Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Ναι όπως φαίνεται εγώ θα κάνω την αρχή και εννοείται όλες μας θέλουμε να τηρηθεί η σειρά, ακριβώς για το λόγο που λέει η γαργαλίτσα! Να μεγαλώσουν τα μπεμπέ μέσα στην κοιλίτσα μας και με το καλό να βγουν κοντά στην ΠΗΤ μας! όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να βγουν τα μωράκια μας τροφαντά!

Τζο αν βρεις κανα γιατροσόφι με τις καούρες πραγματικά θα μας σώσεις.

Εγώ τρώω το βραδυνό μου περί τισ 8 και ξαπλώνω μετά τις 11, αλλά και πάλι μπορεί να με ενοχλήσει ακόμα και το μεσημεριανό. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι αν φάω χυλοπιτούλες, ρυζάκι, τοστάκι κλπ δε με ενοχλεί. Στις σαλατίτσες μου πέφτει βαρύ το λάδι, οπότε μάλλον - για εμένα - όσο πιο στεγνή η τροφή ίσως είναι καλύτερα. Επίσης λένε ότι σοκολάτα καφές επιβαρύνει ακόμα και αν φας νωρίς. Τι να σας πω, και εγώ στο ψάξιμο είμαι!!!

Το αστείο είναι ότι όλοι σου λένε να κοιμηθείς τώρα που μπορείς και βράδυ και μεσημέρι γιατί μετά ακολουθούν ξενύχτια, αλλά εγώ έχω να κοιμηθώ σερί 6ωρο τουλάχιστον έναν μήνα, και εννοείται το μεσημέρι δεν παίζει μετά το φαγητό! Το δε βράδυ κάτι οι καούρες, κάτι η κύστη που πιέζεται ζήτημα είναι αν συμπληρώνω σερί 4 ωρίτσες! Οπότε τζο να ξέρεις ότι δεν ξενυχτάς μόνη!!!

Καλή συνέχεια σε όλες μας και με το καλό τα νέα από τους γιατρούς μας!!!

Jr3pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λίλα μου, για τις καούρες, πραγματικά διάβασα πολλά γιατροσόφια αλλά μάλλον είναι τι βοηθάει την κάθε μια! Εγώ δεν το έχω βρει ακόμα, να σου πω την αλήθεια, αλλά ενώ το έχω όοολη μέρα, άσχετα τι ώρα θα φάω και τι, μου είναι σχετικά ήπιο και δε με πολυενοχλεί, το μόνο είναι ότι μου κόβει γενικώς την όρεξη (που ευτυχώς ξέρετε ότι είχα μεγάλη :tongue: ).

Κατά τ' άλλα, διάβασα για νερό με μέλι και λεμόνι, γάλα χλιαρό, μαστίχα χίου, μήλα, χαμομήλι κ.λπ., μένει να τα δοκιμάσουμε! Το καλύτερο είναι μικρά γεύματα και νωρίς λένε, αλλά στην περίπτωσή μου που το έχω όλη μέρα δεν πιάνει! Επίσης, κι εγώ επειδή έτρωγα γαβάθες με σαλάτα για βραδινό, γενικώς τα ωμά μαρούλια/σπανάκια κ.λπ. είναι πολύ δύσπεπτα, ταράζουν το στομάχι!

Καλά κι εγώ τον σερί ύπνο, λόγω τουαλέτας, απ' την αρχή της εγκυμοσύνης τον έχω ξεχάσει, αλλά επειδή έχω άπλετες ώρες να κοιμηθώ και κοιμάμαι κι ένα δίωρο κάθε μεσημέρι, γενικώς αισθάνομαι πολύ ξεκούραστη. Πάντως κι εγώ όταν λένε κοιμήσου τώρα που μπορείς, απ' το ένα μπαίνει απ' το άλλο βγαίνει, δε με αγχώνει το θέμα ύπνος!

Τα μωράκια μας, όπως λέτε, ας κάτσουν μέσα όσο πιο πολύ θέλουν και εννοείται η εγκυμοσύνη δεν λήγει στις 40 εβδομάδες, αλλά στις 42 και υπό φυσιολογικές συνθήκες μερικές φορές στις πρωτοτόκες ούτε καν τότε! Οπότε η φύση ξέρει!

