Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Αχ jo κ τα δικά μου ραντεβού κάπως έτσι θα πάνε.Εμένα νομίζω θα μου φανεί βουνό το διάστημα μετά την ΠΗΤ αν δεν έχω γεννήσει εως τότε...

Προς το παρόν αναμένω την Πέμπτη κ μετά 4/01 καθώς στο doppler θα είναι κ ο γιατρός μου μαζί, μετά λογικά ανα εβδομάδα μόλις μπω στο μήνα μου όπως όλες...βασικά την Πέμπτη θα τον ρωτήσω τι προβλέπεται για τις ενέσεις.Είναι απαραίτητος ο προγραμματισμένος φυσιολογικός ή όχι;Επίσης δε ξέρω κ τι θέση θα έχει ο μικρός γιατί μόνο τη τελευταία φορά ήταν με το κεφάλι,μέχρι τότε με τα πόδια.Θα σας μεταφέρω τα νέα μου.Επίσης Jo αν μιλήσω με παιδίατρο θα σε συμβουλευτώ γιατί το έχεις ψάξει πολύ!οκ;

Θα μιλήσω κ με τη μαία μου τη Πέμπτη!

Μακια

Ναι, ρεγγίνα μου, ό,τι θελήσεις! Ε άμα γύρισε με το κεφάλι πιστεύω να κάτσει εκεί! Εμένα από 28η εβδομάδα γύρισε και έμεινε εκεί, παρ' όλο που φοβόμουν κι εγώ μην ξαναγυρίσει. Όχι ότι είναι εντελώς απίθανο, αλλά πολύ πολύ σπάνιο μου είπε ο γιατρός μου γιατί η φύση και το βάρος του κεφαλιού τα ευνοεί να μείνουν με το κεφαλάκι κάτω. Επίσης, εκεί κάτω λέει ότι έχει τον πιο πολύ χώρο για το μεγάλο τους κεφαλάκι. Αυτά που μένουν με το κεφαλάκι πάνω, πάλι κάτι τα εμποδίζει (ο λώρος ή κάτι άλλο), οπότε κι αυτά και να θέλουν δεν μπορούν να γυρίσουν. Όσα μπορούν γυρνάνε όμως!

Καλή επιτυχία σου με το ντόπλερ, θα περιμένουμε τα νέα σας!

Τότε προς το τέλος θα δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη με τις καθυστερήσεις των μωρών μας, αλλά η μαία με φοβερίζει από τώρα να μη βιάζομαι και ο γιατρός επίσης, μου είπαν κι οι δυο ότι πριν την 40ή-41η πολύ σπάνιο να σκάσει μύτη ο μπέμπης!

Τριαντάφυλλο είμαι στην 34η. Τζο σε ευχαριστώ που θα μου στείλεις πμ αλλά να μου πεις και πως θα το βρω γιατί είμαι άσχετη. Τέλεια κιλά ο μπέμπης, καλέ θα τα πιάσει τα 3300-3500! Κι εμείς πιάσαμε τα 2 κιλάκια. Τζάμπα μας αγχώσανε για το βάρος. Ωραία, θα βρω πληροφορίες για τη διατροφή που λες. Ρεγγίνα καλή επιτυχία στο ντόπλερ. Ναι, κι εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια Λίλα θέλουμε να μαθαίνουμε νέα σου συχνά αν δε σε αγχώνουμε βέβαια.

Γαργαλίτσα μου, μια χαρά με τα πμ, ε! Καλή δύναμη για αυτή τη βδομάδα με τις πολλές μετακινήσεις! Τα μωρά μας μια χαρά με τα κιλάκια τους, οι αγωνίες όλες είναι μες στο πρόγραμμα. Εμάς ο μπέμπης πάλι στα 3 κιλά θα είναι την 40ή έβδομάδα, δηλ. αν πάει 41η ίσως τσιμπήσει και κάτι λίγο παραπάνω, αν έρθει νωρίτερα λίγο λιγότερο, αλλά εκεί πάνω κάτω. Αλλά αποκλείσαμε ότι το ελαφρύ μωρό οφείλεται σε κάποια παθολογία κι έτσι ανακουφίστηκα!

Κορίτσια έχω μέρες να γράψω!

