Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ευχαριστώ κορίτσια,

Ξαφνικά εμφάνισε διάταση κοιλίων εγκεφάλου κ έκανα μαγνητική για να δούμε πως είναι η πραγματική εικόνα.Τελικά στη μία είναι οριακή κ δε μας απασχολεί κ στην άλλη 1χιλιοστό πάνω απο τα όρια του σοβαρού.

Το θετικό είναι οτι τα αγοράκια το εμφανίζουν όπως κ στα νεφρά αλλά εμένα έγινε αργά κ ξαφνικά...

Απο μόνο του δεν παραπέμπει κάπου κ όλα τα άλλα είναι μια χαρά αλλά πρέπει να δούμε αν θα αυξηθεί ή θα μειωθεί.

Αν μειωθεί το ξεχνάμε, αν αυξηθεί μπαίνω σε άλλα μονοπάτια που δε θέλω καν να σκέφτομαι.

Οι εξετάσεις μου είναι μια χαρά, δεν αρρώστησα κ έχω τρελλαθεί.

Το καλό είναι οτι όλοι το θεωρούν τυχαίο κ πως θα φύγει αλλά εγώ σκεφτομαιτα πάντα κ έχω σπαράξει στο κλάμα, μέχρι που φοβήθηκα οτι θα γεννήσω κ προσπάθησα να ηρεμήσω.

Αν παραμείνει ως έχει επίσης είναι οκ γιατί απλά υπάρχει η πιθανότητα να εμφανίσει κάποια μαθησιακή δυσκολία...ε και;πόσα παιδάκια έχουν δυσλεξία ή χρειάζονται βοήθεια για να μιλήσουν;Αυτά δε με απασχολούν, απλά να είναι γερό στην υγεία του.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτά σχετικά με το πρόβλημα μου...όσο για το ραντεβού μάλλον θα πάω πάλι στο γιατρό μου πριν το doppler απλά για να δω το μπέμπη μου!Δεν περνάει αλλιώς η εβδομάδα, πάει να σπάσει η καρδιά μου....

Ρεγγινούλα μου, τι μας κάνουν αυτά τα ντόπλερ. Ήταν η μοναδική εξέταση που πήγα καραάνετη. Τελοσπάντων και σε μας κάτι έδειξε κι εγώ τρελάθηκα όπως εσύ, έκανα επαναληπτικό, ήταν στάσιμο, η στασιμότητα θεωρείται καλή όπως είπες κι εσύ και είμαι πολύ αισιόδοξη τώρα. Μακάρι να έχει εξαφανιστεί στο δικό σου επαναληπτικό. Προσπάθησε να απασχολείσαι με διάφορα για να μην το σκέφτεσαι συνέχεια. Όοοοολη μου η θετική ενέργεια μαζί σου. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεται καμία, η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.

Αχου, ρεγγινακι μου, σιγουρα περνας δυσκολα, κι εγω κ ολες μας ετσι θα νιωθαμε. Οταν σου προκυπτει κατι που εχει πιθανοτητα να ειναι αρνητικο, ακομα κ μικρη να ειναι τρεμεις μη βγει αληθινη. Αλλα ειναι μονο μια πιθανοτητα στις πολλες κ σε μια νεα κ υγιη κοπελα η λογικη λεει οτι δε θα ναι το σοβαρο που φοβασαι! Θα εξαφανιστει η απλως θα ναι το φυσιολογικο για το μωρο σου, που πολλες φορες το φυσιολογικο ξεφευγει απ το μεσο ορο των αλλων μωρων. Ελπθζω να μην τα γραφω πολυ μπερδεμενα κ να καταλαβες τι θελω να πω. Ειδικα που λες οτι ειναι κατι που στα αγορακια εμφανιζεται, οπως το θεμα με τα νεφρα, κ εξαφανιζεται φυσιολογικα κ στις περισσοτερες κοπελες δεν παραπεμπει σε αλλα πιο σοβαρα θεματα.

