Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μας!! Εσεις με κοροιδευετε αλλα δεν ξερετε τι τρομαρα πηρα.. Ενιωσα σαν κατι ελαφρυ να επεσε στο κεφαλι μου. Σαν σταγονα. Αλλα τιποτα..

Ολα καλα θα πανε σε ολες μας!!!! Εμεις σημερα μπαινουμε στην 11η εβδομαδα!!!! Κι αλλες αλλαζετε βδομαδα σημερα!!!

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια !! Άννα κ εμένα πονάει ή κοιλιά μου κ δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι από το έντερο μου !! Είμαι ξάπλα!! Κοιμάμαι ,ξυπναω ξανα κοιμάμαι κτλ.

Κάθυ κ εγώ αλλαζω εβδομάδα 8 πλέον!! Άντε να περνάνε!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα και απο την Γερμανία,

εδώ ο καιρός ζεστανε αλλά εγώ έχω τρεχάματα. Είδα έχετε πολλά νέα και βλέπω και μία νέα παρουσία την Βιργινία. Καλώς ήρθες στην παρέα μας:-)

Κορίτσια έγω τα έχω παίξει δεν μπορώ να βγάλω το διαβατήριο για το μωρό μου. Μου βγαζουν μία προσωρινή ταυτότητα και η Ryne air δεν την δέχετε. Την μισώ αυτήν την ετερεία. Πρέπει μάλλον να πετάξω μόνη μου με το μωρό με άλλη ετερεία και να πληρώσω καινουργιο εισητήρειο. Το προξενείο μας εδώ δεν προσπάθησαν καν να μου βρούν μία λύση και αρκέστικαν στο με ανχόσουν περισσώτερο. Εχω ξεχάσει για την εγκυμοσύνη μου. Αλλα φταίω και εγώ γιατί νώμιζα πώς το παιδί θα πάρει γερμανικό διαβατήρειο αλλά τελικά δεν τι δικαιούτε.

Αυτά τα νέα μου, την τρίτη θα πάω στον γιατρό. Σήμερα μπίκα στην 11η βδομάδα και νιώθω να έχω παχύνει στην κοιλιά. δεν έχω συμπτώματα πιά μόνο καμιά ζαλάδα αλλά κατα τα άλλα μια χαρά

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Καλημερα κι απο μας!! Εσεις με κοροιδευετε αλλα δεν ξερετε τι τρομαρα πηρα.. Ενιωσα σαν κατι ελαφρυ να επεσε στο κεφαλι μου. Σαν σταγονα. Αλλα τιποτα..

Ολα καλα θα πανε σε ολες μας!!!! Εμεις σημερα μπαινουμε στην 11η εβδομαδα!!!! Κι αλλες αλλαζετε βδομαδα σημερα!!!

Kathy είματε μαζί, και εγώ σήμερα μπήκα στην 11. Έχεις και εσυ ΠΗΤ 22/01?

Διαφημίσεις

Καλημέρα Θεανώ ελπίζω να λυθεί το θέμα κ να ταξιδέψεις κανονικά!! Την τρίτη κ εσύ θα μας έχεις νέα ευχάριστα!! Ποτέ ταξιδεύει για Ελλάδα?

Εθυχαριστώ πολύ Φουντούκι μου,

πετάμε στις 7 ιουλίου ελπίζω δηλαδη. Εσύ εχεις ακόμα πόνους στην κοιλιά? Τι πόνοι είναι αυτοί? Ξαπλσε να ξεκουραστείς μηπως είναι απο την κούραση

Πω πω βρε Θεανώ μου ταλαιπωρία!!!Εγώ τώρα πως ειχα την εντύπωση ότι δεν χρειαζόμαστε πια διαβατήρια εντός της Ευρωπαικής ένωσης....είμαι πολυταξιδεμένη βλέπετε!!χαχα!!Άντε με το καλό να έρθετε!!!Την τρίτη έχεις γιατρο??Τυχερούλα!!

Το μικρό φουντουκάκι έγινε 8 εβδομάδων κιολας??Λέω να το αναβαθμίσεις από φουντούκι σε καρύδι τουλάχιστον!!Άντε να περνάει ο καιρός!!!!

