Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Γεία σας κορίτσια,

Καλα σας βρίσκω όλες και χαιρομαι. Τζο η κοιλιά σου πολυ μικρή ακομα. Αν δεις την δικια μου είναι δυο φορες πιο μεγάλη, εχω βάλει και 12 κιλά. Τα νέα μου είναι πώς ο γιατρός που με είδε είπε πώς όλα πανε καλα. Φτάσαμε και εμείς στα 2 κιλά και πάλι είναι μια βδομάδα μικρότερο αλλα μεγαλώνει. Στις 14 του μηνα θα πάω για ντοπλερ, και την επόμενη στον γιατρό μου.

Τανίου μου , μου κάνει εντίπωση που σου είπε ο γιατρος να μην περπατάς με 3,5 εκ. Εγώ όταν είχα 2 εκ τότε μου είπαν να προσέχω. Τώρα είμαι 3 και δεν μου είπαν τίποτα. Παίρνω βεβαια το μαγνησιο καλου κακου να μην γεννησω προωρα. Εγώ λαχανιάζω και κουραζομαι πολυ καθώς και αισθάνομαι πως η κοιλία μου με πονάει πολλες φορές. Το πιο δύσκολο είναι να μαζευω απο το πάτομα τα παιχνίδια ένα ενα. Σήμερα είμαι μονη μου και ο άντρας μου έχει εφιμερεία, τα παιδιά μου τώρα βρίκαν την ώρα να πάθουν και οι δύο γαστρεντερίτιδα και μου κάνουν εμμετους όλη την ώρα. Φοβάμαι την νύχτα και αυριο που θα έρθει ο άντρας μου θα τα πάμε μάλλον στο νοσοκομείο γιατί δεν θέλω να τα βλέπω να ταλαιπορούνται. Με αυτα και με αυτά κάνω και εγώ εμετο αλλά όχι επειδή έχω κολήσει άλλα με πειράζει η μυροδιά και έτσι μέχρι να τα πλήνω όλα δεν την παλεύω. Η πεθερά μου θα έρθει στις 11 ιανουαρίου για να μας βοηθήσει και τότε θα μου φέρει και τα ρουχαλάκια του μωρού γιατί τα έχω απο τις κόρες μου. Το μόνο που μου λείπει είναι μία ντουλαπίτσα για να βάλω τα ρουχάκια. την κούνια την έχω και το κρεβατάκι. Μπορεί να ζήσουμε απο του χρόνου στην Αυστρια γιατί ο άντρας μου θέλει να δεχτεί μια πρόταση απο εκεί για δουλειά. Θα δούμε, πολλές αλλαγές και ανχόνομαι. Πρέιπει πάλι να ξεκινήσουμε απο το μηδέν.

Τανίου εσας θα έρθει καποιος να σας βοηθήσει? Σας εύχομαι καληνυχτα και ονειρα γλυκά

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυπνιες σημερα λογω μπεμπη!

Θεανω μου, μια χαρα η μπεμπουλα, αφου μεγαλωνει αυτο μετραει! Για την Αυστρια ειναι οντως πολυ αγχωτικες αυτες οι αλλαγες, αλλα αφου ειναι για επαγγελματικη εξελιξη σιγουρα θα βγειτε ολοι κερδισμενοι απο μια αλλαγη για το καλυτερο. Θα πιεστεις αλλα θα τα καταφερετε, αυτο να σκεφτεσαι, σιγα σιγα ολα θα τα βολεψεις.

Κι εμενα ο τραχηλος 3,1 κ μου ειπε τελειος ο γιατρος! Κ ασκησεις κανω στη μπαλα πιλατες κ απ ολα!

Κι εμεις γιατρο ξανα στις 14/12, καλη επιτυχια κ σε σας!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Βλέπω λίγο-πολύ όλες έχουμε τις ενοχλήσεις μας...εγώ έχω πονάκια στο ηβικό και ελάχιστα πονάκια περιόδου, αλλά τα αποδίδω όλα στην κούραση μιας και κώλο κάτω δ βάζω! Βόλτες, ψώνια, και άλλα με τον μικρό δ αφήνουν περιθώρια ξεκούρασης αλλά όταν χαλαρώνω περνάνε όλα! Την Δευτέρα θα πάω στο ΙΚΑ για μάθημα ανώδυνου τοκετού...ανυπομονώ! Την άλλη εβδομάδα έχω και εξετάσεις! Περνάμε οι μέρες....

