Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε όλες; Ωραία είναι που γράφουμε τα νέα μας!

Φουντούκι, μπράβο για τις καλές ειδήσεις από τους γιατρούς σου, είναι σημαντικό να σου πει ο γυναικολόγος ότι αποκλείει τον πρόωρο τοκετό. Καλή συνέχεια στον μπέμπη σου!

Βρε κορίτσια, εμένα η πίεση στην κύστη και η συχνοουρία με έχει πιάσει από την αρχή σχεδόν της εγκυμοσύνης, έτσι τα βράδια έχω βαρεθεί να πηγαίνω τουαλέτα και να ξυπνάω-ξανακοιμάμαι-ξαναξυπνάω-μένω άγρυπνη-δεν ξυπνάω με τίποτα το πρωί. Σχεδόν πάντα με αυτή τη διάταξη! Α, και όταν φτερνίζομαι έχω … απώλειες μερικές φορές. Εντάξει, ελπίζω να στρώσουν όλα αυτά μετά την εγκυμοσύνη. Αλλιώς θα κλέβω από τα πάμπερς της μπέμπας… :P

Τζο, σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Θα πάω έτσι πιο προετοιμασμένη για το τι θα παρακολουθήσω. Νομίζω είναι υποχρεωτικά τα μαθήματα αυτά για τους συντρόφους-συζύγους που θέλουν να είναι παρόντες στον τοκετό όταν η γυναίκα τους γεννάει στο Έλενας. Στα άλλα μαιευτήρια τους βάζουν και χωρίς… πιστοποίηση στον τοκετό. Βέβαια είναι τέλειο να τα παρακολουθήσουν και οι άντρες αλλά αν δεν μπορούν ας τα παρακολουθήσουμε τουλάχιστον εμείς που είμαστε και οι άμεσα ενδιαφερόμενες.

Αστεράκι, με γεια η κουρτίνα. Τι χρώματα επέλεξες που έχεις και κοριτσάκι και αγοράκι; Κι εγώ ουδέτερα θέλω πάντως. Τα φτιάχνουν μόνοι τους τα φωτιστικά; Ενδιαφέρον. Αν δεις τίποτα καλό, πες μας, σε περίπτωση που το μαγαζί είναι στην Αθήνα.

Τριαντάφυλλο, περαστικά σου. Σπαστικό να κρυώνεις τώρα. Όσο για τις συσπάσεις, δεν ξέρω τι να σου πω από προσωπική πείρα. Ο γιατρός σου θα σε συμβουλεύσει.

Λίλα, με γεια τα ψώνια σου. Κι εγώ θα κάνω λίστα με ερωτήσεις για τον παιδίατρο, σκοπεύω για συνάντηση αρχές Γενάρη. Τη βαλίτσα δεν τη φτιάχνω ακόμα, αφού τις μπιτζάμες που θα βάλω μέσα τις έχω βολευτεί και τις φοράω. Συν το ότι δεν έχω βρει ακόμα τα ρούχα που θα πάρω για την μπέμπα. Σιγά-σιγά, έχουμε χρόνο… Εγώ τουλάχιστον που είμαι για τέλος Γενάρη. Κουβέρτα/ες πιστεύω πως είναι καλύτερα από όσα ανέφερες. Ανάλογα τα κρύα, θα της βάζω μία ή δύο.

Ρεγγίνα, καλό στόλισμα! Εγώ το επόμενο σ.κ. θα στολίσω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα, κορίτσια μου!!!

Είδαμε τον μπεμπουλάκο μας σήμερα!!! Είναι απίστευτος σβούρας! Πήρε 300 γρ. το κουκλάκι μας, έχει πολύ μικρή κοιλίτσα και πολύ μακριά πόδια για το μέγεθός του, είναι 20 θέσεις τα πόδια πάνω απ' το υπόλοιπο σώμα! Γύρω στα 3 κιλά θα γεννηθεί όπως υπολογίζει. Όλα πολύ καλά και με αμνιακό, πλακούντα και αιμάτωση, όπως πάντα, επίσης πολύ πολύ ζωηρός, μέρα και νύχτα, φάω δε φάω, κι αυτό μου είπε ότι είναι ενδεικτικό πολύ καλής ανάπτυξης, γιατί έχει ενέργεια και δεν είναι καθόλου νωθρός. Η θέση μας επίσης πολύ καλή με το κεφαλάκι πολύ πολύ χαμηλά και με κλωτσάει μέχρι 5-10 εκ. πάνω απ' τον αφαλό και έχει αρχίσει να μου μουδιάζει συνέχεια η περιοχή κάτω απ' το στήθος. Το πιο αστείο είναι που κάθομαι ξαπλωμένη και διαβάζω και βάζω ψηλά το βιβλίο και ούτε εκεί δεν το θέλει ο κύριος, το κλωτσάει συνέχεια :tongue:

