Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Επειδή όταν γράφω κατεβατά με βγάζει εκτός και σβήνονται, είπα να γράψω στο word και άμα δουλέψει δούλεψε. Λοιπόν…

Ρεγγίνα γεννάω τέλος του Γενάρη. Κι εγώ την ακούω την μπέμπα όταν χαλαρώνω κυρίως. Αυτά μπορεί να κουνιούνται αλλά καθώς απασχολούμε τη σκέψη μας αλλού, δε συνειδητοποιούμε τις κινήσεις τους μάλλον.

Άρα με τις ενεσούλες ηπαρίνης έχετε την ασφάλεια πως όλα θα πάνε καλά! Και έτσι και θα γίνει!

Αστεράκι έχεις δίκιο, η κουρτίνα δεν αλλάζει κάθε χρόνο, γι’ αυτό καλό είναι να βρούμε και σχέδιο που δεν κουράζει το μάτι.

Τζο χαίρομαι που αξίζουν τα σεμινάρια, θα τα παρακολουθήσω κι εγώ το Δεκέμβρη. Πολύ καλός ο άντρας σου που σε συνοδεύει εκεί και του αρέσουν. Όλες οι συμμετέχουσες είναι με τους άντρες τους; Δύσκολο πάντως που έρχονται και αυτοί αφού είναι πρωινές ώρες.

Λίλα ευχαριστούμε για την ενημέρωση για το Μητρικό θηλασμό.

Μπράβο Μαράκι για τα ωραία νέα. Μάλλον κοντεύουν το μισό του βάρους γέννησης τώρα τα μπεμπάκια! Το μαγνήσιο το παίρνεις για συσπάσεις;

Κορίτσια δεν κατέληξα σε κουρτίνα αλλά ψάξε ψάξε βρήκα φοβερό φωτιστικό! Δεν είχα αντιληφθεί ότι υπάρχουν τόσο εντυπωσιακά σχέδια σε παιδικά φωτιστικά. Καθόμουν και τα χάζευα μαγεμένη! Μου τα είχαν φωτίσει κι όλας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρεγγινα εκτος του οτι το ειδα στις παρενεργειες, μ το ειπε&εκεινη!

Γαργαλιτσα πολλες κραμπες απο τον 5ο μηνα&συσπασεις απο τον 6ο...θες η παραπανω κουραση με τον μικρο&καθε μερα ειχα τουλαχιστον 3-4 φορες! Οσο για το βαρος,ειναι λιγοτερο του μισου τωρα γτ σκεψου οτι στον 9ο περνουν περιπου 200 με 250 γρ την εβδομαδα!

cPQop2.png2orjp2.png

Μαράκι, ε, βέβαια θα έχεις πολλή κούραση με ένα ακόμα μικρό παιδάκι. Οι κράμπες είναι τα πετρώματα; Κι εγώ καμιά φορά τη νύχτα έχω πετρώματα και ίσως και συσπάσεις (σάμπως ξέρω και τι είναι ακριβώς;) αλλά αφού περνάνε μετά από λίγο, το ξεχνάω να το πω και στο γιατρό. :tongue:

Πάντως είναι τρομακτικό, όταν μου συμβαίνει φοβάμαι ότι θα γεννήσω.

Ελπίζω να το θυμηθώ να το πω στο γιατρό στην επόμενη επίσκεψη... Αμάν αυτή η αφηρημάδα...

Ναι Μαράκι το είδα κ το συζητήσαμε για το μαγνήσιο αλλά με έπιασαν ξαφνικά κ μου είπε να δούμε πρώτα τη διατροφή.

Μπορεί να φταίει κάτι άλλο ή να το συνήθισα γιατί είμαι καλύτερα...θα δείξει!

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Χθες το βράδυ έγραψα και με πέταξε δεν το δημοσίευσε και είχα και θέμα με το ίντερνετ και το παρατησα!

Λοιπόν ή αιματολογος ενθουσιάστηκε με τις εξέτασεις μου μου είπε δεν θα αλλάξουμε τίποτα και θα με δει αλλη μια φορά 22 Δεκεμβρίου που θα ειναι και ή τελευταία θα συνεννοηθεί με τον γιατρό μου ποτέ θα μπούμε σε προγραμματισμένο τοκετό για να σταματήσω τις ενέσεις !

Ο γυναικολόγος μου και αυτός ευχαριστημένος με την μικρή που μεγαλώνει ραγδαία μου έκανε και κολπικό για τον τράχηλο γιατί τον είπα ότι πονουσα δύο !μέρες και δεν ήξερα αν είναι έντερο και τελικά τζαμπα αγχωθηκα γιατί το έντερο ήταν αφού ο τράχηλος ήταν κλειστός και πάνω από 3 οπότε μου λέει για πρόωρο τοκετό αποκλείεται! Συσπάσεις σδεν είχα αμνιακα και πλακούντας τέλεια και ή μικρή ψηλά μου είπε είναι παμνω από την λεκάνη ακόμα! Είναι νωρίς οπότε πιστεύω θα κατέβει αργότερα!