Πιστευω οτι ειναι αλλη μια αγωνια που περνατε που θα χει ευτυχη καταληξη, απλα τωρα δικαιολογημενα σκεφτεσαι τα χειροτερα. Να πας να τον δεις τον μπεμπη σου οσο πιο νωρις για να χαλαρωσεις. Κ αν μιλησεις κ με κοπελες που τους προεκυψε το ιδιο κ εξαφανιστηκε, θα δεις οτι ειναι συνηθισμενο. Εγω πθστευω οτι ουτε καν μαθησιακες δυσκολιες δε υα σε απασχολησουν ποτε, στον επομενο υπερηχο θα το δειτε να μειωνεται.

Φιλακια πολλα κ να ξερεις οτι σε σκεφτομαι, ετσι ενιωθα κι εγω πριν τον 1ο υπερηχο μετα τα νεα για τα κιλα, ρωτουσα το γιατρο για ενα σωρο συνδρομα, ενω οι γυρω μου μου ελεγαν οτι αποκλειεται εμενα ειχε κολλησει εκει το μυαλο μου. Κ με βοηθησε που τον ξαναπηρα τηλ (γτ απ το ραντεβου ειχα φυγει ηρεμη, μετα μου μπηκαν οι μαυρες σκεψεις), κ τον ξαναρωτησα οολα οσα με απασχολουσαν κ μου ειπε ποσο συχνα προκυπτει κ ποσο λιγες οι πιθανοτητες να οφειλεται σε κτ σοβαρο. Γι αυτο μπορει να θες να του στειλεις κανενα μειλ η να μιλησετε, αυτοι ξερουν στατιστικα ποσο σπανια ειναι κπ πραγματα, απλα θελουν να εξεταζουν καθε μακρινη πιθανοτητα.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Αχ γαργαλίτσα μου αλήθεια;

Μου δίνει κουράγιο που το ανέφερες, προς θεού δεν εύχομαι να συμβεί σε καμία αυτό που περνάω αλλά αν έχει συμβεί είναι παρηγορητικό να ξέρεις οτι πέρασε...

Σου εύχομαι ότι καλύτερο μέσα απο τη ψυχή μου.

Κ εγώ ήταν η πρώτη φορά που πήγα άνετη σε εξέταση, έλεγα το πολύ πολύ να γεννήσω νωρίτερα...

Εύχομαι να είναι η τελευταία δοκιμασία πριν πάρουμε αγκαλιά τα μωρά μας!

Διαφημίσεις

Jo μου είμαστε συνέχεια σε επαφή με το γιατρό...ήρθε μαζί μου σε όλες τις εξετάσεις κ μίλησε ο ίδιος με όλους τους ειδικούς...λόγω της προχωρημένης κύησης δεν ήθελε να το αφήσουμε!

Ευτυχώς κ αυτός κ η μαία, κ αυτή παντού μαζί μέχρι κ μέσα στη μαγνητική, είναι πάνω απο όλα άνθρωποι!

Απλά εσείς καταλαβαίνετε πως είναι να φοβάσαι για το πλασματάκι στην κοιλίτσα!

Σας ευχαριστώ για όλα μέσα απο την καρδιά μου!

Λιλακι να σου ζησει! Γερο κ τυχερο να ειναι το μωρακι σας!

Τζινα μου πολυ καλο που βγαζεις γαλα με οποιοδηποτε τροπο.το θηλαστρο ειναι νοσοκομειακό? Μηπως αν δοκιμαζες καποιο αλλο να βοηθουσε καλυτερα?

Ρεγγινα μου πολυ δυσκολο ολο αυτο,νομιζω στην θεση σου ετσι θα αντιδουσαμε ολες.σε καθε εξεταση κοιτουσαμε τον γιατρό στα ματια κ μια γκριματσα να εκανε μας επιανε πανικος. Παντως κ εμεις ειχαμε τρελαθει με τα νεφρακια του μικρου αλλα τελικα δεν ηταν τιποτα εφυιαξε μονο του.απλα αυτοι μετρανε κ λενε αυτα που πρεπει.πολυ καλο που ο γιατρος ειναι τοσο κοντασας. Υπομονη κ ολα θα πανε μια χαρα στην επομενη εξεταση.

