Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Λιλα μαλλον δεν καταλαβες τι εχει γινει. Δεν σβηστηκαν ποστ. Αλλα κοπελες απο το πινακακι των ΠΗΤ. Δεν θεωρω σωστο να ακυρωνεις τον οποιονδηποτε επειδη απλα ετσι γουσταρεις. Το ιδιο θα μπορουσε να κανει η καθεμια μας και να ανεβαζει πινακακια με οσες συμπαθουσε. Αν παλι δεν καταλαβες τι εννοω πες μου να στο εξηγησω αναλυτικοτερα...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• lila80..................................ΠΗΤ 3/1 μπεμπάκος
  • rose1981...........................ΠΗΤ 10/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1...μπεμπούλα
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος
  • gargalitsa............................ΠΗΤ 28/1...μπεμπούλα
  • μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2...μπεμπάκος
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2...μπεμπούλα
  • Angeliki01...........................ΠΗΤ 7/2...μπεμπάκος
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα
  • reggina2016.......................ΠΗΤ 13/2 μπεμπάκος
  • TZINA1990.....................ΠΗΤ 15/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

Είναι και το χρυσόψαρο, αλλά δε θυμάμαι τώρα τι πητ έχει, όποτε το βρω θα τη βάλω!

Μα κανείς κουμάντο στης μανούλες Ιανουάριου ενώ είσαι μανούλα Φεβρουαρίου...

ΥΓ: από την ομαδική συζήτηση στο φβ εγώ σε πέταξα σε έκανα και μπλοκ πολύ απλά γιατί δεν γουστάρω να μου λένε σε ποιος θα στέλνω μήνυμα ή όχι σε πριβε μήνυμα εδώ στο καφέ από την στιγμή που αυτός ήθελε να μπει στο φβ... .

Και άμα ήσουν σωστή ως άνθρωπος θα έλεγες μέσα στην συζήτηση στης υπόλοιπες μανούλες που μια μέρα ωραία διαγραψες... Θα έλεγες κορίτσια θα σας βγάλω από το καφέ.. Εγώ στο καφέ δεν σταμάτησα να μπαίνω αλλά ξενέρωσα άγρια με αυτό που έκανες και ας μιλήσουν οι αρχηγοί άλλων καφέ έχει πειράξει κανείς το πινακακι ποτέ????

Επεξεργάστηκαν by Taniou
διορθώσει

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Κοριτσια, χαλαρωστε! Οπως λεει κι η λιλα κανεις δεν πειραζει ποστ αλλων! Οποια θελει μπαινει κ ποσταρει το ονομα της στο πινακακι, ειδικα αν εχει αυτην την καψα να ειναι σ ενα πινακακι οπου δεν γραφει εδω κ μηνες! Καμια δεν εσβησα απο το φορουμ (τι αλλο θα μου πειτε πια!)! Οπως βλεπετε, μπορειτε να βαζετε κ μονες το ονομα σας! Αλλα δε με αναγκαζετε να σας βαζω εγω με το ζορι, ουτε να ξερω πως εξελισσεται η κυηση της καθε μιας οταν εχει μηνες να γραψει! Οποτε η καθε μια κρινει κ πραττει αναλογως κ οποια εχει αναγκη γραφει!

Αυτα απο μενα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γλυκια μου εσυ χαλαρωσε λιγακι, ξερεις εχουμε και εμεις τις ορμονες μας...Θα πω για ακομα μια φορα...την καψα την εχεις με το πινακακι απλα εμεις σπαστικαμε με την κινηση σου και ακομα και τωρα προσπαθουμε να βρουμε λυση...αλλα ειτε μιλαμε σε τοιχο ή σε σενα το ιδιο πραγμα ειναι!!!!

Συνεχιζεις και λες τα ιδια και τα ιδια χωρις κανενα νοημα, τωρα που ακριβως ζοριζεσαι και τα σχετικα δεν σε πιανω...!!!!!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Ελάτε τώρα κορίτσια, ας ξανακαλωσορίσουμε τα κορίτσια που ξαναγύρισαν στο φόρουμ και στο πινακάκι θα γραφτούν όλα τα ονόματα, όλοι οι καλοί χωράνε. Καλό είναι η προσωπική κόντρα κάποια στιγμή να σταματήσει. Είναι πολύ ωραίο που ξαναγυρίσατε, το φόρουμ ανυπομονεί να πλουτίσει σε καλοπροαίρετες συζητήσεις, ανταλλαγές εμπειριών! Έχουμε τόσα κοινά όλες μας. Είναι κρίμα να χαλιόμαστε. Εξάλλου ότι έγινε έγινε. Ξεκινάμε σε νέα βάση. Άντε, φιλιά σε όλες.

