Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσαρες μου

μεγεια οι νεες αγορες σας με το καλο τα μωρακια σας να τα ευχαριστηθειτε ολοι μαζι

αγγελικουλα καλως ηρθες κ με το καλο το αγορακι σου

εδω θιαμαστε να τα λεμε

ρεγγινακι μαλλον με καισαρικη λογω πρωτης καισαρικης

αντε πλησιαζουμε κοντευουμε ερχονται κ οι γιορτες κ γρηγορα θελω να πιστευω θα περασουν οι μερες

καλο απογευμα σε ολες μας

Μέχρι στιγμής εμείς πάμε για φυσιολογικό, το μωράκι την τελευταία φορά είχε το κεφαλάκι του προς τα κάτω, αλλά ακόμα δεν έχει εμπεδωθεί όπως λένε στην λεκάνη, οπότε επειδή είναι και ζωηρούλης ελπίζω να μην μου κάνει καμια πιρουέτα τώρα προς το τέλος και αλλάξει θέση! Οπότε αναμένω τα σημάδια του μικρούλη!!!

Εννοείται βέβαια ότι αυτό που θέλουμε όλες μας είναι να επιλεχθεί ο τοκετός που θα είναι καλύτερος για τον μπέμπη και για τη μαμά!

Εσύ ρεγγίνα πας για φυσιολογικό?

Τώρα για να πω την αλήθεια υπάρχει ένα σχετικό, αλλά όχι υπερβολικό, άγχος όχι βέβαια για τον πόνο και τη διαδικασία αλλά για το να πάνε όλα καλά και να βγει το μπεμπέ γερό και δυνατό. Νομίζω όλες μας αυτό σκεφτόμαστε τώρα. Μετά σκέφτομαι και άλλα όπως πχ αν θα καταφέρω να θηλάσω που θέλω πολύ, ότι δε ξέρω τίποτε από φροντίδα μωρού κλπ. αλλά προσπαθώ να μην πανικοβάλλομαι με αυτά και όπως τα πέρασαν και τα έμαθαν τόσες και τόσες μανούλες έτσι θα γίνει και με εμάς!

Αχ κορίτσια είναι τέλεια τώρα με τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές και ακόμα περισσότερο τώρα με τα μπεμπάκια μας να πλησιάζουν αλλά δε ξέρω τι θα κάνουμε με τα γλυκάκια??? Πόσο να αντισταθούμε και εμείς? Εγώ ζορίζομαι πολύ με έχει πιάσει τρελή λιγούρα! Προσπαθώ να τρώω με μέτρο γλυκάκι, όπως μου έχει πει ο γιατρός μια φορά την εβδομάδα (δεν έχω κάποιο θέμα με σάκχαρο αλλά είναι σαφής και αυστηρός σε αυτό το θέμα ο γιατρός μου), αλλά όσο να πεις κάτι απανωτά οι ονομαστικές εορτές κάτι τα μελομακάρονα έχω ξεφύγει από το πρόγραμμα και ακόμα είναι αρχές Δεκέμβρη!!!

Jr3pp2.png

Lila μου την προηγούμενη φορά ήταν με το κεφάλι ενώ μέχρι τότε με τα πόδια.

Αν μείνει με το κεφάλι φυσιοόγικά πάμε κ βλέπουμε...δε το σκέφτομαι. Ότι πρέπει να γίνει ιατρικώς θα γίνει για να πάνε όλα καλά.Ωστόσο έχω καιρό κ μπορεί να γυρίσει πάλι...βλέπουμε.

Αυτό με τα γλυκά..ξαναπες το! Κ εμένα μου είπε να προσέχω με τα γλυκά αλλά κάτι λίγο πάντα τσιμπούσα...τώρα με τα μελομακάρονα όμως...σε μια εβδομάδα που θα κάνω εξετάσεις θα δείξει!

Καλά έχω πάει ως τώρα μη ξεφύγω στο τέλος!

Εχθές είχαμε το τελευταίο μάθημα με την μαία κάτι σαν πάρτη όλες φεραν φαΐ σχεδόν τπτ δεν έφαγα γιατί ήταν όλα καυτερά.. Τους πήγα κεφτέδες με πατάτες και τζατζίκι και το πλάκωσαν το τζατζίκι.