Και μιας και λέμε για καούρες, εγώ φτιάχνω φασολάδα, χαχαχα! Όσο και να μ' ενοχλεί, υπάρχει πιο κατάλληλο φαγητό γι' αυτόν τον καιρό και μετά χουχούλιασμα με κουβερτούλες και αραλίκι;

vLmAp2.png FMoxp2.png

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• lila80..................................ΠΗΤ 3/1 μπεμπάκος
  • rose1981...........................ΠΗΤ 10/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1...μπεμπούλα
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος
  • gargalitsa............................ΠΗΤ 28/1...μπεμπούλα
  • μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2...μπεμπάκος
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2...μπεμπούλα
  • Angeliki01...........................ΠΗΤ 7/2...μπεμπάκος
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα
  • reggina2016.......................ΠΗΤ 13/2 μπεμπάκος
  • TZINA1990.....................ΠΗΤ 15/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

Είναι και το χρυσόψαρο, αλλά δε θυμάμαι τώρα τι πητ έχει, όποτε το βρω θα τη βάλω!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! :) Τι κάνετε; Καλά τα λέτε, δε χρειάζεται άγχος γιατί το πιο σημαντικό είναι να είναι καλά τα μωράκια.

Τζο, οι καούρες είναι πολύ εκνευριστικές, αλλά αν είναι να έχει μαλλάκια ο μπεμπούλης σου και να είναι κούκλος μόλις γεννηθεί, χαλάλι. Εγώ πάλι, αν κρίνω από τις ελάχιστες καούρες που έχω, για καραφλούλα την κόβω τη δικιά μου ;) ! Α, δεν ήξερα ότι ξεφουσκώνει η μπάλα πιλάτες έτσι απλά! Πάντως όσες φορές έχει τύχει σε γυμναστήριο να κάτσω επάνω, νομίζω ότι θα γυρίσει πίσω και θα πέσω… Καλά κάνεις και ξαναεμφανίζεις το πινακάκι, για να θυμόμαστε τη σειρά.

Και ναι, Λίλα, μάλλον θα κάνεις ποδαρικό με τον μπεμπάκο σου! Και μετά είναι το Τριαντάφυλλο. Οι υπόλοιπες αργούμε ακόμα. Πώς αισθάνεσαι που πλησίασε ο καιρός; Σωματικά έχεις δει αλλαγές τις τελευταίες εβδομάδες;

Κορίτσια το πλυντήριο έχει «πάρει φωτιά»! Πιστεύω αύριο να φτιάξω (ή έστω να μισοφτιάξω) τη βαλίτσα!! Μ’ αρέσει που έλεγα ότι θα την έφτιαχνα το Γενάρη :rolleyes: … Τι μικρούτσικα που είναι τα ρουχαλάκια τους μωρέ! Πολύ γούτσου-γούτσου…

Καλημέρα κορίτσια!Αυπνίες!Απο τη μια δεν βολεύομαι απο την άλλη οι συχνές επισκέψεις στη τουαλέτα...έτσι με βλέπω μέχρι τέλους!Lila κ εγώ τις ίδιες απορίες με τη gargalitsa έχω.Πως νιώθεις;Έχει διαφορά ο τελευταίος μήνας;

Gargalitsa καλά κάνεις κ ετοιμάζεσαι...είναι κ οι γιορτές,μην έχεις πλυσίματα, σιδερώματα!Σκέψου οτι θα είσαι έτοιμη κ θα απολαύσεις τις γιορτινές βόλτες κ τα γιορτινά τραπέζια!

Jo μου πόσο δίκιο έχεις...42 εβδομάδες μπορεί να τραβήξει η εγκυμοσύνη, ειδικά στο πρώτο!Σκεφτόμουν οτι παλιά λέγανε 9 μήνες που τελικά είναι 10 αλλά μπορεί να πάει κ 10,5.Κ καλά εμείς καταλαβαινόμαστε αλλά τι πλάκα έχει όταν με ρωτάει η γιαγιά μου πόσο είμαι κ δεν της βγαίνει το μέτρημα....

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ρεγγίνα! Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!

Κι εγώ από νωρίς είμαι ξύπνια. Το αγώι ξυπνάει τον αγωγιάτη :) ! Θα ξεκινήσω το σιδέρωμα τώρα και είπα να μπω για λίγο. Ναι βρε Ρεγγίνα, κι εγώ αυτό σκέφτομαι, να απολαύσουμε τις γιορτές και τις βόλτες χωρίς σκωτούρες. Εξάλλου θα είναι οι τελευταίες "ανέμελες'' γιορτές που λένε.

