Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημερα καλα βδομαδα ναχουμε ομορφουλες μου

Φτανουμε στο τελικο σταδιο κ λιγο πολυ η ταλαιπορια ειναι μεγαλη

Μπηκα στο μηνα μου αιντε να δουμε

Αυτη τη βδομ θα παω γιατρο

Ρεγγινακι αυτο ελειπε μη ξαναγραφες

Λοιπον ολα οκ

Παμε παρακατω

Αστερακι λιγο υπομονη κ θα ανταμειφθεις με τα καλυτεεα δωρα ολα θα πανε τελεια

Εμεις πακι κρυωσαμε λετε να μπω χειρουργ αρρωστη?τι να πω πια

Τζο ενημερωσε για μαια κ για μαλλι στο θηλασμο

Ρεγγινα οσον αφορα το παιδιατρο δεν εδωσα βαση στην αποσταση τοσο οσο στις καλες συστασεις κ κριτικες

Παντως δεν ειναι στην περιοχη μου κ κανουμε κανα εικοσαλεπτο με μισαωρο να παμε

Αλλα προσωπικα ναναι καλα ο ανθρωπος μας εχει βγαλει ασπροπροσωπους

Φιλακια στα αλλα κοριτσακια

Καλημερα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, κορίτσια μου!

Ρόουζ μου, περαστικά σου! Τι κακό κι αυτό πάλι; Πάγωσε η ατμόσφαιρα, έχεις και τον μικρό σου, αλλά εύχομαι να 'ναι η τελευταία ταλαιπωρία σου πριν τη γέννα! Μπήκες και στο μήνα σου, μόλις περάσουν οι γιορτές σου 'ρχεται χριστουγεννιάτικο πακέτο! Για το μαλλί εννοείς το βάψιμο, ε; Όλο ξεχνάω να ρωτήσω ρε γμτ, δεν τα βάφω κιόλας τα μαλλιά μου και δε μιλήσαμε για θηλασμό γιατί με απασχολούν άλλα αυτήν την περίοδο, που είναι πιο μεταγενέστερα. Θα δω μήπως λέει κάτι στο βιβλίο της πατσούρου, αν και νομίζω πως αν τα βάψεις όταν θα 'χει εδραιωθεί ο θηλασμός και δεν θα 'χεις πια τον μπέμπη κρεμασμένο στο στήθος όλη μέρα και μετά θηλάσεις μια φορά μετά το 3ωρο, λες να έχεις πρόβλημα; Εντελώς μπακαλίστικα το σκέφτομαι.

Γαργαλίτσα μου, μακάρι να 'χα κι εγώ το θέμα σου! Στον 7ο κι εμένα μου παρουσιάστηκε (χωρίς τις αιμορροΐδες που λένε τα κορίτσια) και μπορεί να είναι και του μήνα αφού το γράφουμε όλες μας, αλλά να σου πω το προτιμώ αυτό από αυτή την κατάσταση τώρα, που μέσα στα πετρώματα έχω και τον τυμπανισμό απ' το έντερο! Άσε που όλο έξω σε εστιατόρια τρώμε και τίποτα κι από κει. Εμένα ακόμα πάντως την πιο θαυματουργή δουλειά την κάνει ο καφές!

Ρεγγίνα, ωραίες οι βόλτες γιατί περνάει κι ο καιρός και γεμίζουμε μπαταρίες, κι εμείς έχουμε δρόμο ακόμα! Τελικά όλες έχουμε γιατρό μες στη βδομάδα! Η μαία ήρθε κι από 2 ώρες έκατσε 5 τελικά! Μας μίλησε για τον τοκετό, το πόσο απρόβλεπτος είναι και λεπτομέρειες για το πώς θα ξεκινήσει, για την αίθουσα "σαν στο σπίτι" που θα γεννήσω, για τη σχέση μπαμπά και γιου, για τις "ματαιώσεις" που μπορεί να νιώσεις σα μάνα από τις δυσκολίες μετά τον τοκετό και τα ορμονικά και για τη δική μας σχέση μεταξύ μας και τη στάση μας απέναντι στο παιδί και μετά συζητήσαμε κι εμείς πράγματα που απασχολούσαν τον καθένα μας γιατί είναι και ψυχοθεραπεύτρια και ξέρει για τα παιδιά και τις αναπτυξιακές τους φάσεις παιδαγωγικά. Εγώ ρώτησα για τη διατροφή και το baby led weaning, για το πόσο να τον έχω στο δωμάτιό μου και μέχρι πότε θηλασμό και ο άντρας μου διάφορα για τη σχέση μπαμπά-γιου, για τον παιδίατρο και τα εμβόλια.

