Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ρεγγινακι αυτο που λεει η τζο.συνηθως εχουν ενα προγραμμα.εμενα που ειναι δυο τον μπεμπη μπορει να να περασει μιση μερα κ μην εμφανιστει καθολου.η μπεμπα παλι καθε μια ωρα λυσσαει. Μερικες φορες εχω παρατηρήσει οτι αν καμια μερα παρα ειναι δραστηρια την επομενη ειναι λιγο πιο ηρεμα.πιες παγωμενο νερο, αλλαξε θεση, φαε γλυκο,δωστου λιγο χρονο κ αν φυσικα νιωθεις οτι κατι δεν παει καλα ισως θα ηταν καλυτερα να παρεις τον γιατρο σου τωρα που ειναι νωρις παρα να παει 3 το ξημερωμα εσυ να εισαι στην τσιτα κ να μην ξερεις τι να κανεις.

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!Ρεγγινα και εμενα τυχαινει καποιες μερες να είναι πιο ηπιες οι κινησεις της από άλλες φορες αλλα παντα δινει το παρον!Αστερακι ναι τις ειπα για τα πονακια και μου ειπε απλα οσο μπορω να ξεκουραζομαι!Δεν είναι ανυσηχητικο!Μου ανελυσε και σε ποιες περιπτώσεις παω κατευθείαν μαιευτηριο!Αν σπασουν τα νερα,αν δω αιμα,αν για 1-2 μερες εχω πονους χαμηλα και στην μεση και συσπασεις κλπ!Για να με προετοιμασει λιγο!Επισης μου ειπε ότι αναλογα τις συσπασεις,διαστολη κλπ μπορει να γεννήσουμε και 38 εβδομάδων!Αυτα!!!!!Από την 35 εβδομαδα αρχιζουμε και κάθε εβδομαδα καρδιοτοκογραφο και εξεταση από κατω!!!!!!

Αχ κορίτσια μου σας ευχαριστώ.Δεν ανησυχώ για σήμερα,τον ακούω κάθε μέρα κ εγώ.Απλά τον ακούω πολύ το πρωί κ το βράδυ κ λιγότερο μέσα στην ημέρα, γενικά αυτό, δεν συνέβη τώρα.Έτσι λοιπόν αναρωτιόμουν σήμερα μήπως το γεγονός οτι είναι λιγότερο ζωηρό σε σχέση με άλλα έμβρυα, σημαίνει κάτι.Ο γιατρός λέει οτι κάθε μωρό είναι διαφορετικό κ να μην συγκρίνω καταστάσεις...Μάλιστα την Πέμπτη μου είπε οτι όλα εξελίσσονται παρα πολύ καλά,εγώ αγχώνομαι με το παραμικρό.Σήμερα έκλαιγα όλη μέρα χωρίς λόγο,ενώ είναι ζωηρός ο μικρός!

Σας ευχαριστώ κ πάλι...

Ρεγγινα μου μην φοβάσαι και μην στεναχωριεσαι μια χαρά είναι ο μπεμπακος σου !! Είναι καποιες μέρες που είναι πιο ήρεμα και κάποιες που τα δίνουν όλα!! Πάντως αν μέσα στην μέρα τον καταλαβαίνεις έστω ή πρωί ή βράδυ μην ανησυχεις εγω τον ρωτησα την τρίτη ότι μερικές μέρες είναι πιο απαλές οι κινήσεις και άλλες με σακατευει και μου είπε μην ανησυχεις μέσα στην μέρα εσύ μπορεί να κανείς δουλειές να περπατας και αυτό να κουνιεται και να μην το νιώθεις και μην περιμένεις ότι όταν θα κατσεις ή ξαπλωσεις στον καναπέ να τι νιωσεις κατεύθειαν δεν έχετε ραντεβού ούτε είναι όλες οι ώρες ίδιες!

