Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Jo μου έχεις δίκιο!

Rose κάνε υπομονή, έρχεται το μικρούλι!

Taniou κ άλλα ευχάριστα νέα μας φέρνεις!

Virginia μου να σου ζήσει!Έτσι γερός κ δυνατός να είναι πάντα!

Ναι Ρεγγινα μου σιγά σιγά έρχονται τα μωράκια μας :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια και από εμάς!

‘Ολες λοιπόν περάσαμε ωραία, εκμεταλλευόμενες και τον περισσότερο από άλλες μέρες χρόνο που είμασταν μαζί με τα αγοράκια μας. Την πρωτοχρονιά πάλι, δεν είναι μακριά!

Ρεγγίνα: «Όσο για τους πόνους, αν είναι αλήθεια όσα αναφέρετε, το έχω ακόυσει κ εγώ, τότε μάλλον τους αρχικούς θα τους αντέξω αφού κάθε μήνα φτάνω μέχρι νοσοκομείο για παυσίπονη ένεση...εφιάλτης!»

Ρεγγίνα μου, ταλαιπωρείσαι πάρα πολύ κάθε μήνα. Αν μη τι άλλο, εσύ δικαιούσαι περισσότερο από την καθεμιά να μην καταλάβεις πόνο στη γέννα, να βγάλεις τα σπασμένα τουλάχιστον! ;)

Έστειλε καλούδια η μαμά σου από το χωριό; Δε χρειάζεται να αναφέρεις και λεπτομέρειες για να μας τρέχουν τα σάλια, και μόνο αυτό αρκεί!! Εγώ φαντάζομαι πίτες! Καλοφάγωτα τυχερούλα!

Καλή επιτυχία στο ντόπλερ σας!

Τζο μου, και μόνο που διαβάζω τι κάνεις, κουράζομαι. Χαρά στο κουράγιο σου να είσαι τόσο δραστήρια. Και δεν εννοώ λόγω εγκυμοσύνης μόνο, αλλά και γενικά, εγώ θέλω και να αράζω στο σπίτι. Εσύ βέβαια όταν με το καλό έρθει ο μπέμπης θα έχεις πολύ γεμάτες μπαταρίες. Ε, φαντάζομαι για λίγες μέρες θα μείνεις σπίτι με τον μπεμπούλη, μετά στον μάρσιπο και βουρ έξω… :tongue:

Βρε Τριανταφυλλάκι, έξι φορές σηκώνεσαι κάθε βράδυ; Έχεις ελέγξει μήπως ξυπνάς και από άλλο λόγο εκτός για τουαλέτα, π.χ. εξαιτίας του ροχαλητού του διπλανού σου; Πέτα του και κανένα μαξιλάρι, δεν πιστεύω να θυμώσει και πολύ, αφού είσαι στις μέρες σου έχεις δικαιολογία. :P Ή αλλιώς υπομονή, σε λίγες μέρες έχεις ΠΗΤ βλέπω.

Υπέροχο αυτό που λες, να τα πάρουμε αγκαλίτσα να ολοκληρωθεί η οικογένεια. Αυτό μας έλεγαν και στα μαθήματα, θα μπείτε στο μαιευτήριο ως ζευγάρι και θα βγείτε ως οικογένεια. :shock: Θαυματουργά τα μαιευτήρια τελικά!

Θεανώ μου, καταλαβαίνω ότι ήταν λύση ανάγκης για εσάς το εξωτερικό. Παρόλα αυτά νιώθω ότι τα έχεις καταφέρει πολύ καλά, αν και σε ξένο περιβάλλον. Σου εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να ήταν τα τελευταία που περνάτε μακριά από τις οικογένειές σας, αλλά είναι για καλό σκοπό, για το μωράκι που θα έρθει. Όλες κάνουμε τις μικροθυσίες μας στην εγκυμοσύνη, μακάρι να έρθουν γερά τα μωράκια μας και χαλάλι τους, έτσι δεν είναι;

Λίλα μου, άρα το «έντερο» δεν είναι αρκετό σαν ένδειξη αρχής του τοκετού, έτσι φάνηκε σε σένα. Πήγες στον γιατρό σου και σε καθησύχασε όταν «ήχησε ο συναγερμός» αυτός; Γιατί στα μαθήματα μας είπαν ότι αν υπάρξει τέτοιος συναγερμός να πάμε στο μαιευτήριο. Χρήσιμος φαίνεται ο καρδιοτοκογράφος όπως τον περιγράφεις. Σε βάζει ο γιατρός σου σε αυτόν σε κάθε επίσκεψη τώρα πια; Έχω περιέργεια αν έχει τέτοιο μηχάνημα και ο δικός μου γιατρός. Καλά κάνεις και δε σε απασχολεί το θέμα «πόνοι», εξάλλου στα μαθήματα σου έδειξαν πώς να τους ξεπερνάς με τις αναπνοές κλπ και είσαι πιο προετοιμασμένη.