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Ρεγγίνα μου έχεις πολύ καλό γιατρό και μαία φαίνεται και αυτό είναι επιπλέον υποστήριξη στο στάδιο που είσαι τώρα. Μπορεί να είναι συνηθισμένο τελικά όλο και κάποιος υπέρηχος κάτι να δείχνει και να είναι αμελητέο μετά τη γέννα. Αυτό ευχόμαστε και για εμάς. Κάνε βόλτες και πράγματα που σε ευχαριστούν να περάσουν οι μέρες μέχρι το επαναληπτικό, ευτυχώς δεν είναι πολλές.

Κορίτσια χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Εξαφανιστηκα καθώς ο μπέμπης έκανε την εμφάνισή του στις 26 του μήνα με φτ. Περιττό να σας πω ότι δεν πολυκατάλαβα ότι γενναω καθώς είχα μεν συσπάσεις για κάνα πενταωρο αλλά λίγες με πόνο. Μίλησα με το γιατρό μου, μπήκα στο καρδοοτοκογραφο στο μαιευτήριο και μου είπαν ότι δε φαίνεται τοκετός. Ευτυχώς ο γιατρός μου επέμενε - μέχρι να ερθει- από το τηλ και ζήτησε να με εξετάσουν και κολπικά. Είχα διαστολή 3 και από την ώρα που μου είχαν ότι μένω για τοκετό έως τον ερχομό του μικρού πέρασαν μόλις 2μιση ώρες! Βέβαια είχα ζόρια καθώς ήταν σχετικά ψηλά και για να γλιτώσω την καισαρική με πιεζαν περί τις 2 ώρες στην κοιλιά και όχι μόνο, αλλά χαλάλι.

Διάβασα το πίνακα κι με τα γεννητούρια κορίτσια να μας ζήσουν τα μικρά μας και με το καλό στα κορίτσια στην αναμονή, να έρθουν και τα δικά τους.

Σας φιλώ και θα τα ξαναπούμε

Τζίνα τις όλο θερμές ευχές μας και όλη μας τη θετική ενέργειά σου στέλνουμε και περιμένουμε νέα σου

Να Σ ζήσει το μωρακι σ γερό και καλότυχο ναναι κοπέλα μ :) πόσα κιλά γεννήθηκε??

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Εμείς και τα μωράκια μας!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ

georgia95 .......................ΓΕΝΝΑ 22/12...μπεμπάκος 2940 φτ

Christina30........................ΓΕΝΝΑ 23/12... μπεμπάκος 3250 κτ

lila80................................ΓΕΝΝΑ 26/12 μπεμπάκος ? φτ

Virginia_Dim.....................ΓΕΝΝΑ 27/12...μπεμπάκος 4380 φτ

Κathie90 ..........................ΓΕΝΝΑ 29/12...μπεμπάκος 3280 φτ

Theanood..........................ΓΕΝΝΑ 29/12...μπεμπούλα 2950

balentina 02 .....................ΓΕΝΝΑ 30/12...μπεμπάκος 3650 κτ

Koutsouni22......................ΓΕΝΝΑ 30/12...μπεμπούλα 3470 κτ

Snoopy AE.........................ΓΕΝΝΑ ...30/12 μπεμπάκος 3500

TZINA1990.....................ΓΕΝΝΑ 31/12 μπεμπάκος 1350 + μπεμπούλα 1300

ΑΝΑΜΟΝΗ

rose1981...........................ΠΗΤ 10/1...μπεμπάκος

vivi15.................................ΠΗΤ 23/1...μπεμπάκος

Annoula 01 ΓΕΝΝΑ 12/1...........................μπεμπάκος

Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος

FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα

makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος

μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2...μπεμπάκος

Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος

Εmmaki29...........................ΠΗΤ 5/2...μπεμπάκος

fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2...μπεμπούλα

littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

gargalitsa............................ΠΗΤ 28/1...μπεμπούλα

μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2...μπεμπάκος

Angeliki01...........................ΠΗΤ 7/2...μπεμπάκος

reggina2016.......................ΠΗΤ 13/2 μπεμπάκος

N0PITSA@@.............................ΠΗΤ 1/2 μπεμπουλα

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια κ καλή χρονιά!