Μαρακι μου τέλειος ο μπεμπακος σου !!

Κορίτσια όλα καλά θα μας πανε και σε λίγο καιρό θα τα κρατάμε έχω πολύ χαρά και ανυπομονησία!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κούκλες!

Επιτέλους ήρθε χειμώνας! :tongue:

Λοιπόν, εμένα ο μπέμπης μου νομίζω δεν κοιμάται ποτέ! Στριφογυρνάει συνεχώς, όλη μέρα κι όλη νύχτα, ευτυχώς εγώ κοιμάμαι ανενόχλητη! Μόνο που ξυπνάω κάθε 2 ώρες για τουαλέτα, μου δίνει συνεχώς κεφαλιές στην κύστη μου, αυτό είναι η μόνη ενόχληση που έχω δηλαδή συν μια δύσπνοια που μ' έχει πιάσει τις τελευταίες μέρες γιατί μεγαλώνει η μήτρα και πιέζει το διάφραγμα. Κατά τ' άλλα, είναι πολύ πολύ χαμηλά το κεφαλάκι του.

Jo κ εσύ δεν έχεις γιατρό κάπου εδώ;

Fountouki αναμένουμε!

Γιατρό έχουμε τη Δευτέρα να δούμε πόσο μεγαλώσαμε! Θα σας γράψω νέα!

Τζο χαίρομαι που αξίζουν τα σεμινάρια, θα τα παρακολουθήσω κι εγώ το Δεκέμβρη. Πολύ καλός ο άντρας σου που σε συνοδεύει εκεί και του αρέσουν. Όλες οι συμμετέχουσες είναι με τους άντρες τους; Δύσκολο πάντως που έρχονται και αυτοί αφού είναι πρωινές ώρες.

Κορίτσια δεν κατέληξα σε κουρτίνα αλλά ψάξε ψάξε βρήκα φοβερό φωτιστικό! Δεν είχα αντιληφθεί ότι υπάρχουν τόσο εντυπωσιακά σχέδια σε παιδικά φωτιστικά. Καθόμουν και τα χάζευα μαγεμένη! Μου τα είχαν φωτίσει κι όλας!

Γαργαλίτσα μου, θα σ' αρέσουν! Εντάξει, κάποιες μαίες μου άρεσαν περισσότερο από άλλες, αλλά όλες ήταν πολύ καλές! Όλες είχαν τους άντρες τους, αλλά κάποιες μέρες, όχι όλες, 2 μαθήματα είναι τα υποχρεωτικά για τους άντρες, το 2ο και μετά όποιο θέλεις (3ο ή 4ο). Με άδεια ήταν όλοι. Παρακολούθησα και το μάθημα θηλασμού εκεί, δε με ξετρέλανε, έχω πάει και σε καλύτερα. Πάντως πολύ πρωινό ξύπνημα, χάρηκα που επιτέλους κοιμάμαι ξανά! Τα πιο ωραία που μας έδειξαν ήταν οι ασκήσεις εμπέδωσης του μωρού στη μπάλα του πιλάτες, το μασάζ από τους άντρες και οι αναπνοές για την ώρα του τοκετού. Πολύ χρήσιμο να σου τα δείχνουν από κοντά και να τα κάνεις κιόλας. Νομίζω πας πιο ψύχραιμα στον τοκετό έτσι.

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Ο γυναικολόγος μου και αυτός ευχαριστημένος με την μικρή που μεγαλώνει ραγδαία μου έκανε και κολπικό για τον τράχηλο γιατί τον είπα ότι πονουσα δύο !μέρες και δεν ήξερα αν είναι έντερο και τελικά τζαμπα αγχωθηκα γιατί το έντερο ήταν αφού ο τράχηλος ήταν κλειστός και πάνω από 3 οπότε μου λέει για πρόωρο τοκετό αποκλείεται! Συσπάσεις σδεν είχα αμνιακα και πλακούντας τέλεια και ή μικρή ψηλά μου είπε είναι παμνω από την λεκάνη ακόμα! Είναι νωρίς οπότε πιστεύω θα κατέβει αργότερα!

Μαρακι μου τέλειος ο μπεμπακος σου !!

Κορίτσια όλα καλά θα μας πανε και σε λίγο καιρό θα τα κρατάμε έχω πολύ χαρά και ανυπομονησία!!

