Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!! αχ ειμαστε παρα πολλες τελικα ε??

τζο μου εγω εχω πητ 09/01! αλλα λογω περιδεσης μπορει να ερθει νωριτερα το αγορακι μου!

αυριο θα παω για καρδιοτοκογραφημα και απο εβδομαδα θα δουμε ποτε θα βγαλουμε την περιδεση.. μαλλον στις 21..

σε γενικες γραμμες τα εχω ολα ετοιμα και πιστευω μεχρι την κυριακη να κανω και την βαλιτσα μου!

για ντομπλερ δε μου εχει πει τιποτα ο γιατρος μου ειναι υποχρεωτικο?εχει καμια σχεση με το καρδιοτοκογραφημα?ξερει καμια??

αχ αν με εχετε ρωτησει κατι και δεν απαντησα συγνωμη κοριτσια αλλα εχω μερες να μπω και εχω χασει τη μπαλα! :D

καλο βραδακι σε ολες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12...μπεμπάκος
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1...μπεμπάκος
  • Snoopy AE.........................ΠΗΤ 4/1...μπεμπάκος
  • Christina30........................ΠΗΤ 7/1... μπεμπάκος
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπούλα
  • rose1981...........................ΠΗΤ 10/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • vivi15.................................ΠΗΤ 23/1...μπεμπάκος
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα
  • makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος
  • μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2...μπεμπάκος
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • Εmmaki29...........................ΠΗΤ 5/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2...μπεμπούλα
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα
  • TZINA1990.....................ΠΗΤ 15/2 μπεμπάκος + μπεμπάκος

HmwTp3.png

Αυτο ειναι το πινακακι για τις μανουλες Ιανουαριου. Που πρεπει να προστεθουν τα νεα κοριτσια. Δεν ειναι καμια αρχηγος εδω μεσα ουτε απουσιολογος να ακυρωνει τοσα ατομα, τοσες σελιδες και τοσα πραγματα που εχουμε μοιραστει. Γι'αυτο Jo την επομενη φορα που θα ανεβασεις πινακακι να μας συμπεριλαβεις ολες. Παλιες και νεες!!!!!

Κοριτσια με το καλο τα μπεμπακια. Ειναι ηδη αρκετες στον μηνα τους.

HmwTp3.png

Κορίτσια με το καλό σε ολες μας!!!

Είμαστε κ εμείς εδώ που δε σας ξεχασαμε απλα το φβ είναι ποιο αμμεσο κ πιο ευκολο στη χρήση!!! Εδώ τα λέγαμε ολες από την αρχή κ κάναμε όμορφες γνωριμιες!!!

Να είμαστε όλες καλά κ να γεννηθούμε με ένα πόνο!!ή κ με κανενα αν γίνεται!!!χεχεχε!!! Φιλάκια κ καλές γιορτές να έχουμε!!!

wyEhp3.png

Θα συμφωνησω με την Κάθυ και το Εμμακι φυσικά !!!παρατηρώ χωρίς να γράφω πως καποιες που τα λέμε καθημερινά στο φεις γράφουν εδώ αλλά αγνοούνται επιδεικτικά από άτομα που έχουν αυτό προσδιοριστεί αρχηγοί ...τι να πει κανείς !!!Στα υπολοιπα κορίτσια παλιά και νέα εύχομαι καλες γιορτές και υγιή μπεμπακια στις αγκαλιες !!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Τζο το γιατροσόφι με το γάλα ελπίζω να σου δουλέψει και σήμερα και να έλυσες το πρόβλημα σου!!!

Κρίμα που επειδή πίνω σίδηρο μεσημέρι και βράδυ δε μπορώ να το δοκιμάσω!!!

Καλο βραδάκι σε όλες και καλό σαβ/κο!!!

Λιλα μου, ευτυχως με ξεχασε το θεματακι! Χθες εφαγα κεφτεδακια με χορτα στις 9, που δεν το λες κ ελαφρυ, κ κοιμηθηκα 12 κ μια χαρα! Ελπιζω να κρατησει γτ το ΣΚ θα εχουμε εξοδους κ σιγουρα θα φαμε αργα. Αλλα σε καταλαβαινω για το σιδηρο, γτ κ ειδικα βραδυ ειναι βαρυς απο μονος του.

γεια σας κοριτσια!! αχ ειμαστε παρα πολλες τελικα ε??

