Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σ' ευχαριστώ, φουντουκάκι, με το καλό τα ψώνια σου κι εσένα το Σάββατο!

Χρυσόψαρο, άντε τον φάγαμε το γάιδαρο, λίγη υπομονή και προσοχή ακόμα και θα 'χεις τον μπεμπούλη σ' ένα μήνα αγκαλιά!

vLmAp2.png FMoxp2.png

καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε καλά!

Χρυσόψαρο ναι πλεον είμαι στον μήνα μου, και ακόμα δεν έχω ετοιμάσει τη βαλίτσα και δεν έχω αγοράσει ρουχαλάκια, και βασικά αξεσουάρ (πάνες, πανάκια, σεντονάκια) για τον μπέμπη μου! Άσε το σκέφτομαι και με πιάνει άγχος. Ελπίζω το αργότερο στο τέλος της άλλης εβδομάδας να τα πάρω όλα και μετά πλύσιμο και σίδερο (από αναβολή σε αναβολή το πάω αλλά τελειώνουν τα περιθώρια :) ).

Τανιου πολύ ευχάριστα τα νέα σου για το μπεμπέ και για το διαβήτη. Σχετικά με τον τράχηλο ε νομίζω δεν μπορούμε πλέον να περπατάμε και πολύ πάνω από μια ώρα την ημέρα, λόγω κούρασης. Πάντως κάθε γιατρός ή και χώρα έχει τα δικά της όρια, γιατί εμένα όταν είχα πάει στην 28η εβδομάδα και την 32 ήταν στα 3 εκατοστά και θεώρησε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για προωρότητα ή κίνδυνο και δε μου έβαλε κάποιον περιορισμό.

Τώρα που μπήκα στον μήνα μου σκέψου ο γιατρός μου είπε και 2 χμ να περπατάω την ημέρα είναι μια χαρά, δε χρειάζεται παραπάνω.

Κατά τα άλλα και εγώ σκοπεύω να τρέξω σε κεπ κλπ να έχω τα βασικά χαρτιά για να μην τα έχουμε μετά. Είναι αρκετή η χαρτούρα από ότι βλέπω, ελπίζω να βγάλουμε άκρη εύκολα.

Τώρα που αρχίζουν οι εορτές χαμπάρι δε θα πάρουμε πως θα περάσουν οι μέρες!!!

Jr3pp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Και εμένα Λίλα ήταν πάνω από 3 και μου είπε δεν υπάρχει περίπτωση πρόωρου τοκετού και δεν μου έβαλε περιορισμό! Ο κάθε γιατρός ανάλογα!

Εσυ σιγά σιγά ετοιμασου έφτασες!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Τανιου μου κ εμένα για τον τράχηλο που ήταν 3 κ κάτι μου είπε οτι δεν υπάρχει κίνδυνος για πρόωρο τοκετό.τι να πει κανείς;πρόσεχε εσύ αφού στο είπε...κακό δεν κάνει...

γεια σε ολα τα κοριτσια!

γαργαλιτσα την ματιασα την κουρτινα.πηγαμε την παραγγειλαμε μια χαρα κ με παιρνει μετα η κοπελα οτι καταργηθηκε το σχεδιο απο το εργοστασιο. μου αρεσαν τρελα τα χρωματα. ηταν ροζ-λιλα-γαλαζιο-τυρκουαζ-κιτρινο κτλ κ ειχε ζωακια,μαιμουδακια,λιονταρακια,καμηλοπαρδαλη που οδηγουσαν αυτοκινητο,ελικοπτερο κτλ...ηταν πολυ χαρωπη. συνεχισα να ψαχνω αλλα καμια δεν μου αρεσε μετα κ τελικα θα παρουμε μια ριγε που ηταν στην ιδια σειρα κ εχει ολα αυτα τα χρωματα.κ θα βαλουμε αυτοκολλητα με ζωακια αφου δεν θα εχει η κουρτινα καποια παρασταση απο εδω http://www.homesticker.gr/product/386_Paidika-aytokollhta-agori-Zwa-se-aytokinhtaki

το καροτσι ηταν που θα το παιρναμε τελευταιο κ τελικα ηταν το πρωτο που πηραμε.ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι αν κ διπλο χωραει κ στο δικο μου αυτοκινητο που ειναι μια σταλια το πορτπαγκαζ. κ τωρα θα αρχισουν να μας φερνουν τα αδερφια μου τα πραγματα για να δουμε τι μενει να παραμουμε μετα εμεις. σεντονια κ πετσετες κενταει η μαμα μου κ εχει πλεξει κ δυο κουβερτουλες. ναι το παπλωμα δεν κανει.βαζεις η μια η δυο κουβερτουλες αναλογα με την θερμοκρασια που εχει το δωματιο.δεν θελει υπερβολες γιατι ετσι κ αλλιως φορανε κ φανελακι κ φορμακι.κ καλο ειναι να μην ειναι συνθετικες, καλυτερα βαμβακερες η μαλλινες. χαλι εσεις θα βαλετε? διαβαζω οτι μερικοι λενε οτι δεν χρειαζεται στα νεογεννητα κ μαζευουν σκονη κ μικροβια κ μπορει να προκαλεσει αλλεργιες κ διαφορα τετοια. αλλα θα ειναι πολυ αδειο το δωματιο.δινει μια ωραια ζεστασια το χαλι.σκεφτομουν μηπως παρουμε μοκετα.