Κορίτσια πήρατε σουτιέν θηλασμού; Πείτε μας τη γνώμη σας και οι πιο έμπειρες: πόσα θα χρειαστούμε, κρατάνε το στήθος, πότε να τα πάρουμε (λένε ότι μεγαλώνει πολύ τις τελευταίες εβδομάδες) ; Φιλιά σε όλες!

Καλημέρα κορίτσια!

Μόλις μου έχασε το μήνυμα που έγραφα! Δεν πειράζει!!!

Εδώ είμαι ως πιο έμπειρη κατα 2 εβδομάδες να σας λύσω όλες τις απορίες!

Γενικά θα έλεγα από αλλαγές σε σχέση με τον 8ο μόνο συσπασούλες νιώθω πιο συχνά, αλλά χωρίς πονάκια. Λαχάνιασμα, πόνοι σε μέση όταν κουράζομαι, εύκολη κούραση και καούρες τα είχα ήδη από τον 8ο και δεν με εγκατέλειψαν! Επίσης το θετικό είναι ότι δεν έχω πρηστεί, χέρια πόδια μια χαρά! Ο μπέμπης πλέον κινείται περισσότερο και κλωτσάει λιγότερο.

Πάντως γενικά για εμένα από τον 8ο μέχρι και τώρα μπορώ να πω ότι είναι οι πιο άνετες ημέρες της εγκυμοσύνης και παρά τις παραπάνω περιγραφές κινούμαι αρκετά και άνετα! Θα τα δείτε σε λίγες μέρες και εσείς και θα μας πείτε τις δικές σας εμπειρίες!

Κατά τα άλλα πλέον αναμένουμε τα σημάδια! Η αλήθεια είναι ότι προχθες τα ξημερώματα με είχαν πιάσει αρκετές συσπάσεις και συχνά, αλλά χωρίς πονάκια και λέω εδώ είμαστε, αλλά τελικά τίποτε!!! Από εδώ και πέρα φαντάζομαι κάπως έτσι θα είναι η γλυκιά αναμονή, με το πρώτο σημάδι ή κάτι διαφορετικό θα νομίζω ότι γεννάω!

Σχετικά με τα σουτιεν θηλασμού, όταν χρειάστηκε να αλλάξω νούμερο αντί για εγκυμοσύνης αγόρασα δύο τέτοια, και αναμένω να δω αν βολεύουν, με το καλό. Το στήθος μου μετά το πρώτο τρίμηνο δεν έχει αλλάξει μέγεθος, τώρα δε ξέρω τι θα ακολουθήσει (δε με χαλάει να μεγαλώσει λίιιγο ακόμα! χιχι!)

Γαργαλίτσα καλά κάνεις με τις δουλίτσες, να τελειώνεις και μετά στον χρόνο που απομένει να κάνεις βόλτες μεσα στις εορτές και να τις χαρείς και να ξεκουραστείς!

Πολλά φιλάκια σε εσάς και τα μπεμπάκια!

Καλημέρα!

Jr3pp2.png

Καλημερα, μανουλες!!!

Ειμαι φρεσκια σημερα, νομθζω βρηκα το φαρμακο για μενα, ηπια ενα χλιαρο γαλα χθες βραδυ κ κοιμηθηκα σαν πουλακι! Σημερα παλι τα ιδια βεβαια, αλλα μονο το βραδυ με νοιαζει που θελω να κοιμηθω.

Ρεγγινα μου, ασε, ειναι θεμα αυτο με τους μηνες κ να εξηγεις. Μονο οσες ηταν εγκυες το συνειδητοποιουν οτι οι μηνες ειναι 10! Απ την αρχη ο γιατρος μου μου ελεγε στους πιο μακρινους συγγενεις να λεω πητ 2 εβδομαδες αργοτερα (στις 42 δηλ.) για να ξενοιασω, γτστο τελος ολοι θα μας ρωτανε ποτε επιτελους θα γεννησουμε!