Διαφημίσεις

καλημερα!

μου φαινετε οι ορμονες σας εχουν πειραξει το κεφαλι.κ απευθυνομαι στις κοπελες του φβ φυσικα. τι σας εφταιξε η τζο?δεν φτανει που ειναι η μονη που μπαινει ανελλιπως κ οτι μα οτι πληροφορια, που παντα ειναι χρησιμη, την μοιραζεται μαζι μας κ απανταει σε ολες τις κοπελες....εσεις που ειστε? εδω μεσα εχει ερημωσει εδω και καιρο.κ εσεις καλα κανετε κ δικαιωμα σας να μιλατε οπου κ οποτε θελετε.αλλα προφανως κ επειδη κανετε παρεα εχετε κανει κομμα κ δεν ξερω τι ζορι τραβατε με εκεινη. σας απαντησε μια χαρα.δεν παν να βαλετε τα ονοματα σας σε ολα τα πινακακια που υπαρχουν κ δεν υπαρχουν στο φορουμ...κ τι εγινε?αφου δεν συμμετεχετε.... κ αν εχετε την μαντικη ικανοτητα να ξερετε ποτε θα γεννησει η καθε μια....αχ πειτε μου ποτε θα γεννησω???

εγω εχω πολλες συσπασεις κ ειμαι ξαπλα κ το ζαχαρο μου ακομα ειναι τρελοκομειο.ξεκινησα με 30 μοναδες ινσουλινη κ εχω φτασει τις 70. κ βαρεθηκα να τρωω ολη μερα κοποτουλο με σαλατα.κ φυσικα αυτη η υπεροχη διατροφη εχει κανει την δυσκοιλιοτητα τραγικη κ εχω πλεον κ αιμορροοιδες που με πεθαινουν.... κ επειδη περσι τετοιο καιρο ειχα αποβαλει μετα την 4η εξωσωματικη μου κ ολα τα χριστουγεννα τα περασα κλαιγοντας εκτιμω πολυ περισσοτερο τα θαυματακια που ειναι μεσα στην κοιλια μου κ το μονο που θελω ειναι να ειναι γερα κ δεν μπορω να ασχολουμαι με τα παιδιαρισματα σας λες και ειστε στο γυμνασιο ολοκληρες γυναικες...

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Μικρό αστεράκι Καλημέρα. Κάνε λίγο υπομονή. Πλησιάζει η πιο όμορφη στιγμιαία και όταν έρθει με το καλό από εκεί και πέρα θα είναι τέλεια.

Αιμορροΐδες είχα και εγώ πολύ ζόρικες και με αίματα, πήρα μια αλοιφή φυτική που μου σύστησε ο γιατρός και μια χαρά μετά από πολύ ταλαιπωρία. Μίλησες με το γιατρό σου για αυτό; Επίσης να τον ρωτήσεις τι μπορείς να πάρεις για το έντερο σου. Κυκλοφορούν πολλά ακίνδυνα και φυτικά σκευάσματα που βοηθούν.

Μη σκέφτεσαι τα περσινά Χριστούγεννα αλλά ζήσε τα φετινά που είναι μοναδικά και για σένα και για όλες μας.

Και για να μπαίνουμε στο mood των ημερών

We wish you a merry Christmas and happy healthy babies!!!

Jr3pp2.png

λιλακι σευχαριστω κοριτσι μου!

τις αιμορροοιδες τις ειχα απο την αρχη αλλα ηταν μικρουλες κ δεν με πειραζαν.τωρα εχουν χειριτερεψει κ πονανε πολυ.βαζω μια κρεμα τις φρεζιντερμ.κατι ψιλοκανει αλλα θα ρωτησω τον γιατρο την αλλη βδομαδα.για την δυσκοιλιοτητα εχω παρει οτι σκευασμα υπαρχει κ δεν υπαρχει.κατα καιρους το εφτιαχνα αλλα αλλαζε κατι πχ ξεκινησα σιδηρο χαλια παλι.μετα το εφτιαχνα παλι κτλ.αλλα εδω κ ενα μηνα με την διατροφη για το ζαχαρο τιποτα.κ ουτε τα ντουφαλακ βοηθανε κ μονο τα υποθετα γλυκερινης κατι κανουν...απλα κουραστηκα λιγο...