Από εβδομάδα θα έρχεται κι η μαία μας σπίτι να μας κάνει τα μαθήματα με τον άντρα μου για τοκετό και για φροντίδα/θηλασμό μετά. Πήραμε και μπάλα πιλάτες να κάθομαι για την αιμάτωση του περίνεου και για τις ασκήσεις όταν έρθει η ώρα της εμπέδωσης.

Κρεμάσαμε και την κουρτίνα που έραψε η γιαγιά!

Παιδίατρο βρήκαμε πριν 3 εβδομάδες περίπου, μιλήσαμε τηλεφωνικά και θα ξαναμιλήσουμε κοντά στην ΠΗΤ να κανονίσουμε τα μετά του τοκετού.

Από βαλίτσα εγώ τη θέλω έτοιμη μες στον 8ο -γιατί ποτέ δεν ξέρεις- οπότε αύριο πάω για ψώνια, άλλο που δεν ήθελα δηλαδή! Και για χάζεμα χριστουγεννιάτικων να μπω στο κλίμα!

Από απορρυπαντικά εμείς πήραμε το baby Planet, μου αρέσει, είναι ήπιο και μυρίζει ωραία και τα έχουμε ήδη πλύνει όλα, μένουν μόνο για πολύ αργότερα τα καλύμματα του καροτσιού.

Ρόουζ μου, δε ρώτησε κάποια για βαφές και ήταν και πολύ βιαστικό το μάθημα θηλασμού. Να ξεκουράζεσαι για τις συσπάσεις σου, το σώμα σου στέλνει μηνύματα. Όσο μπορείς γιατί μέχρι ένα σημείο είναι φυσικό να κάνεις μέχρι και κάποιες τη μέρα, αλλά να ρωτάς το γιατρό όποτε ανησυχείς.

Γαργαλίτσα, ναι, δεν χρειάζεται ο σύζυγος αν δε γεννάς εκεί!

Καλή επιτυχία σε όσες έχουν γιατρό μες στη βδομάδα, εύχομαι να πάρετε τα πιο ωραία νέα!

Αρχίζουν τα χριστουγεννιάτικα τραπεζώματα και οι έξοδοι εν τω μεταξύ σε μας και τα βλέπω τα κιλά να έρχονται πάλιιιιιιιιιιιιι και αναρωτιέμαι πότε θα το νιώσω εγώ αυτό που σου πιέζεται το στομάχι και κλείνει η όρεξη :mrgreen: νομίζω ποτέ :cool:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Μπράβο jo...σε είχα στο μυαλό μου σήμερα.έτσι να συνεχίσουν όλα!Μπήκες κ στον 8ο ε;Εγώ στις 17 έχω γιατρό κ θα κανονλισω με τη μαία.Ευτυχώς που έχουμε εσένα να ετοιμάζεσαι κ να μας βάζεις σε σειρά...

Τέλεια τζο !!

Πολύ καλός ο μπεμπακος σου!! Και μια χαρά και τα κιλακια του !!

Μια χαρά θα είναι όλα!

Πάντα τέτοια νεακια να έχουμε μέχρι τέλους!

Εσυ έχεις οργανωθεί καλά εγώ δεν έχω κάνει τίποτα και ώρες ώρες με πιάνει τρέλα όταν σκέφτομαι ότι δεν έχουμε κάνει τίποτα σχεδόν αλλά που θα πάει θα τα κάνουμε μαζεμενα ! Ελπίζω να μην τρέχω στο τέλος!

Το Σάββατο θα πάω για ρουχαλακια και εσωρουχακια! Μπας και ξεκινησω από κάπου!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα κορίτσια και καλό μηνα να έχουμε!

