Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια και μπεμπίνια στις κοιλίτσες! Τι κάνετε;

Τζο: «Αλλά και γενικώς έτσι ήμουν πάντα, και στην περίοδο δεν είχα νιώσει ποτέ πόνο οπότε ούτε και τώρα τον αισθάνομαι. Όταν έρθει η ώρα του τοκετού θα το νιώσω μια χαρά μου είπε! »

«Τώρα για την ώρα του τοκετού, καμιά μας δεν πρέπει να ανησυχεί, καλώς ή κακώς, γιατί δεν γεννήθηκε ακόμα γυναίκα που δεν κατάλαβε πόνο τοκετού. Είναι τόσο δυνατοί που όταν έρθει η ώρα δεν γλυτώνουμε. »

Τζο μου, δεν έχεις νιώσει ποτέ πόνο στην περίοδο; Είσαι πολύ τυχερή, εγώ συνήθως σφαδάζω. Σου εύχομαι πάντως να είσαι πάλι τυχερή στους πόνους. Ναι, κι εγώ το σκέφτομαι, λέω λες να ακούσω ξαφνικά κανένα κλάμα και να προέρχεται από εκεί κάτω :tongue: , αλλά θα μείνω με τη χαρά σίγουρα. Μεγάλωσε η κοιλίτσα βλέπω στη φωτογραφία, μια χαρά.

Θεανώ μου, έχει και τα καλά του το να αλλάζεις τόπο κατοικίας, πόσο μάλλον χώρα. Γνωρίζεις καινούριες κουλτούρες, γλώσσες, ανθρώπους, τοπία. Και μαζί με σένα και τα παιδάκια σου. Θα έχετε τόσες εμπειρίες όσες δεν έχουμε όλες εμείς οι υπόλοιπες στο φόρουμ! Και βρίσκεσαι και σε χώρες ανεπτυγμένες, Γερμανία, Αυστρία, όπου το επίπεδο ζωής θεωρείται βέλτιστο. Όσο για την ευχή σου να έρθει κάποιος να συμφάγετε την γεμιστή πάπια και τα άλλα καλούδια σου, θα εκπληρωνόταν αν είμασταν πιο κοντά :D . Πιστεύω θα σε επισκεπτόμασταν όλες! Χρόνια πολλά και στις τρεις σας που γιορτάζετε.

Τριαντάφυλλο: «Κοριτσια θα σας ενημερ για πιθανη γεννα ισως τελικα κανω την αρχη»

Τριαντάφυλλο, με το καλό, κοριτσάκι! Η θετική σκέψη μας είναι μαζί σου! Μακάρι να κάνει την αρχή ένα τριανταφυλλένιο μωρό, με ροζ μαγουλάκια!

Κοριτσάκια, όποια γεννάει και έχει το κουράγιο και το χρόνο να μπαίνει μετά στο φόρουμ, ας μας κάνει αναλυτική περιγραφή της εμπειρίας της, είναι τόσο ενδιαφέρων και μοναδικός ο τρόπος γέννας της καθεμιάς. Και ειδικά για εμάς που γνωριζόμαστε κάπως και τα λέμε.

Λίλα: «Εγώ κορίτσια την τελευταία εβδομάδα έχω κάποια συμπτώματα που παραπέμπουν σε επερχόμενο τοκετό όπως συσπάσεις πολύ συχνές και θέμα με το έντερο, που λένε ότι συμβαίνει όταν το μπεμπέ πιέζει την περιοχή επειδή έχει κατέβει λίγο, αλλά ο γιατρός που με είδε εκτιμά ότι θα περάσουμε έτσι τα Χριστούγεννα και από εβδομάδα στο επόμενο ραντεβού θα δούμε που θα είμαστε. Όπως είπα και στη Rose εννοείται οπότε αποφασίσει να έρθει ο μπέμπης με το καλό να τον δεχτούμε!

Μην μου πείτε πως αυτές οι ημέρες δεν περνούν πολύ γρηγορα;;; Και ευτυχώς μας κάνει πολύ πολύ ωραίες ημέρες.»

Λίλα μου, να περάσεις πολύ όμορφα τα Χριστούγεννα και να έρθει σε ωραίο εορταστικό κλίμα και ένα υγιέστατο μπεμπάκι! Τι θέμα έχεις με το έντερο; Πράγματι οι μέρες περνάνε πολύ γρήγορα, είμαστε τυχερές που περιμένουμε τα μωράκια τώρα, έτσι έχουμε με διάφορα άλλα να ασχοληθούμε και δεν μας γίνεται έμμονη ιδέα ο τοκετός. Και οι ηλιόλουστες μέρες είναι φανταστικές, φτιάχνουν τόσο τη διάθεση!