Λοιπόν τελικά το ραντεβού με τον γυναικολόγο αύριο το απόγευμα! Οπότε θα χω νεακια!

Επίσης Ρεγγίνα θέλω να μου πεις τι θα σου πει για τις ενέσεις και αν θα μπεις προγραμματισμένα γιατί εμένα έτσι θα γίνει και μου είπε γύρω στις 25 Ιανουαρίου αλλά θα με ελέγχει και θα έχουμε εικόνα για το ποτέ ακριβώς! Πάντως όσο περισσότερο πάρουν τα μωρακια τόσο το καλύτερο! Επίσης να σε ρωτησω έχεις κάνει καθόλου γυρω από τον αφαλο σκλήρυνσεις μέσα στο δέρμα? Πολύ το κουρασαμε το δέρμα εκεί γύρω! Αλλά ειναι για καλό!!

Λίλα με το καλό πλησιαζεις !! Ροζε επίσης κοντευεις !

Εύχομαι σε όλες με το καλό!

Για παιδίατρο ή αλήθεια είναι ότι δεν έχω ψάξει αλλά θέλω πολύ να τελειωνω μ αυτό γιατί !ετά αν τον χρειαστω δεν θα ξέρω που να πάω ! Έχω στο μυαλό μου δύο αλλά θα πρέπει να μιλήσω!

Ο μπεμπης σου μια χαρά Τζο με τα κιλακια του ανέβηκε!!

Κορίτσια όλα καλά εύχομαι και με ευχάριστα νέα σε όλες με τους γιατρούς !!

Καλή επιτυχία σας, φουντούκι, με το ραντεβουδάκι! Να πάρετε δόση μπουμπούς για να βγάλετε τέλεια τις γιορτές!

Κορίτσια εννοείται ότι θα μπαίνω να σας δίνω το παρόν!!!

Τζο τέλεια τα νέα σου με το μπεμπακι. Φουντούκι και Ρεγγινα και εσεις με το καλό να μας πείτε τα νέα σας!

Πολλά φιλάκια και καλό βράδυ σε όλες μας!

Σ' ευχαριστώ πολύ, λίλα μου!

Καλημερα κοριτσια!&να'θελα να κοιμηθω εχω τον μεγαλο που δ ηρεμει ουτε στον υπνο του!!!

Ρεγγινα μ οτι&να σου πω για τον μικρο&τη στολισμενη ατμοσφαιρα ειναι λιγο...παρατηρει&χαιρεται με τα παντα που τον χαιρομαι οσο δ παιρνει!!!! Μαχι εχουμε γιατρο την πεμπτη...τι καλα!!!!

Τζο μια χαρα ο μπεμπουλης...τελειος θα γινει!!! Για τον παιδιατρο σε βρισκω αψογη! Λιγο πολυ συμφωνω σε ολα αυτα...το βασικο ειναι να σας καλυπτει σε ολα!&σε περιπτωση αμφιβολιων ή δυσαρεσκειας, μην διστασετε να τον αλλαξετε...αφορα την υγεια των παιδιων σας!!!

Εγω χτες εκανα εξετασεις&ο αιματοκριτης πηγε 34! Επισης πηγα ενδοκρ για το χαπι του θυροειδη&μ ειπε πως πιθανων επειδη ρυθμιστηκε ο θυροειδης, απο το χαπι που επαιρνα τον ζοριζα&εκανα πιεση...για αρχη το κοψαμε&βλεπουμε την πορεια του!

Αυτα....

Καλή επιτυχία, μαράκι, με το γιατρό σας! Αχ, όπως είναι ο μεγάλος σου έτσι θα 'ναι κι ο μπέμπης μου νομίζω, μάτι δεν κλείνει όλη νύχτα στην κοιλιά μου κι έχω και τη μαία να μου λέει ότι δείχνει από τώρα τις συνήθειές του. Ελπίζω να βγει λάθος! Μπράβο και γαι τον αιματοκρίτη και τον θυρεοειδή σου, όλα υπό έλεγχο για την τελική έξοδο!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια...

Όλα τέλεια!fountouki μου με ρώτησες για σκληρύνσεις κ δε σου απάντησα παραπάνω.

