Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Eternity είπε:

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια...

Μας τα χάλασε κ στην Αθήνα ο καιρός... επιτέλους!

Gargalitsa κ εγώ ζαλίζομαι αλλά ήμουν πάντα υποτασική....με το ζόρι 6 και 9...οπότε δεν ανησυχώ.

Είναι κ συχνό στο γ τρίμηνο, ωστόσο πες το στο γιατρό σου μήπως σου δώσει κάποια συμβουλή.

Εγώ πχ είχα κόψει το αλάτι κ μου είπε να βάζω λίγο.

Του έχω βάλει κ εγώ μουσική για έμβρυα απο το youtube....τρελές μαμάδες!

Lila θα συμφωνήσω με jo...επειδή απο τα 6 μου ταλαιπωρούμαι με σκολίωση τα έχω ψάξει όλα αυτά κ πήρα την ίδια πληροφορία...

Rose μια χαρά απο κιλά τα πας...

Έχω αρχίσει κ ανυπομονώ πολύ...είμαι περίεργη πως θα είναι κλπ...με καταλαβαίνετε νομίζω καλύτερα απο όλους....βέβαια του λέω συνέχεια να κάνουμε υπομονή κ οι 2 μέχρι να έρθει η ώρα η σωστή.

Τζο μου σπιτι τη βγαλαμε

Ρεγγινακι να σου πω δε ξερω παντως τωρα τεκευταια διαβαζω οτι βοηθαει το μαγνησιο το εντερο

Εγω με το που μου αλλαξε σιδηρο βρηκα την υγεια μου δε ξερω ομως τελικα αν βοηθ κ το μαγν που παιρνω δυο

Κοριτσια ενω εχει κατεβει με το κεφαλι νιωθω πιεση στοστομαχι

Rose εγλω έπαιρνα απο την αρ ή ένα φυτικό σκεύασμα που μου είχε δώσει ο γιατρός για να μην έχω πρόβλημα αλλά νομίζω οτι το μαγνήσιο βοηθάει πολλυ την κατάσταση.Ίσως έχεις δίκιο...συνδυασμός όλων...

όσο για την πίεση μήπως τεντώνεται και σε πιέζει;αν θυμάμαι καλά είσαι στον 8ο,σωστά;οπότε έχει μεγαλώσει πολύ το bebe...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ξαναγράφω λίγα στα γρήγορα λοιπόν, σαν τον Βέγγο...

Λίλα, ευχαριστούμε για τα ενδιαφέροντα που μας γράφεις από το σεμινάριο...

Τζο, ωραία τα λες για την επικοινωνία με τα ζουζούνια μας...

Μου αρέσει η παρομοίωση με τις χριστουγεννιάτικες μπαλίτσες...

Ρεγγίνα, δεν παίρνω μαγνήσιο για να σου πω. Και ποια δεν ανυπομονεί για τη συνάντηση... :-)

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές περί ζαλάδας...

Έτσι και μου το σβήσει πάλι, :mad:

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε! Μία εβδομάδα πιο κοντά στο να πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλίτσα!

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες για τα στρώματα - όσο πλησιάζει ο καιρός νομίζω τα παίζω λίγο! χεχεχε!

Τζο ευτυχώς που τα κατάφερες για το σεμινάριο, άξιζε. Ελπίζω να προλάβω και κάποιο σεμινάριο θηλασμού από τον ίδιο φορέα, φαντάζομαι θα δίνει πολύ χρήσιμες πληροφορίες.