Ρεγγίνα: «Εγώ τελείωσα με τα ψώνια κ άρχισα πλυντήρια ώστε 10/01, που μπαίνω στο μήνα μου, να τα έχω όλα έτοιμα!»

Ρεγγίνα μου, καλό κουράγιο με τα πλυσίματα! Καλά κάνεις και οργανώνεσαι εγκαίρως. Κι εγώ μόλις άκουσα ότι το πλυντήριο σταμάτησε και πάω για άπλωμα, αλλά δεν είναι ένα οποιοδήποτε πλυντήριο, είναι το τελευταίο Yes, yes, yes! Επιτέλους τελειώσανεεεεεεε! Δεν ήταν πολλά, ήταν πάρα πολλά! Και τόσο σιδέρωμα μετά :evil: !!! Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που σιδερώνω, γιούπιιιι. Να είναι καλά τα μωράκια μας και να τα φορέσουν να τα χαρούν, δε λέω. Αλλά είναι τα ρούχα που αγόρασα, τα ρούχα που μου έδωσαν, τα λευκά είδη που αγόρασα, τα λευκά είδη που μου έδωσαν, τα υφασμάτινα μέρη από πορτ μπεμπέ, ρηλάξ, καθισματάκι αυτοκινήτου, καρότσι και δε συμμαζεύεται.

Φιλάκια σε όλες από εμένα και τη μικρή μου γαργαλίτσα!!

Γειά σου Γαργαλίτσα,

Σε ευχαριστώ για τα όμορφα σου λόγια. Εχείς δικιο για ότι λές και είναι ωραία να αλλάζεις χώρες απλα μετά απο καποια στιγμή θες μια σταθερότητα. Νωμίζω και ελπίζω να είναι ο τελευταιος προορισμός. Ξερεις έχουμε φτιάξει το απιτι μας στην Ελλάδα και το αφησαμε έτσι αλλα χρωστάμε παντού οπότε είναι λογικό να μην μπορούμε να φύγουμε απο εδώ μεχρι να ξεχρεωσουμε. Είμαστε νέοι και θα τα καταφέρουμε. Το μόνο που μας λείπει είναι η οικογενεια μας που τετοιες μέρες μας είναι περίεργο να είμαστε μονοι μας. Βεβαια αυτό έτυχε λογο της εγκυμοσύνης μου αλλιώς θα πηγαίναμε στην Ελλαδα. Δεν έχω παράπονο είμαστε καλά εδώ και ήταν δικία μου ιδέα να το πάμε να μείνουμε στην Γερμανια λόγο ασφάλειας και ότι εδώ μπορούν τα παιδιά να έχουν ένα καλό μελλον.

Να έχετε όλοι καλα Χρηστούγεννα και να σας έρθουν τα μωράκια σας με έναν πόνο

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελα Τανίου μου,

Τα χάπια λέγονται Ranitidin αλλά εαν οι καούρες σου δεν είναι πολύ εντονεσ βοηθάνε και τα Renie. Ta Ranitidin τα γράφει ο γιατρός αλλα πρέπει να του πείς πως πεθαίνεις απο τις καούρες. Εμένα ο πρωιν γυναικολογος μου τα έγραφε ενώ αυτός που έχω τώρα δεν μου τα γράφει και θεωρεί πως δεν θα πεθάνω κιόλλας. Επειδή ο άντρας μου είναι γιατρός μπορεί και μου τα γράφει αυτός. Εγώ άρχησα να έχω συνέχεια συσπάσεις αλλά δεν σταματάω να κάνω δουλειές και δεν μπορώ να έχω καμια βοηθεια μέχρι να έρθει η πεθερά μου. Το καλό είναι που μπίκα επιτέλους στο μήνα μου

Καλά Χριστούγεννα Θεανώ μου νασαι καλά με έσωσες κάθε πρωί πεθαίνω στην καούρα δεν κάνει να πίνω και γάλα λόγου διαβήτη κύησης είναι απίστευτο έχει ζάχαρη μέσα..

Σήμερα όμως λόγου μέρα έφαγα καλά και τσάκισα ένα πιάτο Κανταΐφι. Μπήκα και εγώ στο μήνα μ σήμερα Αντε να γεννησουμε να ηρεμήσουμε...