Τζο πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Ο μπεμπαρός σου μια χαρά! Φτου φτου!

Φουντουκάκι και εγώ αγχώνομαι, βέβαια έχουμε κάνει κάποια βασικά αλλά έχουμε αρκετές δουλίτσες ακόμα. Αυτό που σκέφτομαι είναι ρουχαλάκια και τέτοια αν ξέρεις περίπου πόσα θες γυρνάς 2 - 3 μαγαζια κοιτάς και τα ψωνίζεις αμέσως. Μετά απλά θελει πλύσιμο και σίδερο. Εκει αν έχεις βοήθεια από κάποιον, μαμά ή αδερφή, ε δεν έχεις θεματάκι.

Jr3pp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Λίλα και εγω μ αυτό το σκεπτικό δεν έχω ψωνισει ακόμα αλλά βλέπω όλες σχεδόν έτοιμες και λέω εγώ τίποτα δεν έχω κάνει!

Τέλος πάντων θα πάω το Σάββατο να πάρω κάποια βασικά και σιγά σιγά να τα μαζεψω !! Όλα θα γίνουν μωρέ εντάξει και αν κάτι δεν έχουμε πάρει το παίρνουμε μόλις γεννησουμε ! Σημασία έχουν τα μωρακια μας !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα κορίτσια...τι κάνετε;

εγώ νομίζω οτι αρχίζω να κουράζομαι πιο εύκολα κ να έχω κ λίγη δυσπνοια... όχι κάτι τραγικό λλά δεν είμαι για πολλά...

Fountouki μου όλα θα γίνουν μην ανησυχείς... κ πόσα δωράκια θα μας φέρουν....εμενα οι φίλες μου άρχισαν να μου ψωνίζουν κ να με παίρνουν τηλ να μου λένε....άρα αφαιρώ απο τη λίστα...

Εσείς κουράζεστε εύκολα;Δε ρωτάω τις ήδη μανούλες...αυτονόητο!Οι υπόλοιπες;

Καλημέρα κορίτσια!

Ρεγγίνα μου εγώ δεν κάνω απολύτως τίποτα όλη μέρα ξαπλες αλλά το σκ που πάμε για ψώνια και γενικά έχουμε δουλειες κουραζομαι εύκολα!

Αφού έχουμε την δυνατότητα να είμαστε σπίτι ας το εκμεταλλευομαστε για ξεκούραση!

Ναι θα μαζεψουμε και δωράκια σίγουρα! Εσεις τι νούμερα τα πηρατε τα φορμάκια 0 με 3 ή 1 με 3 ? Σκέφτομαι 0 να μην πάρω!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Ρεγγίνα και εγώ κουράζομαι πολύ εύκολα και έχω ενα σχετικό λαχάνιασμα εώς και ελαφρά δύσπνοια όταν περπατάω. Εν τω μεταξύ από την αρχή σχεδόν της εγκυμοσύνης η μύτη μου είναι κλεισμένη και αυτό δυσκολεύει και άλλο την κατάσταση.

Φορμάκια σκέφτομαι μήπως πάρω 1 -2 μόνο (για εσώρουχακια) 0 - 3 και τα υπόλοιπα από 1 - 3.

Βέβαια από ότι βλέπω και διαβάζω από το νετ (ακόμα δεν έχω πάει σε μαγαζι να δω) φορμάκι με φορμάκι έχει διαφορά ακόμα και στο ίδιο μέγεθος, οπότε πρέπει να το δούμε από κοντά τι ύψος και κιλάκια αναγράφει.

Jr3pp2.png

γεια σας κοριτσια ειμαι νεα στο φορουμ!ευχομαι σε ολες με το καλο!!

εγω εχω πητ 09/01 και περιμενω αγορακι.. κριμα που δε σας βρηκα νωριτερα και περασα σχεδον ολη την εγκυμοσυνη ξαπλα :(

το μαγνησιο κα μενα με ενοχλει στο εντερο και απο 2 την ημερα παιρνω μονο 1..(παλι με στελνει τουαλετα αλλα τουλαχιστον δεν ποναει ολη τη μερα το εντερο μου)

πιο πανω διαβασα οτι δεν κανει να σκεπαζουμε τα μωρα μας με παπλωμα,εμενα μου φερανε δωρο να μη το χρησιμοποιησω? κουβερτουλες εχω αυτες τις λεπτες της αγκαλιας που λενε..πρεπει να παρω κανονικη χοντρη??

