Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Καλησπέρα κορίτσι μου! Επειδή είμαι και εγώ νεοδιοριζομενη δημόσια υπάλληλος μήπως ξέρεις την διαδικασία για να πάρω την άδεια επαπειλούμενης;

Πολύ όμορφο που πάνε καλά τα μωράκια σου! Να είναι όλα καλά και στην αυχενική εύχομαι 🥰🥰

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Κ συνεχίζω...Jo τον προηγούμενο μήνα είχα πάρει 4 κιλά μαζεμένα κ είχα ανησυχήσει γιατί τόσα είχα πάρει σε όλη την εγκυμοσύνη.Είχα μιλήσει λοιπόν με γυναικολόγο κ ενδοκρινολόγο κ μου είχαν πει οτι το μωρό θα πάρει το βάρος που είνα γενετικά καθορισμένο να πάρει εφόσον όλα είναι οκ ανεξάρτητα με εμένα κ τα κιλά μου...απόδειξη οτι κ την προηγούμενη φορά κ τώρα που πήρα 1,5 ο μπέμπης είχε ακολουθήσει τη πορεία του! Απαγορεύονται βέβαια οι δίαιτες...Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις κ με παρακολούθηση ιατρού.Εσύ με τη διατροφή που κάνεις θα έχεις ένα κούκλο γιο με πολύ ωραίο σώμα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κ τελειώνω με εμένα που πήγα χθες στο γιατρό κ όλα καλά.Ο μπέμπης μια χαρά κ η μαμά +10.Ειχε κ τέλεια πόζα!Πήραμε καλή φωτό.Ραντεβού σε ένα μήνα κ doppler αρχές Γενάρη!

Αυτά είχα να σας πω απλά τα έσπασα για χάρη του tablet!

Καλημέρα κορίτσια!

Ρεγγινα τελειος ο μπεμπης μπράβο σας! Εγώ έχω ραντεβού την άλλη πέμπτη και δεν βλέπω την ώρα!

Εγώ έχω το πορτ μπεμπε από το καρότσι είναι παρά πολύ καλό και έχει και ανάκληση στην πλάτη γιατί στην αρχή θα φοβάμαι λίγο !ε τις γουλιτσες θα πάρω ένα στρωματακι όμως γιατί αυτό που έχει το λίγο δηλαδή δεν θα φτάνει και τέλος παντων θα πάρουμε και την κούνια και αν δω ότι δεν βολευετε θα την βάλω εκεί!

Πάντως το πορτ μπεμπε είναι πολύ καλό και ευρύχωρο τώρα τι να πω να γεννησω και εγώ καμία διμετρη και να μην χωράει δεν ξέρω πάντως από τις μετρήσεις και από τα λεγόμενα του γιατρού θα είναι ψηλή γιατί έχω κ εγώ 1,78 οπότε μου είπε μην περιμένεις να κανείς μικρό μωρό! Τεσπα αν δεν χωράει χαλαλι της θα μπει σε κούνια κατευθείαν και μια χαρά !

Γερά να είναι πάνω απ όλα!! Και τα κιλά σου μια χαρά στα ίδια είμαστε!

Tbinp3.pngNttep2.png

Εγώ αύριο θα έρθει ή πεθερά μου να κάνουμε γενική να στρωσουμε τα χειμωνιάτικα μιας που αλλάζει και ο καιρός από αυτή την εβδομάδα και θα στολισω το άλλο σκ !

Εσυ Ρεγγίνα μου?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Αυτός ο χειμώνας είναι καλοκαίρι, να δω πότε περιμένει να τα κάνει τα κρύα, τότε που θα έρθουν τα μπεμπάκια μας;

Ρεγγίνα μου, μπράβο για τον μπεμπάκο με τις πόζες του!

Eυτυχώς που το λες για τα κιλά γιατί σε όλο τον 7ο δεν έχω βάλει κανένα κιλό, ενώ τρώω συνέχεια, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες φουλ και φρούτα και παρ' όλα αυτά τίποτα. Ελπίζω να ρουφάει κι ο μπέμπης κάαατι από όλα αυτά πια. Τουλάχιστον δεν έχω τύψεις ότι δεν τρώω κι ότι φταίω. Ενώ τους προηγούμενους μήνες μπορώ να πω ότι έτρωγα πιο λίγο, αλλά σταθερά έβαζα 1,5-2 κιλά το μήνα.

