Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Κάποιο πρόβλημα είχε το πρωί το καφέ!

Ρεγγίνα, όλες έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας ορμονικά, ανησυχίες είναι και περνάνε και τις πιο πολλές φορές είναι μόνο μες στο μυαλό μας. Υπομονή και καταφτάνουν τα μπεμπάκια στις αγκαλιές μας! Για τις συσπάσεις ο γιατρός σου τι σου είπε; Εγώ του είπα ότι δεν τις έχω νιώσει, αλλά τα πετρώματα που νιώθω κάθε βράδυ λες κι έχουμε ραντεβού, περίπου 9 με 10 το βράδυ, προέρχονται από συσπάσεις σίγουρα, αυτές τις προπαρασκευαστικές. Δεν καταλαβαίνω τις διακοπές ανάμεσά τους, το νιώθω σαν ένα πέτρωμα που κρατάει καμιά ώρα, αλλά είναι πέτρωμα από τη δραστηριότητα της μήτρας μου είπε. Αλλά και γενικώς έτσι ήμουν πάντα, και στην περίοδο δεν είχα νιώσει ποτέ πόνο οπότε ούτε και τώρα τον αισθάνομαι. Όταν έρθει η ώρα του τοκετού θα το νιώσω μια χαρά μου είπε! :shock:

Κι εμείς φέτος 6 μηνών που ήμουν πήγαμε γαμήλιο, το ευχαριστηθήκαμε αλλά κουράστηκαααααααααααα! Οπότε πουθενά τα Χριστούγεννα, φίλοι, οικογένεια και διασκέδαση. Λέμε του χρόνου με τον μπέμπη, αν είμαστε όλοι καλά, να πάμε χριστουγεννιάτικες λίγες μέρες κάπου ορεινά που μας αρέσει πολύ, θα 'ναι και ο μπεμπούλης 1 έτους πια. Κάπου κοντά πάντως!

Λίλα, λίγες εβδομάδες σου έμειναν! Να χαλαρώνεις και να κάνεις μόνο ό,τι έχεις ανάγκη, εμείς εδώ θα 'μαστε και τα καλά νέα ταξιδεύουν γρήγορα! Σε καταλαβαίνω με τους πόνους, πολύ μπλέξιμο. Κι εμένα η μαία μου είπε αυτό που ανέφερε κάποια κοπέλα, να είμαι σε εγρήγορση και αν δω ότι οι πόνοι είναι τακτικοί και αυξανόμενης έντασης επί μία ώρα και βάλε, τότε θα καταλάβω ότι δεν είναι Braxton&hicks, αλλά τοκετός! Πάντως φαίνεται να είναι κοντά ο ερχομός του μπέμπη σου!

Αστεράκι μου, ελπίζω να την πάρετε την κάμερα! Είναι πολύ πολύ συγκινητικό μετά από χρόνια, εγώ τώρα μεγάλη την εκτίμησα! Είδα τον άντρα μου παιδάκι κι αυτός εμένα, που τότε δεν γνωριζόμασταν! Εξηγήθηκαν πολλά έτσι :mrgreen: Νομίζω είναι ωραίο δώρο για τα παιδιά μας! Όπως και τα λευκώματα και το λέω εγώ που ποτέ δεν ήμουν τόσο ρομαντική να κάθομαι να συλλέγω ψιλολόγια και να γράφω λευκώματα, ε, τώρα για τον μπέμπη το κάνω και αισθάνομαι πολύ χαζομαμά.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάλι μου τα έσβησε....

Όλες σπίτια μας λοιπόν, ωραία θα περάσουμε κ έτσι!

Joμου εγώ τον ρώτησα καθώς κ εμένα το πέτρωμα είναι βραδινό κ δεν καταλαβαίνω που σταματάει κ που αρχίζει.

Μου είπε οτι μπορεί να νιώθω τραβηγμα κ τέντωμα της μήτρας εκτός απο πέτρωμα!

Εγώ ούτε αυτό νιώθω.

Κάπου εκεί μάλλον είδε κ απόειδε κ μου εξήγησε οτι συμβαίνει να μην αντιλαμβάνονται κάποιες εγκυούλες τις συσπάσεις, τις προπαρασκευαστικές κ να μην ανησυχώ.Συγκεκριμένα, όταν έρθει η ώρα θα τα καταλάβω όλα.

Χθες ας πούμε είχα πονάκια σαν περιόδου, μπορεί κ καμια σύσπαση δε ξέρω, κ ξάπλωσα μήπως κ αντιληφθώ κάτι αλλά σταμάτησαν!Άρα δεν ήταν κάτι ανησυχητικό!

Τι να σου πω; Ελπίζω να μην κάνω γι'αυτό να μην παίρνω χαμπάρι κ όχι να κάνω κ να μην τις καταλαβαίνω!

