κάνεις και περπατάς, μια χαρά είναι η μπέμπα στα κιλά της, περνάς και την κρίσιμη εβδομάδα που είναι η 37η, οπότε όποτε έρθει από τώρα και μετά καλά θα είναι! Εγώ ναι, διανύω την 36η και μόλις την κλείσω (σε 3 μέρες) μπαίνω κι εγώ στο μήνα μου!

Η μαία μου είπε ότι οι ελεύθερες ολοκληρωμένες επαφές καθημερινά μαλακώνουν τον τράχηλο (για να εξαλειφθεί εύκολα και γρήγορα όταν έρθει η ώρα) εξαιτίας της προσταγλανδίνης που έχει το σπέρμα (όπως το υπόθετο προσταγλανδίνης που σου βάζουν όταν θέλουν να κάνουν πρόκληση τοκετού). Τώρα πώς θα γίνει αυτό, θα δείξει!!! χαχαχα, κι εμένα ακροβατικό μου φαίνεται και πολλή κούραση, αλλά μπορεί να 'ναι κι η ευκαιρία μας για τους επόμενους μήνες κούρασης και αϋπνίας :mrgreen:

Άλλα που μου είπαν για να εμπεδωθεί το μωράκι είναι η μπάλα και να χοροπηδάς επάνω και το πολύ καθάρισμα στα 4, παρκέ! Αυτό είναι το χειρότερό μου, εύχομαι να μη χρειαστεί να αναγκαστούμε να το κάνουμε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Όλο τα σβήνει, τα νεύρα μου.

Ρεγγίνα μου όλα καλά θα πάνε, αλλά αν χρειαστούν καμιά επεμβασούλα τα ζουζούνια μας όταν γεννηθούν, είναι καλύτερα να έχουν πάρει τις βδομάδες τους και το βάρος τους, μου είπε ο γιατρός.

Τζο μου, αυτό το καθημερινό ακούγεται επιστημονική φαντασία! Το ξέρω για το σπέρμα ότι είναι πολύ αποτελεσματικό. Πάντως μετά τη γέννα θα έχουμε ξεφουσκώσει (ελπίζω) και θα είναι πιο εύκολο το άθλημα παρά την κούραση... Βέβαια θα μας παίρνουν πρέφα τα μωρά, και άντε μετά να τους εξηγείς... Χαχαχα!!

Eπιστημονική φαντασία, όπως το 'πες!!! Κι εμένα όταν μου το 'λεγε η μαία την κοιτούσα λες κι ήρθε απ' τον Άρη, έλεγα τς, τς τς, πόσο μ' έχει προσπεράσει η ζωή, απαπαπα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Jo θυμάμαι που είχες ανεβάσει ένα πινακάκι κ έλεγε οτι απο την 36η είσαι στον 9ο γιατί όπως κ ο 8ος έχει 5 εβδομάδες...36,37,38,39,40...πάλι μπερδεύτηκα?Τέλος πάντων...έτσι κ αλλιώς όπως είπε η γαργαλίτσα καλύτερα να κλείσουν τις 37!Με το καλό λοιπόν να μπεις κ εσύ στο μήνα σου!

Κ επειδή πραγματικά ξεχνιέμαι στο καφέ,θα σας πω κ εγώ την αντίστοιχη συζήτηση με τη μαία....

Συζητούσαμε κ της είπα οτι δεν έχουμε επαφές εδώ κ καιρό, απο την αρχή, κ μου είπε γιατί;Της εξήγησα τους αρχικούς λόγους κ λέω τώρα μετά τη γέννα γιατί είναι άβολο κ με κοιτούσε περίεργα...σκέφτηκα τόσο πολύ μεγάλωσα;

Διαφημίσεις

Καλημερα! Κι εμενα θεωρει οτι δεν επρεπε να τις εχουμε διακοψει καθολου, αλλα απ την αλλη δεν εχει μεινει εγκυος ποτε, οποτε λεει αυτο που ειναι θεωρητικα το καλυτερο!

Αυτο το πινακακι ειχα κ εγω στο μυαλο μου, αλλα παω τωρα με τον υπολογισμο του γιατρου που μου ειπε να κλεισω κ την 36η.