κ εγω αυτο προσπαθω να σκεφτομαι οτι φετος ετοιμαζουμε το δωματιο....

καλες γιορτες κ γερα μωρακια!!!!!!!!!!!!!!!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Καλημερα κι απο μενα!

Αστερακι μου, φτασαμε τωρα τελικη ευθεια, τιποτα δεν τα ξεκουναει τα μωρα μας απο κει μεσα κ τα περασμενα ειναι περασμενα! Αυτα τα μωρα θα τα κρατησουμε αγκαλια, τελος! Για τη δυσκοιλιοτητα, κι εγω που δεν παιρνω σιδηρο κ επηξα στα χορτα, τις σαλατες κ τις βρωμες, απο τον 8ο εχω κι εγω κ μαλιστα με μια φορα στις 3-4 μερες τουαλετα κανω κ παρτι! Παλι με ορμονες που χαλαρωνουν το εντερο νομιζω οτι εχει να κανει, δε γλυτωνει καμια μας. Κι οι αιμορροιδες μετα ειναι θεμα χρονου, πολλες κοπελες βγαζουν κ μετα τον τοκετο.

Ο αντρας μου που του γκρινιαζα για τα κιλα μου λεει φετος τα κιλα μας τα γιορταζουμε κ μην ξανακουσω βλακειες! Ε, απο τοτε ειναι το μοττο μου γιακαθε δυσκολια της εγκυμοσυνης, ολα τα ασχημα της φετος τα γιορταζουμε που μας φερνουν τα μπεμπακια μας ακομα πιο κοντα!

Λιλα, καλημερα κ μεγεια τις αγορες σας!

Εμεις χθες βγηκαμε κι ειχε 4 βαθμους το βραδυ κ πρωτη φορα αισθανθηκα οτι ηρθαν επιτελους χριστουγεννα! Μονο το χιονι λειπει απ τη φαντασιωση μου! (αρκει να μην ειναι στο δρομο για μαιευτηριο, χαχαχα)

Αυριο εχουμε γιατρο να δουμε τον μπεμπη μας κ σημερα το απογευμα θα ρθει η μαια μας σπιτι να κουβεντιασοκουβεντιασουμε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κορίτσια καλημέρα...χθες είπα οτι δε θα ξαναμπω στις μανούλες Ιανουαρίου, αφού η ΠΗΤ είναι Φλεβάρη κ δεν ήθελα να σχολιάσω τίποτα απο τα παραπάνω!Ωστόσο διαβάζοντας όσα ανέφερε το αστεράκι, αναθεώρησα.

Λοιπόν αστεράκι μου εγώ παίρνω ένα φυτικό σκέυασμα που λέγεται tanilas κ με έχει βοηθήσει παρα πολύ.Βασικά το παίρνω απο την αρχή κ δεν έχω θέμα δυσκοιλιότητας εκτός ίσως απο μεμονωμένες περιπτώσεις.Ρώτα αν θες το γιατρό σου....Επίσης κ εγώ πέρυσι τα Χριστούγεννα έκλαιγα γιατί είχα αποβάλει στη 13η εβδομάδα κ το κατάλαβα την 15η....Ήταν φρικτή εποχή κ φυσικά μαύρες γιορτές...ούτε στολισμοί ούτε τίποτα!Με παίρνει ακόμα απο κάτω ειδικά όταν συγκρίνω το πέρυσι με το φέτος κ δε σου κρύβω οτι ακόμα κ τώρα φοβάμαι κ θα φοβάμαι μέχρι να πάρω το μπέμπη μου αγκαλιά!Κάνε λοιπόν κουράγιο με τις δυσκολίες που πάνω κάτω όλες έχουν....κ σκέψου οτι το 2015 ήταν καλύτερο απο το 2014 κ το 2016 θα είναι τέλειο!Στο λέω μέσα απο την καρδιά μου γιατί έχω νιώσει οτι κ εσύ ακριβώς πριν ένα χρόνο κ τότε πίστευα οτι είμαι η μοναδική που της συνέβη κάτι τέτοιο αλλά εδώ στο forum έχω βρει πολλές μανούλες που έχουν υποφέρει μέχρι να κρατήσουν το μωρό τους...