Γενικώς ήταν σα να συζητάμε με πολύ κοντινό μας άνθρωπο, ταυτιστήκαμε απόλυτα σε φιλοσοφία, αλλά το ήξερα ότι θα μας ταιριάξει όταν διάλεγα. Θα ξανάρθει άλλες 4 φορές να πούμε και διάφορα άλλα.

Για τον παιδίατρο, κατέληξα κι εγώ σε 3 για τους οποίους πήρα πολύ καλές συστάσεις από παιδιάτρους κι από μαμάδες που θεωρούσα εγώ ψαγμένες και σχετικές με τη φιλοσοφία μας, όχι από φίλες μου ή συγγενείς μου. Και από τους 3 αυτούς κατέληξα μετά με βάση την απόσταση για την ευκολία μας και για να 'ρχεται και σπίτι στις αρχές.

Σου γράφω τι περίπου έψαχνα:

-να είναι καλός επιστήμονας ιατρικώς και να ενημερώνεται για τελευταίες τάσεις σε ιατρικά θέματα

-να τον βρίσκω εύκολα στις επείγουσες καταστάσεις και να σηκώνει τηλέφωνα (γιατί έπεσα και σε φίρμες πολύ καλούς επιστήμονες που δεν τους έβρισκες όμως δυστυχώς στο τηλ.)

- να είναι ουσιαστικός υποστηρικτής του θηλασμού (δε με ένοιαζε να είναι σύμβουλος γιατί προτιμώ το καλός επιστήμονας και αν θέλω σύμβουλο ειδικά παίρνω τότε), κατά προτίμηση να είναι γυναίκα και να έχει η ίδια παιδιά που να τα έχει θηλάσει. Γενικώς ήθελα να μην υποσκάπτει το θηλασμό, όχι τόσο να μου δίνει συμβουλές γι' αυτόν, γιατί έχω σκοπό να ρωτάω σύμβουλο ούτως ή άλλως.

-να μη δίνει αντιβιώσεις μέσω τηλεφώνου, για ψύλλου πήδημα ή επειδή τις προωθεί

-να ξέρει καλά και να υποστηρίζει το baby led weaning

-να μας δέχεται ως νεογέννητα στις αρχές ή στο τέλος του ωραρίου ή να έχει ξεχωριστή αίθουσα για να μην περιμένουμε με τα άρρωστα παιδάκια και αν γίνεται στις αρχές να έρχεται και σπίτι (1-2 φορές το πολύ)

Αυτά μου έρχονται τώρα με τη σειρά προτεραιότητας που τα έγραψα αλλά το σημαντικότερο είναι αυτό που είπε κι η Ρόουζ συνοπτικά, να είναι καλός γιατρός και να ταιριάξετε! Γιατί και τέλειος να είναι και να 'χει όλα όσα ψάχνεις π.χ. και να 'ναι ψυχρός κι ανάποδος τι να το κάνω; Εμείς αυτά τα βρήκαμε, αλλά αν δε μας αρέσει στην πράξη θα την αλλάξουμε! Και έτυχε και να 'ναι και σύμβουλος γαλουχίας η γυναίκα, αλλά δεν στέκομαι σ' αυτό γιατί θεωρώ πως υπάρχουν σύμβουλοι που δεν είναι παιδίατροι στη σχετική λίστα ibclc, που είναι πολύ πιο έμπειροι από ορισμένες συμβούλους-παιδιάτρους. Οπότε μην κολλάς αν δεν έχεις κοντά σου σύμβουλο, ψάξε από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι μια καλή παιδίατρο κοντά σ' αυτά που ψάχνεις και είναι σημαντικά για σας!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Σημερα και εχθές έχουμε φανταστικό ήλιο!