Ρεγγίνα θα περάσουν πολύ γρήγορα οι μέρες μέχρι τις 17...άμα μπεί η εβδομάδα τπτ δ έμεινε!!!!

Χρυσόψαρο τπτ δ έμεινε...σε λίγες μέρες θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλίτσα...τι όμορφα Χριστούγεννα σε περιμένουν φέτος!!!!!

Θεανώ&εγώ έχω ένα άγχος για προωρότητα...αλλά αφού δ ανησυχεί η γιατρός, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι! Ζόρι τραβάς με τα παιδιά και όλα...υπομονή! Όσα για τις αλλαγές, γίνονται για καλό οπότε όλοι θα συντονιστείται!

Τζο σε προετοιμάζει ο μικρός για τα ξενύχτια σας???? Κοιμήσου όσο μπορείς γτ μετά άλλος θα κανονίζει τα ωράρια σου!!!!;)

cPQop2.png2orjp2.png

Κοριτσακια γεια σας

Διαβασα τα νεακια σας συγνωμη που δε μπορω να συγκρατγσω για τη καθε μια

Αλλα στελνω απο ενα φιλακι μια προς μια

Εγω εχω ραντεβου απο βδομ

Κ γω εχω εντονες ενοχληδεις απο κατω με πονο καμια φορα κ φοβαμαι

Αυτη τη βδομ μπαινω 35η εβδομ

Τα κρυωματα δε λενε να μας αφησουν

Ακομη μπουκωμενη ειμαι κ με πιανει δυσφορια

Λετε να μου ορισει ημερομηνια?

Θεανω περαστικουλια σας ευχομαι γρηγορα να συνελθουν

Οσον αφορα τη μετακομιση ειναι ζορι απλα θαναι για καλο ,σκεψου λοιπιν τη θετικη πλευρα

Για το παπλωμα δε το ξερα εγω τον μεγαλο μου με παπληματακι την εβγακε κ κουβερτουλα κ κανενα θεμα

Εχω ξεκιν κ τη προετοιμασια στηθους γιατο θηλασμο

Νιωθω τεραστια

Καλο σκ ναχουμε κ οσο μπορουμε οσο λεω ξεκουραση

Rose μου μπορεί να έχεις προπαρασκευαστικές συσπασούλες.Λογικό νομίζω στην εβδομάδα που είσαι.

Ρώτα βέβαια το γιατρό σου.

Θα γεννήσεις με καισαρική γι'αυτό θα σου ορίσει ημερομηνία;

Όλα καλά εύχομαι.

Εγώ μετά τους χθεσινούς πόνους απο το έντερο νιώθω ένα γρομπαλάκι δεξιά απο τον ομφαλό.Όταν το τρίβω μαλακώνει.Έχει ιδέα καμία τι είναι;

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κανετε??

Πήγαμε για ψώνια σήμερα κλείσανε κρεβατακι στρωματακι και για το πορτ μπεμπε και το κρεβατακι σεντονακια πάπλωμα αλλά μετά τον χρόνο χρειάζεται κουβερτουλα μπουρνουζακια πετσετουλες φορμάκια πιτζαμακια καλτσακια !

Με τα πιο χοντρά τελειώσαμε τώρα μένουν ψιλολογια καλλυντικά σαμπουάν κτλ και κανένα συμπλήρωμα φορμάκια και μια φόρμα εξόδου θα δω τι θα μου φέρουν πρώτα και μετά!

Πολύ χαρηκα με τα ψώνια!! Τα έβαλα να μου τα φέρουν 11 Ιανούαριου !

Τα ρουχαλακια και όσα ήταν έτοιμο παραδοτα τα πήραμε να τα πλένουμε κιόλας! Άντε να αρχίσουν τα γεννητουρια να παιρνουμε σειρά!!

Ρεγγίνα μάλλον είναι το νινι να έχει κανένα χερακι εκεί γιατί κ εγώ όταν πιάνω εξογκώματα και το πειραξω το παίρνει !! Είναι πονηρουλια μην φοβάσαι!!

Με το έντερο έχω και εγώ θεματαρα και από τότε που μου μέτρησε τον τράχηλο και μου είπε όλα καλά έχω σταματήσει να αγχωνομαι ξέρω ότι είναι έντερο!