Χαιρετίσματα και στα υπόλοιπα κορίτσια που στέλνουν εορταστικές ευχές, να είστε όλες καλά!

Λένε ότι θα έχουμε λευκή πρωτοχρονιά, μακάρι να πέσουν μέσα και να δούμε χιονάκι σε λίγες μέρες! Βγάλτε γαλότσες και κασκόλ, επιτέλους θα μας χρειαστούν!!!

Βιργινια να σου ζησει..καλοτυχος&καλη λοχεια!!

Ροουζ κοντευεις, μην ανησυχεις...σε λιγο δ θα προλαβαινεις να πας τουαλετα με 2παιδακια(οπως&εγω αλλωστε)!!!

Ρεγγιναπεριμενουμε τα νεα σου αυριο!!!

Στις υπολοιπες τα φιλια μ...

Εδω ημαστε λιγο κρυωμενοι μαμα&γιος...ηπια ευτυχως αλλα την ταλαιπωρια μας την τρωμε!!! Καλο βραδυ! Φιλια!

cPQop2.png2orjp2.png

Γαργαλιτσα μου, μακαρι να χουμε λευκη πρωτοχρονια!!! Ολο τετοια μου λεει κι ο αντρας μου κ με ξεσηκωνει! Το θεωρω τυχη το χιονι (εκτος του οτι μ αρεσει τρελα) ειδικα φετος που περιμενουμε τα μωρα μας! Ειμαι κι εγω του σπιτιου μη νομιζεις, αλλα ανα περιοδους, οταν κανονιζει κτ καλο η παρεα σκαω να το χανω! Αλλα κ χριστουγεννα οικογενειακα ειναι πολυ πολυ ομορφα, σπιτι, αγαπημενοι κ θαλπωρη! Καλα να περασετε κ την πρωτοχρονια κ να ξεκουραστειτε τελευταιες μερες μονοι!

Ροουζ, αν σε παρηγορει ειναι μερες που ο μπεμπης μου παταει την κυστη κ σηκωνομαι σιγουρα πεντε-εξι φορες! Κ μιλαμε για σταγονες. Ειναι κ μερες που δε νιωθω καμια πιεση εκει γτ εχει το κεφαλακι του πιο χαμηλα. Κι αυτο το χω εδω κ 2 μηνες τουλαχιστον, απο τοτε που γυρισε με το κεφαλι κατω. Οποτε δεν εισαι μονη, κανε υπομονη!

Μαρακι, περαστικα σας κ στους 2!

Ρεγγινα, καλη επιτυχια, περιμενουμε νεα απο μπεμπακι!

Δε φανταζομαι να χει γεννησει καμια απ τα κοριτσια μας; Λιλα, αστερακι;

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημερούδια και καλή εβδομάδα!!!

Μαράκι περαστικά σας, πολύς κόσμος ακούω είναι έτσι. Γκαντεμιά, τέτοιες μέρες.

Τζο, το ίδιο σκεφτόμουνα κι εγώ, ότι όλο και κάποια θα γέννησε. Μακάρι να έχουν πάει όλα καλά στα κοριτσάκια μας. Κι εγώ μπαίνω στον 9ο.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου!!!

καλως ηρθαν τα πρωτα μπεμπακια του 15!!!!!!να ειναι γερα κ καλοτυχα!!!

ρεγγινακι με το καλο το ντοπλερ,ολα μια χαρα θα ειναι μην αγχωνεσαι!!!

τζο εδω ειμαι.μπαινω κ σας διαβαζω αλλα με ολη αυτη την κοιλια δεν μπορω να κουνηθω ποσο μαλλον να κατσω στο λαπτοπ να σας γραψω.εχω βγαλει τρελες ραγγαδες κ με φαγουριζει πολυ αλλα νομιζω καθε μερα μεγαλωνει τρελα. ακομα δεν εχουμε τελειωσει με τις αγορες ουτε με την βαλιτσα. εχουμε πλυνει ολα οσα μου εφεραν τα αδερφια μου(καλα ποσο χαριτωμενα ειναι???ακομα δεν το πιστευω οτι θα τα φοραω αυτα στα μωρα μου,σαν ρουχα για κουκλες ειναι) και εχουμε βαλει τις κουνιες κ την καλαθουνα. θελω να παρουμε μια αλλαξιερα απο τα ικεα κ να την βαλουμε στο μπανιο γιατι οι περισσοτερες φιλες μου μου ειπαν οτι βολευει περισσοτερο, να παραγγειλουμε την μοκετα,επιτελους καταληξαμε και θελω διαφορα απο φαρμακειο για το μαιευτηριο. το ζαχαρο το εχουμε πλεον ρυθμισει κ χαρηκα πολυ την προηγουμενη βδομαδα γιατι μου ειπε ο γυναικολογος οτι κανω αριστη δουλεια με την διατροφη μου κ τα μωρα εχουν τελειο βαρος κ γενικα μετρησεις για διδυμα κ πηρα τα πανω μου.σημερα εκανα ξανα ενεση κορτιζονης για τα πνευμονακια τους οποτε θα ξερυθμιστει για 2 μερες αλλα δεν πειραζει. κ εχουμε ραντεβου σε μια βδομαδα 4/1 παλι.