Τζο διαβάζω τις απαιτήσεις σου από τον παιδίατρο και εντυπωσιάζομαι! Κάποια λίγα είχα σκεφτεί μόνο από αυτά που περιγράφεις. Βασικά εμένα με είχε αγχώσει αρκετά το θέμα των σστάσεων εννοείται και αυτό έψαξα πολύ, της διαθεσιμότητας, καθώς με πητ 03/01 καταλαβαίνετε ότι μπορεί και μπορέι και να αποφασίσει ο μικρός να σκάσει μύτη μέσα στις γιορτές και φυσικά το θέμα του θηλασμού καθώς από γνωστούς και φίλους που έχουν παιδίατρο βλέπω ότι με το παραμικρό τους προτρέπουν να πάρουν ξένο γάλα!

Rose με το καλό ο μήνας σου! Έχεις ετοιμάσει τη βαλιτσα του μαιευτηρίου? Περαστικά για το κρύωμα, δε νομίζω να συντρέχει λόγος ανησυχίας - θα έχεις γίνει καλά, αλλά ακόμα και κρυολογημένη να είσαι δε νομίζω να επιρρεάσει, απλά θα πρέπει να προσέχεις πολύ πολύ το μικρούλι και νεογέννητο σου μη τσιμπήσει κάτι!

Με τις αιμορροίδες και εμένα με προετοίμασε ο γιατρός ότι ακόμα και τώρα να βελτιωθούν (που ευτυχώς βελτιώθηκαν) κατά τον τοκετό και μετά για κάνα τρίμηνο όπως χαρακτηριστικά μου είπε και μου έδωσε κουράγιο: θα υποφέρεις, θα πονάς πολύ αλλά θα περάσει !!! Χεεχεχ τι να κάνουμε, μωράκι θα κάνουμε, χαλάλι του!

Αστεράκι πως είσαι σήμερα? Καλύτερα? Μίλησες να δεις αν μπορείς να πάρεις κάποια αλοιφή; Εμένα αυτή που μου είχε συστήσει ο γιατρός τη λένε preparation, και μου είχε πει ότι είναι εντελώς φυτική με ήπια δράση και μπορώ να τη χρησιμοποιώ ακόμα και για τρίμηνο. Υπάρχουν πιο ισχυρές αλλά δεν ήθελε να τις χρησιμοποιήσω παρά μόνο αν είμαι σε απελπισία, καθώς οι άλλες είναι κορντιζονούχες.

Ρεγγίνα μη μας κάνεις καμια πλάκα και δε ξαναμπείς! Δε θέλουμε να ακούμε βλακείες!

Φόβο και ανησυχία νομίζω έχουμε όλες μας για το να πάνε όλα καλά, μέχρι να τα κρατήσουμε στην αγκαλίτσα μας, πόσο μάλλον εσύ και τα κορίτσια που πέρασατε τόσο δύσκολες στιγμές. Όμως τώρα πρέπει να παραμερίσουμε λίγο αυτά τα συναισθήματα και να εστιάσουμε στα καλύτερα που είναι μπροστά μας. Άλλωστε, εγώ τουλάχιστον το έχω αποδεχθεί ότι είμαι τόοοοοσο αγχώδης και σκέφτομαι ότι, με το καλό όταν γεννηθεί ο μπέμπης, θα έχω άγχος για το αν τον μεγαλώνουμε και τον φροντίζουμε σωστά , αν είναι κάθε μέρα καλά, αν θα τρώει όσο πρέπει, και ένα σωρό άλλα πράγματα! Απλά τα άγχη μας θα αλλάξουν σύντομα και εννοείται αυτά τα "γλυκά" άγχη θέλουμε να έχουμε μια ζωή!