Αστερακι τα διδυμακια σου μια χαρά!! Εύχομαι να ρυθμιστεί και το ζαχαρο αλλά μην αγχωνεσαι τελειωνουμε σε λίγο!! Καναμε τόση υπομονή λίγη ακόμη και θα έχουμε την καλύτερη και πιο όμορφη ανταμοιβή!

Σήμερα γέννησε μια φίλη μου την μπεμπα της και είναι πανέμορφη τώρα ανυπομονω παραπάνω!! Καλό σκ σε όλες και ξεκούραση όσο μπορείτε!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Με γεια fountouki μου...κ εγώ τα πήρα.παρήγγελα καρότσι κ ριλαξ κ θα μου τα φέρουν πριν τα Χριστούγεννα.Μου έχει μείνει μόνο κάθισμα αυτοκινήτου κα τα ψιλά που λες κ εσύ....Σιγά σιγά τώρα...

Κορίτσια καλησπέρα!

Μεγεια τα επιπλάκια ρουχαλακια και πραγματάκια! Με το καλό να έρθουν τα μπεμπε να τα γεμίσουν και να τα χρησιμοποιήσουν!!!

Εμένα αυτήν την εβδομάδα θα έρθει το λίκνο και το στρώμα της κούνιας, τα υπόλοιπα τα περιμένω ακριβώς πριν τα Χριστούγεννα και ελπίζω να μην έχουμε κάποια καθυστέρηση - κυρίως για το καθισματάκι του αυτοκινήτου και τη συρταριέρα που θέλω να τακτοποιήσω τα ρουχαλάκια κλπ.

Και εγώ κινούμαι πια σε γρήγορους ρυθμούς, και πήγα εχθές για κάποια ψωνάκια, και την Τρίτη θέλω να πιστεύω ότι θα τα ολοκληρώσω (καλώς εχόντων των πραγμάτων) ώστε πια να μην χρειάζεται να γυρνάμε στα μαγαζάκια, ή να το κάνουμε χωρίς αγχος, και να μείνουμε σπίτι για τα πλυσίματα και για να τακτοποιήσουμε τα νεα μας πραγματάκια! Βέβαια μέχρι τώρα δεν τα καταφέρνω να τα πάρω όλα μαζί, και ας έχω έτοιμη τη λίστα και το τι περίπου θέλω, γιατι κουράζομαι μετά από κάποια ώρα, με πιάνει λίγο και η μέση και εγκαταλείπω τον αγώνα.

Rose περαστικούλια, αλλά μήπως δεν είσαι κρυολογημένη και απλά έχεις κλεισμένη μύτη? Το ρωτάω γιατί εγώ από την αρχή της εγκυμοσύνης είμαι συνεχώς έτσι, χωρίς ευτυχώς να έχω κρυολογήσει. Λένε ότι είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Και φυσικά αυτό έχει ως αποτέλεσμα να λαχανιάζω και πολύ εύκολα!

Χρυσόψαρο αναμένουμε με αγωνία τα νέα σου από τον γιατρό! Θα πας στις 20 απευθείας για να αφαιρέσετε την περίδεση ή έχεις και νωρίτερα ραντεβού? Με τις ετοιμασίες σου είσαι οκ? Αν όχι φαντάζομαι ότι εφόσον σου είπε ο γιατρός ότι μπορεί και να γεννήσεις, θα πρέπει να κινηθείς αυτές τις μέρες!

Θεανώ, προσεκτικά όσο μπορείς να μην τσιμπίσεις και εσύ τιποτε από τα μικρούλια σου τώρα! Περαστικά τους! Να πω την αλήθεια φαντάζομαι ότι θα είναι δύσκολη η αλλαγή χώρας με τρια παιδια, αλλά εύχομαι ότι είναι να γίνει για καλό σας!

Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια μας και τα μπεμπέ!!!

Να έχουμε καλή εβδομάδα!

Jr3pp2.png

Γεία σας κορίτσια,

Καλα σας βρίσκω όλες και χαιρομαι. Τζο η κοιλιά σου πολυ μικρή ακομα. Αν δεις την δικια μου είναι δυο φορες πιο μεγάλη, εχω βάλει και 12 κιλά. Τα νέα μου είναι πώς ο γιατρός που με είδε είπε πώς όλα πανε καλα. Φτάσαμε και εμείς στα 2 κιλά και πάλι είναι μια βδομάδα μικρότερο αλλα μεγαλώνει. Στις 14 του μηνα θα πάω για ντοπλερ, και την επόμενη στον γιατρό μου.