Έχω κάνει μερικές φορές, πιο συχνά σε σχέση με το παρελθόν,ειδικά τος τελευταίες 2 εβδομάδες.

Στην αρχή είχα τρομάξει αλλά μετά συνειδητοποίησα οτι είναι απο την ένεση.Έχει γίνει κ σουρωτήρι η περιοχή μετά απο τόσο καιρό.Κ σκληρύνσεις κ καμιά μελανιά που κ που!Για φωτογράφηση με μαγιό είναι η κοιλιά μου.χιχιχι αλλά δε πειράζει.Όσο για τις μονάδες εγώ κάνω ακόμα την 0,35 οππτε αυτή λογικά θα συνεχίσω.

Θα σε ενημερώσω μόλις μάθω καθώς ο γιατρός μου με πάει βήμα βήμα λόγω του άγχους κ του φόβου που έχω κ μέχρι τώρα δε μου έχει δώσει πολλές πληροφορίες για τη γέννα κ το μετά.Δε ρωτούσα κ εγώ βέβαια!

Γειά σας κορίτσια,

Να μαι και εγω στην παρέα, τωρα πιά έχω την αδεια μου για τον τοκετο και ετσι τα πρωινά μου είμαι σπίτι. Τα παιδια θα συνεχήσουν το παιδικό μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου οπότε θα κάνω και έγω τις προετημασίες μου για το μωράκι. Χθές και σήμερα ήμουν στον γιατρό. Χθές έκανα το Doppler και σήμερα απλα πήγα στον γυναικολογο μου για να δει τα κλασικά το βάρος και και. Συμφωνα με την ζηγαριά τους έχασα 2 κιλά σε δυο βδομάδες αλλα συμφωνα με την δικία μου έμεινα στα ίδια. Τώρα μπορώ να τρωω μόνο το πρωινό και μετα το μεσημέρι ότι και να φάω πηγαίνει πίσω. Όπως σας είπα νανγκαζομαι να κανω εμετο για να ηρεμησει το στομάχι μου.

Το μωράκι είναι καλα αλλα λίγο μικρό ακομα. Έχει φτάσει στα 2350 γραμμαρεια και βγαινει μια βδομάδα μικρότερο ως συνήθως. Κατα τα άλλα δεν ανησυχεί για πρωορο τοκετό επειδη ειμαι κλειστη και δεν έχουν αρχήσει ακομα οι συσπάσεις. Τζο μου έγω για τις καουρες έπερνα τα Rennie της Bayer τα έχουν και στην Ελλάδα. Βοηθάει πάρα πολυ και δεν κάνει κακό. Εμενα δυστηχώς δεν με πιάνουν πια και παίρνω την Ρανιτιδίνη των 300 mg 3 φορές την ημέρα και απο πάνω και τα Rennie. Πάλι καλα που φευγουν μετα τον τοκετο σαν μαχέρι. Εγώ το έχω πάντα στις εγκυμοσήνες μου. Εγώ είμαι τις αποψης να παιρνω και κανενα χάπι αν επιτ΄ρπετε απο το να σκαω στις καουρες. Την παλινδρομηση δεν ξέρω με τι να την σταματησω. Με το που φάω ξεκιναει και είναι εκνευριστικό γιατι ουτε να σκηψεις μπορεις ουτε να κανεις καμια δουλεια στο σπίτι.

Εγώ πρπεπει και να πάω στο νοσκοκομειο που θα γεννησω να τους συστηθώ λες και δεν με ξέρουν. Εγώ λέω να γεννησω στις 18 Ιανουαρίου αντι για 22. Δεν ξέρω γιατί αλλά είμαι ανηπόμονη τελευταία, θέλω να τελειωνω γιατί νιώθω να εξαντλουμε, οι νοιχτες είναι δύσκολες. Με πιάνουν και κάτι κραμπες στις γαμπες.

Καλη επιτυχία σε όλες σας με τους γιατρούς

Φιλια

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Κοριτσια καλησπερα,

Ειμαι η λιλα και δεν εχω γεννησει ακομα!!