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!

Που χαθήκατε όλες? Σιγα σιγά κοντευουμε όλες και έχουμε λογικά αγωνία για το τι θα έρθει μετα. Εγώ ευχομαι να έχει την υγεία του και να μην μας ξενυχτάει πολύ την νύχτα. Τώρα που κάθομαι στο σπίτι και θα είχα τις δουλειές, έχω και την μεγάλη μου κόρη άρρωστη και έτσι είμαστε όλη μερα αγγαλίτσα. Τον άντρα μου ούτε που τον βλέπουμε αλλά και που τον βλέπουμε είναι απασχολημένος με τα δικά του. Ετοιμάζετε να φύγει για την Αυστρία , μάλλον θα φύγει στις 15 Φευρουαρίου. Εμείς θα μείνουμε εδώ μάλλον μεχρι και τον Σεπτεμβρη. Το τρίτο παιδί ουτε που θα ξέρει τον μπαμπά του, ψάχνω και έγω για δουλειά τωρα στην Αυστρία γιατί δεν θέλω να πάω εκέι και να κλειστώ στο σπίτι χωρίς φιλους και γνωστούς ασ έχω μια δουλειά τουλαχιστον να περναει η ώρα και τα παιδια στο παιδικο.

Σε ένα μήνα απο τώρα γεννάω η μπορεί και πιο νωρίς οπότε μίκα στον μήνα μου. Αγόρασα και δυο μπίτζαμες για το νοσοκομείο

και μου έμειναν κάτι ψυλά. Τα Χρηστούγεννα θα είμαστε εδώ αλλα ελπίζω να μας έρθει καποιος στο σπίτι γιατι θα κάνω μια γεμιστή πάπια και αλλα φαγητά και είναι κρίμα να είμαστε μονοι. Στις 27 γιωρτάζει η μικρή μου κόρη η Στεφανία και τα Φώτα γιωρτάζω έγω με την μεγάλη μου κόρη. Θα έχουμε τραπεζοματα δηλαδη και προετοιμασίες για το μωράκι.

Ευχομαι κορίτσια να έχουμε όλες καλες γιωρτες και να μας έρθουν τα πρώτα μωράκια με το καλό να μας κάνει ποδαρικό.

Φιλακια σε όλες

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Kαλημέρα!!!

Ρεγγίνα, ότι κάνουμε κι οι δυο μας συσπάσεις είναι το μόνο σίγουρο! Όλες οι γυναίκες κάνουν, ακόμα και όσες δεν είναι έγκυες κάνουν 10-15 συσπάσεις τη μέρα, απλώς δεν τις καταλαβαίνουμε. Οπότε και σε εμάς το ίδιο, απλώς δεν συνοδεύονται από πόνο, μόνο από πέτρωμα. Τώρα για την ώρα του τοκετού, καμιά μας δεν πρέπει να ανησυχεί, καλώς ή κακώς, γιατί δεν γεννήθηκε ακόμα γυναίκα που δεν κατάλαβε πόνο τοκετού. Είναι τόσο δυνατοί που όταν έρθει η ώρα δεν γλυτώνουμε. :-P

Θεανώ, να χαίρεσαι τις κορούλες που γιορτάζουν και να περάσετε όμορφες γιορτές οικογενειακά!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

Jo μου κ εγώ έτσι το σκέφτομαι κ δεν αγχώνομαι....όλα καλά πάνε κ αναμένουμε!

Θεανώ μου να είστε όλες καλά, μαμά κ κόρες κ με το καλό το μωράκι σου.

Μην αγχώνεσαι με την Αυστρία, να σκέφτεσαι οτι είναι για καλό!

Διαφημίσεις

Καλημερα γλυκουλες μου κ απο μενα

Θεανω λογικες οι ανυσηχιες σου σε καταλαβαινω ολα ομως θα πανε καλα κ θαστε ολοι μαζι

Ρεγγιμακι κ τζο τα ιδια κ γω απο συσπασεθς κουραση κ λαχανιασμα παλι

Κοριτσια θα σας ενημερ για πιθανη γεννα ισως τελικα κανω την αρχη

Να περασουμε ολες τελεια αυτες τις μερες κ υγ ε ια σε ολο το κοσμο

Με το καλο τα μωρα μας

Κορίτσια Καλησπέρα!

Θεανώ Περαστικά στη μικρούλα σου, όσο μπορείς προσπάθησε να μην κολλήσεις. Όσον αφορά τις αλλαγές στη ζωή σας με την εργασία του άντρα σου κάθε τι γίνεται για καλό. Θα είναι σίγουρα δύσκολα στην αρχή τόσο για εσένα με τα παιδιά όσο και για εκείνον που θα είναι μακριά και θα έχει την έννοια σας. Εύχομαι να περάσει γρήγορα ο καιρός!