Τανίου μου , μου κάνει εντίπωση που σου είπε ο γιατρος να μην περπατάς με 3,5 εκ. Εγώ όταν είχα 2 εκ τότε μου είπαν να προσέχω. Τώρα είμαι 3 και δεν μου είπαν τίποτα. Παίρνω βεβαια το μαγνησιο καλου κακου να μην γεννησω προωρα. Εγώ λαχανιάζω και κουραζομαι πολυ καθώς και αισθάνομαι πως η κοιλία μου με πονάει πολλες φορές. Το πιο δύσκολο είναι να μαζευω απο το πάτομα τα παιχνίδια ένα ενα. Σήμερα είμαι μονη μου και ο άντρας μου έχει εφιμερεία, τα παιδιά μου τώρα βρίκαν την ώρα να πάθουν και οι δύο γαστρεντερίτιδα και μου κάνουν εμμετους όλη την ώρα. Φοβάμαι την νύχτα και αυριο που θα έρθει ο άντρας μου θα τα πάμε μάλλον στο νοσοκομείο γιατί δεν θέλω να τα βλέπω να ταλαιπορούνται. Με αυτα και με αυτά κάνω και εγώ εμετο αλλά όχι επειδή έχω κολήσει άλλα με πειράζει η μυροδιά και έτσι μέχρι να τα πλήνω όλα δεν την παλεύω. Η πεθερά μου θα έρθει στις 11 ιανουαρίου για να μας βοηθήσει και τότε θα μου φέρει και τα ρουχαλάκια του μωρού γιατί τα έχω απο τις κόρες μου. Το μόνο που μου λείπει είναι μία ντουλαπίτσα για να βάλω τα ρουχάκια. την κούνια την έχω και το κρεβατάκι. Μπορεί να ζήσουμε απο του χρόνου στην Αυστρια γιατί ο άντρας μου θέλει να δεχτεί μια πρόταση απο εκεί για δουλειά. Θα δούμε, πολλές αλλαγές και ανχόνομαι. Πρέιπει πάλι να ξεκινήσουμε απο το μηδέν.

Τανίου εσας θα έρθει καποιος να σας βοηθήσει? Σας εύχομαι καληνυχτα και ονειρα γλυκά

Περαστικά στα παιδάκια σ Θεανώ μου.. Και τα κορίτσια στο Facebook είπαν περίεργο αυτό που είπε ο γιατρός μου αλλά μου λέει έχω πίεση στην κοιλιά. Με τον διαβήτη καλά πάω τώρα έχω και ασφάλεια Audi BKK οπότε τέλος τα μετρητά. Θα γεννήσω σε κλινική με το γιατρο και την μαία μου... Θα έρθει ο αδερφός μου μαγειρεύει και καθαρίζει και ξέρει να αλλάζει πανες...

Όλα σχεδόν τα έχω έτοιμα... Με το καλό να πάτε Αυστρία μέχρι του χρόνου μην αγχώνεσαι από τώρα...

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε καλά!

Χρυσόψαρο ναι πλεον είμαι στον μήνα μου, και ακόμα δεν έχω ετοιμάσει τη βαλίτσα και δεν έχω αγοράσει ρουχαλάκια, και βασικά αξεσουάρ (πάνες, πανάκια, σεντονάκια) για τον μπέμπη μου! Άσε το σκέφτομαι και με πιάνει άγχος. Ελπίζω το αργότερο στο τέλος της άλλης εβδομάδας να τα πάρω όλα και μετά πλύσιμο και σίδερο (από αναβολή σε αναβολή το πάω αλλά τελειώνουν τα περιθώρια :) ).

Τανιου πολύ ευχάριστα τα νέα σου για το μπεμπέ και για το διαβήτη. Σχετικά με τον τράχηλο ε νομίζω δεν μπορούμε πλέον να περπατάμε και πολύ πάνω από μια ώρα την ημέρα, λόγω κούρασης. Πάντως κάθε γιατρός ή και χώρα έχει τα δικά της όρια, γιατί εμένα όταν είχα πάει στην 28η εβδομάδα και την 32 ήταν στα 3 εκατοστά και θεώρησε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για προωρότητα ή κίνδυνο και δε μου έβαλε κάποιον περιορισμό.