Θεανω υπομονη οσο μπορεις τα εχεις ξαναπερασει και πλησιαζει ο καιρος πολυ λογικο να εισαι κουρασμενη. Ειδικα με ζουζουνια σου που να παρεις ανασα, αλλα χαλαλι τους. Τωρα που καθεσαι απο τη δουλεια αν μπορεις λιγο να ξεκουραστεις θα ειναι καλα, ωστε να αντιμετωπισεις τα ξενυχτια που ερχονται - αν και με την εμπειρια που εχεις δε νομιζω να τα βρεις σκουρα. Απλα να μπαινεις στο φορουμ να δινεις συμβουλες σε εμας τις πρωταρες!

Κοριτσια εχω δυο αποριες

Επλυνα τα ρουχσλακια κλπ ολα με υγρο απορρυπαντικο ριδικο για μπεμπε και εχουν σιδερωθει κιολας. Τα ρουχαλακια εχουν μια μυρωδια - απο το αοορρυπαντικο- οχι εντονη για εμενα. Λετε να εινσιενοχλητικη η κσι επικινδυνη για τα μωρσκια μας?

Τα πραγματακια πχ μπανιερα καροτσακι ριλαξ καθισματακι αυτοκινητου κσι αξεδουαρ οπως χτενουλες ψαλιδακι κλπ πως τα καθαρισστε;;;;

Εγω σκεφτομσι τα μη υφασματινα μερη με οινοπνευμα η σπλο βρεγμενο πανακι και σε οσα απο τα υπολοιπα βγαινει το υφασμα να πλυθουν αλλα σε οσα δε βγαινει να τα περασω με ενα πανακι να τα τιναξω και να τα αερισω.

Ποια η γνωμη σας?

Φιλακια σε ολεε

Jr3pp2.png

Θεανώ μου με το καλό κ καλή ξεκούραση στην άδεια σου.

Lila αφού είναι ειδικό για μωρά δε νομίζω να βλάπτει ή να τα ενοχλεί.Μήπως θέλει μικρότερη ποσότητα λόγω του μεγέθους τους;Εγώ λέω να πάρω το αρκάδι baby.

Όσο για τα υπόλοιπα οινόπνευμα, καλό αέρισμα κ όπου μπορείς πλύσιμο.

Ας μας πουν κ όσες τα έχουν έτοιμα,για να ξέρουμε όσες ακολουθούμε.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια,

Λοιπον να σας πώ για το πλησιμο των ρούχων. Στα σούπερ μαρκετ πούλάνε ειδικά για τα παιδιά απορυπαντικά και σε καμια περιπτωση μην χρησιμοποιειτε μαλακτική. Το πλυσημο πρέπει να γίνει στου 60-90 βαθμούς και όχι λιγότερο. Μεχρι 6 μηνών πρέπει να αποστειρώνετε τα μπιμπερό και τις πιπιλες. Εγώ στο πρώτο προσεχα πάρα πολυ στο δευτερο ημουν πιο χαλαρη και τα ροθχακια του εβαζα μαζι με της μεγάλης μου κόρης τα ρουχάκια. Τωρα που μεγάλωσαν βάζω και τα δικά μας γιατι αλλιως πρέπει να βάλω 100 πληντηρια.

Κορίτσια να μην ανχώνεστε που θα κάνετε τα πρώτα

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Θα συμφωνησω με την Θεανω...τους βασικους κανονες&τελος! Για τα ρουχακια εγω τα ειχα δοκιμασει ολα&κατεληξα στο ariel baby&παντα στους60με70 βαθμους...μετα το 6μηνο οι λεκεδες των φαγητων&φρουτων βγαινει πιο δυσκολο, με λιγο πρασινο σαπουνι πανω στο λεκε&μετα πλυντηριο! Εγω απο μαλακτικο ειχα δοκιμασει το soupline με αμυγδαλελαιο(λευκη συσκευασια),υποαλλεργικο&του εκατσε καλα...ουτε πολυ εντονη μυρωδια αλλα&μαλακα ρουχακια! Για τα καρεκλακια, ριλαξ κ.α με λιγο ντεπολ σ'ενα πανακι ή επιφανειακα(να μη νοτισουν πολυ) με ατμοκαθαριστη, αν υπαρχει! Χτενουλα εγω δ ειχα χρησιμοποιησει, αλλα το ψαλιδακι πριν την χρηση σε οινοπνευμα! Οτι αλλο μπορω,στη διαθεση σας;)

cPQop2.png2orjp2.png

Κορίτσια καλημέρα!