Χθες συναρμολογησαμε κ το καροτσακι κ σημερα θα κανουμε κ το καθισμα του αυτοκινητου κ θα το τοποθετησουμε γιατι ειναι σταθερο κ λεω σε 2-3 μερες να βαλω κ τα ρουχα στη βαλιτσα να 'ναι ετοιμη. Δεν ξερω γιατι, αλλα μ εχει πιασει μια αγωνια μη μας πιασει απροετοιμαστους ο μπεμπης, μαλλον εχω επηρεαστει απ τη μαμα μου που με γεννησε με το που μπηκε 9ο. Παρ ολο που δεν το ευχομαι καθολου εννοειται!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!! Με το καλό τα νέα μπεμπακια!!

Σήμερα έχω γιατρό μετά από 20 μέρες ανυπομονω να δω πως είναι το νινι!! Θα σας πω νέα το απόγευμα!! Εσεις κορίτσια πάτε πιομ συχνά στον γιατρό σας τωρα? Δεν ξέρω από αυτή τη φορά μπορεί να μου πει να πάω νωρίτερα ! Έχω μια αγωνία επειδή κάνω τις ενέσεις μην με πιασει απροετοίμαστη ή μπεμπα και έρθει νωρίτερα όλες βλέπω την ίδια αγωνία έχουμε!! Εγώ απ ότι βλέπω στο περίγυρο όλες γεννάνε 38 με 39 βαριά και ας είναι πρωτότοκες! Τώρα θα δείξει ! Οπότε είναι έτοιμα τα ζουζουνακια ας έρθουν!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα!

Κατάλαβα, όλες στα ίδια είμαστε σ' αυτό το θέμα. Ε, ναι, υπάρχει ο φόβος της προωρότητας και όταν ακούς περιστατικά αποβολής μετά από επαφή, βάζεις τις προτεραιότητές σου. Ευτυχώς τα μωράκια μας είναι ακόμα στις θέσεις τους. Το άλλο δεν το χάνουμε. Ορίστε τώρα που ήρθε ο καιρός να επιβάλλεται κιόλας, θα το ξαναθυμηθούμε, μην ανησυχείτε. Σα να γράφουμε Αριστοφάνη αισθάνομαι... ;)

Καλά κάνεις κι ετοιμάζεις τα πάντα Τζο, θα είσαι πιο ήρεμη μετά. Η ετοιμασία της βαλίτσας μου άρεσε πολύ, νιώθεις ότι μπήκες στην τελική ευθεία. Αν είναι κληρονομικό από μάνα σε κόρη, τότε θα αρχίσουμε να υποπτευόμαστε κι εσένα αν δεν μπαίνεις στο καφέ... :-P

Καλημέρα Φουντουκάκι! Ευχάριστα νέα να έχεις σήμερα! Λογικά θα σου πει να πας μετά από 2-3 εβδομάδες. Πρέπει να σταματήσεις τις ενέσεις πριν τη γέννα; Αν δεν πας προγραμματισμένη, πώς θα γίνει αυτό; 38, 39 εβδομάδες ε; Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω, ότι τα περισσότερα μωρά έρχονται νωρίτερα.

Καλημέρα κορίτσια,

Jo κ εγώ ετοιμάστηκα γιατί με όλο αυτό που περνάω έχω ταραχτεί πολύ κ είχα πολλούς πόνους κλπ.Τώρα ηρέμησα λίγο.Έρχεται κ η Πέμπτη σιγά σιγά....

Fountouki μου λογικά έχει δίκιο η γαργαλίτσα ανα 2 εβδομάδες πιστεύω κ εγώ γιατί είσαι κ στην 36η οπότε...ίσως σου πει κ πότε σκέφτεται να σε βάλει με προγραμματισμένο...

Πάντως κ εγώ βλέπω οτι μέχρι να συμπληρωθούν οι 40 έχουν έρθει τα μωράκια.

Θα δούμε....

Μίλησα κ για τη μαγνητική σήμερα ώστε να έχω κ τα γραπτά αποτελέσματα μήπως κάτι μου έκρυβαν αλλά μου είπαν οτι ισχύουν όσα είπαμε κ δεν θα γραφτεί κάτι παραπάνω να είμαι ήσυχη...

Επίσης έχουν μιλήσει όλοι οι γιατροί μεταξύ τους κ έχουν την ίδια εικόνα....

Νιώθω οτι κάποιος μου έχει κλέψει τη χαρά μου κορίτσια, είναι τραγικό.Μου εύχονται όλοι για το μωρό,δεν έχω αναφέρει τίποτα, κ εγώ νομίζω οτι με κοροιδεύουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...