Την άλλη Δευτέρα έχω ξανά μαία για να γυρίσουμε το ζιζικακι μου με τα πόδια είναι.. Ο γιατρός μου είπε σε 2 εβδομάδες θα γυρίσει αλλά χωρίς βοήθεια δεν το βλέπω του καλό άρεσε αυτή η στάση.. . Και 17 Δεκέμβριου έχουμε διαβητολογο που Μ είπε όταν είμαι άρρωστη (γρίππη λαιμά) το ζάχαρο είναι σαν τρενακι του λούνα παρκ δλδ μια ανεβαίνει μια κατεβαίνει και να μην ανησυχώ άμα ανεβαίνει που Κ που άλλα άμα είναι μόνιμα ανεβασμενο. Και την επόμενη μέρα έχω γυναικολόγο και μέχρι 36 εβδομάδες θα πάω να γραφτό στην κλινική :)

Αγγελική μου με το καλό να έρθει το αγοράκι σ οι ποιο πολλές κοπέλες αγοράκια έχουμε :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας, κοριτσούδια μου!!!

Με τις ωραίες λιακάδες το 'χουμε ρίξει στις τσάρκες, εγώ τα πρωινά όλο καφέδες με τις φίλες μου και τα βράδια με τον αντρούλη και την παρέα σινεμά ή φαγητό! Τα 'χουμε όλα έτοιμα και απλώς απολαμβάνουμε τους 2 μήνες ελευθερίας που μας μένουν! Σε πολύ χριστουγεννιάτικο κλίμα, που είναι κι η αγαπημένη μου γιορτή, και του χρόνου θα γιορτάσουμε με τον μπεμπάκο μας!

Εν τω μεταξύ, ο μπέμπης μας κάνει σεισμό στην κοιλιά μου κάθε βράδυ και την υπόλοιπη μέρα δίνει το παρόν, αλλά κυρίως απ' τις 9 το βραδάκι αρχίζει το σαματά και με τρελαίνει, έχει δυναμώσει και οι κλωτσιές τώρα δε μ' αφήνουν σε ηρεμία!

Εσείς πώς τα πάτε; Ποιες κοπέλες έχουν μπει στο μήνα τους; Άντε ν' αρχίσουμε σιγά σιγά τα πρώτα γεννητούρια! Φιλάκια πολλά πολλά!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Μπράβο jo μου!

κ εμένα ο μικρός μου το βράδυ δίνει ρεσιταλ.τον ακούω κ την υπόλοιπη μέρα αλλά το βράδυ πάρτυ.

Καλά κάνεις κ βγαίνεις βολτούλες...να απολαύσεις αυτές τις μέρες!

Είδες;τα ετοίμασες όλα κ ησύχασες!

Κοριτσιααααααααααααα

Καλησπερα

Τζο συνεχισε τις βολτουκες ειναι τελειες

Ρεγγινακι πολλα φιλακια

Τανιου θα γυρισει το μπεμπε κ ολα οκ

Τσακισαν το τζατζικι ε?

Ελλαδαρα ολε.χιχι

Απο βδομ επισημως μπαινω στο μηνα μου

Ποιες ακολουθουν?

Καλησπέρα κορίτσια.

Τζο καλά κάνεις με τις βολτούλες!!! Τώρα ειδικά που είναι στολισμένα είναι τέλειοι οι περίπατοι έξω!

Rose με το καλό να μπεις στο μήνα σου και να κυλήσουν όλα ήρεμα και ξεκούραστα. Βαλιτσάκι έχεις φτιαξει;;;

Εγώ έχω μπει ήδη στον μήνα μου εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα και ομολογώ ότι έχω κάποιες ενοχλήσεις. Ζορίζομαι αρκετά με το φαγητό το βράδυ, ενώ τρώω βράδυ σχετικά νωρίς και ελαφρα όταν ξαπλώνω νιώθω να μου ανεβαίνει, ανακατευομαι που και που και νιώθω και συσπασουλες συχνά πυκνά αλλά χωρίς πόνο, μόνο μια μικρή πίεση ψηλά στην κοιλιά. Η μέση πονάει εύκολα, αλλά κατά τα άλλα όλα καλά :)

Εννοείται δεν κάνω παράπονα, μωράκι θα κάνουμε επομένως αυτές οι μικρό ενοχλήσεις δεν είναι τίποτε μπροστά στην χαρά που μας περιμένει!