Διαφημίσεις

Χρυσόψαρο καλώς μας ήρθες και με το καλό ο μπέμπης σου!

Εμένα είναι το πρώτο μου μωράκι, αγοράκι, με ημερομηνία 03/1 και δεν έχω γνώσεις και είμαι χαμένη στο σύμπαν! Εδώ ρωτάω τα κορίτσια και ανταλλάσσουμε γνώσεις και γνώμες!

Από όσο διαβάζω από το ιντερνετ λένε ότι το παπλωματάκι δε το χρησιμοποιούμε μέχρι να γίνει το μωρό μας ενός έτους για λόγους ασφαλείας.

Εάν έχω καταλάβει σωστά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κουβερτούλες αγκαλίτσας όσον αφορά τις διαστάσεις. Τώρα αν είναι ζεστές ή όχι δε ξέρω. Να πω την αλήθεια εγώ πήρα μια βαμβακερή αλλά έχω ένα άγχος εάν θα είναι ζεστή ή θα πρέπει να χρησιμοποιήσω και άλλη. Υπάρχουν και οι fleece ή βελουτέ για τον χεμώνα , που θα είναι σίγουρα πιο ζεστές, αλλά με προβληματίζουν γιατί νομίζω ότι μαζεύουν πολύ χνούδι και σκονη, και είμαι λίγο σκεπτική με αυτές.

Τώρα πως είσαι? πέρασε η περίοδος της ξάπλας και μπορείς να κινείσαι κανονικά? Τα πέρασα και εγώ για μεγάαααλο διάστημα και μπορώ να καταλάβω τις ανησυχίες και το άγχος που πέρασες!

Jr3pp2.png

Καλησπέρα σήμερα είχα γιατρό όλα καλά με το ζιζικι μου 2 κιλά είναι το πουλάκι μου με 42 εκατοστά και μας κρύβοταν τόσο καιρό... Ο γιατρός είπε ο οφαλιο λωρος είναι καλός κ ο πλακουντας και μόνο ο τραχηλο είναι 3.5 εκατοστά και μου απαγορεψε το περπάτημα εκτός από μαξιμουμ 1 ώρα. Επιτέλους έχω και ασφάλεια και γλυτωνω τα 150 ευρώ σε κάθε επίσκεψη και μάλιστα τώρα έχω κάθε 2 εβδομάδες. Με τον διαβήτη όλα καλά επισεις μέσου διατροφής.. Έχασα κ 2 κιλά :) :)

Πάλι καλά εχθές έκανα τα βασικά ψώνια για το μωράκι μου.. Ήμουν 4 ώρες στην γυρα χε χε

Πήρα 2 φορμες για τον ύπνο (υπνοσακους) ένα νούμερο 68 cm και ένα 70.

Μια κουβερτα φλις.

Καλτσουλες.

Ψαλίδι, χτένουλα, αποφρακτιρα μύτη, και πιπιλες.

Πάνες pampers.

Και μου έμειναν τα χοντρά να πάρω τώρα :)

Ξέχασα να πω κιόλας ότι έχασα 2 κιλά οπότε αστεράκι μου μην στεναχωριεσαι με τον διαβήτη μετά την εγκυμοσύνη θα φύγει

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλησπέρα, κορίτσια μου!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας!

Κι εγώ κουράζομαι πιο εύκολα τώρα, αλλά περπατάω και πάρα πολύ, επίσης κουράζομαι όταν κάθομαι πολλές ώρες στην καρέκλα, σε κανένα πάρτυ ή εστιατόριο ας πούμε όταν βγαίνουμε. Θέλω να σηκώνομαι να περπατάω γιατί όπως κάθομαι μουδιάζει η περιοχή κάτω απ' το στήθος, φούσκωσε η κοιλίτσα, έβαλα και μια σημερινή φωτό και μου τα πιέζει όλα ο μπόμπιράς μου!

