Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Μαράκι μου στις 5 έχω ραντεβού....

Λόξιγκα αρκετά αυχνά κ πλέον νιώθω πιο πολύ τα γυρίσματα κ λιγότερο κλωτσιές.

Αν κ περνάει κάποια διαστήματα ηρεμίας κ με στέλνει αλλά μετά του δίνει κ καταλαβαίνει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα στις φουσκωμενες κοιλιτσες!

αχ ρεγγινακι μου!εχεις δικαιο τα φηνουμε ολα πισω κ σκεφτομαστε μονο τα μπεμπακια που θα ερθουν!!!κ ασε μας καλε που δεν θα εμπαινεις κιολας.

μαρακι σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!ολο βολτες,ε?μια χαρα!!!

ροουζ περαστικα σου!θα εχεις γινει περδικι μεχρι να γεννησεις!

τζο πολυ καλη ακουγεται η μαια σου!ειναι του γιατρου σου η μαια?μπραβο στον μπεμπουλι που πηρε τα πανω του κ ησυχασατε.

λιλακι με αυτη της φρεζιντερμ ειμαι τωρα.δεν εχουν υποχωρησει αλλα τουλαχιστον δεν πονανε τοσο.εγω την τριτη θα παω στον γιατρο. εδω καθε μερα θα δινεις αναφορα!

φουντουκι μπαμπατσικη η μπεμπουλα μας!μια χαρα!!!

αχ τι ωραια που πλησιαζουμε σε γεννητουρια!!!!κ εχουμε φουλ ετοιμασιες!!

εμεις καναμε ντοπλερ ολα μια χαρα.το νεφρακι του μικρου πλεον ειναι σε φυσιολογικα ορια κ ξεχναμε την υδρονεφρωση.ειναι 1630 κ 1610.ειναι σχεδον ιδια σε ολες τις μετρησεις κ τα δυο με τα ποδια κατω.κ για να δουμε προσωπο ουτε για αστειο ολο γυρισμενη πλατη εχουν κ ετσι θα πανε μαλλον. το σαββατο εχω ραντεβου με την μαια του γιατρου, την τριτη γιατρο την τεταρτη ενδοκρινολο κ θελω να βαλω κ την αλλη βδομαδα ραντεβου να δουμε μια παιδιατρο που μου συστησαν. τζο ειναι κανενας παιδιατρος βορια προαστια? αυτες τις μερες τρεχαμε για κουνια.αυτη που θα μας δινανε ακυρωθηκε κ ψαχναμε τελευταια στιγμη. επιτελους βαλαμε την κουρτινα κ ξεκινησαμε κ πλυσιματα.εγω πηρα προδερμ απορρυπαντικο κ μαλακτικο.κ μενει να παραγγειλω απο φαρμακειο καποια πραγματακια κ να τελειωσω επιτελους την βαλιτσουλα. μονο 2 νυχτικιες εχει μεσα. αχ νιωθω οτι εχω μεινει πισω κ ολοι μου λενε πως εγω πρεπει να τα εχω ολα ετοιμα.αλλα ειναι τελειες ετοιμασιες!!!!!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Ναι χαρά είναι τα διδυμακια αστερακι !! Δεν πειράζει και μέις δεν βλέπουμε φατσουλα γιατί είναι κάτω το κεφαλακι και κοιτάει πάτωμα πως έχει βολευτει έτσι περίεργο!!

Και εγώ δεν έχω κάνει βαλιτσουλα ! Βασικά σκέφτομαι ότι θα πάρω στο μαιευτήριο τα φοραω και στο σπίτι οπότε πολύ λίγα πράγματα θα βάλω μέσα προς το τέλος θα την γεμισω!

Και τι να πρώτο πάρεις !

Και εμένα λοξυγκα κορίτσια 3 φορές τη μέρα σίγουρα !! Πλάκα έχουν !

Ρεγγινα και εμένα οι κλωτσιές πλέον είναι σπάνιες πλεον τεντώνεται ολη την ώρα και μου κάνει κυματακια στην κοιλιά!