Γαργαλιτσα μου, θα τις απολαυσουμε τις γιορτες οπως κνα χει μιας κι ειμαστε διπλα ευτυχισμενες φετος! Αν παρεις τη μοαλα, να προσεχεις οντως γτ μπορει ευκολα να σε παρει προς τα πισω, μπορεις να τη βαλεις να ακουμπαει σε τοιχο για σιγουρια!

Πηρα εγω σουτιεν θηλασμου απο πρεναταλ, το πηρα 1 νουμερο μεγαλυτερο. Εχει ομως κ 3 θεσεις να το στερεωνεις μπροστα κ κανει για πιο πολλα νουμερα, αρκει να βρεις αυτο με τις θεσεις ρυθμισης. Να σου πω, εγω δεν το φοραω ακομα, μιας κ σπιτι ειμαι ελευθερη κι ωραια ακομα, παντως δεν ειναι μπροστα σκληρο το υφασμα, δηλ μαλακουλι, δεν ξερω αν θα σ αρεσει!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Μπράβο Λίλα! Μια χαρά είσαι λοιπόν! Και ευκίνητη και χωρίς πρηξίματα ή καινούριες ενοχλήσεις! Μακάρι κι εμείς έτσι να παραμείνουμε. Οι συσπάσεις που λες περιλαμβάνουν και πετρώματα ή μόνο τραβήγματα; Τι είναι δηλαδή ακριβώς οι συσπάσεις;

Καλημέρα Τζο! Καλή ιδέα η στήριξη της μπάλας στον τοίχο! Αλλιώς προβλέπω να με εκτοξεύει πουθενά και να σκάω σαν καρπούζι :P ! Άρα αφού έχουν διάφορες θέσεις τα σουτιέν θηλασμού, μπορούμε να πάρουμε από τώρα και να τα ανοίγουμε όσο περνάει ο καιρός και αν χρειάζεται.

Διαφημίσεις

Αυτό που νιώθω είναι ένα τελείως ξαφνικό πετρωμα της κοιλιάς σνήθως στην περιοχή του ομφαλού και ταυτοχρονη πίεση / τράβηγμα. Όπως έρχεται ξαφνικά έτσι φεύγει, και αν νιώσω λίγο δυσφορία αλλάζω θέση μήπως φύγει πιο γρήγορα (δική μου συνταγή, δε μου έχει πει τιποτε τετοιο ο γιατρός). Διαρκεί από 10 δευτερα και πάνω. Εν τω μεταξύ βλέπεις και την κοιλίτσα να παραμορφώνεται και ο άντρας μου νόμιζε ότι είναι η κίνηση του μωρού, αλλά διαφέρει στο ότι η σύσπαση γίνεται τελείως απότομα χωρίς να νιώθεις κάτι λίγο πριν και μετά ενώ στην περίπτωση που απλά ο μπέμπης έχει πάρει τεντωμένη θέση νιώθεις λίγο πριν και λίγο μετά την κίνηση του.

Jr3pp2.png

Κ εγώ πήρα σουτιέν θηλασμού αν κ δεν το έχω βάλει ακόμα.

Σπίτι κ εγώ είμαι free...δεν μπορώ αλλιώς!

Τελικά εγώ αυτές τις συσπάσεις δε θα τις καταλάβω ποτέ...παρα μόνο στη γέννα.Μέχρι τώρα τίποτα, εκτός κ αν τις νιώσω εσωτερικά στον κόλπο.Μόνο αυτές έχω αντιληφθεί!

Ωραίος χειμωνιάτικος καιρός σήμερα!

Ρεγγινα, ουτε εγω εχω νιωσει κτ, εντελως αναισθητη!!! Νιωθω μονο γενικο πετρωμα της κοιλιας ολης τα βραδια, χωρις πονο, που ομως κραταει ωρες, οποτε συσπαση δεν ειναι! Παντως στις προπαρασκευαστικες συσπασεις braxton hicks βοηθαει ν αλλαζουμε στασεις η να κανουμε ζεστο ντουζ κ χαλαρωνουν κ περνανε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Τζο το γιατροσόφι με το γάλα ελπίζω να σου δουλέψει και σήμερα και να έλυσες το πρόβλημα σου!!!

Κρίμα που επειδή πίνω σίδηρο μεσημέρι και βράδυ δε μπορώ να το δοκιμάσω!!!

Καλο βραδάκι σε όλες και καλό σαβ/κο!!!

Jr3pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...