Χθες πήγαμε για ψώνια και απ' τις 6 ώρες δοκίμασε ρούχα και περπάτα μετά με πέθανε η μέση κλασικά! Κάτσαμε και 1,5 ώρα απ' αυτές βέβαια, αλλά και πάλι κουράστηκα. Αλλά ψώνισα φορέματα για τα χριστούγεννα και για τις μαζώξεις και πολύ ανανεώθηκα!

Μαζέψαμε και τα χαρτιά μας για να βγάλουμε ΑΜΚΑ του μπέμπη και βιβλιάριο με το που θα γεννηθεί και μου φυγε άλλη μια υποχρέωση, που πολύ τη βαριόμουν εδώ που τα λέμε!

Η αλήθεια είναι ότι κατά τ' άλλα κι εγώ όλο ξάπλες είμαι μες στη μέρα, δεν μπορώ να πω, ο άντρας και οι γονείς μου με έχουν στα ώπα ώπα, δεν ασχολούμαι με δουλειές καθόλου. Αλλά όλο και κάπου θα πάω μες στη μέρα και έχω παρατηρήσει ότι και έναν καφέ να πάω με το αυτοκίνητο να πιω με μια φίλη μου μετά όλη την υπόλοιπη μέρα θέλω να 'μαι ξάπλα! Επίσης λαχανιάζω όταν μιλάω ορισμένες φορές αναλόγως της στάσης του μπέμπη!

Από φορμάκια, εγώ πήρα ένα μόνο 00 έτσι για το καλό και για να το έχω για την έξοδο απ' το μαιευτήριο και τα άλλα όλα είναι για 3 μηνών (δηλ. περίπου 53 με 58 εκ.). Μόνο τα πολύ βιαστικά μωράκια νομίζω θα τα χρειαστούν τα 00, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις ας βρίσκεται έστω ένα-δυο για τις πρώτες μέρες, αλλά αυτό το παίρνουμε και προς το τέλος που θα ξέρουμε!

Χρυσόψαρο, καλώς ήρθες! Άλλος ένας μπεμπάκος στην παρέα!

Κι εμείς με κουβερτούλες θα τη βγάλουμε για αρχή, έχω από πικέ μέχρι φλις και βελουτέ και μάλλινες και θα τις χρησιμοποιώ συνδυαστικά. Αλλά σίγουρα μόλις βρω ωραίο υπνόσακο με τιράντες αμάνικο και σακί από κάτω θα τον τσιμπήσω!

Ρεγγίνα μου, ναι έχω μπει 8ο εδώ και μια εβδομάδα και αύριο μπαίνω στη 2η εβδομάδα του 8ου (το τικεράκι μου είναι μια μέρα πίσω)! Κυλάει ο καιρός γρήγορα! Καλή επιτυχία στο ραντεβού σου και θα περιμένουμε νέα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

λιλα αυριο μπαινεις στο μηνα σου δηλαδη ε?? ωραια! ναι τους τελευταιους δυο μηνες κινουμαι κανονικα αλλα με πολυ προσοχη γιατι εκανα περιδεση τραχηλου,ασε που απο το καθισιο τοσο καιρο κουραζομαι και λαχανιαζω για πλακα!

jo sephine καλα που ανεφερες τους υπνοσακους,νομιζω ειναι η καλυτερη λυση και δεν το ειχα σκεφτει! ;)

Χρυσόψαρο καλώς ήρθες με το καλό το μωρακι σου!

Όλα καλά θα πάνε ! Πλησιαζεις κ εσύ οπότε θα ηρεμησεις! Και εγώ το πρώτο μου μωρακι και είναι κοριτσάκι ! Από εξωσωματικουλα!!

Εύχομαι σε όλες μας τα καλύτερα!!

Και εγώ θα δω για υπνοσακο αν και έχουμε πάρει μια κουβερτουλα θέλω άλλη μια για να την βγάζω έξω οταν παμε βόλτα!

Τζο μια χαρά προχωρας και με τα χαρτιά και όλα !

Εγω το Σάββατο θα πάω για περπάτημα και ψώνια και δεν βλέπω την ώρα!

Έχω ραντεβού για υπέρηχο 22 Δεκεμβρίου και μου φαίνεται μακρυά ελπίζω να αντεξω αλλιώς θα πάω νωρίτερα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...