Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια και να μας ζησουν τα μωράκια που γεννηθηκαν!!!!!!Γερα και καλοτυχα να είναι!Εγω δεν εχω τελειωσει ακομα με τις δουλειες και λιγο ανγχωνομαι αλλα ενταξει αν δεν κανει κανενα απροοπτο η μπεμπουλα προλαβαίνω!Taniou αν θελεις προσθεσε και εμενα στην αναμονη με πητ 1/2/2016!Σημερα ειχα αρκετο σιδερο εντομεταξυ και εχω εξαντληθεί!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια και να μας ζησουν τα μωράκια που γεννηθηκαν!!!!!!Γερα και καλοτυχα να είναι!Εγω δεν εχω τελειωσει ακομα με τις δουλειες και λιγο ανγχωνομαι αλλα ενταξει αν δεν κανει κανενα απροοπτο η μπεμπουλα προλαβαίνω!Taniou αν θελεις προσθεσε και εμενα στην αναμονη με πητ 1/2/2016!Σημερα ειχα αρκετο σιδερο εντομεταξυ και εχω εξαντληθεί!!!!!!!

Φυσικά να σε προσθέσω νοπιτσα λίγο μπάχαλο έγινε με την λίστα αφού αφερεθηκαν άτομα και δεν έκατσα να δω παλιές λίστες.. :) και θα το προσθέσω αύριο από το λαπτοπ :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλημερα κοριτσια!! Εγω τελικα γεννησα χτες! Και εγω και τα μωρα ειμαστε καλα!

Τα μωρα τα μεταφερανε στο νοσοκομειο για παρακολουθηση.

Ο μπεμπης 1350 με απλο οξυγωνο και σημερα ειπαν θα του το βγαλουν.

Η μπεμπα 1300 τη διασωλινοσαν. Ειπαν για 2 3 μερες ακομα και μετα θα την βαλουν και αυτην σε απλο οξυγωνο.

Ολα γιναν πολυ γρηγορα..

Εχτες τα ξυμερωματα στης 4 σπασαν τα νερα του μπεμπη...4.30 ημουν κλινικη...μου εκαναν κορτιζονες και 11.παρα τα πηραμε με καισαρικη.

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Τζίνα μου να σας ζήσουν τα μωρακια σας!! Να είναι γερά και καλοτυχα! Εύχομαι να αναρρωσετε γρήγορα και να γυρισετε σπιτάκι σας!! Και τα νινακια θα μεγαλώσουν πολύ γρήγορα! Καλή υπομονή πλέον και καλή λοχεία!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα κοριτσια! Πως ειστε;;; εδω αρχισε το χιονι&πιο ομορφο το ξυπνημα απο την φωνουλα του γιου μαμουλα χιονζει!!!! Πως θα περασετε αποψε&αυριο;;;;

Τζινα να σου ζησουν τα μωρακια σου...καλη αναρρωση&στους3σας&να τα παρεις γρηγορα σπιτι! Καλη λοχεια!!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! Κι εδω ξυπνημα με χιονι, ο,τι πιο ομορφο!!! :tongue::tongue::tongue:

Να περασετε ολες υπεροχα, με το καλο ο χρονος που θα φερει τα μωρα μας!!!

Εμεις πρωτα με γονεις θα κοψουμε πιτα (που τη φτιαχνουμε τωρα με τη μαμα μου) κ μετα σε σπιτι με την παρεα μας μεχρι οσο αντεξω!

Τζινακι, καλως ηρθαν τα μπουμπουκακια σας, καλη δυναμη, κοπελα μου, μεχρι να τα παρετε σπιτι σας! Να σας ζησουν οι μαχητες σας!

Θεανω μου, κι εσενα να σου ζησει η μπεμπα κ να τις καμαρωνετε κ τις 3!

