Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!! Εμεις χθες πηγαμε οφθαλμιατρο κ εκανα ελεγχο πιεσης κ βυθοσκοπηση ενοψει του τοκετου, ολα τελεια κι απ αυτο το μετωπο οποτε προχωραμε με το καλο!

Πηρα κ καινουριους φακους, καλυμματα για τους καναπεδες κ γενικως τακτοποιουμε ολες τις εκκρεμοτητες τωρα γιατι μετα τον μπεμπη δε με βλεπω να προλαβαινω τπτ πια!

vLmAp2.png FMoxp2.png

παλια λιστα

Εμείς και τα μωράκια μας!!!

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ

georgia95 .......................ΓΕΝΝΑ 22/12...μπεμπάκος 2940 φτ

Christina30........................ΓΕΝΝΑ 23/12... μπεμπάκος 3250 κτ

ΑΝΑΜΟΝΗ

[*]Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1...μπεμπάκος

[*]Snoopy AE.........................ΠΗΤ 4/1...μπεμπάκος

[*]Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπούλα

[*]rose1981...........................ΠΗΤ 10/1...μπεμπάκος

[*]Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος

[*]balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος

[*]Theanood..........................ΠΗΤ 22/1

[*]vivi15.................................ΠΗΤ 23/1...μπεμπάκος

[*]Annoula 01 ΓΕΝΝΑ 12/1...........................μπεμπάκος

[*]Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος

[*]FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα

[*]makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος

[*]μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2...μπεμπάκος

[*]Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος

[*]Εmmaki29...........................ΠΗΤ 5/2...μπεμπάκος

[*]fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2...μπεμπούλα

[*]littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

[*]TZINA1990.....................ΠΗΤ 15/2 μπεμπάκος + μπεμπάκος

νεα λιστα

[*]lila80..................................ΠΗΤ 3/1 μπεμπάκος

[*]rose1981...........................ΠΗΤ 10/1...μπεμπάκος

[*]Theanood..........................ΠΗΤ 22/1...μπεμπούλα

[*]Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος

[*]makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος

[*]gargalitsa............................ΠΗΤ 28/1...μπεμπούλα

[*]μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2...μπεμπάκος

[*]Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος

[*]fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2...μπεμπούλα

[*]Angeliki01...........................ΠΗΤ 7/2...μπεμπάκος

[*]littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

[*]reggina2016.......................ΠΗΤ 13/2 μπεμπάκος

[*]TZINA1990.....................ΠΗΤ 15/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

να εισαστε ολες καλα για της ευχες σας στην Γεωργια εχθες γεννηθηκε και αλλο ενα μωρακι της χριστινας..... να σ ζησει το παλικαρι σ χριστινα μ καλοτυχο ναναι το μωρακι σας.....

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλημέρα κοριτσάκια και μπεμπίνια στις κοιλίτσες! Τι κάνετε;

Τζο: «Αλλά και γενικώς έτσι ήμουν πάντα, και στην περίοδο δεν είχα νιώσει ποτέ πόνο οπότε ούτε και τώρα τον αισθάνομαι. Όταν έρθει η ώρα του τοκετού θα το νιώσω μια χαρά μου είπε! »

«Τώρα για την ώρα του τοκετού, καμιά μας δεν πρέπει να ανησυχεί, καλώς ή κακώς, γιατί δεν γεννήθηκε ακόμα γυναίκα που δεν κατάλαβε πόνο τοκετού. Είναι τόσο δυνατοί που όταν έρθει η ώρα δεν γλυτώνουμε. »

Τζο μου, δεν έχεις νιώσει ποτέ πόνο στην περίοδο; Είσαι πολύ τυχερή, εγώ συνήθως σφαδάζω. Σου εύχομαι πάντως να είσαι πάλι τυχερή στους πόνους. Ναι, κι εγώ το σκέφτομαι, λέω λες να ακούσω ξαφνικά κανένα κλάμα και να προέρχεται από εκεί κάτω :tongue: , αλλά θα μείνω με τη χαρά σίγουρα. Μεγάλωσε η κοιλίτσα βλέπω στη φωτογραφία, μια χαρά.