Πολλά φιλάκια και Καληνύχτα!

Jr3pp2.png

Κοριτσιααααααααααααα

Καλησπερα

Τζο συνεχισε τις βολτουκες ειναι τελειες

Ρεγγινακι πολλα φιλακια

Τανιου θα γυρισει το μπεμπε κ ολα οκ

Τσακισαν το τζατζικι ε?

Ελλαδαρα ολε.χιχι

Απο βδομ επισημως μπαινω στο μηνα μου

Ποιες ακολουθουν?

Ναι το τσακισαν χεχε περιμένω να πάει Δευτέρα να τον γυρίσουμε γιατί πάμε στην 34 εβδομάδα Και μέχρι 36 θα πρέπει να κάνω εγγραφή και στην κλινική :) περνάει ο καιρός πάρα πολύ γρήγορα... Και το μωρακι μου έδωσε την σκυτάλη και περιμένουμε νέο μωράκι στην οικογένεια :D

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Taniou μου με το καλο κ το δικό σου φυσικά αλλά κ το νέο μέλος!

Lila μου υπομονή κ ελαφριά γεύματα για να είσαι έτοιμη...

Rose μου ετοίμασε βαλιτσούλα κ ανέμενε....Εγώ είμαι ένα μήνα πίσω απο εσάς! Τώρα μπήκα στον 8ο.Γλυκιά η προσμονή

Γεια σας κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά μαζί με τα μωράκια. Έχω πολλές μέρες να μπω και να γράψω και μου έλειψε το φόρουμ. Η αλήθεια είναι ότι παρακινήθηκα κι εγώ για να αρχίσω τις ετοιμασίες για τον ερχομό της μπέμπας και … τρέχω και δε φτάνω! Τελικά είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να κάνουμε, ειδικά όταν πρόκειται για το πρώτο παιδάκι. Έχω κουραστεί από τις δουλειές που χρειάζονται και έχω αγχωθεί, αλλά προτιμώ να τα κάνω τώρα παρά να γεννήσω και να είμαι απροετοίμαστη.

Τζο, όλα καλά με τον μπεμπάκο σου λοιπόν. Είδες που ανησυχούσες; Μπράβο βόλτες, χαρά στο κουράγιο σου. Την πιλάτες σας τη σύστησαν στο Έλενας; Με βλέπω να την παίρνω κι εγώ. Τι την κάνουν μετά όμως, που είναι και τόσο ογκώδης; Κουρτινίτσα της γιαγιάς, ε; Αυτά είναι που κάνουν τη διαφορά.

Ρεγγίνα, κι εγώ έχω δύσπνοια καμιά φορά και όποιος με βλέπει νομίζει πως είναι άγχος… Έλεος δηλαδή! Γλυκειά η προσμονή, ε; Κι εγώ προτιμώ να περάσω την ΠΗΤ παρά να βγει πρόωρα.

Φουντούκι, με γεια τα ψώνια σας, καλοφόρετα. Ούτε κι εγώ θα πάρω μικρό μέγεθος σε ρούχα, καλύτερα να πλέουν λίγο και να φορεθούν πολύ.

Λίλα, πιστεύω ότι οι κουβέρτες δε θα προλαβαίνουν να μαζεύουν σκόνη, καθώς θα ακολουθούν και αυτές τον γενικότερο ρυθμό πλυσιμάτων όλων των λευκών ειδών και ρούχων των μπέμπηδων… Με γεια σας τα ψώνια!

Χρυσόψαρο, καλώς όρισες. Με το καλό ο μπέμπης σου! Λίγες μέρες σου έμειναν μόνο, πώς αισθάνεσαι;

Τανιού, νομίζω πως υπάρχουν ασκήσεις που το κάνουν να γυρίσει. Ωραία πράγματα τους έφτιαξες, στείλε τίποτα και προς τα εδώ.