Rose εννοείται να μας ενημερώσεις, έχεις κάποιες ενδείξεις η σου είπε κάτι ο γιατρος; Ότι είναι για το καλό του μωρού σου! Σε ποια εβδομάδα εισαι; Αν θυμάμαι έχεις μπει ήδη στον μήνα σου σωστα;

Εγώ κορίτσια την τελευταία εβδομάδα έχω κάποια συμπτώματα που παραπέμπουν σε επερχόμενο τοκετό όπως συσπάσεις πολύ συχνές και θέμα με το έντερο, που λένε ότι συμβαίνει όταν το μπεμπέ πιέζει την περιοχή επειδή έχει κατέβει λίγο, αλλά ο γιατρός που με είδε εκτιμά ότι θα περάσουμε έτσι τα Χριστούγεννα και από εβδομάδα στο επόμενο ραντεβού θα δούμε που θα είμαστε. Όπως είπα και στη Rose εννοείται οπότε αποφασίσει να έρθει ο μπέμπης με το καλό να τον δεχτούμε!

Μην μου πείτε πως αυτές οι ημέρες δεν περνούν πολύ γρηγορα;;; Και ευτυχώς μας κάνει πολύ πολύ ωραίες ημέρες.

Κορίτσια φιλάκια σε όλες και Rose σου στελνουμε τις ευχές μας και όλη μας τη θετική ενέργειά από εμάς και τα μπεμπε μας και αναμένουμε τα νέα σου.

Jr3pp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Lila κ rose έχετε μπει στο μήνα σας οπότε ας έρθουν με το καλό οποτε θέλουν...

Rose δε θυμάμαι ακριβή εβδομάδα αλλά αφού έχεις μπςι στο μήνα σου μια χαρά.

Εγώ τελείωσα με τα ψώνια κ άρχισα πλυντήρια ώστε 10/01, που μπαίνω στο μήνα μου, να τα έχω όλα έτοιμα!

Lila περνάνε γρήγορα κ όμορφα!

Μέχρι κ ο γιατρός μου είπε οτι με τις γιορτές δε θα καταλάβω πότε θα έρθει η ώρα!

Εμείς και τα μωράκια μας!!!

georgia95 .......................ΓΕΝΝΑ 22/12...μπεμπάκος 2940 φτ

Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1...μπεμπάκος

Snoopy AE.........................ΠΗΤ 4/1...μπεμπάκος

Christina30........................ΠΗΤ 7/1... μπεμπάκος

Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπούλα

rose1981...........................ΠΗΤ 10/1...μπεμπάκος

Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος

balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος

Theanood..........................ΠΗΤ 22/1

vivi15.................................ΠΗΤ 23/1...μπεμπάκος

Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος

Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος

FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα

makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος

μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2...μπεμπάκος

Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος

Εmmaki29...........................ΠΗΤ 5/2...μπεμπάκος

fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2...μπεμπούλα

littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

TZINA1990.....................ΠΗΤ 15/2 μπεμπάκος + μπεμπάκος

Να μας ζήσει το πρώτο μωράκι του καφέ :) καλότυχος ναναι Γεωργία Μου ο πρίγκιπας σου :*

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Γεωργια εκοψες την κορδελα να μας ζησει το μπεμπε υγεια κ καλοτυχο !!!!!!!

Αυτα ειναι νεα

Εγω απο βδομ 38η βδομ απλα λογω καισαρικης θα μπω με ραντεβου

Εχω προπαρασκευαστικες μου πε ο γιατρος κ πρεπει να ξεκουραζομαι απο βδομ θα ξερω ποτε

Σασ ευχαριστω κοριτσακια μου

Ανταποδιδω τις ευχουλες σε ολες

Λιλακι κ συ πλησιαζεις οποτε ειναι κ θελει ο Θεος για καλο ολων μας

Αντε να λεμε τα ευχαριστα

Γεια σας κορίτσια και να ζησει ο μπεμπης,με το καλο να παρουμε σειρα και οι υπολοιπες!Taniou δεν εχουμε μιλησει καθολου εχω μπει και εγω στην παρεα σας εχω μπεμπουλα και γενναμε με προκληση μεχρι 1 Φεβρουαριου!!!!!Κατά τα αλλα σημερα πηγα στο τελευταιο ραντεβού με την αιματολογο και μου εδωσε οδηγιες για την γεννα!Μου ειπε να αγορασω και κατι καλτσες συμπιεσης τις οποιες θα τις φορεσω κατά την διαρκεια του τοκετου και άλλες πολλες οδηγιες σχετικα με τα φαρμακα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...