Καλά Χριστούγεννα κορίτσια και του χρόνου αγκαλιά με τα μωράκια μας

🌙 *

☁☁ 🌟

* * *

🌟 👋🎅

🚶🎄 🏡 ⛪🏫🎄

🎁Merry Christmas💝

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Ελα Τανίου μου,

Τα χάπια λέγονται Ranitidin αλλά εαν οι καούρες σου δεν είναι πολύ εντονεσ βοηθάνε και τα Renie. Ta Ranitidin τα γράφει ο γιατρός αλλα πρέπει να του πείς πως πεθαίνεις απο τις καούρες. Εμένα ο πρωιν γυναικολογος μου τα έγραφε ενώ αυτός που έχω τώρα δεν μου τα γράφει και θεωρεί πως δεν θα πεθάνω κιόλλας. Επειδή ο άντρας μου είναι γιατρός μπορεί και μου τα γράφει αυτός. Εγώ άρχησα να έχω συνέχεια συσπάσεις αλλά δεν σταματάω να κάνω δουλειές και δεν μπορώ να έχω καμια βοηθεια μέχρι να έρθει η πεθερά μου. Το καλό είναι που μπίκα επιτέλους στο μήνα μου

Καλά Χριστούγεννα Θεανώ μου νασαι καλά με έσωσες κάθε πρωί πεθαίνω στην καούρα δεν κάνει να πίνω και γάλα λόγου διαβήτη κύησης είναι απίστευτο έχει ζάχαρη μέσα..

Σήμερα όμως λόγου μέρα έφαγα καλά και τσάκισα ένα πιάτο Κανταΐφι. Μπήκα και εγώ στο μήνα μ σήμερα Αντε να γεννησουμε να ηρεμήσουμε...

Καλά Χριστούγεννα κορίτσια και του χρόνου αγκαλιά με τα μωράκια μας :rolleyes:

🌙 *

☁☁ 🌟

* * *

🌟 👋🎅

🚶🎄 🏡 ⛪🏫🎄

🎁Merry Christmas💝

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλημερα κοριτσια! Καλα Χριστουγεννα να εχουμε&ομορφες γιορτες!!! Να ζησουν τα πρωτα μωρακια του καφε...καλοτυχα&παντα υγεια!!! Να περασετε τελεια σημερα!!! Φιλια!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

Τι κάνετε;Πως περάσατε;Εγώ ήρεμα με λίγες βόλτες κ μετρημένο φαγητό καθώς ήμουνα μόνη μου με τον αντρούλη μου!Ευτυχώς δλδ γιατί σήμερα με έχουν πιάσει πάλι πόνοι λόγω εντέρου!Φανταστείτε να είχα φάει κ εορταστικό μενού!

Τουλάχιστον τώρα τους ξεχωρίζω...μια του κλέφτη,δυο του κλέφτη, ε την τρίτη το καταλαβα...άντε να δούμε πόσο θα κρατήσει!Ελπίζω όχι ολονυχτία...

Φιλιά σε όλες!

Καλημερα! Πως ειστε κοριτσια;;;

Ρεγγινα μ εγω ακριβως τ'αντιθετα με σενα....πολυ φαγητο&πολες βολτες...ειχε&αδεια ο αντρας μ οποτε μου καλοπεσε που τον ειχα σπιτι&ασχολουνταν&με το μικρο! Εισαι καλυτερα σημερα;;; αυριο εχεις το ντοπλερ, ε?

Καλημερες κ φιλια σε ολες!

cPQop2.png2orjp2.png

Καλημερα Μαρακι

Κ εμένα είχε άδεια κ κάναμε βολτίτσες.Καλύτερα είμαι σήμερα.Ευτυχώς δε κρατάει πάνω απο δυο μέρες ποτέ.Άσε γιατί έστειλε η μαμά διάφορα απο το χωριό κ απο την πείνα κ τη λαιμαργία βλέπω να με ξαναπιάνει.Χαχαχα...

Καλα έκανες κ άφησες το μπαμπά με το μικρό...κ εσύ πήρες τος ανάσες σου κ δένονται περισσότερο.

Να συνεχίσεις να περνάς καλά.

Αύριο ντοπλερ ναι κ έχω αγωνία....

Καλημέρα, κορίτσια!!!