Μπράβο, φουντούκι, με το καλό η μπέμπα να έρθει, πλησιάζει!!! Μπράβο και για τις εξετάσεις σου, όλα πηγαίνουν πολύ καλά, τώρα απλώς υπομονή να περάσει ο καιρός!

vLmAp2.png FMoxp2.png

καλημερα.καλη κυριακη!!!

μπραβο φουντουκι πολυ καλα τα νεα σου!!!η μπουμπουκα σου ειναι αψογη!

τζο αυριο θα τον δεις τον μικρο?τελεια!!! εμενα η μικρη εχει τα ποδια της στην κυστη μου κ κλωτσαει ολη την ωρα.με εχει ταραξει. τουαλετα κ εγω το βραδυ 3-4 φορες κ συνηθως κατα τις 5 που σηκωνομαι μετα δεν ξανακοιμαμαι.εμεις εχουμε την τριτη ραντεβου.ανυπομονω...

γαργαλιτσα εγω βρηκα παντως κουρτινα!κ μου ειπε η κοπελα οτι φτιαχνουν κ μονοι τους φωτιστικα.

φιλια σε ολες!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Καλησπερα κοριτσακια

Χαθηκα

Παλι κρυωσα αντε να δουμε που θα παει αυτο

Εγω ραντεβου την αλλα βδομ

Ξυπνα κ γω κανα δυο φορες το βραδυ για τουαλετα

Τζο μου κ γω πλακωμα κ δυσπνοια για τον ιδιο λογο μεσενα κ ειναι αρκετα ενοχλητικο

Σηνερα το μεσηνερι επι ενα τεταρτο κ ανα 4λεπτα ειχα συνεχομενες συσπασεις κ γενικως συνεχιζω αλλα ακανονιστα χωρις βεβαια πονο

Δε θελω να παρω γιατρο βλακεια ε?

Τζο στο μαθημα θηλασμου τι σας ειπε για βαφες μαλλιων?επιτρεπεται?

Καλα νεα μαθαινω κ απτα υπολοιπα κοριτσακια

Εγω μπαινω αυτη τη βδομ 34

Πολλα φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα κορίτσια!

Έπεσα με τα μούτρα σε δουλειες και αγορές παρασκευή και σάββατο και τώρα διαβάζω τα νέα σας.

Rose περαστικά σου. Εάν δε θέλεις να πάρεις το γιατρό για να μην τον ενοχλήσεις είναι όντως βλακεία. Αν απλά σου έχει ξανασυμβεί, είχες μιλήσει με το γιατρό σου κσι σου έχει πει πότε να ανησυχείς και πότε όχι τότε οκ. Εγώ όταν με είχαν πιάσει συσπάσεις είχα μιλήσει με το γιατρό και με ρώταγε αν συνοδεύονται από πόνο ή από αίμα. Μου είχε πει αν δεν υπάρχει κάτι από τα δύο, και με ξεκούραση περνάνε να μην ανησυχώ. Οπότε όταν με πιάνουν ξεκουράζομαι και δίνω λίγο χρόνο. Αν δε μου περνάνε του τηλεφωνώ για να είμαι σίγουρη! Παίρνεις καθόλου μαγνήσιο? Η αλήθεια είναι πως στην εβδομάδα που είμαστε πλέον οι συσπάσεις λογικό είναι να συμβαίνουν απλά θέλουμε να είναι συσπάσεις προετοιμασίας!

Κορίτσια με το καλό οι γιατροί αυτήν την εβδομάδα - εγω έχω την επόμενη - και αναμένουμε να μας πείτε τα νέα σας, να δείτε τα μπεμπάκια σας μεγαλωμένα και ζωηρούλικα!

Και εγώ σηκώνομαι τα βραδάκια μια με δυο φορές για τουαλέτα και δυσκολεύομαι μετά να ξανακοιμηθώ, αλλά χαλάλι για τα μικρά μας!

Από ετοιμασίες γενικά είστε σε καλό δρόμο?

Εγώ αυτήν την εβδομάδα λέω να ετοιμάσω τη βαλίτσα του μαιευτηρίου (όποιος ακούει ότι ακόμα δεν είναι έτοιμη παθαίνει ένα σοκ), και το πολύ μέχρι το τέλος της άλλης να κάνω ότι αγορές έχουν μείνει για το μπεμπέ (είναι αρκετούτσικες, πχ φορμάκια, πάνες, σελτεδάκια, κρεμούλες, σαμπουάν κλπ) ώστε ότι πρέπει να πλυθεί και να σιδερωθεί να μην το έχω την τελευταία εβδομάδα!