Γαργαλιτσα μου, κι εγω συνδιαμονη, ολα τ αλλα πανε εναντια στο ενστικτο κ στη λογικη μου! Δεν τον αφηνω λεπτο τον μπεμπη μου για κανενα λογο! Να κανεις ο,τι αισθανεσαι για να ειστε κι οι δυο καλα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Τζίνα να σου ζήσουν τα μωράκια σου! Υπομονή και υψηλό ηθικό μέχρι να τα πάρετε στο σπίτι σας. Να μπαίνεις όποτε θέλεις να μας λες τα νέα σας. Τζο μου κι εγώ το σκέφτομαι να μην είναι μοναχούλια τις πρώτες μέρες της ζωής τους. Με τα επισκεπτήρια όμως πώς θα την παλέψουμε να μη μας τα κολλήσουν τίποτα;

Καλημέρα κορίτσια! Τζίνα να σου ζήσουν τα μωράκια σου! Υπομονή και υψηλό ηθικό μέχρι να τα πάρετε στο σπίτι σας. Να μπαίνεις όποτε θέλεις να μας λες τα νέα σας. Τζο μου κι εγώ το σκέφτομαι να μην είναι μοναχούλια τις πρώτες μέρες της ζωής τους. Με τα επισκεπτήρια όμως πώς θα την παλέψουμε να μη μας τα κολλήσουν τίποτα;

Στο επισκεπτηριο θα τα δινουμε για λιγο, προκειμενου να μην κολλησουν καταχειμωνο! Θα ναι κ οι επισκεψεις των αλλων γυναικων στο δωματιο...Αλλα γενικως εγω εχω πει οτι δε θελω παρελαση, τους γονεις μας μονο, αντε κ τις ξαδερφες μας! Κατα τ αλλα αν διαλεξει κανεις ροομινγκ ιν σε βαζουν σε δωματιο που ολες εχουν ροομινγκ ιν, οποτε φανταζομαι ολες θα μαστε στο ιδιο μηκος κυματος!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμείς και τα μωράκια μας!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ

georgia95 .......................ΓΕΝΝΑ 22/12...μπεμπάκος 2940 φτ

Christina30........................ΓΕΝΝΑ 23/12... μπεμπάκος 3250 κτ

Virginia_Dim.....................ΓΕΝΝΑ 27/12...μπεμπάκος 4380 φτ

Κathie90 ..........................ΓΕΝΝΑ 29/12...μπεμπάκος 3280 φτ

Theanood..........................ΓΕΝΝΑ 29/12...μπεμπούλα 2950

balentina 02 .....................ΓΕΝΝΑ 30/12...μπεμπάκος 3650 κτ

Koutsouni22......................ΓΕΝΝΑ 30/12...μπεμπούλα 3470 κτ

Snoopy AE.........................ΓΕΝΝΑ ...30/12 μπεμπάκος 3500

TZINA1990.....................ΓΕΝΝΑ 31/12 μπεμπάκος 1350 + μπεμπούλα 1300

ΑΝΑΜΟΝΗ

rose1981...........................ΠΗΤ 10/1...μπεμπάκος

vivi15.................................ΠΗΤ 23/1...μπεμπάκος

Annoula 01 ΓΕΝΝΑ 12/1...........................μπεμπάκος

Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος

FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα

makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος

μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2...μπεμπάκος

Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος

Εmmaki29...........................ΠΗΤ 5/2...μπεμπάκος

fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2...μπεμπούλα

littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

lila80..................................ΠΗΤ 3/1 μπεμπάκος

gargalitsa............................ΠΗΤ 28/1...μπεμπούλα

μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2...μπεμπάκος

Angeliki01...........................ΠΗΤ 7/2...μπεμπάκος

reggina2016.......................ΠΗΤ 13/2 μπεμπάκος

N0PITSA@@.............................ΠΗΤ 1/2 μπεμπουλα

εχθες 30 δεκεμβριου γεννηθηκαν πολλα μωρακι γεννηθηκε κ της σνουπι το μικρο αγορακι να σ ζησει κοπελα μ ....

τζινα μου να σ ζησουν τα μωρακια σ λιγο νωρις ηρθαν τα ζουζουνακια σ σε θερμοκητιδα θαναι για λιγο ολα καλα εχεις τα πλασματα σ επιτελους ......