τζο μου εγω εχω πητ 09/01! αλλα λογω περιδεσης μπορει να ερθει νωριτερα το αγορακι μου!

αυριο θα παω για καρδιοτοκογραφημα και απο εβδομαδα θα δουμε ποτε θα βγαλουμε την περιδεση.. μαλλον στις 21..

σε γενικες γραμμες τα εχω ολα ετοιμα και πιστευω μεχρι την κυριακη να κανω και την βαλιτσα μου!

για ντομπλερ δε μου εχει πει τιποτα ο γιατρος μου ειναι υποχρεωτικο?εχει καμια σχεση με το καρδιοτοκογραφημα?ξερει καμια??

αχ αν με εχετε ρωτησει κατι και δεν απαντησα συγνωμη κοριτσια αλλα εχω μερες να μπω και εχω χασει τη μπαλα! :D

καλο βραδακι σε ολες!!

Χρυσοψαρο μου, μολις μπω απο η/υ θα σε βαλω! Θα σαι δηλ. απο τις πρωτες μαζι με τη Λιλα! Το ντοπλερ μπορει να σ το κανει ηδη ο γιατρος σου, ειναι ενας υπερηχος που δειχνει την αιματωση μωρου, πλακουντα κ μητριαιων αρτηριων. Αν σ το κανει συχνα δεν υπαρχει λογος να σε στειλει αλλουνα το κανεις! Καλη επιτυχια σου με το καρδιοτοκογραφημα!

Για το πινακακι, οποια κοπελα εχει να γραψει μηνες κ την εσβησα κ θελει παρ ολα αυτα να βλεπει το ονομα της μεσα χωρις να γραφει, ας μπαινει να το προσθετει μονη της! Κατα τ αλλα το πινακακι δεν ειναι βραβειο, εξυπηρετει οσες απο μας τα λεμε εδω να ξερουμε ποια ακολουθει σε γεννα κ να συνεννοουμαστε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Mπηκα λοιπον κι εγω να πω χρόνια πολλα σε όλα τα κοριτσια και με το καλο τα νινακια μας!! καλές γιορτες και καλες ετοιμασιες σε οσες φτιαχνουν πραγματα! ολο και περισσοτερες εχουμε μπει στο μηνα μας και τα νινακια θα αρχισουν να ερχονται!

Οσο για το πινακακι τι σημασια εχει αν γραφουμε συχνα εδω ή οχι? ημασταν ομαδα απ την αρχη νομιζω.. οπως προστεθηκαν κοριτσια στους τελευταιους μηνες νομιζω ετσι επρεπε να παραμεινουν οσες γραφαν εδω απο την 1η μερα που εμαθαν για την εγκυμοσυνη τους.. Καλημερα σε ολες!!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Καλημερα. Να εξηγησουμε και λιγο στα κοριτσια τι γινεται να μην μας περνανε για τρελες. Ημασταν μια ωραιαοτατη παρεουλα εδω στο καφε απο την αρχη της εγκυμοσυνης. Μοιραστηκαμε αγωνιες, αποριες, χαρες, κουτσομπολια. Οπως καλη ωρα κανετε τωρα. Και μακαρι να ησασταν εξαρχης. Ειχαμε λοιπον και το πινακακι με τις πητ μας... Μια μερα εσκασε η ιδεα να γινουμε ομαδα στο φβ να μπορουμε να τα λεμε πιο ευκολα και αμμεσα. Υπηρχαν ομως λιγα κοριτσια που δεν ειχαν φβ και φυσικα τις βρισκαμε εδω. Παλι μπαιναμε. Λεγαμε τα νεα μας. Ακουγαμε τα δικα τους. Απλα στο φβ λεγαμε περισσοτερα. Και ξαφνικα αρχιζουν οι αυθαιρετες διαγραφες απο το πινακακι. Για ποιον λογο; Δεν ημασταν ομαδα; Και ετσι ξεκινησαν και τα πρωτα ξενερωματα με το καφε.

Δεν θεωρω βραβειο κανενα πινακακι.. Αλλα δεν θεωρω οτι καποιος μπορει να βαζει και να βγαζει ατομα επειδη ετσι γουσταρει. Μα 5 μα 55 ατομα παλι βγαζεις ακρη ποτε γενναει η καθεμια.

