Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Nopitsa σε ποια αιματολογο πας?

Εγώ κάνω τις ivor max 5000 μονάδες! Και εγ ξεκίνησα με innohep 0,35 πηγα στην 0,45 και τώρα πήρα την πιο ισχυρή ! Αύριο θα κάνω την anti xa να δω που βρίσκομαι!! Εσυ κανείς καθε μήνα ? εγώ κάθε μήνα !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα σας κορίτσια,

Λοιπόν, είναι 1860 γραμμάρια,όσο πρέπει είπε ο γιατρός,εγώ +11 κ όλα είναι μια χαρά.

Κρυβόταν με χέρια κ πόδια!Πολύ γέλιο!

Λοιπόν fountouki μου, θα γεννήσω, αν δεν αλλάξει κάτι, φυσιολογικά.Τις ενέσεις θα τις κόψω μάλλον κάποιες μέρες πριν.Θα το δει ο γιατρός ανάλογα με το πως θα είμαι γιατί τις κάνω προληπτικά.Μετά δε θα τις συνεχίσω!Βέβαια αυτά στα λέω ενημερωτικά.Δε σημαίνει οτι κάποιος είναι σωστός ή λάθος,κάθε εγκυμοσύνη διαφέρει.

Λίγο μου είπε να προσέχω τη διατροφή, βασικά μου έκοψε τα γλυκά γιατί οι επόμενες εβδομάδες είναι κάπως ως προς τη παραγωγή ινσουλίνης κ παρατηρήσαμε το θυρεοειδή ο οποίος είχε ξερυθμιστεί πάλι(2,57 η tsh)με όριο το 4 βέβαια αλλά δεν το θέλουμε να ξερυθμίζεται.Ευτυχώς ο ενδοκρινολόγος είχε αυξήσει δόση ήδη!Αυτά!

Ντοπλερ στις 28/12 κ ραντεβού 18/01.Ποιος κρατιέται;!

Μια χαρά το νινακι Ρεγγίνα !! Σας έπαιζε και κρυφτουλι!! Και τα κιλά σου μια χαρά !!

Τέλεια που θα τις σταματήσεις τις ενέσεις νωρίτερα και θα περιμένεις να σπάσουν τα νερά!! Εύχομαι τα καλύτερα !! Όλα να πάνε τέλεια! Κοντά είναι και τα επόμενα ραντεβού οπότε τέλεια !! Θα κανείς τις γιορτές χαρούμενη και ήρεμη!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα κοριτσάκιαααα!!! Τι κάνουν τα μπεμπίνια σας; Χαίρομαι που έχετε όλες ευχάριστα νέα! Το άγχος είναι φυσιολογικό τώρα που πλησιάζουμε αλλά ας το αφήσουμε στην άκρη κι ας απολαύσουμε τις τελευταίες εβδομάδες που έχουμε μέσα μας αυτά τα υπέροχα πλασματάκια. Εμένα εκτός από κλωτσίτσες μου κάνει και γαργαλήματα το κοριτσάκι μου εξ ου και το ψευδώνυμό μου. Παίζουν και μας κάνουν από τώρα να γελάμε τα αγγελούδια μας! Καλή μέρα και προσοχή στα μελομακάροναααα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια μου!

Ρεγγίνα, μπράβο για τα νέα σας! Πολύ αυστηρός ο γιατρός σου με τα γλυκάκια, αλλά καλύτερα να προσέχετε για να έχετε!

Γαργαλίτσα μου, κι εγώ στην ίδια φάση είμαι, νομίζω θα μου λείπει όλη αυτή η δραστηριότητα μέσα στην κοιλίτσα μετά, αλλά θα με αποζημιώνει το μουτράκι του!

Λίλα, όσο γίνεται προσπάθησε να 'σαι ήρεμη, θα 'χουμε μια ζωή όλο αγωνίες με τα παιδάκια μας, αλλά πρέπει να το διαχειριζόμαστε με όποιον τρόπο μπορεί η κάθε μια. Ξέρω μια κουβέντα είναι αυτό!