Θεανώ μου, έχει και τα καλά του το να αλλάζεις τόπο κατοικίας, πόσο μάλλον χώρα. Γνωρίζεις καινούριες κουλτούρες, γλώσσες, ανθρώπους, τοπία. Και μαζί με σένα και τα παιδάκια σου. Θα έχετε τόσες εμπειρίες όσες δεν έχουμε όλες εμείς οι υπόλοιπες στο φόρουμ! Και βρίσκεσαι και σε χώρες ανεπτυγμένες, Γερμανία, Αυστρία, όπου το επίπεδο ζωής θεωρείται βέλτιστο. Όσο για την ευχή σου να έρθει κάποιος να συμφάγετε την γεμιστή πάπια και τα άλλα καλούδια σου, θα εκπληρωνόταν αν είμασταν πιο κοντά :D . Πιστεύω θα σε επισκεπτόμασταν όλες! Χρόνια πολλά και στις τρεις σας που γιορτάζετε.

Τριαντάφυλλο: «Κοριτσια θα σας ενημερ για πιθανη γεννα ισως τελικα κανω την αρχη»

Τριαντάφυλλο, με το καλό, κοριτσάκι! Η θετική σκέψη μας είναι μαζί σου! Μακάρι να κάνει την αρχή ένα τριανταφυλλένιο μωρό, με ροζ μαγουλάκια!

Κοριτσάκια, όποια γεννάει και έχει το κουράγιο και το χρόνο να μπαίνει μετά στο φόρουμ, ας μας κάνει αναλυτική περιγραφή της εμπειρίας της, είναι τόσο ενδιαφέρων και μοναδικός ο τρόπος γέννας της καθεμιάς. Και ειδικά για εμάς που γνωριζόμαστε κάπως και τα λέμε.

Λίλα: «Εγώ κορίτσια την τελευταία εβδομάδα έχω κάποια συμπτώματα που παραπέμπουν σε επερχόμενο τοκετό όπως συσπάσεις πολύ συχνές και θέμα με το έντερο, που λένε ότι συμβαίνει όταν το μπεμπέ πιέζει την περιοχή επειδή έχει κατέβει λίγο, αλλά ο γιατρός που με είδε εκτιμά ότι θα περάσουμε έτσι τα Χριστούγεννα και από εβδομάδα στο επόμενο ραντεβού θα δούμε που θα είμαστε. Όπως είπα και στη Rose εννοείται οπότε αποφασίσει να έρθει ο μπέμπης με το καλό να τον δεχτούμε!

Μην μου πείτε πως αυτές οι ημέρες δεν περνούν πολύ γρηγορα;;; Και ευτυχώς μας κάνει πολύ πολύ ωραίες ημέρες.»

Λίλα μου, να περάσεις πολύ όμορφα τα Χριστούγεννα και να έρθει σε ωραίο εορταστικό κλίμα και ένα υγιέστατο μπεμπάκι! Τι θέμα έχεις με το έντερο; Πράγματι οι μέρες περνάνε πολύ γρήγορα, είμαστε τυχερές που περιμένουμε τα μωράκια τώρα, έτσι έχουμε με διάφορα άλλα να ασχοληθούμε και δεν μας γίνεται έμμονη ιδέα ο τοκετός. Και οι ηλιόλουστες μέρες είναι φανταστικές, φτιάχνουν τόσο τη διάθεση!

Ρεγγίνα: «Εγώ τελείωσα με τα ψώνια κ άρχισα πλυντήρια ώστε 10/01, που μπαίνω στο μήνα μου, να τα έχω όλα έτοιμα!»

Ρεγγίνα μου, καλό κουράγιο με τα πλυσίματα! Καλά κάνεις και οργανώνεσαι εγκαίρως. Κι εγώ μόλις άκουσα ότι το πλυντήριο σταμάτησε και πάω για άπλωμα, αλλά δεν είναι ένα οποιοδήποτε πλυντήριο, είναι το τελευταίο Yes, yes, yes! Επιτέλους τελειώσανεεεεεεε! Δεν ήταν πολλά, ήταν πάρα πολλά! Και τόσο σιδέρωμα μετά :evil: !!! Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που σιδερώνω, γιούπιιιι. Να είναι καλά τα μωράκια μας και να τα φορέσουν να τα χαρούν, δε λέω. Αλλά είναι τα ρούχα που αγόρασα, τα ρούχα που μου έδωσαν, τα λευκά είδη που αγόρασα, τα λευκά είδη που μου έδωσαν, τα υφασμάτινα μέρη από πορτ μπεμπέ, ρηλάξ, καθισματάκι αυτοκινήτου, καρότσι και δε συμμαζεύεται.

Φιλάκια σε όλες από εμένα και τη μικρή μου γαργαλίτσα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Χριστίνα να σου ζήσει το μπεμπάκι! Να είναι γερό, δυνατό, καλότυχο και να είστε όλοι σας ευτυχισμένοι!!!