HmwTp3.png

Μονη σου το ειπες παλι τζο...οτι μας εσβησες εσυ!!!με πια δικαιοδοσια ακριβως δεν εχουμε καταλαβει ακομη?!τελος παντων..για αλλο λογο εγινε το παρεακι κ οχι για ψευτοαρχηγιλικια!!

Μαρακι,αστερακι.θεανω,ρεγγινα φιλια απο ολες μας!!!

Στα καινουρια κοριτσια με το καλοοοο τα νινακια σας βλεπω οτι καποιες πλησιαζετε!!!

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα και καλες γιορτες και απο μενα με το καλο να κρατησουμε ολες τα μωρακια μας και σε παλιες και σε νεες εδω μεσα!!!!

Οσο για το πινακακι Τζο δεν το θεωρουμε βραβειο, μαλλον αυτο ισχυει πιο πολυ για σενα!!!

Εκανες μια κινηση απαραδεκτη, ειμασταν απο την αρχη της εγκυμοσυνης μας εδω και τα λεγαμε καθε μερα και εσυ μια μερα αποφασησες να μας διαγραψεις για τους χ ψ λογους σου, αυτο δυστυχως δεν σε δικαιολογει!!!Φτιαξαμε ομαδα στο φεις μεσα και ΕΣΥ μπαιναμε και εδω για κοριτσια που δεν ειχαν για να λεμε τα νεα μας δεν το ξεγραψαμε τελειως...

Εγω δεν εμπαινα καθολου γιατι δεν ειχα ιντερνετ αλλα ουτε και στο φεις εμπαινα για 1,5 μηνα αλλα καμια κοπελα δεν μπηκε στην διαδικασια να με σβησει καλη ωρα οπως εκανες ΕΣΥ!!!!

Δεν θα πω τιποτα αλλο δεν γινεται ολες να λεμε βλακειες και εσυ ενα ατομο να εχεις δικιο....

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια

Χρόνια πολλά πλησιάζουν οι γιορτές κ ή διάθεση είναι ανεβασμένη

Με το καλό να υποδεχτουμε τα μωρά μας πρώτα δεύτερα τρίτα κτλ κτλ είτε είναι Ιανουαρίου είτε Φεβρουαρίου ακόμη κ Δεκεμβρίου καμία φορά δεβξερουμε χιχι

Λοιπόν είμαστε μια παρεουλα ασχέτως αν μπαίνουμε κάθε μέρα ή ανά βδομάδα όπως μπορεί ή κάθε μιας

Μη χαλιωμαστε τώρα

Εγώ δε πιστεύω σε αρχηγούς κ βλακειες

Ή κάθε μια ζητάει από δω μέσα μια λέξη μια κουβέντα μια συμπαράσταση μια παρέα

Βαλεντινακι κουτσούνι καθη εμμακι γεωργία

Μαρακι γαργαλιτσα Τζο φουντουκακι λιλακι

Κοιτά τώρα που ξςχνω

Θεανώ ρεγγινακι

Κ τα υπόλοιπα κορίτσια που σίγουρα ξέχασα

Σας φιλώ σας εύχομαι μέσα απτή καρδιά μου να υποδεχτουμε όλες τα μωρα μας κ αγάπη κ ευτυχία

Άντε δε θέλω παρεξηγήσεις κ να χαλιωμαστε

Καλό σκ

Κορίτσια Καλησπέρα, γνωστές και αγνωστες. Για τις αγνωστες να πω οτι δε σας γνωρίζω και δε με γνωρίζετε και με το καλό να έρθουν τα μπέμπακια μας - εδώ που τα λέμε και τις γνωστές κοπέλες δε γνωρίζω χεχε. Αυτο που θα πω ειναι οτι κάνεις δεν έσβησε τίποτε. Κάθε μία από εμάς αναρτει το μήνυμα που θέλει με το περιεχόμενο που θέλει, όπως έκανε και η Καθυ. Επεμβάσεις στα μηνύματα μας από όσο ξέρω μπορούν και κάνουν μόνο οι διαχειριστές του φόρουμ.

Σε κάθε περίπτωση όλες μας νομίζω έχουμε να ασχοληθούμε με πολύ σοβαρότερα θέματα, πολύ πιο ενδιαφέροντα και ουσιαστικα από ένα πίνακα και από τυχον διενεξεις. Θα ήταν πολύ ωραίο, κατά τη γνώμη μου, να μοιραζόμαστε εδώ τις μοναδικές εμπειρίες που βιώνουμε και να ανταλλάσσουμε γνώμες και συμβουλές και όχι κατηγορίες.