Κορίτσια εγώ με το έντερο παρότι πίνω κατα καιρούς και δύο αμπούλες σίδηρο την ημέρα, δεν αντιμετωπίζω μέχρι στιγμής πρόβλημα, οι αιμμοροίδες βγήκαν καθαρά λόγω εγκυμοσύνης. Αυτό που κάνω βέβαια είναι κάθε πρωί να πίνω γάλα με φυτικές ίνες και να τρώω ξερά δαμάσκηνα, και αν μια μέρα δώ ότι δε λειτουργεί καλά το έντερο τρώω και ακτινίδιο στο δεκατιανό μου. Βέβαια περιττό να σας πω ότι το κάνω από την αρχή της εγκυμοσύνης και τα έχω σιχαθεί, αλλά αν είναι να είναι ρυθμισμένο το έντερο τι να κάνουμε!!! Τι να πουν βέβαια και τα κορίτσια μας που κάνουν αυστηρή διατροφή λόγω του φόβου του σακχάρου. Υπομονή σε όλες μας

Πολλά φιλιά σε όλες μας και καλημερες!

Jr3pp2.png

καλημερα κ καλη εβδομαδα κοριτσακια κ μπεμπακια!

εγω εχω αγχωθει με την διατροφη μου.κ ακολουθω πιστα το διαιτολογιο μου κ ινσουλινη κανω κ οι μετρησεις μου ακομα να φτιαξουν. κ καθε μερα χανω κ λιγο.πλεον εχω χασει 2 κιλα κ φυσικα αγχωνομαι για τα ζουζουνακια μου. βεβαια μεσα σε αυτη την εβδομαδα εκανα τις ενεσεις κορτιζονης κ με μπερδεψαν χειροτερα γιατι η κορτιζονη αποσυντονιζει εντελως το ζαχαρο.την τεταρτη εχω παλι ενδοκρινολογο κ ελπιζω να το φτιαξουμε επιτελους.

εμεις θα βαψουμε το δωματιο αυτη την εβδομαδα, ελπιζω να κρατησει λιγο ακομα ο καλος καιρος.

λιλα μου κ εγω πριν αυτο εκανα.δημητριακα με γαλα το πρωι κ ακτινιδιο κατα τις 11 κ ειχε φτιαξει. ειναι καλο να ειναι ρυθμισμενο το εντερακι για να γλυτωνουμε κ απο πονακια που νομιζουμε απο ειναι συσπασεις κ τελικα ειναι απο το εντερο. εμενα ειναι στα χειροτερα του τωρα με τοσο ψητο κοτοπουλο που τρωω αλλα τι να κανουμε?λιγο εμεινε.

τελεια ιδεα να βαλεις κ την μαμα στην εκπαιδευση τζο μου!πολυ βασικο αφου θα την θελεις για βοηθεια να ξερει πως θα σε βοηθησει.

φουντουκακι μια χαρα θα ειναι η μικρη.μια φιλη μου που ειναι πολυ ψηλη κ αυτη κ ο αντρας τους κ βγαλαν μια κορακλα να μια χαρα χωραει κ τωρα που εκλεισε τους 3 μηνες εχει αρχισει σιγα σιγα να την βαζει στην κουνια της.

με το καλο να στολισουμε ολοι κ να βγαλουμε φωτο με κοιλιες κ στολιδια!!!ωραια εποχη!!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Καλημέρα κοριτσαρες!

Αστερακι κουράγιο!! Θα ξανά κανείς ενεσουλες για τα πνευμονακια?

Εγώ χθες έκανα αιματολογικές όλες πολύ καλές και ο σίδηρος ανέβηκε κ άλλο όλα καλά!

Έκανα και την ένεση Ρεγγίνα και εκεί που με την innohep ήταν 0,11 με όρια (0,10εως 0,40) και μου είχε πει είσαι οριακά και μου εδώσε αλλά ένεση με περισσότερες μονάδες αυτή τη φορά πήγε 0,42 στο άλλο άκρο! Την πηρα τηλέφωνο και μου λέει είναι μια χαρά αλλά εγώ αγχωθηκα και φοβηθηκα τώρα την πέμπτη έχω ραντεβού μαζί της να δούμε τι θα μου πει και από κοντά!

Κάπου ενδιάμεσα δεν μπορούσα να βρίσκομαι! Μπορεί να μου πει να την κάνω μέρα παρά μέρα! Αυτά νεότερα την πέμπτη!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...