Καλή επιτυχία με τους γιατρούς κορίτσια!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Γεια σας κορίτσια και από εμενα είμαι καινουρια!Ειμαι 32 εβδομάδων και 2 ημερων βαση β επιπεδου διοτι μας την βγαζει την μπουμπού 6 μερες μικροτερη!Γενναω πρωτα ο Θεος με προκληση μεχρι 1 Φεβρουαριου λογω Θρομβοφιλιας!Παρασκευη εχουμε παλι γυναικολογο και 22 του μηνος αιματολογο για τελευταια φορα για οδηγιες για την γεννα και μετα!Ειναι το πρωτο μου παιδακι και εχω χασει 2 μωράκια πριν μαθω για την θρομβοφιλια στο 1ο τριμηνο!Με το καλο τα μωράκια μας!!!!!!!!!!!!!:D

Nopitsa καλώς ήρθες και με το καλό ή μπεμπουλα!

Σαν να μου φαίνεται έχουμε πολλά κοινά!

Εγώ έχω μείνει με εξωσωματική έγκυος και χωρίς να έχω κάνει εξετάσεις ξεκινησαμε αντιπηκτικες ενέσεις όπου και συνέχιζω μέχρι και σήμερα γιατί μετά από εξετάσεις κατάλαβαμε ότι τις χρειάζομαι και μάλιστα ανέβασα και την δόση!! Θα μπω και εγώ προγραμματισμένα γι αυτό το λόγο τέλος Ιανουαρίου γιατί πρέπει ένα 24 Ώρο να μην την έχω κάνει!!

22 Δεκεμβρίου κάθε γω έχω αιματολογο για τελευταία φορά όπου θα μας δώσει τις τελευταίες οδηγίες!!

Πάντως ξέρω οτι θα τις κάνω μέχρι να σαραντησω αλλά λιγότερες μονάδες!!

Από που είσαι ?

Εγω Θεσσαλονίκη!! Εύχομαι με το καλό όλες να κρατήσουμε τα νινακια μας γερά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλιτσες

Εγω ειμαθ ξενυχτισμενη κ πεσμενη ψυχολογικα

Παρακαλω να συνελθουνε απο τα κρυωμαρα αλλα τπτ

Ειδαμε το μπεμπη νο 2

3κιλα εφτασε απο βδομ θα παω νοσοκομ για καρδιοτοκογραφημα κ να με ξαναδει γιατρος κ μαια ισως μου ποτν κ ποτε θα μπω

Σκεφτομαι τον μεγαλο μου πολλα εχω στο μυαλο μου κ δε λεω να ηρεμισω

Χαιρομαι για τα καλα σας νεα

Αστερακι σουπερ τα μικρα σου

Φουντιυκακι καλα μοντελο θα βγαλεις

Τζο μου κ μεις λοξυγγα φουλ

Μαρακι μπραβο στον μεγαλο σου προστατευτικος

Ρεγγινακι πηγες γιατρο?

Καλωςηρθες νοπιτσα με το καλο το μωρο σου

Πολλα φιλια κοριτσακια μου

Καλημέρα κορίτσια,

Όχι rose μου σήμερα έχω κ είμαι μέσα στην αγωνία αφενός για να δω το μπέμπη μου, αφετέρου γιατί θέλω να ρωτήσω λεπτομέρειες για τοκετό (αν σε περίπτωση φυσιολογικού θα μπω με πρόκληση όπως έχουν αναφέρει κ άλλα κορίτσια), επισκληρίδιο καθώς με είχαν ενημερώσει παλαιότερα οτι λόγω σκολίωσης δεν είναι αποτελεσματική,για το θηλασμό σε περίπτωση ολικής νάρκωσης στη καισαρική κ άλλες λεπτομέρειες.

Nopitsa καλώς ήρθες κ εδώ!

Καλημέρα!!!

Αστεράκι μου, μπράβο σας που αφήσατε πίσω σας την υδρονέφρωση, τέλειο και το βάρος των μωρών σου!!! Άντε, οι πιο ωραίες ετοιμασίες τώρα με ανάλαφρη διάθεση! Θα σου στείλω κόπι πέιστ το πμ που έστειλα και στη ρεγγίνα, και οι 3 προς τα βόρεια είναι. (Αυτή η μαία είναι του γιατρού μου, ναι, έχει κι άλλες 2 που συνεργάζεται, αλλά αυτή είναι και στο ιατρείο του, η βασική του.)