Ρόουζ μου, ουυυ, έχεις τόσες μέρες, θα γίνετε περδίκι μέχρι τον τοκετό, βρε, γι' αυτό σκας; Τα περαστικά πράγματα μην τα φοβάσαι, θα 'χει και αντισώματα πια ο μεγάλος σου.

Εγώ έχω έρθει για καφεδάκι στους γονείς και το βραδάκι έχουμε έξοδο με τον αντρούλη, σε ρομαντικό κλίμα οι δυο μας μόνο και αύριο με τους υπόλοιπους! Φιλάκια και καλό ΣΚ να έχουμε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Nopitsa σε ποια αιματολογο πας?

Εγώ κάνω τις ivor max 5000 μονάδες! Και εγ ξεκίνησα με innohep 0,35 πηγα στην 0,45 και τώρα πήρα την πιο ισχυρή ! Αύριο θα κάνω την anti xa να δω που βρίσκομαι!! Εσυ κανείς καθε μήνα ? εγώ κάθε μήνα !!

Εγω κανω τις ενεσεις σε συνδιασμο με το salospir και με καλυπτει!Ναι περιπου κάθε μηνα κανω και εγω την εξεταση!Καλα γενικα από εξετασεις άλλο τιποτα!Την Λευκου εχω εγω εσυ?

Καλημέρα κορίτσια,

Όχι rose μου σήμερα έχω κ είμαι μέσα στην αγωνία αφενός για να δω το μπέμπη μου, αφετέρου γιατί θέλω να ρωτήσω λεπτομέρειες για τοκετό (αν σε περίπτωση φυσιολογικού θα μπω με πρόκληση όπως έχουν αναφέρει κ άλλα κορίτσια), επισκληρίδιο καθώς με είχαν ενημερώσει παλαιότερα οτι λόγω σκολίωσης δεν είναι αποτελεσματική,για το θηλασμό σε περίπτωση ολικής νάρκωσης στη καισαρική κ άλλες λεπτομέρειες.

Nopitsa καλώς ήρθες κ εδώ!

Συγνωμη για την επεμβαση αλλα αυτο με την σκολίωση δεν το καταλαβα, γιατι δεν πιάνει? Εγω έχω κυφωση και την έχω κάνει και τις 2 φορες που γεννησα και μια χαρα με επιασε. Δεν το έχω ακουσει ποτε αυτο που λές. Εχω κάνει και πρόκλησει επειδη είχαν σπάσει τα νερά και δεν είχα πόνους. Η διαφορά είναι οτι πονας πιο πολυ και οι πόνοι είναι σχεδον συνεχόμενοι. Ο καθε ένας όμως αισθάνετε διαφορετικά τον πόνο, σήγουρα η πρώτη γεννα είναι πιο δύσκολη απο απο τις επόμενες. Σας συνηστώ επισκληριδιο ως το πιο αποτελεσματικό και έτσι δεν θα υποφέρετε

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Όχι Θεανώ μου εγώ είχα ακούσει κάτι παλαιότερα αλλά καμία σχέση.Μίλησα με το γιατρό κ δεν τόθεται θέμα.Γι'αυτό το ανέφερα ώστε αν ξέρετε κάτι κ εσείς να μου το πείτε.

Ευχαριστώ πάντως για τη διευκρίνιση

Εγώ έχω την πουμπουριδου Αγίας Σόφιας! Την έχω ακουστα την δική σου !! Εγώ σήμερα έκανα και τις τελευταίες εξετάσεις και μάλλον δεν θα τις ξανά κάνω αφού θα πάω τελευταία φορά 22 του μήνα !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια όλα καλα με την μπεμπα μου πηγε 2.200 και είμαι 32w+4d όλα πολύ καλα!Απο κιλα εχω παρει 10 και 400 γρ !Τωρα ραντεβού από τον καινουριο χρονο!!!!!!!!!!!!8 Ιανουαριου εχω!:D

Fountouki κ nopitsa ολα καλά, με τις ενεσούλες μας φτάνουμε στο τέλος!Δε συγκρίνεται το καλό που κάνουν!