νομιζω ειναι η καλυτερη περιοδος να περιμενεις το μωρακι σου κοντα στις γιορτες!

φιλια πολλα σε ολες!!!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Καλημέρα κορίτσια. Σας γράφω από το νοσοκομείο. Τα χαράματα σπάσανε τα νερά μου και ακόμα δεν με πιάσανε οι πόνοι. Σήμερα λογικά θα γεννήσω

ελπίζω να πάνε όλα καλά

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Καλημερα κοριτσια! Πως ειστε;;; εγω τελειωσα με τα ψωνια&τα χαρτια του νοσοκομειου&σιγα-σιγα θα φτιαξω βαλιτσες για να ειναι ετοιμες στο επομενο ραντεβου!

Καλημέρα κορίτσια. Σας γράφω από το νοσοκομείο. Τα χαράματα σπάσανε τα νερά μου και ακόμα δεν με πιάσανε οι πόνοι. Σήμερα λογικά θα γεννήσω

ελπίζω να πάνε όλα καλά

Θεανω ευχομαι να πανε ολα κατευχην&να γεννησεις συντομα&ευκολα!!! Η θετικη μ σκεψη μαζι σου:tongue:

cPQop2.png2orjp2.png

Θεανω μου με το καλο να παρεις αγκαλιτσα τπ μωρακι σου!!!!!!!

Μαρακι ολα καλα?

Γαργαλιτσα γελασα με το μηνυμα σου δεν φταιει το ροχαλητο χαχα τα βραδυα εχω δρομολογια πολλα χαχα

Αντε πλησιαζουμε κοριτσια

πολλα φιλια σε ολα τα κοριτσια

Διαφημίσεις

ελπίζω να πάνε όλα καλά

Αντε θεανω με το καλό να έρθει και η πρώτη μπέμπα κορίτσι μ με το καλό και με έναν πόνο :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλησπέρα σε όλες!

Θεανώ, ευχαριστούμε που μας σκέφτεσαι και μας ενημερώνεις από το μαιευτήριο. Όλες αγωνιούμε και νοιαζόμαστε για την καθεμιά ξεχωριστά. Να πάνε όλα καλά και μακάρι να μην ταλαιπωρηθείς με τους τεχνητούς πόνους. Τι ... έκανες και σπάσανε τα νερά τόσο γρήγορα;

Τριανταφυλλάκι, κι εγώ γέλαγα όταν το έγραφα αν και δε θα έπρεπε, γιατί είμαι πολύ παθούσα! Αφού απορώ κάθε βράδυ εξαιτίας ποιας αιτίας ξαγρυπνάω (της συχνοουρίας ή του ροχαλητού). Και κλίνω προς το δεύτερο γιατί από τη στιγμή που φεύγει για δουλειά, εγώ κοιμάμαι σαν πουλάκι και ούτε τουαλέτα ούτε ξαγρύπνια... Βέβαια η συμβουλή που σου έδωσα (πέταγμα μαξιλαριού) είναι πολύ λάιτ, εγώ ονειρεύομαι τρυπάνι κάθε βράδυ!

Καλησπέρα!!!

Θεανώ, εύχομαι να κρατάς ήδη τη μπέμπα σου αγκαλιά και να 'σαι τρισευτυχισμένη!!!

Αστεράκι μου, τέλεια τα νέα για το ζάχαρο, αποδίδει η προσπάθειά σου και είναι διπλή χαρά γιατί το κάνεις για τα μωράκια σου! Με γειά τα ρουχαλάκια σας, σαν κούκλες θα 'ναι στην αρχή, αλλά με λίγο πιο φλογερό...ταμπεραμέντο :mrgreen: κοινώς κούκλες που θα μας τρέχουν!!!

Γαργαλίτσα, εύχομαι ο σύζυγος να λιώσει απ' την κούραση με τη μπέμπα (ή μάλλον εσύ θα λιώσεις) που δεν θα σ' ενοχλούν ούτε ροχαλητά ούτε τίποτα μετά, χαχαχα, κάπως έτσι μας φαντάζομαι όλες μας σε λίγο καιρό!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...