Ηρεμια κορίτσια μου και τα νινακια μας μια χαρά θα είναι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Έλα βρε Ρεγγίνα, γιατί ανησυχείς χωρίς λόγο; Πού ξέρεις δηλαδή πόσο κουνιούνται τα άλλα έμβρυα και ότι είναι πιο δραστήρια; Αφού σου λέει ο γιατρός ότι όλα πάνε καλά. Μην κλαις και θα στενοχωριέται και το μωράκι. Νοπίτσα ξέχασα να σε καλωσορίσω. Με το καλό το κοριτσάκι σου. Καληνύχτα σε όλες τις ξενυχτισμένες...

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια!Ήταν μια ανήσυχη μέρα!

Gargalitsa άυπνη κ εσύ;Κ εμένα γαρίδα το μάτι,τι να πεις;

Θα πάτε πουθενά τις γιορτές;Έστω κοντά;Όσες βέβαια έχουν αργότερα ΠΗΤ.

Εμείς όχι,λέμε να μείνουμε εδώ φέτος!

Πως θα γιορτάσετε;

Καλημέρα κορίτσια! Συγνώμη που δ εν κατάφερα να μπώ νωρίτερα αλλά πραγματικά δ υπήρχε χρόνος! Τα νέα μας λοιπόν...ο μπέμπης την πέμπτη ηταν 1900&όλα προχωράνε μια χαρά! Την ρώτησα για το όλο σύστημα σε τι κατάσταση είναι και πότε βλέπει επικείμενο τοκετό και μ είπε για μετά τις 38 οπότε έχω κανα μήνα μπροστά μ&συνεχίζω στους ίδιους συθμούς...επόμενο ραντεβού 7/1 όπου θα μπώ και καρδιοτοκογράφο!

Ρεγγίνα μια χαρά και σένα ο μπεμπάκος, μπράβο! Όσο για την δραστηριότητα του στην κοιλιά σου, συμφωνώ με τα κορίτσια...δ θέλω να σου λέω τα ίδια&τα ίδια! Μια χαρά θα είναι όλα, απόλαυσε τις γιορτές σου και σκέψου το επόμενο ραντεβού σε 8 μέρες...τπτ δ έμεινε!!!!!

Νοπίτσα καλώς ήρθες...με το καλό η μπεμπούλα σου! (Νομίζω τα'χουμε πει&σε άλλο site...) Νωρίς δ σου ξεκινάει την κολπική??? Ξέρω πως αν δ υπάρχουν ενδείξεις, δ γίνεται πριν τις 39...για φυσιολογικό πάς ή καισαρική????

Στις υπόλοιπες στέλνω τις γιορτινές μου καλημέρες και φιλιά!!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Καλημερα

Ρεγγινακι μην ανησυχεις καθολου μα καθολου

Το μικρουλη σου ειναι μια χαρα μην ακους τπτ απο δεξια κ αριστερα απτο περιβαλλον σου μονο γιατρο κ κοιτα οι ορμονες οσο πλησιαζει η στιγμη της γεννας παιζουν σα τρελες

Ολα καλα ειναι απολαυσε τις μερες

Εγω χθες βραδυ με πεθανε στις κλωτσιες τουμπες τωρα τπτ

Καλη κυριακη κ φιλακθα σε ολα τα κοριτσια

Κορίτσια Καλημέρα!

Ρεγγινα και εγώ θα σου πω να μην ανησυχείς αλλά αν το άγχος σου παραμένει μίλησε με το γιατρό να σε καθησυχάσει ώστε να είσαι ήρεμη!