Χθες είδαμε την μπεμπουλα!! Μεγάλωσε πολύ έφτασε τα 2600 !! Όλες οι μετρησεις τελείες !! Γύρω στις 30 Ιανουαρίου βαριά θα γεννησουμε γιατί απ ότι μου είπε θα είναι μεγάλο μωρό!

Κορίτσια αυτά όντως με τα πλυσιματα πολύ χρήσιμα!! Μαλακτικο δηλαδή όχι? Γιατί?

Θεανώ καλή ξεκούραση όσο μπορείς από δω και πέρα και υπομονή με τα μικρακια σου !

Τώρα ραντεβού με τον γιατρό 4 Ιανουαρίου και τώρα την τρίτη 22 θα έχω με την αιματολογο !! Παρασκευή θα κάνω τις εξέτασεις μου!! Αυτααααα πια αλλά κορίτσια έχουν γιατρό τώρα?

Tbinp3.pngNttep2.png

Λαήμέρα κορίτσια μου....

Φαίνεται οτι θα έχουμε ένα κορίτσαρο στη παρέα τέλος Γενάρη...fountouki μου μπράβο, με το καλό όλα!

Εγώ έχω αύριο γιατρό...για να δούμε κ το δικό μου!

Πάντως όλα μας τα μωράκια, μικρότερα ή μεγαλύτερα, τρέφονται κ αναπτύσσονται σωστά κ αυτό μετράει.Αυτό που μου είχε πει ο γιατρός....τα μωράκια παίρνουν το βάρος που είναι προκαθορισμένα να πάρουν.

Ωραία νέα πρωί πρωί!

Μαράκι κ Θεανώ ευχαριστούμε για τις συμβουλές, οι καλύτερες είναι όταν δίνονται απο μανούλες με μικρά παιδάκια.Αυτό με το dettol το διάβασα κ σε άλλα sites σαν πρόταση καθαρίσματος όταν δεν είναι πολύ λερωμένα.

Τα παιχνιδάκια με νερό κ σαπούνι κ μετά με νερό κ ξύδι;

Σταδιακά γιατί στην αρχή τι να τα κάνει ε;

Καλημερα, τσουπρες!

Φουντουκι, ολα τελεια με τη μπεμπα σας! Ο Γεναρης θα ναι ο αγαπημενος σας μηνας!

Θεανω μου, σ ευχαριστω για το φαρμακο! Εννοειται κ δεν θα κατσουμε να ταλαιπωρουμαστε, σημασια εχει να μη νιωθουμε δυσφορια ουτε εμεις ουτε τα μωρα μας.

Εμενα γιατι μου φαινεται μια χαρα μεγαλη η μπεμπα σου; Σκεψου οτι στη βδομαδα που εισαι τωρα ο δικος μου γιος θα ειναι 2100 γραμμαρια (δηλ. 200 γρ κατω απο εσας) κ θα γεννηθει 3 κιλα τελειομηνος με βαση την καμπυλη του. Οποτε εσεις θα πιασετε τα 3,300! Μια χαρα δεν ειναι;

Υπομονη με τους εμετους κ με τη μπεμπα οσο γινεται, ασ τη να ναι ετοιμη κι αυτη κ αποφασιζεις ο,τι νιωθεις καλυτερα!

Για το πλυσιμο εμεις πλυναμε τα μη υφασματινα μενερο κ ξυδι, οπως κ τα επιπλα, κ οσα υφασματα εβγαιναν με το baby planet. Με το ιδιο πλυναμε κ τα ρουχα του κ δε μυριζει καθολου, αλλα οντως θελει οσο λεει η συσκευασια, οχι παραπανω γτ τα πειραζουν οι μυρωδιες. Κ τις πττζαμες μου για το μαιευτηριο με το ιδιο τις πλυναμε. Επισης καμια φορα τα βρεφη τα πειραζει κ το αποσμητικο μας, ειδικα οσες θηλασουν που βαζουντη μουριτσα τους εκει κοντα τα μωρα μας.

