Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Τπτ νοπιτσα μ :) καλά όσο για της επισκέψεις άρρωστος υγειης δεν θα πρέπει να ακουμπάει η να πλησίασει το νεογέννητο ακόμα Κ ο μπαμπάς γιατί αντισώματα μόνο για την μανούλα έχουν τα μικρούλια..(μπορεί να έχεις τον ιό και μετά από 3 μέρες Να αρρωστήσεις)

Μακάρι να χιονίσει να σκοτωθούν τα μικρόβια ... Εδώ στο μέρος μ βρέχει σήμερα.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!! Ναστε καλα ! Με το καλο τα μπεμπακια να ερθουν και να μας ζησουν αυτα που ηρθαν!!

Τα μωρακια πανε πολυ καλα!! Ειναι στο απλο οξυγονο και τα 2!

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Χαχαχα, γαργαλιτσα, εισαι hardcore, ειδικα με το θυροτηλεφωνο, αλλα ετσι θελουν μερικοι!!! Μα καλα παει κανεις ακαλεστος σε σπιτι βρεφους;!!! Ελπιζω οχι! Αλλιως πορτα οπως λες! Για το μαιευτηριο εχεις χιλια δικια, ελπθζω κ οι υπολοιπες κοπελες του δωματιου τα ιδια αγχη να εχουν κ καπως να συνεννοηθουμε να τους βλεπουμε στο σαλονι. Παντως αν λειπουν τα μωρα την ωρα του επισκεπτηριου, σιγουρα καθονται λιγοτερο!

Τζινα, τελεια εξελιξη!

Εδω ριχνει φουλ χιονι τωρα! Ελπιζω να μη μας κλεισει μεσα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Μπήκε ο μήνας μας και η χρονιά μας! Καλή χρονιά σε όλες σας με το καλύτερο δώρο, τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας! Το 2016 να γίνουμε πάλι παιδιά στην καρδιά και να τα βλέπουμε όλα μέσα από τα μάτια των παιδιών μας με απλότητα, αυθορμητισμό, ανανέωση. Τζίνα μπράβο στην μπεμπούλα σου για τη γρήγορη βελτίωση. Τζο μου, εμ άδικο έχω, ας ασχοληθούν με τίποτε άλλο τώρα και ας μας κοπιάσουν όταν θα πρέπει.

Καλημερα!χρονια πολλα κ καλη χρονια γεματη υγιη μπεμπακια!καλε χαμος στα γεννητουρια!!!να ζησουν ολα τα μωράκια που ηρθαν κ με το καλο τα επομενα!τζινακι να σου ζησουν!τι καλα που αναπνεουν μονα τους!υπομονη κ με το καλο να τα παρετε σπιτι σας!

Ε χειμωνιατικα ποιος δεν καταλαβαινει οτι γινεται χαμος σε ιωσεις!?εγω ολους στο σαλονι θα τους στελνω ειτε τα μωρα μας ειναι στο δωματιο ειτε σε θερμοκοιτηδα.

Τα φιλια μου σε ολες!καλα να περασετε!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

Καλη χρονια,! Ευτυχισμενος ο καινουργιος χρονος!!

Σας ευχαριστω και παλι για τις ευχες σας!!

Εγω καλα ειμαι. Βεβαια ποναω υποφερα.

Εγω ξεκινησει να βγαζω πρωτογαλα με το χερι πιο ευκολα απο οτι με το θυλαστρο.

Τα μωρακια καλα ειναι. Ο μπεμπης σταθερος αναπνεει μονος του με οξυγονο.

Η μπεμπα ξεκινησε και αυτη αλλα σημερα ψηλο παλινδρομησε και μαλλον θα την ξαναδιασωλινωσουν παλι.

Εγω την δευτερα θα βγω.

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Τζίνα μάλλον η μπέμπα δεν ήταν έτοιμη αλλά το εντόπισαν και θα τη βοηθούν λίγο ακόμα. Μην ανησυχείς, λένε ότι τα κορίτσια είναι πιο δυνατοί οργανισμοί και τα καταφέρνουν πολύ καλά. Αφού τους δίνεις και το γάλα σου τα βοηθάς πολύ. Είναι γλυκούλια;

Κορίτσια χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Εξαφανιστηκα καθώς ο μπέμπης έκανε την εμφάνισή του στις 26 του μήνα με φτ. Περιττό να σας πω ότι δεν πολυκατάλαβα ότι γενναω καθώς είχα μεν συσπάσεις για κάνα πενταωρο αλλά λίγες με πόνο. Μίλησα με το γιατρό μου, μπήκα στο καρδοοτοκογραφο στο μαιευτήριο και μου είπαν ότι δε φαίνεται τοκετός. Ευτυχώς ο γιατρός μου επέμενε - μέχρι να ερθει- από το τηλ και ζήτησε να με εξετάσουν και κολπικά. Είχα διαστολή 3 και από την ώρα που μου είχαν ότι μένω για τοκετό έως τον ερχομό του μικρού πέρασαν μόλις 2μιση ώρες! Βέβαια είχα ζόρια καθώς ήταν σχετικά ψηλά και για να γλιτώσω την καισαρική με πιεζαν περί τις 2 ώρες στην κοιλιά και όχι μόνο, αλλά χαλάλι.