Στα δικά μας τωρα

Χρυσόψαρο με το καλό, κοίτα να ετοιμάσεις τη βαλιτσουλα πριν τις 21, και αν αποφασίσει να έρθει το μπεμπέ τότε με το καλό να το δεχτείς και αν προλάβεις να μας πεις τα νέα! Το μωράκι σου, εφόσον έχεις Πήτ 09/01 θα είναι τέλειο μην οπότε δεν έχεις λόγο να ανησυχείς, ίσα ίσα που θα περάσετε και γιορτές μαζί! Σχετικά με το doppler όπως στα είπε η Τζο.

Τζο χαίρομαι που βρήκες τη λύση επομένως φάε όσο και ότι θες από εδώ και περα!

Εμείς κάναμε και κάποιες τελευταίες αγορές και πλέον μένει μόνο η τακτοποίηση των πραγμάτων.

Πολλά φιλάκια σε όλα τα κορίτσια και στα μπεμπέ μας!

Jr3pp2.png

Κορίτσια Καλησπέρα, γνωστές και αγνωστες. Για τις αγνωστες να πω οτι δε σας γνωρίζω και δε με γνωρίζετε και με το καλό να έρθουν τα μπέμπακια μας - εδώ που τα λέμε και τις γνωστές κοπέλες δε γνωρίζω χεχε. Αυτο που θα πω ειναι οτι κάνεις δεν έσβησε τίποτε. Κάθε μία από εμάς αναρτει το μήνυμα που θέλει με το περιεχόμενο που θέλει, όπως έκανε και η Καθυ. Επεμβάσεις στα μηνύματα μας από όσο ξέρω μπορούν και κάνουν μόνο οι διαχειριστές του φόρουμ.

Σε κάθε περίπτωση όλες μας νομίζω έχουμε να ασχοληθούμε με πολύ σοβαρότερα θέματα, πολύ πιο ενδιαφέροντα και ουσιαστικα από ένα πίνακα και από τυχον διενεξεις. Θα ήταν πολύ ωραίο, κατά τη γνώμη μου, να μοιραζόμαστε εδώ τις μοναδικές εμπειρίες που βιώνουμε και να ανταλλάσσουμε γνώμες και συμβουλές και όχι κατηγορίες.

Στα δικά μας τωρα

Χρυσόψαρο με το καλό, κοίτα να ετοιμάσεις τη βαλιτσουλα πριν τις 21, και αν αποφασίσει να έρθει το μπεμπέ τότε με το καλό να το δεχτείς και αν προλάβεις να μας πεις τα νέα! Το μωράκι σου, εφόσον έχεις Πήτ 09/01 θα είναι τέλειο μην οπότε δεν έχεις λόγο να ανησυχείς, ίσα ίσα που θα περάσετε και γιορτές μαζί! Σχετικά με το doppler όπως στα είπε η Τζο.

Τζο χαίρομαι που βρήκες τη λύση επομένως φάε όσο και ότι θες από εδώ και περα!

Εμείς κάναμε και κάποιες τελευταίες αγορές και πλέον μένει μόνο η τακτοποίηση των πραγμάτων.

Πολλά φιλάκια σε όλα τα κορίτσια και στα μπεμπέ μας!

Κι όμως σβήστηκαν οι ΠΗΤ μας !!!rose ευχαριστουμε για τις ευχες

AoL1p3.png

Λιλα θα σε στεναχωρησω αλλα το πινανακι δε σβηστηκε απο τους διαχειριστες.. Σιγουρα εχουμε σοβαροτερα θεματα και συμφωνω οτι θα ηταν τελειο να μοιραζομαστε ολες τις μοναδικες μας εμπειριες, απλα ολες εμεις που εκφραζουμε τη σκεψη μας και , αν θες, το παραπονο μας νιωσαμε ασχημα που αποκλειστηκαμε απο μια ομαδα που μιλουσαμε εξι-εφτα μηνες καθε μερα.. Απλα αυτο. Και γιατι βγηκαμε? επειδη μιλουσαμε περισσοτερο στο φβ, καθοτι πιο ευκολο στη χρηση και στην προσβαση. Αλλα βλεπεις καποιοι ειναι εκ φυσεως αρχηγοι..

Τελος παντων ευχομαι να πανε όλα τέλεια σε όλες!! Με το καλο τα νινακια!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...