Μαράκι και εγώ έχω θυροειδή και μέχρι να τον ρυθμίσω είχα φοβερή ενόχληση. Στην εγκυμοσύνη ανα 4 εβδομάδες είμαι με εξετάσεις και ο γιατρός μου έχει βγάλει και πλάνο εξετάσεων όταν με το καλό γεννήσω, καθώς και τότε απορρυθμίζεται. Κατά τα άλλα σου εύχομαι να χορτάσεις και να ευχαριστηθείς τις στιγμές σας με το παιδί και του χρόνου με το καλό με το νέο μέλος!

Γαργαλίτσα, πραγματικά μου κάνει εντύπωση του φάρμακο που έχεις βρει! Να μας πεις τα μέρη και τα φαγητά που τρως να τα δοκιμάσουμε σε στιγμές έντονης δυσκολίας!!!

Τρώω και εγώ απέξω - όσο μπορώ λιγότερο βέβαια, αλλά τώρα λόγω εορταστικού κλίματος έχω παρασυρθεί και από ότι φαίνεται έπεται συνέχεια - αλλά δεν βρίσκω κάποια διαφορά. Απλά το ρυθμίζω, όσο μπορώ, με δημητριακά, δαμάσκηνα και ακτινίδια, και όταν έχω θέμα αυξάνω τις ποσότητες.

Πολλά φιλάκια σε όλα τα κορίτσια και καλη μας εβδομάδα, για όσες έχετε γιατρό αυτήν την εβδομάδα περιμένουμε με το καλό τα νέα σας!

Jr3pp2.png

Πάλι μου τα έχασε όλα...ξανά λοιπόν

Rose μου περαστικά και να προσέχεις τώρα που πλησιάζεις!Για τον παιδίατρο δε θα ασχοληθώ με την απόσταση, έχεις δίκιο.

Lila μου κ εγώ με το θυρεοειδή ακριβώς το ίδιο κάθε μήνα εξετάσεις κ αλλαγή δόσης.

Jo πάντα ενημερωμένη. Τι είναι αυτή η αίθουσα τοκετού;Είχα βρει κ εγώ 2 παιδιάτρους ψάχνοντας πάνω κάτω όσα ανέφερες αλλά ο ένας έμαθα οτι το βράδυ έδινε ξένο γάλα ως συμπλήρωμα κ ο άλλος δε δέχεται να έρθει σπίτι κ είναι δύσκολος.Δεν μίλησα μαζί τους αλλά οι φίλες μου που τους έχουν μου είπαν αυτά τα στοιχεία για αυτούς.

Έχω βρει κ εγώ κάποιες γυναίκες απο τη σχετική λίστα με καλές κριτικές κ βλέπουμε....

Καλησπερα κοριτσακια

Λιλακι ειμαι μια βδομαδα πριν απο σενα

Κοριτσια στην αρχη νομιζω οι περισσοτεροι παιδιατροι ερχονται σπιτι για το μωρακι

Τζο μπραβο ποκυ ενημερωτικα κ ποκυ καλς η μαια σας

Με τις αιμοροειδες υπεφερα κ γω μετα τη γεννα στον μεγαλο μου για κανα διμηνο

Ειναι το βαρος του μωρου κ γενιξως ολες αυτες οι αλλαγες

Μη σκεφτομαστε κοριτσια τα παλια κ γω περυσι τετοιο καιρο ημουν λυπηνενη οκες εχουμε περαδει ασχημες στιγμες ο Θεος ομως δε μας αφηνει

Να μιυ προσεχετε

Θαναι εβδομαδα νεων για αρκετες απο μας

Εμενα μαλλον θαμε βλεπει καθε βδομ

Διαφημίσεις

Πάλι τα έσβησε! Τριαντάφυλλο με το καλό ένα γερό μπεμπάκι. Τζο τι σημαίνει αυτό που γράφεις στα αγγλικά; η μαία φαίνεται σούπερ. Αν επιτρέπεται τι θα σου κοστίσει; κορίτσια δεν είναι φάρμακο το φαί έξω για μένα. Αλλά μιας κ έχει άμεση δράση σας το πρότεινα. Εγώ πάντα ρέπω προς το "ακριβώς αντίθετο" χωρίς μαγνήσιο ή αιμορροίδες και είναι πολύ άβολο όταν είμαι έξω, μη με ζηλεύετε καθόλου...