Διάβασα το πίνακα κι με τα γεννητούρια κορίτσια να μας ζήσουν τα μικρά μας και με το καλό στα κορίτσια στην αναμονή, να έρθουν και τα δικά τους.

Σας φιλώ και θα τα ξαναπούμε

Τζίνα τις όλο θερμές ευχές μας και όλη μας τη θετική ενέργειά σου στέλνουμε και περιμένουμε νέα σου

Jr3pp2.png

Λίλα να σου ζήσει ο μπέμπης σου!!!! Να είστε και οι δύο γεροί! Τι γρήγορος τοκετός ήταν αυτός, μπράβο κοριτσάκι! Ευτυχώς που ο γιατρός σου επέμενε να μη φύγεις από το μαιευτήριο. Δύο ώρες τον πίεζαν να κατέβει!;Μπράβο και στον γιατρό σου που δεν προτίμησε να το αποφύγει όλο αυτό και να σε πάει σε καισαρική! Πρόλαβες να κάνεις επισκληρίδειο;

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Πως ειστε;;; Ξεκουραστηκατε απο τις χτεσινες υποχρεωσεις;;;

Λιλα να σου ζησει το μωρακι σου! Καλη χρονια να εχετε, καλοτυχοα&καλη λοχεια σε σενα! Καλυτερα εισαι;;;;

cPQop2.png2orjp2.png

Λίλα, να σου ζήσει ο μπέμπης σου!!! Γερός και καλότυχος! Μακάρι να 'χουμε όλες αυτούς τους χαλαρούς πόνους! Καλή ανατροφή από δω και πέρα και καλή λοχεία!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κορίτσια κ καλή χρονιά!

Γερά να είναι όλα τα μωράκια!Τζίνα κ Λίλα καλή λοχεία.

Εγώ εξαφανίστηκα γιατί κάτι βρέθηκε στο doppler αλλά δε θα το αναφέρω για να μην αγχώσω καμία μανούλα.Εμφανίστηκε ξαφνικά γιατί όπως έχω πει κ με το γιατρό μου mini doppler κάνουμε κάθε φορά!

Τώρα είμαι στην αγωνία ως τις 7/01 που θα ξαναπάω απλά μπήκα γιατί ήθελα λίγο κουράγιο κ στήριξη.

Επίσης επειδή έχουμε περάσει πολλά όλες μαζί ήθελα τη θευική σας σκέψη για το μπεμπάκι μου!

Ωχ Ρεγγινα, τι εγινε;;; τι βγηκε τωρα στα τελευταια;;; οτι&να'ναι νομιζω οτι μαζι μας μπορεις να το μοιραστεις...αλλωστε η καθε μια εχει διαφορετικη εγκυμοσυνη&δ σημαινει οτι θα συμβει σε ολες! Αχ βρε κοριτσι, ολα καλα θα πανε!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Ρεγγίνα μου, κάτι διαισθάνθηκα που δεν έμπαινες να μας πεις νέα, αλλά θυμάμαι κι εγώ τι αγωνία πέρασα με τα κιλάκια του μπέμπη και τελικά ήταν όλα μια χαρά! Έτσι θα γίνει και μ' εσένα, λίγες μέρες έμειναν ως τις 7/1. Άσε που πολλές φορές, ακόμα και όταν γεννηθεί το μπεμπάκι, αν χρειάζεται κάποια άμεση παρέμβαση γιατρού, όταν το ξέρεις από πριν, όλα διορθώνονται, έχουν γίνει πια ρουτίνα για τους γιατρούς και τη διαφορά την κάνει ότι τα ξέρουμε από πριν με τους υπερήχους και τα ντόπλερ και είναι όλοι έτοιμοι να το αντιμετωπίσουν χωρίς καθυστέρηση. Αν και εύχομαι να μην χρειαστεί καν κάτι τέτοιο, στον επόμενο υπέρηχο πιστεύω κι εύχομαι να σου περάσει η αγωνία.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...