Τη χτενα του επισης επειδη πηρα μια με φυσικη τριχα κ μυριζε πφφφφ χαλια, την επλυνα με νερο κ λαδι για τα πιατα! Μετα τα υφασματινα μερη απο ρηλαξ, παρκα κ χτενα 2 μερες στον ηλιο να αεριστουν! Αυτα κι απο μενα, δεν ειμαθ πολυ της αποστειρωσης ομως, απ τη στιγμη που τα μωρα αρχισουν να χωνουν χερακια στο στομα παει περιπατο η πολλη αποστειρωση!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια!!

Ρεγγίνα με το καλό να δεις και εσύ τον μπεμπουλη και να μας πεις νέα!!

Ωραίο και το ξύδι με το νερό !! Θα τα κάνω κάι εγώ!

Θέλω να τελειωνουμε με τις ετοιμασίες!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια! Μαράκι σε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Ναι Τζο πολλές οι μετακινήσεις με τα μαθήματα αλλά αξίζει τον κόπο. Βρε κορίτσια εμένα η παιδίατρος που βρήκα κ ήρθα σε μια πρώτη επαφή μου είπε τα ρούχα να τα πλένω στους 40. Μου έκανε εντύπωση πώς θα βγαίνουν στους 40 τα τσίσα κλπ αλλά μιας κ οι ετικέτες αναγράφοθν επίσης 40 ή 30 δεν είπα τίποτα. Όλα τα καινούρια και όσα μου δίνουν στους 40 τα πλένω. Βλακεία κάνω,ε;

Γαργαλίτσα μου, κι εγώ στους 40! Νομίζω ότι στους 60 και πάνω θα μου διαλυθούν τα φορμάκια! Τώρα για τα φρούτα αργότερα και τους λεκέδες θα δω, παρόλο που και για τα δικά μας το μεγαλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει είναι οι 50 βαθμοί και βγαίνουν άνετα οι λεκέδες. Πάντως πάνω από 40 για τα καινούρια φορμάκια δε νομίζω ότι χρειάζεται, μετά την καλή δουλειά την κάνει το σιδέρωμα για τα μικρόβια και ο ήλιος εννοείται!

Έχουν λόξυγκα τα μωράκια σας; Κάθε απόγευμα σίγουρα εμείς και κάθε βράδυ αν ξυπνήσω την κατάλληλη στιγμή πετυχαίνω λόξυγκα, καμιά φορά και 20 λεπτά μη σας πω! Και στριφογυρνάει ο μικράκος εκείνη την ώρα και πολύ τον σκέφτομαι ότι τραντάζεται ολόκληρος από το λόξυγκα ο καημενούλης

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γεια σας κουκλες!!! Πως ειστε;; &εγω ραντεβου αυριο...ρεγγινα παρεα! Τι ωρα εχεις;;; εγω 6το απογευμα!

Φουντουκι τελεια η γυναικαρα σου! Μωρο με τα ολα της θα ειναι!!!

Τζο αν το φορμακι ή το φανελακι δ εχουν κπ λεκε, ναι οντως το 40 σαν θερμοκρασια ειναι καλα...αλλα αν τυχον εχουν ξεχυλισει κακακια(συγνωμη για την περιγραφη αλλα λογω πολλων ωρων ξαπλα, συμβαινει) δ επαρκει αυτη η θερμοκρασια γτ τα παιδικα απορρυπαντικα δ ειναι τοσο ισχυρα,οσο των μεγαλων! Γι'αυτο αναφερα 60-70...

Οσο για το λοξυγγα, συνεχεια...ολη μερα-καθε μερα 5-6φορες σιγουρα! Αφου βαζω τον μικρο να τον αισθανθει&γυριζει μου λεει:λοξυγκας μαμα, λιγο νερακι!!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Άχου μωρέ τον μικράκο!!! Ήδη αισθάνεται τρυφερός απέναντι στο αδερφάκι του :tongue::tongue::tongue: καλή επιτυχία αύριο! Τα απορρυπαντικά δεν το 'χα σκεφτεί, είναι πιο ήπια όντως, έχει να πέσει πολλή πλημμύρα από κακάκια :mrgreen: ελπίζω να 'χετε φάει :mrgreen::cool:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...