Εγώ κλείνω τις 10 τη Δευτέρα!!Αυτές τις μέρες έχω νέο κύκλο συμπτωμάτων μάλλον...!Και η μέση πάλι διαμαρτύρεται έντονα...και δεν κουράζομαι καθόλου!!Δεν σηκώνω πια ούτε τον μικρο!!Εν το μεταξύ απο προχτές έχει πρηστεί πολύ το στήθος και σήμερα είδα σαν να χει λίγο ξεραμένο υγρό...τι είναι πάλι αυτό??Ωωωχ!!Και δεν περνάνε οι μέρες ως την αυχενική!!Τώρα καταλαβαίνω πώς νιώθουν οι φαντάροι!!!

5cPOp3.png

Χελλοου νταρλιγκς!!! Θεανώ καλά ξεμπερδεματα!και γω νομιζα οτι δε χρειάζεται διαβατηριο

Φουντούκι εσύ μείνε φουντουκι αλλά το σπορι πρέπει να αναβαθμιστεί. Εγώ μπήκα στη 13η βδομάδα. Και λέει ο άντρας μου μήπως να κάτσω πάλι στα πεθερικά μην γίνει τίποτα στην Κομοτηνή και φυσικά έγινα Τούρκος. Προτιμώ Να μείνω στο σπιτάκι μου στη Θεσσαλονίκη

AoL1p3.png

Κορίτσια μου ποσό μου αναβαζετε τη διάθεση!! Έχω σπαστική κολίτιδα κ δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει!! Δεν κουραζομαι καθόλου όλα στα χέρια μου τα φέρνουν!! Μπορεί να είναι θέμα τουαλέτας μπορεί το φουντουκακι που δεν είναι πλέον φουντουκακι αλλά φασολακι να σκαλίζει το χώρο του εκεί μέσα!!

Θεανώ μου με το καλό να έρθεις !!

Βαλεντινακι μου με το αγαπησιαρικο όνομα μην κουνηθεις απ το σπίτι σου !! Είναι ώρα να μείνεις λίγο μόνη με την κοιλιτσα σου κ να χαλαρωσεις!! Τώρα θα κανείς κ την αυχενική θα δεις το ζουζουνακι σου ζωηρο και θα ηρεμησεις!! Πηγα 8 εβδομάδων κ δεν το πιστεύω!! Ας περάσουν άλλες 3 εβδομάδες έτσι εύκολα να ηρεμησω λίγο παρα πάνω!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλώς σας βρήκα Γεωργία μου. Το πρώτο σου παιδάκι είναι; Στην αυχενική πως ήταν; το μωράκι πόσο ήταν;

ναι το πρωτο μου! στην αυχενικη ηταν ανθρωπακι κανονικο, ημουν 12 εβδομαδων οταν την εκανα, το μωρακι ειναι 3 μερες πισω, ενω στην αρχη ειχαμε διαφορα μια βδομαδα. Εκανε ολο κωλοτουμπες και δεν αφηνε το γιατρο να δει τιποτα :P με μια γλυκεια σοκολατα ηρεμησε και το απολαυσαμε! η αυχενικη βγηκε 1,4 και την πεμπτη θα βγουν και οι αιματολογικες!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου ποσό μου αναβαζετε τη διάθεση!! Έχω σπαστική κολίτιδα κ δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει!! Δεν κουραζομαι καθόλου όλα στα χέρια μου τα φέρνουν!! Μπορεί να είναι θέμα τουαλέτας μπορεί το φουντουκακι που δεν είναι πλέον φουντουκακι αλλά φασολακι να σκαλίζει το χώρο του εκεί μέσα!!

Θεανώ μου με το καλό να έρθεις !!

Βαλεντινακι μου με το αγαπησιαρικο όνομα μην κουνηθεις απ το σπίτι σου !! Είναι ώρα να μείνεις λίγο μόνη με την κοιλιτσα σου κ να χαλαρωσεις!! Τώρα θα κανείς κ την αυχενική θα δεις το ζουζουνακι σου ζωηρο και θα ηρεμησεις!! Πηγα 8 εβδομάδων κ δεν το πιστεύω!! Ας περάσουν άλλες 3 εβδομάδες έτσι εύκολα να ηρεμησω λίγο παρα πάνω!!