Nopitsa μια χαρά η κόρη!

Jo μου καλά να περάσεις με τον αντρούλη σου!Κ εγώ σήμερα όλη μέρα ήμουν με το δικό μου, βόλτα καφεδάκι ψώνια...ραντεβού κανονικό!Ωραία ήταν!Είπα στο γιατρό οτι δεν καταλαβαίνω τις συσπάσεις κ αφού μου εξήγησε άλλη μια φορά πως είναι μου είπε οτι συμβαίνει καμιά φορά...κ σκέφτηκα κ εσένα εκείνη την ώρα!

Περαστικά στις αρρωστούλες!

γεια σας κοριτσια!!καλο σουκου να εχουμε!

ρεγγινα τελεια τα νεα σας!!!μια χαρα πανε ολα κ ετσι να συνεχισουν!!!ο καιρος θα περασει πιο γρηγορα λογω γιορτων!!!μην ανησυχεις μαζι θα κοιταμε τα μελομακαρονα απο μακρυα....χαχα!

νοπιτσα καλως ηρθες!με το καλο η μπουμπου σου!ειναι τελεια να φτιαχνεις το δωματιο!!!μια χαρα τα κιλακια της!!!ρωτησες για τα πονακια?

τζο καλα να περασετε!!αχ αυτο για την καμερα το ειχα σκεφτει κ εγω.κ μαλιστα ειχα σκεφτει την gopro γιατι με 2 μωρα ποιος θα εχει ελευθερα χερια να τραβαει?αλλα ειπαμε να δουμε πρωτα τι θα χαλασουμε με τα μωρα κ βλεπουμε...

εχετε ρωτησει αν στην καισαρικη μπορει να ειναι ο συζυγος μεσα?εμενα μου ειπαν οχι.

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Αστεράκι μου καλό ΣΚ κ σε σενα!

Εγώ όσες ξέρω που έκαναν καισαρική δεν είχαν μέσα τον αντρούλη τους!Ωστόσο φώναξαν τους μπαμπάδες να δουν τα μωράκια μόλις γεννήθηκαν.

Οι ήδη μανούλες ίσως ξέρουν καλύτερα.

Σήμερα με έχει πιάσει μια ανησυχία, σκέφτομαι γιατί το μωρό μου δεν κινείται όλη μέρα όπως άλλα;

Βλακεία μου το ξέρω αλλά μου ήρθε....

Ρεγγινα, μπηκα στα γρηγορα να σου απαντησω επειδη μου ετυχε μια μερα ο μπεμπης να κινειται μεν αλλα καμια σχεση με τις δυνατες κλωτσιες που μου εκανε συνηθως κ με τη συχνοτητα. Μου ειπε ο γιατρος να φαω σοκολατα (αρκετη ομως, περιπου μιση), να τον ζουληξω να δω αν ανταποκρινεται κ αν συνεχιστει αυτο για πανω απο 5-6 ωρες συνολο να παω να με δει. Κ γενικα εννοειται μη συγκρινεσαι γιατι καθε μωρο κινειται με αλλο μοτιβο/συχνοτητα/δυναμη. Μονο αν το ενστικτο σου σου λεει οτι συμβαινει κατι διαφορετικο μονο τοτε να ανησυχησεις. Εμενα ας πουμε να εχω να τον ακουσω 3 ωρες ειναι πολυ, για αλλα μωρα ειναι φυσιολογικοτατο, γι αυτο μου ειπε να ακολουθω το ενστικτο μου με βαση αυτα που με εχει συνηθισει ο μπεμπης μου.

Κ παρ ολα αυτα κπ μερες ειναι γενικως πιο ηρεμα τα μωρα. Την επομενη μερα δινουν ρεστα σε ενεργεια. Παντως αν εχεις αγχωθει γτ σημερα σου φαινεται διαφορετικος στις κινησεις του, παρε το γιατρο να σας δει να ηρεμησεις, μη βασανιζεσαι

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...