πηγα σε μια συναντηση με μαια στο mothercare.ωραια ηταν γιατι ημασταν μονο 4 κοπελες κ ηταν συζητηση πιο πολυ κ ρωτουσες οτι εσυ ηθελες.

γιατρο ειχαμε την τριτη.τα ζουζουνια μεγαλωνουν.ηταν 1400 ο μικρος κ 1300 η μικρη. ειχαν χαλια θεσεις. κ οι δυο ειναι με τα ποδια κατω κ το κεφαλι πανω κ εχω μονο 4 ποδια στην κυστη μου(μια ομορφια σας λεω...χαχα) κ μας ειχαν κ γυρισμενες τις πλατες κ δεν σταματαγαν να κουνιουνται.καναμε παρα πολυ ωρα μεχρι να τα μετρησουμε. ευτυχως το οτι δεν εχω ρυθμισει το ζαχαρο ακομα δεν τα εχει επηρεασει σε τιποτα. μιλαω καθε βδομαδα με τον ενδοκρινολογο κ ολο κ μου αυξανει την δοση της ινσουλινης κ την δευτερα μου ειπε να παω παλι απο εκει. ε που θα παει θα το πετυχουμε.τανιου μου κ εγω 2 κιλα εχω χασει. σε 2 βδομαδες ντοπλερ κ σε 3 παλι γυναικολογο.στις 22 ειναι φουντουκι!!μαζι θα παμε αν κρατηθεις.

εμεις θα παρουμε 0 νουμερο γιατι θα ειμαστε ποντικακια αλλα σε σας δεν νομιζω οτι χρειαζονται.ε δεν ειναι αναγκη να ειναι κ αφαρμοστο το φορμακι να διαγραφει την κορμαρα...χαχα!

χρυσοψαρο καλως ηρθες!!! δυσκολη η ξαπλα αλλα τωρα αφου μπορεις σιγα σιγα κανε καμια μικρη εξοδο.αλλαζει εντελως η διαθεση οταν δεν εισαι ολη μερα σπιτι.

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Αστεράκι μπράβο που είναι μια χαρά τα διδυμάκια σου!

Μου αρέσουν τόσο πολύ!

Δε πειράζει για τη κουρτίνα....μου αρέσει κ μενα το χαλί στο δωμάτιο αλλά έχω ακούσει αυτά για τη σκόνη.Σκέφτηκα βέβαια οτι κανείς δε θα μπαίνει με τα παππούτσια, θα αερίζεται το δωμάτιο κ με την ηλεκτρική θα φεύγει κ η σκόνη.Όποια ξέρει κάτι παραπάνω ας μας πει...

Θέλω να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια...εγώ έχω βρεί καθισματάκι για νεογέννητο για να μεταφέρω το παιδί γιατί διάβασα οτι μόνο αυτός είναι ο σωστός τρόπος κ οι γύρω γύρω μου λένε οτι είναι πολύ μικρό το μωρό για κάθισμα.Δε θέλω να το διακινδυνεύσω με καλάθι ή port bebe....εσείς τι ξέρετε;

τα ειδικά καθίσματα για νεογέννητα δεν είναι η καλύτερη λύση;

ρεγγινα μου κ εγω για το χαλι τα ιδια σκεφτομαι.

επισης εχω ακουσει οτι στο εξωτερικο μονο αν εχεις καθισμα αυτοκινητου σε αφηνουν να παρεις το μωρο απο το μαιευτηριο. δεν επιτρεπονται ουτε καλαθουνες ουτε πορτ μπεμπε. απλα πρεπει να ειναι για νεογεννητα. εδω το παιρνεις με οτι θελεις.αλλα αργα η γρηγορα θα χρειαστει το καθισματακι αυτοκινητου.ειναι ο πιο ασφαλης τροπος να το μεταφερεις.

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Αστεράκι τα μπεμπε σουπερ! Υπομονή με το σάκχαρο, εφόσον επικοινωνείς με τον γιατρό σου θα βρείτε την άκρη και θα τα ρυθμίσετε. Το σημαντικό είναι ότι δεν επιδρά πάνω στα μωράκια σου!