Και στριμμενο έντερο έχω. Μπελάς. Ή θα πάω κομοτηνη ή στο σπίτι στη Θεσσαλονίκη ξανά πεθερά πεθερός αδερφή με δύο μικρά και ο μόνος τρόπος να χαλαρώνω να είναι το δωμάτιο εεε όχι. Όλο με κάποιον τράκαρα στον κήπο στο μπαλκόνι στον πάνω όροφο στον κάτω. Αν δεν ήμασταν μες τους μουσουλμανους ο άντρας μου δε θα φρικάρε αλλά τώρα τον βλέπω αγχωμενο μη τους βάλουν μέσα για μέρες και γω είμαι μόνη σενάρια τραβηγμενα από τα μαλλιά αλλά και το δημοψήφισμα ποιος το περιμενε

AoL1p3.png

Και στριμμενο έντερο έχω. Μπελάς. Ή θα πάω κομοτηνη ή στο σπίτι στη Θεσσαλονίκη ξανά πεθερά πεθερός αδερφή με δύο μικρά και ο μόνος τρόπος να χαλαρώνω να είναι το δωμάτιο εεε όχι. Όλο με κάποιον τράκαρα στον κήπο στο μπαλκόνι στον πάνω όροφο στον κάτω. Αν δεν ήμασταν μες τους μουσουλμανους ο άντρας μου δε θα φρικάρε αλλά τώρα τον βλέπω αγχωμενο μη τους βάλουν μέσα για μέρες και γω είμαι μόνη σενάρια τραβηγμενα από τα μαλλιά αλλά και το δημοψήφισμα ποιος το περιμενε

Εμ αυτο με το δημοψηφισμα που το πας;;; Βαλεντινα ακομα δεν εχω καταλαβει πως εχουμε 2 βδομαδες διαφορα και ιδια μερα ΠΗΤ... Να κατσεις σπιτι σου.. Τα βασικα μα κανεις. Αν θα εισαι κ μονη δεν θες και πολλα πολλα... Καλα χρυσα τα πεθερικα αλλα και γονεις δεν ειναι...

Θεανω ευχομαι καλα ξεμπερδεματα. Θελει διαβαρηριο επειδη δεν εχει ταυτοτητα ε;

HmwTp3.png

Εμ αυτο με το δημοψηφισμα που το πας;;; Βαλεντινα ακομα δεν εχω καταλαβει πως εχουμε 2 βδομαδες διαφορα και ιδια μερα ΠΗΤ... Να κατσεις σπιτι σου.. Τα βασικα μα κανεις. Αν θα εισαι κ μονη δεν θες και πολλα πολλα... Καλα χρυσα τα πεθερικα αλλα και γονεις δεν ειναι...

Θεανω ευχομαι καλα ξεμπερδεματα. Θελει διαβαρηριο επειδη δεν εχει ταυτοτητα ε;

Επειδή και γω δε το χω καταλάβει αυτό τη Δευτέρα στην αυχενική πιστεύω να λυθεί το μυστήριο...

Προτιμω να μείνω Θεσσαλονίκη γιατί πώς λέει και ο σοφός λαός. Μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πηδα

AoL1p3.png

Ευχαριστώ κορίτσια,

ναι θέλει διαβατρειο επειδη δεν έχει ταυτότητα. Θα το βγάλουμε στην Αθήνα μετά. Κορίτσια ολα καλά στην Ελλάδα? Εδώ ολή μέρα μας δείχνουν και όλοι ασχολούνται μαζί μας. Οι γείτονες με ρωτάνε για να ενημερωθούν και εγώ δεν έχω ιδέα. Δεν ασχολούμε πια γιατί τελειωμό δεν έχει.

Βαλεντίνα μου καλως ήρθες στην Θεσσαλονίκι. Στην Κομοτινή τι δουλειά έχτε? Εκει είναι τα πεθερικά σου? Και εγω θα πάω Θεσσαλονίκι θα κάνουμε και εκεί τν βαφτηση και μετα πάμε Αθήνα, μετα θα πάμε στην Αλξανδρούπολι και τέλος στην Σαμοθράκι για κανενα μπάνιο

Kathy είματε μαζί, και εγώ σήμερα μπήκα στην 11. Έχεις και εσυ ΠΗΤ 22/01?

Θεανω μου συμγωνα με το τικερακι σου εισαι στην 10η βδομαδα. Ειναι αυτο λαθος η εσυ μπερδευεσαι; 16 εχω ΠΗΤ εγω... Με την Βαλεντινα εχουμε ιδια μερα ΠΗΤ αλλα διαφορετικες βδομαδες. Τωρα αν με σενα εχω ιδιες βδομαδες και αλλη ΠΗΤ θα τρελαθω...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...