Αστεράκι, δεν πειράζει για την κουρτίνα. Αυτή που παρήγγειλες τελικά θα αρέσει περισσότερο στα παιδιά σε βάθος χρόνου, ενώ την άλλη θα τη θεωρούσαν κάποια στιγμή μπεμπεκίστικη. Κι εγώ στην ίδια γραμμή κινήθηκα τελικά στο θέμα κουρτίνας. Υπέροχο που θα σου ράψει η μαμά σου, φαντάζομαι και τη δική της χαρά. Ωχ, 4 ποδαράκια στην κύστη… Εγώ ένα κεφαλάκι έχω μόνο εκεί και πάλι δυσανασχετώ. Μάνα κουράγιο! Πολύ καλό το βάρος τους!

Θεανώ, περαστικά στα παιδάκια σου!

Αγγελική, καλώς όρισες και με το καλό ο μπέμπης σου!

Βραδιατικα ξενυχταω παλι, κατι μου επεσε βαρυ μαλλον κ αρχισαν καουρες κ ειπα να σηκωθω να κανω καμια βολτα μπας κ περασουν!

Ρεγγινα, μαζι θα μεινουμε στο τελος να περιμενουμε τα μπεμπακια μας!

Λιλα μου, εσυ μαλλον θα σαι η πρωτη! Θα μας κανεις τελειο ποδαρικο!

Γαργαλιτσα μου, μην αγχωνεσαι, ειναι οντως παρα πολλα αλλα σιγα σιγα θα τα κανεις ολα. Την κουρτινα τη διαλεξα εγω κ την εραψε η μαμα μου, ειναι πολυ γουστοζικη! Την μπαλα στο Ελενα μας την προτειναν κ η μαια μου επισης γτ βοηθαει πολυ να εμπεδωθει το μωρο (απ την 38η εβδ. κ επειτα οι ασκησεις ομως!). Πιο πριν απλως καθεσαι γτ ανακουφιζεται απιστευτα η μεση κ αιματωνεται το περινεο. Μετα την ξεφουσκωνεις κ δεν πιανει καθολου χωρο! Εσυ ποτε πας στο Ελενα;

Αγγελικη, καλως ηρθες! Με το καλο ο μπεμπης!

Ροουζ μου, με το καλο να μπεις κ εσυ στο μηνα σου τωρα! Θα βαλω πινακακι με την πρωτη ευκαιρια να δουμε τι να περιμενουμε!

Πω πωωω, δηλ. που να ετρωγα κ βαρια! Τελοσπαντων, παω να βρω κανενα γιατροσοφι!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γεια σας κοριτσαρες!

Τανια οι γερμανοί δεν έχουν τέτοια τζατζικια γι αυτό και πέσαν με τα μούτρα!!

Με το καλό και το επόμενο μωρακι στην οικογένεια!!

Γαργλαλιτσα καλά κανείς και ετοιμαζεσαι είναι όντως πολλά αυτά που πρέπει να κάνουμε αλλά αν έχεις τα βασικά και ξεχάσεις και τίποτα το παίρνεις και !ετά δεν έγινε και τίποτα γι αυτό μην αγχωνεσαι!!

Τζο μαλλιαρός θα είναι ο μπεμπακος!! Αν ισχύει αυτό με τις καούρες!

Ή αλήθεια είναι ότι και γω πλέον και το πρωί αν φάω και το βράδυ και ξαπλωσω λίγο όλα μου ανεβαίνουν και φυσικά ή ποσότητα που έτρωγα έχει μειωθεί στο μισό αφού φουσκωνω πολύ γρήγορα!

Όλα είναι φυσιολογικά όμως οπότε υπομονή και φτάνουμε!!

Λίλα περιμένουμε εσένα να κανείς την πρωτιά!!

Εγώ τελικά το ραντεβού μου το εκανα 15 Δεκεμβρίου την τρίτη που έρχεται!! Έχω περιέργεια να δω ποσό έχει πάει το νινι μου!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Γαργαλίτσα μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν...όπως λέει κ το fountouki κ κάτι να ξεχάσουμε...επίσης μπορεί να δούμε οτι χρειαζόμαστε κάτι που δεν το είχαμε υπολογίσει κ το ανάποδο.

Fountouki καλά έκανες με το ραντεβού...κ εγώ έχω 17/12 γιατρό κ 4/1 ντομπλερ.Αν κ κάθε φορά τα ελέγχουμε όλα αλλά θα κάνουμε κα τη μεγάλη εξέταση...

Joτώρα που αρχίζει κ το εορταστικό θα είναι καλύτερες οι βόλτες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...