Νοπίτσα, καλώς όρισες, με το καλό να κρατήσετε τη μπέμπα σας αγκαλιά αυτή τη φορά, φτάσατε 3ο τρίμηνο οπότε εύχομαι να 'σαι χαλαρή πια.

Ρόουζ μου, δεν θέλω να πέφτεις! Ο μεγάλος σου όλα καλά; Γιατί σε αγχώνει; Σκέψου ότι όλα ξεπερνιούνται, θα 'ρθει το αδερφάκι, θα περάσει τη φάση του ο μεγάλος και μετά θα έχει την καλύτερη συντροφιά για μια ζωή. Καλή επιτυχία με το καρδιοτοκογράφημα, τέλειο και το βάρος σας, ολόκληρα μωρά είστε πια! Έτοιμα να βγουν!

Εμείς χθες βράδυ τραβήξαμε βίντεο την κοιλιά μου, όπου γινότανε της μουρλής μέσα, σε 2 λεπτά με ταρακούνησε πολλά ρίχτερ ο μπέμπης, έτσι για να βλέπει από πόσο μικρός μας είχε χαζογονείς! Και μετά το στείλαμε στους παππούδες! Για χριστούγεννα λέμε να μην ανταλλάξουμε δώρα, αλλά να πάρουμε μια βιντεοκάμερα για τους 3 μας για να καταγράφουμε τα επιτεύγματα του γιου και γενικώς τις στιγμές της παρέας και της οικογένειας! Η ιδέα μας προέκυψε γιατί ξεθάψαμε παλιά βίντεο από την παρέα των γονιών μας με εμάς μικρά και τα μετατρέψαμε σε ψηφιακά για να τα βλέπουν τα παιδιά μας, μιλάμε για πολλή συγκίνηση και απίστευτο γέλιο! Και από ντύσιμο χάλια η μόδα της εποχής :cool:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα!

Νοπίτσα καλώς μας ήρθες και με το καλό το μπεμπάκι σου!

Σας ευχαριστούμε έμπειρες και ψαρωμένες μανούλες για τις συμβουλές σχετικά με ρουχακάκια και καθαρισμό πραγμάτων!

Αστεράκι είδες, όταν σου έλεγε ο γιατρός να μην ανησυχείς είχε δίκιο! Χαιρόμαστε πολύ για τα νέα σου και πλέον αφοσιώσου αποκλειστικά και μόνο στην φροντίδα της κοιλίτσας σου που έχει μέσα τον πιο πολύτιμο θησαυρό! Αυτό νομίζω πρέπει να κάνουμε όλες μας!

Εγώ είχα κάτι περιπετειούλες 2 μέρες - μου ανέβηκε η πίεση λόγω στρες αλλά τώρα είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. Άγχώθηκα αρκετά βέβαια μην έγινε κάποια βλάβη στο μπεμπάκι αλλά ο γιατρός με διαβεβαίωσε ότι εφόσον δεν ανέβηκε στα καλά καθούμενα και είχα στρεσαριστεί δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Οπότε εδώ και δύο μέρες είμαι χωρίς πολλές οθόνες, τηλεόραση κλπ. Μπαίνω βέβαια να διαβάσω τα νέα σας και να δώσω παρουσία, μη νομίζετε οτι γέννησα, αλλά γενικά αρκετή ξάπλα και μουσικούλα!

Με το καλό τα κορίτσια που έχουν γιατρό και πολλά φιλάκια σε μανούλες και μπεμπάκια!

Jr3pp2.png

Διαφημίσεις

Αστεράκι όλα τέλεια με τα bebe σου...επιλύθηκε κ το θεματάκι με το γιο κ πλέον απλά τα περιμένεις!

Rose τόσο η φίλη μου όσο κ η ξαφέλφη μου μόλις έκαναν το 2ο η μόνη τους ανησυχία προς το τέλος

ηταν που θα αφήσουν το πρώτο κ πως θα το πάρει, άρα μάλλον φυσιολογικό κ συνηθισμένο φαινόμενο είναι.Κ εγώ που με θυμάμαι την αδελφή μου δεν ήθελα να τη δω, ενώ το στερνοπούλι το περίμενα πως κ πως,καθώς μεγαλύτερη!