Κορίτσια εγώ εχθές νόμιζα ότι ήρθε η ώρα του μπέμπη να γνωριστούμε από κοντά! Είχα αρκετές συσπάσεις αργά το βράδυ με πονάει και συχνές περί τα πέντε με οκτώ λεπτά. Ξάπλωσα να δω αν ήταν κούραση η απλά γέννα και τελικά μετά από καμιά ώρα ισως δυο μου πέρασαν. Οπότε δεν τηλεφώνησα καν στον γιατρό. Φαντάζομαι ότι αν ήταν η ώρα να γεννήσω δε θα μου πέρναγαν και για αυτό έκανα λίγο υπομονη! !!! Χε χε! Πάντως καταλαβαίνω απόλυτα όσες μανούλες ακούω ότι πήγαν στο νοσοκομείο νομίζοντας ότι γεννάνε και τελικά δεν έγινε τίποτε. Είναι πολύ εύκολο να μπερδευτείς ειδικά αν είναι το πρώτο σου παιδάκι. Φαντάζομαι όσο πλησιάζουν οι μερούλες αυτά τα συμπτώματα καθώς και οι πόνοι θα είναι συχνότερα ! Ελπίζω μόνο όταν έρθει η ώρα με το καλό για όλες μας να είναι τελείως ξεκάθαρη!

Κατά τα άλλα η πίεση μου πέρασε, σας ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σας λογάκια απλά δεν έμπαινα συχνά για να χαλαρώσω λιγάκι.

Έχει τέλειες ημέρες εύχομαι να περάσετε μία καταπληκτική Κυριακή με τους δικούς σας και από βδομαδα να έχουμε όλες καλά νέα από τους γιατρούς μας!

Φιλάκια σε ολες και στα μπέμπα και σας

Jr3pp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Σας ευχαριστώ όλες, παρα πολύ!Ορμόνες κ πάλι ορμόνες!

Lila χαίρομαι που πλησιάζει η ώρα, τι καλά!

Έχω ακούσει κ εγώ μανούλες που πήγαν βολτίτσα στο μαιευτήριο!

Που να ξέρουμε κ εμείς;Πάντως να μη σε αγχώνει κ αυτό! Κ νύχτα να είναι τηλ στο γιατρό κ μαιευτήριο!

Το πολύ πολύ να κάνεις μια νυχτερινή ρομαντική βόλτα με το σύζυγο κ να τσεκάρεις την ετοιμοτητα!

Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου!Γιορτινό μωρό!

Να μπαίνεις όποτς κρίνεις οτι σε ηρεμεί κ να μην αγχώνεσαι τώρα που είσαι οκ!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου!! Χαααθηκα!!! Ιντερνετ γιοκ!!!! Μονο σαλονι πιανω και αυτο με το ζορι!!!

Τι κανετε;; πως πανε τα μωρακια μας; οι κοιλιτσες φουσκωνουνε;;;

Εγω εχω φτασει αισιως 29 βδομαδων!

Εκανα και doppler να δουμε πως αναπτυσοντε τα μωρακια μου!!!

Δοοξα το Θεο ειναι τελεια!! Μεγαλωνουν ομοιομορφα και τα 2!! Τρεφονται και αιματωνονται τελεια!! Στασανε στα 1077 το αγορι 1076 το κοριτσι!! Αν συνεχισουν να μεγαλωνουν ετσι θα γεννηθουν πανω απο 2 κιλα!!!

Ειναι και τα 2 με τα κεφαλακια κατω..τα σωματακια αριστερα και δεξια των πλευρων μου..και τα ποδαρακια τους τα εχουν και τα 2 κατω απο το στηθος μου....μου εχουν σακατεψει τα πλευρα...με πονανε πολυ!

Οπως ειπα 12 Φεβρουαριου μπαινω στο μηνα μου βαρια 15 Φεβρουαριου θα τα παρουμε.

Εκτος και αν μας κανουν καμια ξαφνικη εμφανιση νωριτερα...!