Γαργαλίτσα και Ρεγγίνα αντε με το καλό να τελειώνετε με τις δουλειες ώστε να ξεκουραστείτε αλλά και να μην το έχετε έννοια! Εγώ μέχρι τελευταίας στιγμής είχα αφήσει κάποια πραγματάκια και δεν είναι τόσο η κούραση όσο το αίσθημα ότι πρέπει να γίνουν!

Με το έντερο μου τις τελευταίες μέρες συμβαίνει το εξης. Ενώ, όπως αναμένεται συνήθως στην εγκυμοσύνη, είχα δυσκολία και το ρύθμιζα όσο και όποτε μπορούσα με φρούτα και δημητριακά, πλέον όχι μόνο δεν έχω δυσκολία αλλά έχω περάσει στην αντίπερα όχθη - αν καταλαβαίνετε τι εννοώ - και όχι μόνο αυτό αλλά επισκέπτομαι το μπάνιο κάποιες φορές και δύο και τρεις φορές την ημέρα! Ακτινίδια και άθλια (μπλιαχχχ για εμένα) ξερά δαμάσκηνα αποτελούν παρελθόν, και παρόλα αυτά μια χαρά δουλεια γίνεται!!! :)

Στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού μας είπαν ότι αυτό μπορεί και να είναι ένα σύμπτωμα ότι ο τοκετός πλησιάζει, και συμβαίνει όταν το μωρό έχει κατέβει και πιέζει το έντερο. Βέβαια ο γιατρός μου είπε σχεδόν με σιγουριά ότι από τις μετρήσεις και την εικόνα που έχει θα τα πούμε στο επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού.

Δεν ξέρω για τις υπόλοιπες κοπέλες που μπήκαν στον μήνα τους, αλλά πλέον εμένα με έβαλε και σε καρδιοτοκογράφο, τώρα που είμαι στα μισά του ενάτου, για να δούμε τυχόν συσπάσεις αλλά και την κατάσταση του εμβρύου και από ότι μου είπε αυτό θα επαναλαμβάνεται πλέον σε κάθε επίσκεψη.

Κατά τα άλλα περιμένουμε τα νέα από τα υπόλοιπα κορίτσια!!!

Πολλά φιλάκια σε μπεμπάκια στις κοιλίτσες, μπεμπάκια νεογέννητα και μανούλες!

Jr3pp2.png

Χριστινα νς σου ζησει ο μπεμπης θα γιορταζετε κοντα!!!!!

Λιλακι οντως αυτο με το εντερο λεει πολλα

Σημερα κουραστηκα ποκυ ευχομαι μην εχω τπτ

Φιλακια δτα υπολοιπα κοριτσια

Rose μου θα σου πω οτι μου λεει ο γυναικολογος απο την ημερα που μπηκα στον μηνα μου οποτε του λεω καποιες ανησυχιες μου. Το πολυ πολυ μου λεει να γεννησεις που αυτομθελουμε και πλεον δεν ειναι νωρις.

Παντως εγω αυτες τις μερες νιωθω αρκετες συσπασεις και με ελαχιστη κουραση και το θεωρει φυσιολογικο, αυτο στο λεω αν νιωθεις και εσυ κατι αντιστοιχο. Παντως περα απο αυτο η συμβουλη μου ειναιμαν νιωθειςναγχοςνγιαμκατι μιλησε με το γιατρο σου να ηρεμησεις. Πολλα φιλακια

Jr3pp2.png

Να σας ζήσει ο μπεμπάκος!!!!

Αντε να περνετε σειρά οι επόμενες. Σε λίγο καιρό θα ακούμε και καθε μέρα και καποια θα γενναεί απο μας.

Θεανώ να σε ρωτήσω πως λέγονται τα χάπια που παίρνεις για την καούρα? Και άμα τα γράφει ο γιατρός τελικά έχω επιτέλους ασφάλεια:) και καλή :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!! Με ξύπνησαν τα πιτσιρίκια για τα κάλαντα όπως καταλαβαίνετε :tongue: εύχομαι να καμαρώσουμε και τα παιδάκια μας έτσι σε λίγα χρόνια!

Αυτό το 4ήμερο έχουμε 4 τραπέζια :shock::shock::shock: τα δύο τα κάνουμε εμείς και τα άλλα δύο σε φίλους απ' την παρέα, ευτυχώς εγώ 2 πράγματα θα κάνω και τα άλλα η μαμά μου. Οπότε ετοιμάζομαι να μεγαλουργήσω στην κουζίνα σήμερα :cool:

Γαργαλίτσα μου, είναι όντως τόσα πολλά! Για ρούχα μπέμπη (και μόνο μέχρι 3 μηνών, τα υπόλοιπα θα είναι δεύτερη εκστρατεία πλυσίματος αργότερα), πετσετάκια, μπουρνουζάκια, σεντόνια, πυτζάμες μου φάγαμε μια εβδομάδα και για τα καλύμματα λίκνου, πάρκου, στρωμάτων, καροτσιού, ρηλάξ άλλες 2 εβδομάδες μη σου πω μέχρι να στεγνώσουν όλα στον ήλιο!

