Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Καλησπέρα κορίτσι μου! Επειδή είμαι και εγώ νεοδιοριζομενη δημόσια υπάλληλος μήπως ξέρεις την διαδικασία για να πάρω την άδεια επαπειλούμενης;

Πολύ όμορφο που πάνε καλά τα μωράκια σου! Να είναι όλα καλά και στην αυχενική εύχομαι 🥰🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα fountouki μου...θα σε ρυθμίσει κ πάλι...

εγώ δεν ξέρω καθόλου...κάνω την 0,35 απο την αρχή κ δεν την έχω αλλάξει.

Δεν έχω κάνει εξετάσεις γι αυτό κ όταν ρώτησα μου είπε οτι η δόση είναι οκ κ δε θα αλλάξει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Αστεράκι υπομονή, εφόσον είσαι σε επικοινωνία με τον γιατρό σου δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Η κορτιζόνη ξέρω ότι απορρυθμίζει τόσο το σάκχαρο όσο και την πίεση, λαμβάνω συχνά και ο γιατρός πάντα μου λέει περιορισμό εώς καθόλου στη ζάχαρη και το αλάτι. Όσον αφορά τα κιλάκια, σκέψου ότι τα χάνεις αλλά έχεις συγκεκριμένο διατροφολόγιο, οπότε παίρνεις και τη σωστή ποσότητα τροφής και τη σωστή ποιότητα. Τα μωράκια μας παίρνουν βάρος ανεξάρτητα από τη μανούλα!

Κορίτσια που κάνετε τις ενεσούλες, φανταζόμαστε όλες ότι ανησυχείτε, αλλά εφόσον έχετε το γιατρό σας να σας παρακολουθεί, κάνετε την αγωγή και τους ελέγχους που πρέπει όλα είναι καλά και υπό έλεγχο.

Καλή συνέχεια σε όλες μας!

Jr3pp2.png

Αστεράκι θα συμφωνήσω κ εγώ με τη lila.Το είχα συζητήσει κ με το γιατρό, το μωρό θα πάρει το βάρος που είναι να πάρει ανεξάρτητα απο εμάς.

Lila μου η αλήθεια είναι οτι οι ενεσούλες ηπαρίνης γιατί σε αυτές αναφερόμαστε με το φουντούκι έχουν σώσει πολλές μανούλες απο δυσκολίες....οπότε όλα καλά.

Τουλάχιστον σήμερα ξύπνησα με τη διάθεση οτι όλα είναι τέλεια, σε αντίθεση με χθες κ προχθές κ επειδή δε ξέρω πως θα ξυπνήσω αύριο, σήμερα θα σας μεταφέρω την αισιοδοξία μου...

Φιλάκια πολλά σε όλες!

Λιλα μου εχεις δικαιο.αλλα οπως κ το ρεγγινακι κ εγω με τα κεφια μου ειμαι.αλλες μερες ξυπναω μεσα στην γκρινια κ τα μουτρα η μεσα στην τρελη χαρα.μεση λυση δεν εχω.αυριο θα ερθει να βαψει το δωματιο.τοσες μερες χαρα θεου αυριο που θελω εγω θα βρεχει...χαχα!

Φουντουκακι κ εσυ με τις δικες σου μετρησεις,ε?ελπιζω να βρεις την μεση λυση

Καλο βραδυ!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Καλησπέρα συνεγκυούλες!

Γιατί γίνονται οι ενέσεις ηπαρίνης;

Μπράβο που έχετε τα κέφια σας σήμερα...

Εγώ ψάχνω κουρτίνα για το παιδικό δωμάτιο. Σε ένα μαγαζί μου είπαν να ταιριάζει με την πάντα. Αλλά σάμπως μία πάντα μόνο θα χρειαστούμε; Αν τη λερώσει, θα θέλουμε μία ακόμη να αλλάζουμε. Δεν έχω πάρει σχεδόν τίποτα από βρεφικά. Μου αρέσει που θα ξεκινήσω με την κουρτίνα... :rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Gargalitsa γίνονται για την θρομβοφιλία.Προλαμβάνουν την δημιουργία θρόμβων!

Πότε γεννάς με το καλό;Ξεκίνα με την κουρτίνα κ σιγά σιγά θα τα πάρεις όλα!Είναι κ ωραία περίοδος για ψώνια...κ εγώ ανυπομονώ να πάω για ρουχαλάκια!Κορίτσια τα μωράκια σας είναι πάντα το ίδιο ζωηρά;Εμένα σαν να κάνει κύκλους!Είναι ζωηρός 2-3 μέρες, μετά ηρεμεί κ.ο.κ...Απλά όταν ηρεμεί ανησυχώ!