νοπιτσα μ σε εβαλα κοπελα μ

καλη πρωτοχρονια να εχετε κοριτσια και με εναν πονο οι υπολοιπες...:D:D:D:D

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Βαλεντινα , κουτσουνι κ τζινακι να σας ζησουν τα αγγελουδια σας

Τζινακι ολα καλα με τα μωρακια σου λιγο βαρος θα παρουν κ θαταχετε στην αγκαλια σας

Στην αναμονη ακομη εγω

Πολυ κρυο ειδαμε κατι νιφαδες

Σπιτακι οικογενειακως εμεις ηρεμα κ καλα δεν αντεχω τα πολλα πολλα

Κοριτσια ποσο φοβαμαι τις ιωσεις τρεμω

Εχουν αρρωστησει με γαστρεντεριτιδα σχεδον ολοι απτο σοι του ανδρα μου κ φοβαμαι αν ειμαι νοσοκ μη τυχον κ ερθουν κ.κολλησουμε

Τι γινεται?πως το λεμε?

Κ ξερετε κολλαει καποιος οταν ο αλλος ειναι στην αναρρωση δλδ 2-3μερες μετα αφου συνελθει

Αυτα σκεφτομουν ολο το βραδυ

Διαφημίσεις

Σνουπι επισης κοπελα μου να σου ζησει το μωρακι

Καλη πρωτοχρονια ναχουμε με υγεια για ολο το κοσμο κ τις πικογενειες μας κοριτσακια μου

Με το καλο να υποδεχτουμε τα μωρακια μας

Βαλεντίνα, Κουτσούνι και Σνούπι να σας ζήσουν τα μωράκια σας...με δόσεις αλλά δ το είδα νωρίτερα:oops:!!!!

Ρόουζ δ υπάρχει θέμα ντροπής όταν μιλάμε για την υγεία ενός νεογέννητου...για όποιον δ μπορεί να το καταλάβει απο μόνος του, το λές ξεκάθαρα!!!! Μην το σκέφτεσαι καθόλου! Άντε λογικά είσαι η επόμενη, τι ωραία!!!!

Εμείς το βράδυ θα ήμαστε οι τρείς μας&αύριο θα έρθουν τα πεθερικά για φαγητό...έφτιαξα ήδη την βασιλόπιτα και το απόγευμα την γέμιση για τη γαλοπούλα, έτσι ώστε αύριο να έχω μόνο το γέμισμα και το ψήσιμο!!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Καλησπέρα κορίτσια και καλη χρονια να εχουμε!!!!!Να μας ζησουν τα καινουρια μωράκια!Πηραν φορα όλα και εχουμε γεννητούρια κάθε μερα!Μια χαρουλα!Taniou μου σε ευχαριστω πολύ!!!!!!!!Εμεις σημερα θα παμε στην κουμπαρα μου και αυριο στον αδερφο του αντρα μου,οποτε δεν θα κουραστω πολύ!Και εγω φοβάμαι πολύ μην μου αρρωστησει το μωρο με τις επισκεψεις γιατι ολοι αρρωστοι είναι αυτόν τον καιρο.Και ο αντρας μου φοβαται ακομα περισσοτερο αφου ξεκαθαρισε σε ολους ότι δεν θα ερχαιτε κανενας μεχρι να σαραντίσουμε παρα μονο η μανα λιγο για να με βοηθαει και αυτό αν είναι καλα εννοείτε!

Πολλή πίκρα οι επισκέψεις. Στο μαιευτήριο ειδικά που μπορεί να μπει ανεξέλεγκτα όποιος θέλει και φυσικά συνυπολογίζουμε και τις επισκέψεις των υπόλοιπων γυναικών στο δωμάτιο. Στο σπίτι μετά θα είμαι κέρβερος, αν δεν καταλαβαίνουν από μόνοι τους θα τρώνε πόρτα από το θυροτηλέφωνο "θα σας ειδοποιήσουμε όταν θα δεχόμαστε επισκέψεις". Αλλά στο μαιευτήριο δε γίνεται τίποτα.

Ειδικά τρελαίνομαι με τη φάση που μόλις γεννηθούν και χωρίς την παρουσία της μάνας τα πάνε να τα δείξουν σε όσους έχουν έρθει!!!! Εκεί ο πατέρας είναι κι αυτός στον κόσμο του λόγω της συγκίνησης, έτσι είναι ελεύθεροι κάποιοι ανεγκέφαλοι για σκηνές απείρου κάλλους, όπως φτυσίματα, χάδια στο πρόσωπο, βρωμολεφτά ή άλλα φυλαχτά (με τα βρωμοχερά τους) πάνω στο παιδί. Με ρώτησες εμένα αν το επιτρέπω όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι ρε μαιευτήριο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...