Κι εμείς άδεια κι οι δυο και κάθε μέρα έχουμε τραπέζι ή βραδινή μάζωξη της παρέας για επιτραπέζιο ή πάλι φαγητό και κρατάει μέχρι πρωίας! Έχω γίνει ζόμπι! Ευτυχώς δεν καπνίζουν, διαφορετικά δεν θα άντεχα! Απ' τα πολλά τραπέζια εγώ έχω πάθει μια άρνηση και δεν θέλω να βλέπω άλλο φαγητό ή γλυκά, καλά μου έκατσε ευτυχώς!

Κατά τ' άλλα είναι κι οι μέρες ωραίες και πάμε και τα σινεμαδάκια μας, αλλά περιμένω πώς και πώς κανένα χιόνι να μας κλείσει μέσα να το απολαύσουμε και να ξεκουραστούμε! Έχω συνέχεια και την αγωνία μην παρακουράσω τον μπεμπάκο μου και μου 'ρθει νωρίτερα, αλλά δεν μου πάει και να κλειστώ και μέσα καθόλου! Ευτυχώς από 7 Ιανουαρίου τελειώνουν τα τραπέζια και οι διάφορες γιορτές και μετά θα επιδιώξω να δω τις φίλες μου σε καφέδες, όσες προλάβω δηλαδή πριν τον ερχομό του μπέμπη, γιατί μετά θα του αφοσιωθώ πλήρως και παντελώς!

Σας εύχομαι να περνάτε όμορφα, να είναι τα πιο ευτυχισμένα σας χριστούγεννα ως τώρα, που είμαι σίγουρη ότι έτσι είναι για όλες μας! Μην ξεχνάτε τι όμορφο δώρο μας περιμένει στο τέλος!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Jo καλά τα λες....

Να συνεχίσεις να περνάς όμορφα...διασκέδαζε το βράδυ κ κοιμήσπυ-ξεκουράσου μέσα στη μέρα.

Ρεγγινάκι μου, μαζί γράφαμε! Να μην αγωνιάς, αύριο θα τον δεις και θα 'ναι όλα υπέροχα για άλλη μια φορά! Σου στέλνω τη θετική μου ενέργεια, θα τους βλέπουμε και συχνότερα τώρα και θα ηρεμούμε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κοριτσακια μου χρονια πολλα με υγεια

Με το καλο τα μωρακια μας κ ευχομαι ενα καλυτερο αυριο για κεινα

Ρεγγινακι ολα καλα με το ντοπλερ θα υον δεις κ θα χαλαρωσεις

Τζο απολαυσετα ολα

Εγω εχω βαρυνει πολυ

Τα βραδια δυσφορια κ σηκωνομαι για τουαλετα μπορει κ 6φορες κανω υπομονη θελω ναρθει η στιγμη να τον παρω αγκαλιτσα κ να ολοκληρωθει η οικογένεια

Πολλα φιλια να περνατε καλα κ περιμενουμε νεα

Εμείς και τα μωράκια μας!!!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ

georgia95 .......................ΓΕΝΝΑ 22/12...μπεμπάκος 2940 φτ

Christina30........................ΓΕΝΝΑ 23/12... μπεμπάκος 3250 κτ

Virginia_Dim.....................ΓΕΝΝΑ 27/12...μπεμπάκος 4380 φτ

ΑΝΑΜΟΝΗ

Snoopy AE.........................ΠΗΤ 4/1...μπεμπάκος

Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπούλα

rose1981...........................ΠΗΤ 10/1...μπεμπάκος

Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος

balentina 02 .....................16/1...μπεμπάκος

vivi15.................................ΠΗΤ 23/1...μπεμπάκος

Annoula 01 ΓΕΝΝΑ 12/1...........................μπεμπάκος

Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος

FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα

makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος

μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2...μπεμπάκος

Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος

Εmmaki29...........................ΠΗΤ 5/2...μπεμπάκος

fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2...μπεμπούλα

littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

Theanood..........................ΠΗΤ 22/1...μπεμπούλα

TZINA1990.....................ΠΗΤ 15/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

lila80..................................ΠΗΤ 3/1 μπεμπάκος

gargalitsa............................ΠΗΤ 28/1...μπεμπούλα

μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2...μπεμπάκος

Angeliki01...........................ΠΗΤ 7/2...μπεμπάκος

reggina2016.......................ΠΗΤ 13/2 μπεμπάκος

ηρθε αλλο ενα νεο πλασματακι 4380 κιλα.....:shock::shock:πριν κλεισει το ετος 2015 και μαλιστα ειναι βαρυς ο ατιμουλης να σ ζησει βιργινια μ ο γιος γερος και καλοτυχος ναναι

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...