Γυρίσαμε απ' το ραντεβού με τον μπέμπη μας! Πήρε άλλα 400 γραμμάρια αυτές τις 2 εβδομάδες και βγήκαμε επιτέλους κι απ' τα άγχη των καμπυλών και των θέσεων και αναπνεύσαμε! Είμαστε τώρα 1765 γραμμάρια και πολύ τσαντίλες (έτσι μας είπε ο γιατρός), όλο κλωτσάμε μανιασμένα, την ώρα του υπερήχου και κάθε ώρα. Οπότε τώρα θα με ξαναδεί μετά τις γιορτές, στις 8/1, αλλά επειδή μπαίνω και στο μήνα μου τότε, μου έβαλε ραντεβού κάθε εβδομάδα ως την ΠΗΤ (40ή) και από 40ή μέχρι 42η εβδομάδα μου έβαλε 2 φορές τη βδομάδα! Δηλαδή κατασκηνώνω στο ιατρείο από Γενάρη-Φλεβάρη και μάλλον θα 'ναι οι καλύτεροι μήνες μου! :tongue: Θα βαρεθεί να με βλέπει, εγώ αποκλείεται! (άντε να αντέξω τώρα 3 εβδομάδες, μόνο οι γιορτές με παρηγορούν)

Ρόουζ μου και γενικώς όλα τα κορίτσια που έχουν περάσει τα δύσκολα και τα έχουν ξεπεράσει, φέτος κερδίσαμε το τζόκερ με τα μωρά μας που έφτασαν μέχρι εδώ, που αυτός ο πόνος θα την κάνει πολύ γλυκιά την άφιξή τους! Οπότε μόνο να τα γιορτάσουμε φέτος αξίζει!

Γαργαλίτσα μου, θα σου στείλω πμ για την αμοιβή. Για το άλλο που λέω της διατροφής, είναι το να μη δώσεις αλεσμένα στο μωρό, αλλά να περάσεις αμέσως σε μπαστουνάκια από βραστά λαχανικά, κρέας κ.λπ. και γενικώς όχι κρέμες εμπορίου και ρυζάλευρα και τυποποιημένα φαγητά. Αν ψάξεις στο ίντερνετ θα βρεις πληροφορίες για τα οφέλη και τη λογική που κρύβεται από πίσω. Απλώς πρέπει να το υποστηρίζει και ο παιδίατρος γιατί αυτό διευκολύνει πολύ το πώς θα σε καθοδηγεί από τον 6ο μήνα κι έπειτα.

Ρεγγίνα, κι εγώ έπεσα σ' αυτόν τον φιρμάτο που σου έγραψα που δεν ερχόταν σπίτι, απλά γιατί δεν προλάβαινε ο άνθρωπος! Όχι ότι το θεωρώ το πιο σημαντικό αυτό, αλλά επειδή θα 'ναι και καταχείμωνο, καλό είναι να έρχεται μια δυο φορές. Κι αυτό που λέτε για το θηλασμό και να σηκώνει τηλέφωνα είναι απ' τα πιο σημαντικά, τα άλλα είναι πιο λεπτομέρειες. Η αίθουσα αυτή που λέω δεν είναι κάτι, απλώς εκεί μπορείς να αλλάζεις στάσεις για να ανακουφίσεις τον πόνο του τοκετού και έχει μπάλες και ιμάντες και μπανιέρα νερού για τοκετό και δεν είσαι καθηλωμένη στο κρεβάτι. Αλλά αυτά τα έχεις και σε όλες τις αίθουσες, αρκεί να το υποστηρίζει ο γιατρός, είναι θέμα γιατρού δηλ., όχι τόσο αίθουσας. Κι εγώ μπορεί να μην πάω εκεί τελικά, θα δω.