Φουντούκι μου, και πανύψηλη να βγάλεις μπέμπα, που εκεί σε κόβω, θα έχεις 3 μήνες άνετα να παραγγείλεις κούνια. Απλώς μερικές, ειδικά αν είναι από ελληνικό κατάστημα κάνουν και μήνα για να έρθουν, αυτό είναι το μόνο πρόβλημα. Εγώ τα ψώνια τα έκανα από νωρίς σιγά σιγά για να μην κουράζομαι, για κανέναν άλλο λόγο. Μόνο στο καθισματάκι αυτοκινήτου συνάντησα πρόβλημα και έπρεπε να το παραγγείλω νωρίς γιατί έκανε 1 μήνα να έρθει.

Η ανάκληση βολεύει πολύ για τις αναγωγές στα μπεμπάκια, αλλά και όσες δεν έχετε μπορείτε με μια κουβερτούλα κάτω από το στρώμα να φτιάξετε ανάκληση.

Μαράκι, ελπίζω να ξεκουράστηκες κάπως και να περιορίστηκαν οι συσπάσεις!

Εμείς πήραμε χθες και το καροτσάκι μας, ήρθε και το κάθισμα αυτοκινήτου και τώρα θα πλύνουμε καρότσι και θα αγοράσω κι ένα φουσκωτό χνουδωτό στρωματάκι έξτρα για να 'ναι ο μπέμπης βασιλιάς μέσα στο καροτσάκι!

Τα σεμινάρια της νουτρίτσια έβαλα τώρα και τη μαμά μου να τα παρακολουθήσει κι έχει γέλιο! Είδε το σεμινάριο προχθές και είχε όλο απορίες, χαχαχα, ευτυχώς τη συγκρατούσα να μη ρωτάει συνέχεια! Ας μάθει τίποτα up to date να με στηρίζει κι αυτή!

Εγώ για στόλισμα ακόμα, αφού λέω φέτος να στρώσω τα μισά χαλιά λόγω μπέμπη-σκόνης, από στόλισμα θα κάνω ελαφριές παρεμβάσεις, χαχαχα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γεια κ απο μενα.

Εγω με την διατροφη δεν καταφερα κατι.τανιου εισαι πολυ τυχερη που τα καταφερες.οι μετρησεις μου ηταν πολυ χαλια κ κυριως το νηστειας που δεν φτιαχνεται οποτε ξεκινησα ινσουλινη. Βαζω ξυπνητήρι στις 8 κ μεχρι τις 12 το βραδυ δεν εχω ησυχια. 4 μετρησεις ζαχαρου, 2 ενεσεις,6 γευματα με την ζυγαρια αγκαλιά κ 8 χάπια/ συμπληρωματα καθε μερα. Αυριο θα κανω κ κορτιζονες τελος παντων

Μη ν γκρινιαζω σημασια εχει να ειναι καλα τα μωρακια.

Καλως η ρθαν τα καινουρια κοριτσακια. Ουτε εγω ξερω να σου απαντησω οι κουνιες θα ειναι δανεικές αλλα ξερω οτι τα στρωματακια ειναι απο το κοκοματ κ εχουν πιστοποιησεις.

Κουραγιο σε ολες μας.λιγο οι ορμονες λιγο η υπομονη που εξαντλείται μια γκρινια παραπανω υπαρχει.μαρακι ολα καλα θα ειναι κοριτσακι μου

Τζο ειχες δικαιο που ειχες περιγραψει τοσο ομορφα οτι αλλαζουν οι κλωτσιτσες κ τα νιωθεις διαγορετικα. Πραγματικα το πιο ομορφο πραγμα ειναι που οχι μονο τα αισθανεσαι αλλα τα βλεπεις πια να κινουνται.

Φιλια πολλα σε ολες!

Καλησπέρα αστεράκι μου είναι από της ορμόνες της εγκυμοσύνης ο διαβήτης και εσύ έχεις δύο μωράκια :) μερικές φορές το πρωί έχω υψηλό ποσοστό το πρωί ή διαιτολογους μου είπε να χωριζω το πρωινό στα δύο πχ ένα στης 10 και άλλο ένα μετά από 2 ώρες. ο διαβητολογος μου είπε πάω καλά το φαΐ παίζει μεγάλο ρόλο. Και μετράω τώρα μόνο 3 φορές την ημέρα μια ώρα μετά το φαγητό. Να ξέρεις το άγχος ανεβάζει το ζάχαρο οπότε πριν την μέτρηση κάνε θετικές σκέψεις... Έχω ολόκληρη λίστα με υδατάνθρακες και ποια είναι καλά φαγητά και πια όχι άμα θέλεις στην στέλνω πριβε :)

Σήμερα έχω μάθημα σε πισίνα με την μαια πήρα την άδεια του γιατρού άμα μπορώ να πάω γιατί από το ψωμί ολικης αλεσεως έπαθε συσπασεις το εντερο μου :/

Και μετά εστιατόριο για φαΐ. :)

Θεανω μου όλα καλά θαναι με την μικρούλα σ θα προσέχει από τώρα τα κιλά της το γιαβρι μου. ..