Τώρα δε μπορεί να περάσει μέρα κ να μη τους ακούσω κ αυτό έγινε απο πολύ μικρά.Το πιο ωραίο δώρο του κάνεις για τα Χριστούγεννα.

Lila μην αγχώνεσαι τώρα στο τέλος, για κανένα λόγο!Το πιο σημαντικό είναι να είναι καλά το bebe κ μόνο αν είσαι εσύ καλά θα είναι κ αυτό!Εγώ όταν αγχώνομαι ή φοβάμαι για όλα όσα έχουμε συζητήσει κατα καιρούς, μιλάω με εσάς, ακούω μουσική κ χαιδεύω κοιλίτσα!Το καλύτερο φάρμακο!

Να είμαστε όλες καλά κ όλα ξεπερνιούνται!

Νεότερα μου το βράδυ!

Α! Κ για να γελάσετε λίγο. Όταν πάω στο γιατρό κάνω κούρα ομορφιάς κ λέω στον άντρα μου, έχω ραντεβού με το γιο μου, χάλια θα πάω;Σήμερα ετοιμάζομαι απο το πρωί!

Χαχα μπραβο ρεγγινακι ετσι ειναι να δει τη κουκλα μανουλα του

Καλα τζο τελεια η ιδεα σου με τα βιντεακια μπραβο σας

Ο μικρος τον ερχομο του μωρου τον περιμενει πως κ πως κ τα συζηταμε ολα κ δεν ςχει βγαλει ζήλια

Αυτο που με αγχωνει ειναι να συνελθουμε απο κρυωματα

Μη ταλαιπορειται κ κυριωςωοταν θαμαι μεσα ναναι καλα στην υγεοα του

Αυτα σκεφτομαι κ με αγχωνουν

Ουφ εχει ο Θεος

Περιμενουμε νεα

Nopitsa καλώς ήρθες και με το καλό ή μπεμπουλα!

Σαν να μου φαίνεται έχουμε πολλά κοινά!

Εγώ έχω μείνει με εξωσωματική έγκυος και χωρίς να έχω κάνει εξετάσεις ξεκινησαμε αντιπηκτικες ενέσεις όπου και συνέχιζω μέχρι και σήμερα γιατί μετά από εξετάσεις κατάλαβαμε ότι τις χρειάζομαι και μάλιστα ανέβασα και την δόση!! Θα μπω και εγώ προγραμματισμένα γι αυτό το λόγο τέλος Ιανουαρίου γιατί πρέπει ένα 24 Ώρο να μην την έχω κάνει!!

22 Δεκεμβρίου κάθε γω έχω αιματολογο για τελευταία φορά όπου θα μας δώσει τις τελευταίες οδηγίες!!

Πάντως ξέρω οτι θα τις κάνω μέχρι να σαραντησω αλλά λιγότερες μονάδες!!

Από που είσαι ?

Εγω Θεσσαλονίκη!! Εύχομαι με το καλό όλες να κρατήσουμε τα νινακια μας γερά!!

Οντως εχουμε πολλα κοινα!Και εγω από Θεσσαλονικη είμαι!Κανω τις ενεσεις Inohep o,45 και μου ειπε ότι θα κανω και περιπου 2 μηνες μετα την γεννα αλλα δεν ξερω αν θα μου κατεβασει τις μοναδες θα μου πει στο ραντεβού!Εγω εμεινα φυσιολογικα 1,5 χρονο μετα την δευτερη αποβολή!

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για την υποδοχη!!!!!!!!!!!Ναι εννοείτε ότι τωρα πια που πλησιάζουμε στο τελος είμαι πολύ χαλαρη!Φτιαχνουμε και το δωματιο της μικρης και ειμαστε πολύ χαρούμενοι!Τις 2 τελευταιες μερες εχω πονακια περιοδου και που και που από καμια συσπαση ελπιζω να είναι φυσιολογικο!Αυριο εχω ραντεβού και θα ρωτησω και την γιατρο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...