Λίλα μου, κι εμένα αυτά οι άλλες μαμάδες που μίλησα μου τα επεσήμαναν απ' την εμπειρία τους, δηλ. αυτό με τα άρρωστα παιδάκια και τα νεογέννητα. Τα άλλα όλα, όπως τα λες, ο θηλασμός και να απαντά στα τηλέφωνα είναι απ' τα πιο ουσιαστικά. Τα υπόλοιπα πάνω-κάτω τα συνεννοείσαι. Για μένα είναι και το θέμα της διατροφής, δεν θέλω με τίποτα τα ρυζάλευρα και τις φαρίν λακτέ, γι' αυτό λίγο επικεντρώθηκα κι εκεί. Αν πάντως ο μπέμπης σου έρθει μες στις γιορτές και ο παιδίατρος που διάλεξες έχει πάει διακοπές, μπορείς να καλέσεις κι έναν σπίτι για την πρώτη επίσκεψη και μετά πας στον τακτικό που επέλεξες, δεν είναι θέμα για να σε αγχώσει. Σου έμειναν μόνο 19 μέρες!!! Σύντομα θα μας τα λες ως μανούλα και ετοιμάσου να σε βομβαρδίσουμε με ερωτήσεις και γενικώς δίνε το παρόν, γιατί θα σε θεωρούμε ύποπτη για γέννα από δω και πέρα! Είναι θέμα εβδομάδων πια και με το καλό να σας έρθει!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ναι Lila έχει δίκιο η Jo.Καθημερινό παρόν κ αναμένουμε ευχάριστα πλέον.

Αχ jo κ τα δικά μου ραντεβού κάπως έτσι θα πάνε.Εμένα νομίζω θα μου φανεί βουνό το διάστημα μετά την ΠΗΤ αν δεν έχω γεννήσει εως τότε...

Προς το παρόν αναμένω την Πέμπτη κ μετά 4/01 καθώς στο doppler θα είναι κ ο γιατρός μου μαζί, μετά λογικά ανα εβδομάδα μόλις μπω στο μήνα μου όπως όλες...βασικά την Πέμπτη θα τον ρωτήσω τι προβλέπεται για τις ενέσεις.Είναι απαραίτητος ο προγραμματισμένος φυσιολογικός ή όχι;Επίσης δε ξέρω κ τι θέση θα έχει ο μικρός γιατί μόνο τη τελευταία φορά ήταν με το κεφάλι,μέχρι τότε με τα πόδια.Θα σας μεταφέρω τα νέα μου.Επίσης Jo αν μιλήσω με παιδίατρο θα σε συμβουλευτώ γιατί το έχεις ψάξει πολύ!οκ;

Θα μιλήσω κ με τη μαία μου τη Πέμπτη!

Μακια

Τριαντάφυλλο είμαι στην 34η. Τζο σε ευχαριστώ που θα μου στείλεις πμ αλλά να μου πεις και πως θα το βρω γιατί είμαι άσχετη. Τέλεια κιλά ο μπέμπης, καλέ θα τα πιάσει τα 3300-3500! Κι εμείς πιάσαμε τα 2 κιλάκια. Τζάμπα μας αγχώσανε για το βάρος. Ωραία, θα βρω πληροφορίες για τη διατροφή που λες. Ρεγγίνα καλή επιτυχία στο ντόπλερ. Ναι, κι εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια Λίλα θέλουμε να μαθαίνουμε νέα σου συχνά αν δε σε αγχώνουμε βέβαια.

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχω μέρες να γράψω!

Λοιπόν τελικά το ραντεβού με τον γυναικολόγο αύριο το απόγευμα! Οπότε θα χω νεακια!

Επίσης Ρεγγίνα θέλω να μου πεις τι θα σου πει για τις ενέσεις και αν θα μπεις προγραμματισμένα γιατί εμένα έτσι θα γίνει και μου είπε γύρω στις 25 Ιανουαρίου αλλά θα με ελέγχει και θα έχουμε εικόνα για το ποτέ ακριβώς! Πάντως όσο περισσότερο πάρουν τα μωρακια τόσο το καλύτερο! Επίσης να σε ρωτησω έχεις κάνει καθόλου γυρω από τον αφαλο σκλήρυνσεις μέσα στο δέρμα? Πολύ το κουρασαμε το δέρμα εκεί γύρω! Αλλά ειναι για καλό!!