Αλήθεια για το βραδάκι με τι θα το σκεπάζετε? Ξέρω ότι πάπλωμα απαγορεύεται. Μία κουβερτούλα λέτε να είναι αρκετή η να παγώνουν τα μικρά μας? Θα πάρετε υπνόσακο?

Έχω τόσες απορίες, και ακούω από παντού διαφορά και διαφορετικά πράγματα.

Για τα ρουχαλάκια του τι απορρυπαντικό θα χρησιμμοποιήσετε? Κάποιο ειδικό τύπου προδέρμ ή κάποιο τύπου αρκάδι?

Έχετε κάνει επικοινωνία με παιδίατρο? Και αυτό λέω να το δρομολογήσω μέσα σε αυτήν ΄την άλλη εβδομάδα. Αν ναι μιλήσατε τηλεφωνικά ή μεσω τηλεφώνου?

Έχω ένα τετραδιακι που σημειώνω ότι απορίες έχω, και ότι δουλειές πρέπει να γίνουν! Ε περιττό να σας πω ότι αντί να σβήνω όσο πάει και μεγαλώνει η λίστα!!!

Σας ζάλισα πάλι με τις ερωτήσεις μου!

Σας φιλώ και εσάς και τα μπεμπάκια σας!

Καλή μας εβδομάδα!

Jr3pp2.png

Rose περαστικά σου.Για τις συσπάσεις θα συμφωνήσω με τη lila.Μη ντρέπεσαι!Οι συγκεκριμένοι γιατροί είναι προετοιμασμένοι για τέτοια τηλέφωνα!Εκτός κ αν ξέρεις τι είναι οπότε οκ.

Lila μου εγώ έχω κάνει κάποια πράγματα αλλά νομίζω οτι θα ξεμπεδέψω με όλα εκεί κάπου στις 36 εβδομάδες!

Σχετικά με το απορρυπαντικό χθες που πήγα super κοίταξα τι παίζει γιατί πολλοί μου είπαν αρκάδι κ ανακάλυψα οτι υπάρχει αρκάδι για μωρά...εκεί θα καταλήξω μάλλον

Συνεχίζω με 2ο για να μη τα σβήσει...

Έχω ρωτήσει για παιδίατρο και σκέφτομαι να κάνω ένα τηλέφωνο στις 35-36 εβδομάδες για καθοδήγηση ώστε να μπορώ να τηλςφωνήσω μετά ανα πάσα στιγμή!Μην χρειαστεί κάτι (χτύπα ξύλο)κ ψάχνομαι!

Τη βαλίτσα επίσης στις 35 εβδομάδες θα την κάνω.

Σκέψου οτι κ καρότσι, κάθισμα κ κάτι άλλα που έχω παραγγείλει προς το τέλος Δεκέμβρη θα τα έχω.

Τα ρουχαλάκια θα πάρω μέσα στην εβδομάδα κ μετά ένα jumbo κ ενα φαρμακείο στις 35 εβδομάδες επίσης.

Δε ξέρω αν είναι αργά αλλά νομίζω οτι το χρονοδιάγραμμα μου συμφωνεί με το δικό σου.Δε μπορώ να τα πάρω όλα μαζί για οικονομικούς λόγους κ τα έχω σπάσει...Επίσης δε πλησιάζω jumbo μέχρι τις 10 Γενάρη...

Sorry για τα πολλά λόγια αλλά ελπίζω να βοήθησα.Ξεαγχώνομαι κ εγώ.

Πάω να στολίσω!

Ρεγγίνα μια χαρά νομίζω τα έχεις προγραμματίσει!

Για τον παιδίατρο και εγώ θέλω νωρίτερα να έχω επικοινωνήσει για τον ίδιο - αχρείαστο λόγο που λες και εσύ - γιατί και στο μαιευτήριο αν σου πουν κάτι ή δεις κατι περίεργο (ελπίζω να μη μας τύχει) να έχουμε μια δεύτερη άποψη!

Όταν λες πράγματα από το φαρμακείο τι εννοείς? Κρέμες πχ για στήθος, σαμπουάν, αφρόλουτο κλπ για τα μικρά μας ? Με συμβούλεψαν να μην πάω σε φαρμακείο ή κατάστημα καθώς είναι πανάκριβα και να κάνω αυτές τις αγορές από το ιντερνετ.

Για τα καροτσάκια κλπ. επίσης δε νομίζω ότι είναι αργά, το καθισματάκι αυτοκινήτου φαντάζομαι είναι μόνο απαραίτητο να έχουμε πιο νωρίς για να κάνουμε δοκιμές στο αυτοκίνητο. Μεσα στον χειμώνα ε δε νομίζω να τον βγάλω τον μπέμπη περίπατο πριν περάσουν κάποιες (αρκετές φαντάζομαι) μέρες.

Jr3pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...