Τώρα που μπήκα στον μήνα μου σκέψου ο γιατρός μου είπε και 2 χμ να περπατάω την ημέρα είναι μια χαρά, δε χρειάζεται παραπάνω.

Κατά τα άλλα και εγώ σκοπεύω να τρέξω σε κεπ κλπ να έχω τα βασικά χαρτιά για να μην τα έχουμε μετά. Είναι αρκετή η χαρτούρα από ότι βλέπω, ελπίζω να βγάλουμε άκρη εύκολα.

Τώρα που αρχίζουν οι εορτές χαμπάρι δε θα πάρουμε πως θα περάσουν οι μέρες!!!

Λιλα μου μια μέρα περπατάω και αυτό όταν νιώθω κουράσει καθομαι σε ευχαριστώ για το κουράγιο... Μπορεί να το λέει ο γιατρός γιατί το ζιζικακι μου ακόμα δεν έχει γυρίσει με τα ποδαράκια προς τα κάτω είναι... Στης 7 Δεκέμβριο έχω διαβητολογο και 18 Δεκεμβρίου γυναικολόγο μιλάνε μεταξύ τους οι γιατροί για το άμα θα γλιτώσω την καισαρική.... Μακάρι... :)

Δεν μπαίνω και εγώ συχνά κορίτσια να έχετε καλές γιορτές όλες σας :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλημέρα σας!

Πρώτη φορά συμμετέχω στις συζητήσεις παρόλο που διάβασα τα περισσότερα από τα μηνύματά σας. Περιμένουμε το αγοράκι μας, το πρώτο, στις 7/2 αν και πιθανό είναι να έρθει νωρίτερα, γι αυτό και γράφω εδώ στου Ιανουαρίου. Ο καιρός πλησιάζει και εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!

Καλώς ήρθες angeliki, με το καλό!

Κ εγώ 13/2 αναμένω το πρώτο μου κ θα είναι αγοράκι.

Γράφω κ στος μανούλες Φεβρουαρίου.

Μπορεί να έρθει νωρίτερα, μπορεί να πάρει κ τις 40 μιας κ είναι το πρώτο...μόνο αυτά ξέρουν!

Καλώς ήρθες angeliki, με το καλό!

Κ εγώ 13/2 αναμένω το πρώτο μου κ θα είναι αγοράκι.

Γράφω κ στος μανούλες Φεβρουαρίου.

Μπορεί να έρθει νωρίτερα, μπορεί να πάρει κ τις 40 μιας κ είναι το πρώτο...μόνο αυτά ξέρουν!

Καλώς σας βρήκα! Όντως μόνο αυτά ξέρουν το πότε, εκτός προγραμματισμένου τοκετού, όπου τα καλωσορίζουμε όποτε πει ο/η γιατρός! Εκτός απροόπτου το αφήνω στη σοφία της φύσης να αποφασίσει το πότε! Καλοδεχούμενα θα είναι τα μωράκια μας, με ανοιχτή αγκαλιά!

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Αγγελική καλώς μας ήρθες! Με το καλό ο μπέμπης σου!

Και εγώ περιμένω το πρώτο μου αγοράκι με πητ 03/01!

Όλες μας είμαστε πολύ κοντά πλέον στο να κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλίτσα!

Εγώ σήμερα έκανα κάποια τελευταία ψώνια για τη βαλίτσα του μαιευτηρίου, έχω πλύνει τις πιτζαμούλες και το νυχτικάκι και περιμένω να στεγνώσουν να τα βάλω στη βαλίτσα! Πλέον νομίζω από τον εξοπλισμό για το μαιευτήριο είμαι οκ, απλά πρέπει να τακτοποιηθούν μεσα στη βαλίτσα να μην τα έχω από εδώ και από εκεί και τελευταία στιγμή τα ψάχνουμε!!!

Πλέον μένουν κάτι ψιλα για τον μπέμπη, που και αυτά θεωρώ ότι έως αύριο να τα ψωνίσω!

Από εκεί και πέρα, όπως μου λένε και όλες οι μανούλες, όλο και κάποια ανάγκη θα προκύψει όταν με το καλό γεννηθεί ο μπέμπης, και εκεί θα τρέχει ο μπαμπάς ή η γιαγιάδες!

Καλή εβδομάδα σε όλες μας και φιλάκια στα μπεμπε!

Jr3pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...