Με τα καθισματάκια αυτοκινήτου και εγώ ξέρω ότι είναι ο μόνος εγκεκριμένος τρόπος εξόδου από το μαιευτήριο, καθώς σε οτιδήποτε άλλο μπορεί με ένα απλό φρενάρισμα το μωράκι να μετακινηθεί απότομα και μια απότομη κίνηση μπορεί να προκαλέσει κάποιο πρόβληματάκι.

Αν νιώθεις ανασφάλεια υπάρχουν νομίζω και μαξιλαράκια στήριξης του αυχένα ή ειδικά στρωματάκια για να μειωθεί το μέγεθος, αλλά καλύτερα να συμβουλευτείς τον γιατρό σου αν σκέφτεσαι να βάλεις κάτι τέτοιο.

Εάν το καθισματάκι λέει από 0 + τότε δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Εγώ δεν το σκέφτομαι καν, με καθισματάκι αυτοκινήτου θα μεταφερθούμε με το καλό όταν έρθει η ώρα.

Για χαλί και μοκέτα και εγώ είμαι σκεπτική γιατί φοβάμαι τη σκόνη.

Jr3pp2.png

Διαφημίσεις

Ναι lila είναι απο 0 κ έχει ειδικλη προσθήκη για να χρησιμοποιείται απο γέννηση.

Άρα συμφωνείτε κ εσείς οτι είναι η ιδανική λύση...Σας ευχαριστώ lila κ αστεράκι....

Ολο θελω να σας γραψω&ολο κτ συμβαινει&τα παραταω...σε χλωρο κλαρι δ μ'αφηνει ο μικρος! Ολα ο καημενος ο μπεμπης τα τραβαει...θα σας πιασω με δοσεις&οσα θυμαμαι!

- Για φορμακια που ειπατε εγω σας προτινω 1-3&γυρω στα 5-7κομμνατια γτ ειναι χειμωνας&δ στεγνωνουν! Απο κουβερτες&οι φλις&οι μαλλινες ειναι καλες, απλα οχι πολυ μεγαλες για να σας βολευουν, παπλωμα μετα το χρονο! Οι υπνοσακοι καλη ιδεα αλλα πρεπει να βολεψουν&το παιδι...του δικου μ παντως δ του καθησε καθολου καλα!

Αστερακι μια χαρα τα διδυμακια σου...θα ρυθμιστει&το ζαχαρο&δ θα επηρεαστουν καθολου τα μπεμπουλια!

Λιλα μιας&μπηκες στο μηνα σου, ευχομαι να πανε ολα καλα...οσο για τις ετοιμασιες, εχεις ακομα2βδομαδες, μην αγχωνεσαι!!! Μετα καλο ειναι να'σαι ετοιμη!

Ρεγγινα&εγω για την εξοδο καρεκλακι ειχα χρησιμοποιησει...αλλα&το πορτ μπεμπε του καροτσιου λογω στενοτητας δ το θεωρω κακο! Απο χαλι εγω θα ελεγα να βαλεις...ζεσταινει το χωρο&αλλωστε θ'αεριζεται καθημερινα. Επισης παπουτσια δ θα πατανε,οποτε δ το θεωρω επικινδυνο!

Εμεις εχουμε ραντεβου στις 17&πραγματικα μου φαινεται οτι αυτος ο μηνας θ περασει στο τσακ μπαμ!

cPQop2.png2orjp2.png

γεια σας κοριτσια!

χθες ειδαμε το μωρακι μας και ειναι 2600! στις 20 του μηνα θα βγαλω την περιδεση και μου ειπε ο γιατρος οτι μπορει να γεννησω κιολας!

εγω καθισματακι πηρα για την εξοδο απο την κλινικη και μαλλον ειναι ο ασφαλεστερος τροπος..ειναι 0+ και το κραταει μια χαρα το μωρο!

χαλακι εγω δε θα βαλω γιατι την κουνια την εχουμε στο δωματιο μας καθως δεν υπαρχει δευτερο δωματιο οποτε μεχρι να μετακομισουμε θα τον εχουμε μαζι μας..παντως αν εκανα βρεφικο δωματιο θα εβαζα και για ομορφια και για ζεστη απλα κατι σε μοκετα πιστευω καθαριζεται πιο ευκολα.

σιγουρα θα περασουν γρηγορα αυτες οι μερες..οι νυχτες ομως?? μονο εγω δε μπορω να κοιμηθω?? ΄

Xrisopsaro μου με το καλό!Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα;

εγώ κορίτσια πονάω χαμηλά στην κοιλιά.Μίλησα με τη μαία κ όπως το περιέγραψα δεν είναι σύσπαση.Εγώ το αντιλαμβάνοναι έντερο κ συμφώνησε απλά δεν ξέρω αν τα περιγράφω καλά...

Φοβάμαι λίγο πάντως αλλά τι άλλο μπορεί να είναι;

Έφαγα σαλάτα κ το αποδώσαμε εκεί....

Είναι ένας συνεχής πόνος με εξάρσεις...όχι πολύ δυνατός!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...