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν το μόνο που εύχομαι σε όλες είναι με το καλό κ με υγειή μωράκια!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καλησπερα! Δ θα σχολιασω τπτ για παλιες, κσινουριες, αρχηγους&προσθαφαιρεσεις σε πινακακια! Ερχονται χριστουγεννα&δ χωρανε ασχημες καταστασεις&τσακωμοι!

Αρχικα θα ευχηθω στα κοριτσια που μπηκαν στ μηνα τους, με το καλο να υποδεχθουν τα μωρακια τους υγιη στην πιο ομορφη εποχη του χρονου!

Εμεις εχουμε χορτασει βολτες με τον μικρο λογω εορτων&το απολαμβανω απιστευτα οσο&αν κουραζομαι! Τη βδομαδα που μας περασε ξεκινησα μαθηματα στο ικα για ανωδυνο&χαιρομαι πολυ που κανω φρεσκαρισμα στις γνωσεις μου! Εγω κοριτσια τον τελευταιο μηνα ανεβαζα πιεση&εκανα ταχυκαρδιες...&απ'οτι το εψαξα οφειλονται στο χαπι του θυροειδη που αλλαξα προσφατα...θα μιλησω με ενδοκρινολογο για να το ξαναλλαξω! Κατατατ'αλλα συσπασεις&εγω πολλες αλλα κωλο κατω δ βαζω...ελπιζω την πεμπτη να ειναι ολα καλα για να μπορεσω να συνεχισω με τον μικρο τις σβουρες!!!

Δεν θυμαμαι&πολλα να σχολιασω...

Αστερακι μ οσο δυσκολα&να'ναι οι καταστασεις, το μονο που θα πρεπει να σκεφτεσαι ειναι τα2μικρα αστερακια που σε λιγο θα φωτιζουν τη ζωη σου!!!!:P

Στις υπολοιπες στελνω την αγαπη μ&τα φιλια μ!

cPQop2.png2orjp2.png

Αστεράκι γλυκό, λίγο έμεινε ακόμα, οι κόποι σου θα ανταμειφθούν με δυο υπέροχα μπεμπάκια! Μακάρι να γεννηθούν υγιή τα μωρά μας βρε κορίτσια. Όσο για τη δυσκοιλιότητα που λέτε όλες, εγώ έχω πήξει στο ακριβώς αντίθετο. Ειδικά αν φάω κάτι εκτός σπιτιού, το αποτέλεσμα είναι σίγουρο. Για δοκιμάστε κι εσείς. Ρεγγίνα καλά έκανες και αναθεώρησες,αυτό έλειπε να μην ξαναέγραφες! Τζο είναι ωραίο το κρύο, επιτέλους χειμώνιασε. Μαράκι καλές βόλτες με το μπομπιράκι!

Γαργλίτσα πρόσεχε λίγο με το...ακριβώς αντίθετο! Το ίδιο είχα και εγώ στον 7ο λόγω παρενέργειας μαγνησίου και δημιουργήθηκαν αιμορροϊδες! Δες το μην έχεις και εσύ τπτ ανεπιθύμητες παρενέργειες! [/b]

cPQop2.png2orjp2.png

Gargalitsa έχει δίκιο το Μαράκι...Εμένα 2 φορές με ενόχλησαν οι αιμορροίδες,τη μια στο τέταρτο απο δυσκοιλιότητα κ τη δεύτερη στον 7ο απο το αντίθετο.Σας το είχα αναφέρει αν θυμάμαι καλά γιατί είχα ανησυχήσει!Αν εσύ νιώθεις καλά οκ....μην αγχώνεσαι!

Jo κ εγώ 3 μέρες τώρα όλο έξω...ωραία είναι.

Με τη μαία όλα καλά;Εγώ αύριο εξετάσεις κ Πέμπτη γιατρό!Ανυπομονώ!!!

Μαράκι υποθέτω τρελλένεται ο μπόμπιρας ε;

Κορίτσια, έχετε βρει παιδίατρο;

Είδα τη λίστα με αυτούς που είναι πιστοποιημένοι σύμβουλοι θηλασμού αλλά είναι μακρυά...δε με εξυπηρετούν.

Πως καταλήξατε σε κάποιον ή πως θα καταλήξετε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...