Για τους πόνους θα δεις πόσο λάιτ θα σου φανούν αν πονούσες τόσο πολύ στην περίοδο! Σας το είπαν εσάς στο Έλενα; Εμάς μας είπαν ότι όσες πονούν φοβερά στην περίοδο δεν θα αξιολογούν καν τους πρώτους πόνους, ενώ όσες δεν πονάνε μπορεί να τρέξουν στο μαιευτήριο με το πρώτο! Γι' αυτό έχει σημασία να διαρκούν οι συστολές καμιά ώρα τουλάχιστον σε τακτική βάση πενταλέπτου για να πάμε όσες μένουμε κοντά. Καλά, θα μας πει κι ο γιατρός μας τότε, γιατί εμένα μου είπε να τον ειδοποιήσω όταν ξεκινήσουν να είναι ανά 10λεπτο τακτικά για 2 ώρες. Και γενικώς να τον ενημερώνω για συμπτώματα, για το τραχηλικό πώμα ή ό,τι άλλο δω. Στην περίοδο έχω νιώσει κάτι πονάκια 1 μέρα πριν έρθει, αλλά αυτό άντε να γίνεται μια-δυο περιόδους το χρόνο, είναι πολύ ήπια. Την μπάλα την πήρες τελικά; Εγώ απλώς πια κάθομαι στον η/υ όταν γράφω ή άμα πονέσει η μέση μου, κατά τ' άλλα λέω να περιμένω μέχρι την 38η εβδομάδα μην έχουμε τίποτα απρόσμενες αφίξεις!!!

Λίλα, σίγουρα ο μπέμπης σου είναι πολύ κοντά! Μόλις αρχίσει αυτό που λες είναι θέμα ημερών/εβδομάδας! Μπορεί να τον έχεις να τον χαρείς την πρωτοχρονιά!

Ρόουζ, ξεκουράσου, αυτές οι μέρες κρύβουν πολλή κούραση με τα τραπεζώματα κ.λπ.

Φιλιά και ετοιμαστείτε για καλοκαιρινά Χριστούγεννα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Τι ωραία που τα έσβησε πάλι!

Λίλα μου, μας είπαν κι εμάς στα μαθήματα για το έντερο αλλά ως εξής: αν υπάρξει έντονη «δραστηριότητα» , δηλαδή πάνω από 2-3 φορές την ίδια μέρα, ίσως επίκειται τοκετός. Στον καρδιοτοκογράφο ακούτε μόνο καρδούλα; Τώρα οι επισκέψεις σου στο γιατρό είναι κάθε βδομάδα;

Τζο μου, καλή επιτυχία στις συνταγές σου και καλή διασκέδαση στα τραπεζώματα!

Μας είπαν κι εμάς ότι δε θα καταλάβουμε τους πρώτους πόνους όσες πονάμε στην περίοδο, αλλά μου φαίνεται πολύ καλό για αληθινό. Την μπάλα την πήρα αλλά δεν τη φούσκωσα ακόμα για το λόγο που αναφέρεις κι εσύ, μην έχουμε καμιά έκτακτη επίσκεψη! Σε καμιά βδομάδα θα ξεκινήσω εντατικά!

Κορίτσια εύχομαι σε όλες σας καλή παραμονή, καλά Χριστούγεννα, με ζεστασιά στις καρδιές μας. Φιλούρες!

Κορίτσια καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά !! Με το καλό να έρθουν τα μωρακια μας!!

Καλά τραπεζωματα ,φαγωματα !! Εγώ δεν θα κάνω τραπέζια αλλά θα μας τραπεζωνουν άλλοι φέτος! Δεν έχω και κουράγιο για τίποτα! Οπότε οι γονείς και αδέρφια!

Καλά να περάσουμε λοιπόν!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Χρόνια πολλά κ καλά Χριστούγεννα!

Να περάσετε όλες τέλεια χωρίς κούραση αλλά με χαρά κ φαγητό....

Εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει γερά μωράκια σε όλες μας?