Λίλα με το καλό πλησιαζεις !! Ροζε επίσης κοντευεις !

Εύχομαι σε όλες με το καλό!

Για παιδίατρο ή αλήθεια είναι ότι δεν έχω ψάξει αλλά θέλω πολύ να τελειωνω μ αυτό γιατί !ετά αν τον χρειαστω δεν θα ξέρω που να πάω ! Έχω στο μυαλό μου δύο αλλά θα πρέπει να μιλήσω!

Ο μπεμπης σου μια χαρά Τζο με τα κιλακια του ανέβηκε!!

Κορίτσια όλα καλά εύχομαι και με ευχάριστα νέα σε όλες με τους γιατρούς !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Επίσης Ρεγγίνα θα πάω στην αιματολογο τελευταία φορά 22 Δεκεμβρίου όπου θα μου πει ακριβώς πως θα συνεχίσω με τον σίδηρο τις ενέσεις και μετά τον τοκετό!

Μου είπε θα τις κάνω μέχρι να σαραντησω αλλά λιγότερες μονάδες!

Tbinp3.pngNttep2.png

Κορίτσια εννοείται ότι θα μπαίνω να σας δίνω το παρόν!!!

Τζο τέλεια τα νέα σου με το μπεμπακι. Φουντούκι και Ρεγγινα και εσεις με το καλό να μας πείτε τα νέα σας!

Πολλά φιλάκια και καλό βράδυ σε όλες μας!

Jr3pp2.png

Fountouki μου εννοείται οτι θα σε ενημερώσω.Εσένα έχω στο μυαλό μου κ θα ρωτήσω για να ξέρω.Δεν το έχουμε συζητήσει ακόμα.Ξέρω κ εγώ οτι θα τις κάνω 40 μέρες μετά.σίδητο κ ασβέστιο θα παίρνω σε όλο το θηλασμό αλλά ένα χάπι.Βέβαια τονίζω οτι είχα πάντα αναιμία κ έπαιρνα πολλά χρόνια σίδηρο.

Καλημερα κοριτσια!&να'θελα να κοιμηθω εχω τον μεγαλο που δ ηρεμει ουτε στον υπνο του!!!

Ρεγγινα μ οτι&να σου πω για τον μικρο&τη στολισμενη ατμοσφαιρα ειναι λιγο...παρατηρει&χαιρεται με τα παντα που τον χαιρομαι οσο δ παιρνει!!!! Μαχι εχουμε γιατρο την πεμπτη...τι καλα!!!!

Λιλα&rose με το καλο να ερθουν τα αστερακια σας! Τι πιο ομορφο μες στα Χριστουγεννα!

Τζο μια χαρα ο μπεμπουλης...τελειος θα γινει!!! Για τον παιδιατρο σε βρισκω αψογη! Λιγο πολυ συμφωνω σε ολα αυτα...το βασικο ειναι να σας καλυπτει σε ολα!&σε περιπτωση αμφιβολιων ή δυσαρεσκειας, μην διστασετε να τον αλλαξετε...αφορα την υγεια των παιδιων σας!!!

Φουντουκι με το καλο να δεις το μπεμπακι σου&περιμενουμε τα νεα σου!

Γαργαλιτσα τελειο&σενα το μωρακι σου! Ολες σιγα-σιγα φτανουμε στο επιθυμητο αποτελεσμα&την πολυποθητη στιγμη!!!!

Εγω χτες εκανα εξετασεις&ο αιματοκριτης πηγε 34! Επισης πηγα ενδοκρ για το χαπι του θυροειδη&μ ειπε πως πιθανων επειδη ρυθμιστηκε ο θυροειδης, απο το χαπι που επαιρνα τον ζοριζα&εκανα πιεση...για αρχη το κοψαμε&βλεπουμε την πορεια του!

Αυτα....

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...