Καλημερα κοριτσια ! Αυτο το θεμα της διαθεσης το εχω και εγω, και σα καταλαβαινω. Πολλες φορες ειμαι κακοδιαθετη χωρις λογο, αλλες μες την τρελη χαρα. Εδω ειμαστε να λεμε οτι μας απασχολει και να ανταλλασσουμε σκεψεις και θετικη ενεργεια,! Ρεγγινα ελπιζω η αισιοδοξια σου να συνεχιζεται!! Και εμενα ο μπεμπης εχει τις ορεξεις του. Αλλες φορες ειναι ησυχουλης με πολυ ηπιες κινησεις και οχι συχνα μεσα στη μερα και αλλες φορες γινεται πανικος. Το ειχα συζητησει με το γιατρο μου και μου ειχε πει οτι εξαρταται και απο τη θεσουλα του. Αν εχει στριψει και ειναι και ο πλακουντας προς τα μπροστα οι κινησεις δεν ειναι τοσο αντιληπτες απο εμας. Το σημαντικο μου ειχε πει ειναι να τον νιωθουμε καθε μερα καποιες στιγμες. Επισης οταν κουραζομαι ειναι πολυ ησυχος. Παντως ανανησυχω πινω χυμο πορτοκαλι η τρωω λιγη σοκολστιτσα ξαπλωνω λιγσκι χαλαρα και περιμενω να τον ακουσω. Συνηθως πετυχαινει, επισης και με τον καφε κινητοποιειται.

Αν παντως νιωθεις αγχος μιλησε με το γιατρο σου, οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα για να σε ηρεμησει μια που ειναι ο κατεξοχην αρμοδιος!

Σημερα εχει χειμωνιατικη ημερα και μπορω να πω οτι μου ειχε λειψει κσι μου αρεσει

Καλημερα σε ολες μας

Jr3pp2.png

Γαργαλιτσα απο καπου πρεπει να ξεκινησεις κ να αρχιζεις να τα συνδυάζεις. Η παντα θα ειναι για λιγο καιρο που θα ειναι ενω την κουρτινα φανταζομαι δεν θα την αλλαξεις σε 2 χρονια.οποτε σιγουρα η κουρτινα ειναι πιο σημαντικη απο την παντα.

Ρεγγινα κ εμενα.αλλα ειναι μερα παρα μερα.μια μερα λυσσανε την αλλη ισα ισα που τα καταλαβαινω.

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Λοιπόν κορίτσια μου μίλησα με το γιατρό ο οποίος με ηρέμησε...το έντερο μου κάτι έχει οπότε θα κάνω λίγη διατροφή για να δούμε.Το μωρό δεν το ακούμε πάντα το ίδιο μου είπε...να μη με ανησυχεί αυτό.αυτά...Τι ωραία που χειμωνιάζει!

Καλημερααααα! Ολη τη βδομαδα ερχομαστε στα μαθηματα του Ελενα με τον αντρα μου, πολυ ωραια εμπειρια κ ειδικα γι αυτον! Οποια τα καταφερει να παει αξιζουν!

Γαργαλιτσα, ταιριαξε την κουρτινα με τα επιπλακια που ειναι τα διαχρονικα κ τα σεντονακια/παντες τα βρισκεις αργοτερα! Καλα ψωνια!

Ελπιζω να ειστε καλα κ με ηθικο υψηλο παρα τα σκαμπανεβασματα, φιλακια σε ολες!

:tongue: :tongue: :tongue:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Ρεγγίνα μου εννοείται δεν είναι πάντα το ίδιο τα μωρακια ξεκουράζονται κιόλας ! Και αν έχεις και θέμα με το έντερο δεν τις νιώθεις και τόσο τις κινήσεις τουλάχιστον εγώ που βλεποω από μένα όταν έχω μέρες να πάω τουαλέτα δεν την νιώθω τόσο καλά ενώ αν πάω λες και ανοίγει ο χώρος! Παντως έχω κ εγώ θεματαρα με το έντερο και δύο μέρες υπεφερα αφού νόμιζα ότι θια γεννησω!!

Σήμερα ραντεβού με τους γιατρούς αιματολογο και γυναικολόγο θα μπω να σας πω νεακια!

Τζο μια χαρά με τα σεμινάρια ωραία απασχόληση και θα σου χρειαστούν περνάει ωραία ή μέρα σου!!

Ή διάθεση μια κάτω μια πάνω μάλλον έτσι θα μας πηγαίνει μέχρι να τα αγκαλιασουμε!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλησπερα!&εγω γιατρο νωριτερα...μια χαρα τα βρηκε ολα!1,5κιλο&ημαστε τελεια! Σε3βδομαδες τωρα...μου εδωσε αλλο μαγνησιο να δοκιμασω&αν μ κανει διαρροιες&αυτο, το κοβω&κανω υπομονη!

Φουντουκι περιμενουμε&τα δικα σου νεα...Καλο βραδυ!

cPQop2.png2orjp2.png

Μαράκι κ εσένα διάρροιες το μαγνήσιο;εγώ πίστευα οτι έφταιγε αυτό αλλά ο γιατρός είπε όχι...τι να πω;η αλήθεια είναι οτι είμαι καλύτερα όσο περνάνε οι μέρες...

Jo κ εσύ δεν έχεις γιατρό κάπου εδώ;

Fountouki αναμένουμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...