Όσο για τους πόνους, αν είναι αλήθεια όσα αναφέρετε, το έχω ακόυσει κ εγώ, τότε μάλλον τους αρχικούς θα τους αντέξω αφού κάθε μήνα φτάνω μέχρι νοσοκομείο για παυσίπονη ένεση...εφιάλτης!Θα δείξει λοιπόν!Ας έρθει με το καλό η ώρα του τοκετού κ έχει προνοήσει η φύση ώστε να αντέχουν όλες οι γυναίκες!

Κορίτσια μου καλησπέρα,

Ευχομαι χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα, να περάσουμε όλοι όμορφα με τους δικούς μας, τα μπεμπάκια που ήδη έφτασαν και αυτά που περιμένουμε! Πάνω από όλα υγεία και με το καλό γερά και δυνατά μωράκια!

Γαργαλίτσα, όπως τα λές για το έντερο, αυτό μου συνέβη για 3 ημέρες συνεχόμενα και ήχησε δυνατός συναγερμός! Αλλά πλέον επανήλθα στα παλιά, οπότε λογικά έτυχε κάτι, χωρίς να έχω διαφοροποιήσει την διατροφή μου. Απλά όταν με έπιασε σταμάτησα να τρώω πολλά φρούτα όπως τα ακτινίδια, μην επιβαρύνω την κατάσταση, αλλά απο σήμερα θα τα αρχίσω πάλι!

Πλέον ο γιατρός είπε θα με βλέπει κάθε εβδομάδα (όχι ότι έμειναν και πολλές!!!) και από ότι κατάλαβα πάλι θα με βάλει σε καρδιοτοκογράφο. Εκεί, πέρα από τους παλμούς του μπέμπη μου έδωσε ένα κουμπάκι και μου είπε να το πατάω κάθε φορά που νιώθω τον μικρό να κινείται. Μου εξήγησε ότι στο διάστημα που μένω εκεί (έμεινα 20 λεπτά), δε θέλει οι σφυγμοί του μπέμπη να πέφτουν κάτω από 80 παλμούς, και επίσης θέλουμε να υπάρχει δραστηριότητα. Όσον αφορά τη δραστηριότητα, φυσικά έχει σημασία αν είσαι φαγωμένη ή νηστική, και μου έδωσε δύο καραμελίτσες για να δούμε αν κινηθεί πιο έντονα. Τέλος με το ίδιο μηχάνημα ελέγχει αν και πόσες συσπάσεις κάνει η μήτρα.

Αναφορικά με τους πόνους κορίτσια, ίσως επειδή είμαι πολύ κοντά στον τοκετό, είναι κάτι που αυτή τη στιγμή ούτε το σκέφτομαι ούτε με απασχολεί καθόλου! Δε ξέρω φυσικά αν θα λέω τα ίδια όταν με το καλό με πιάσουν οι πόνοι... Αυτό που σκέφτομαι είναι να πάνε όλα καλά για τον μπέμπη και να είμαστε και οι δύο γεροί μετά τον τοκετό και ο μπαμπάς να μην έχει καταρρεύσει από άγχος! Χιχιχι! Τώρα αν θα ταλαιπωρηθώ λιγάκι ή παραπάνω είμαι σίγουρη ότι μόλις αντικρίσω τη φατσούλα του μικρού θα τα ξεχάσω όλα! Ο μπεμπουλης να μην ταλαιπωρηθεί δε θέλω!

Αυτά από εμένα, πολλά φιλάκια σε όλους και καλά Χριστούγεννα!

Jr3pp2.png

Θεανώ να σε ρωτήσω πως λέγονται τα χάπια που παίρνεις για την καούρα? Και άμα τα γράφει ο γιατρός τελικά έχω επιτέλους ασφάλεια:) και καλή :)

Ελα Τανίου μου,

Τα χάπια λέγονται Ranitidin αλλά εαν οι καούρες σου δεν είναι πολύ εντονεσ βοηθάνε και τα Renie. Ta Ranitidin τα γράφει ο γιατρός αλλα πρέπει να του πείς πως πεθαίνεις απο τις καούρες. Εμένα ο πρωιν γυναικολογος μου τα έγραφε ενώ αυτός που έχω τώρα δεν μου τα γράφει και θεωρεί πως δεν θα πεθάνω κιόλλας. Επειδή ο άντρας μου είναι γιατρός μπορεί και μου τα γράφει αυτός. Εγώ άρχησα να έχω συνέχεια συσπάσεις αλλά δεν σταματάω να κάνω δουλειές και δεν μπορώ να έχω καμια βοηθεια μέχρι να έρθει η πεθερά μου. Το καλό είναι που μπίκα επιτέλους στο μήνα μου

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...