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Ευχαριστω και τα υπολοιπα κορίτσια για το καλοσωρισμα!Παω για φυσιολογικο τοκετο απλα θα αρχισει να με βλεπει από νωρις γιατι κανω ενεσεις για την θρομβοφιλια και παιρνω και σαλοσπιρη οποτε πρεπει να προλάβουμε τον τοκετο κατα καποιον τροπο για να σταματήσω εγκαίρως τα φαρμακα και να μην εχουμε καμια αιμοραγια!Και επειδή η μπεμπα μου είναι λιγο απροβλεπτη αφου 6 μηνων ηταν ετοιμη για γεννα αλλα μετα ανεβηκε παλι!:?

Ρεγγίνα μου στις 2 ξάπλωσα αλλά στο φόρουμ οι ώρες των μηνυμάτων είναι λίγο παραλλαγμένες. Μπράβο και στα υπόλοιπα κορίτσια για τα ευχάριστα νέα με τα μπεμπάκια τους. Λίλα το είχα σκεφτεί ότι ίσως σε αγχώσαμε κι εμείς που σου λέγαμε ότι θα είσαι η πρώτη κλπ. Αλλά κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι πραγματικά η σειρά. Συγνώμη πάντως αν σε ανησυχήσαμε.Ήσουν πολύ ψύχραιμη χθες που δεν πήγες μαιευτήριο και είχες υο κουράγιο να περιμένεις τόση ώρα! Κοριτσάκια σε λίγες μέρες είναι Χριστούγεννα τι ωραία. Καλό απόγευμα σε όλες σας και πολλά φιλάκια!

Οχι βρε γαργαλίτσα δε με αγχώσατε εσείς, μην το σκέφτεστε καθόλου! Απείχα 3-4 μέρες γιατι μου είχε ανέβει η πίεση που με ταράξανε και χαλάρωνα με μουσικούλα και ξάπλα, αλλά όπως βλέπετε επανέρχομαι δυναμικά στον αγώνα και στην παρεούλα!

Βασικά για το οτι δε πήγα απευθείας στο μαιευτήριο βοήθησαν πολύ τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού όπου μας εξήγησαν ότι εάν έχουμε πόνους - συσπάσεις δεν χρειάζεται να πάμε απευθείας, δεδομένου ότι ο τοκετός - ειδικά στις πρωτότοκες - διαρκεί συνήθως πάνω από έξι ώρες. Επίσης η συμβουλή που μας είχαν δώσει είναι να πάμε αν έχουμε για πάνω από μία ώρα συσπάσεις ανα 5 λεπτά ή έστω 10. Ε, αυτά σκεφτόμουν εχθές, έκανα ένα μπανάκι και χαλάρωσα και μετά τη μία μιση περίπου ώρα είδα ότι οι συσπάσεις αραιώναν οπότε ήταν προπαρασκευαστικές ή από κούραση. Στο τέλος μου πέρασαν και τελείως. Είμαι αρκετή ψύχραιμη στο θέμα των πόνων / συσπάσεων (αν και δεν το συνηθίζω γενικώς!!!) και βοηθάει ότι το μαιευτήριο είναι στα 10 λεπτά το πολύ με το αυτοκίνητο!

Το άγχος που έχω είναι μη μου σπάσουν τίποτε νερά και δεν το καταλάβω, πχ. όταν κάνω ντουζάκι! Αλλά και σε αυτό προσπαθώ να σκέφτομαι ψύχραιμα και πιο λογικά!

Πολλά φιλάκια κορίτσια!

Jr3pp2.png

Δεν το πιστεύω ότι συνέχεια σβήνονται! Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες. Λίλα θα το καταλάβεις ότι σπάσανε τα νερά έστω και στο ντουζ γιατί χωρίς υγρά το μωρό θα δυσφορεί και θα προσπαθεί να βγει. Πάντως το πρώτο μωράκι που θα γεννηθεί θα είναι το αγαπημένο του καφέ αφού θα μας κάνει ποδαρικό. Ρεγγίνα δεν είμαστε για ταξίδια τουλάχιστον σε εμένα προκαλούν πόνους. Άσε μη γεννήσουμε σε κανένα χιονοδρομικό... Χιχι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...