Γερά να είναι όλα τα μωράκια!Τζίνα κ Λίλα καλή λοχεία.

Εγώ εξαφανίστηκα γιατί κάτι βρέθηκε στο doppler αλλά δε θα το αναφέρω για να μην αγχώσω καμία μανούλα.Εμφανίστηκε ξαφνικά γιατί όπως έχω πει κ με το γιατρό μου mini doppler κάνουμε κάθε φορά!

Τώρα είμαι στην αγωνία ως τις 7/01 που θα ξαναπάω απλά μπήκα γιατί ήθελα λίγο κουράγιο κ στήριξη.

Επίσης επειδή έχουμε περάσει πολλά όλες μαζί ήθελα τη θευική σας σκέψη για το μπεμπάκι μου!

καλη χρονια κοριτσια με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας.... ρεγγινα μ δεν πολυ μιλαμε αλλα ευχομαι η παναγια να σ παρει ολες της στεναχωριες και στης 7 του μηνος να ακουσεις καλα νεα ....

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλή χρόνια κοπέλες!! Με υγεία και αγάπη!! Γερά μωρακια στις αγκαλιτσες!!

Ρεγγίνα μου θα συμφωνησω με τα κορίτσια και θα σου πω πως είμαι σίγουρη ότι στον επόμενο υπέρηχο θα είναι όλα πολύ καλά !! Πλέον ή επιστήμη έχει προχωρήσει και όλα αντιμετωπίζονται !! Ο καιρός έφτασε και δεν έχουμε πολύ αναμονή όλα θα πάνε καλά και θα λες τσαμπα είχα στεναχωρεθει!! Είναι πολύ καλό που έχεις τους γιατρούς σου κοντά και ότι και να χρειαζεσαι θα σε στηρίζουν!! Εύχομαι αυτή τη στιγμή που σου γράφω να έχεις ηρεμήσει και να σκέφτεσαι όσο πιο θετικά μπορείς !!

Λίλα να σου ζήσει ο μπεμπακος να είναι γερός και ευτυχισμενος!! Καλή λοχεία και ανάρρωσή εύχομαι!! Ποσό γεννήθηκε?

Tbinp3.pngNttep2.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια...η αλήθεια είναι πως ηρέμησα λίγο γιατί σκέφτηκα όσα λέτε κ εσείς.Αυτοί πρέπει να τα πουν όλα μέχρι κ το πιο αρνητικό αλλά εγώ τρελλένομαι.

Taniou σημασία έχει οτι στα δύσκολα δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη.

Αστεράκι σκέφτηκα όσα είχες περάσει κ εσύ!

Fountouki μου αυτό σκέφτομαι κ εγώ οτι θα είναι μια κακή ανάμνηση.

Τελικά μια αγωνία την περάσαμε οι πιο πολλές, πιο πριν πιο μετά...ας τελειώσει κ για μενα καλά....

Ρεγγινα μ λυπαμαι πολυ για οτι ηρθε τωρα στο τελος...ολα καλα θα πανε, η επιστημη εχει προχωρησει για τα παντα! Εννοειται πως σου ευχομαι να μην ειναι τπτ&να ειναι ολα καθαρα στην επομενη εξεταση!!! Ολες μαζι ειναι καλυτερα να τ 'αντιμετωπιζουμε...η θετικη μας σκεψη ειναι μαζι σου!!!

Αποψε με σκαλιζει εντονα ο μπεμπης σε σημειο καπως ενοχλητικο...αφηστε που ενιωσα&ενα πονο απο την μεση στη κοιλια, αλλα μολις ξαπλωσα περασε! Αυριο μπαινω επισημα στο μηνα μ&ανυπομονω για το ραντεβου της Πεμπτης...

cPQop2.png2orjp2.png

ευχαριστω για τις ευχες. προλαβα την επισκληριδιο. τωρα ποναω λιγο γιατι εχω τομη

ρεγγινα σου στελνουμε ολη μας την αγαπη και τις ευχες μας. προσπαθησε να ηρεμησεις και να κανεις θετικες σκεψεις. ειμαστε διπλα σου.

Jr3pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...