Καλώς ήρθατε στα νέα κορίτσια. ..

Φιλάκια

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Δε ξέρω πότε θα στολίσω γιατί είναι μακρυά η μαμά κ δε μπορεί να με βοηθήσει.Οπότε γενική με τον αντρούλη μου κ παρεμβάσεις...γιατί οκ το στόλισμα αλλά το ξεστόλισμα ποιος το κάνει?

Καλησπέρα κορίτσια!

Τζο ευχαριστώ που με πρόσθεσες στο πινακάκι. Μακάρι όλες να φτάσουμε την αναμενόμενη ΠΗΤ μας ή κάπου εκεί κοντά τελοσπάντων!

Εγώ είμαι στα +10, αλλά πιστεύω ότι δε θα πάρω πολλά ακόμα, γιατί το στομάχι δε σηκώνει μεγάλες ποσότητες, λόγω περιορισμού από την μπέμπα.

Το χριστουγεννιάτικο στόλισμα το αφήνω για πρώτη βδομάδα του Δεκέμβρη. Αχ, πόσο θέλω να έρθουν τα Χριστούγεννα, η μπέμπα να είναι ακόμα στη θέση της, να μην έχω ενοχλήσεις και να τα γιορτάσουμε με θαλπωρή!

Διαφημίσεις

Κορίτσια πού χαθήκατε; Καταπιαστήκατε με δουλειές και βόλτες λόγω που από αύριο αρχίζουν οι βροχές;

Εσείς ζαλίζεστε όταν στέκεστε όρθιες; Εγώ στο τέταρτο επάνω αρχίζω να δυσανασχετώ. Οπότε υπηρεσίες όπου απαιτείται αναμονή στο όρθιο αλλά και δουλειές στο σπίτι που σε θέλουν καθηλωμένη σε όρθια στάση όπως πλύσιμο πιάτων, αντίο για μερικούς μήνες. Μάλλον πέφτει η πίεση ή το ζάχαρο.

Έχω βάλει στο YouTube Mozart for babies για την μπέμπα. Ελπίζω να το απολαμβάνει...

Καλησπέρα κορίτσια. Γαργαλιτσα αν εχεις δυνατοτητα μέτρησε την πίεση σου όταν σε ξαναπιάσει ζαλάδα, ώστε να ξέρεις να αποκλείει τι σε πειράζει. Εαν εχει να κανει με ζαχαρο, χωρις να ειναι σοβαρο να ρωτησεις το γιατρο σου; η απλα να προσπαθεις να μη μενεις πολλες ωρες νηστικη. Εμένα η ορθοστασία με σκοτώνει. Προτιμώ να περπατάω 1 ώρα πάρα να κάτσω δέκα λεπτά όρθια και ακίνητη. Και εμένα με πιάνει καμιά φορά ζαλάδα, αλλά όχι τόσο συχνά και ξέρω ότι ανέκαθεν είχα και εχω χαμηλή πίεση - από 9μιση ως 10μισο.

Σήμερα εγώ είχα το σεμινάριο σχετικά με τον τοκετό από το σαι mitrikosthilasmos. Η γενική εντύπωση είναι καλή καθώς ήταν ένα δίωρο μεν αλλά γεμάτο δε. Το πρώτο τμήμα είχε κάποιες γενικές πληροφορίες σχετικές με τον τοκετό, πως καταλαβαίνω υμείς ότι εκκινεί η διαδικασία, θεωρητικά στοιχεία για το πως μπορούμε να ανακουφιστουμε από τον πόνο με τη βοήθεια του συζύγου ο οποίος θα μας κάνει μασάζ, τρόπους πρόκλησης συσπάσεις ώστε να προκληθεί φυσιολογικά τοκετός εάν έχουμε φτάσει στις μέρες μας, και άλλα.

Στο δεύτερο μέρος που θα προτιμούσα να διαρκέσει λίγο παραπάνω κάναμε την κοιλιακή αναπνοή. Αναπνέουμε αργά και ρυθμικά και κατά την αναπνοή φουσκώνει η κοιλιά μας. Στη συνέχεια εκπνεουμε πάλι αργά και σταθερά - βοηθάει μας είπε να βγάζουμε έναν ήχο πχ να λέμε ένα φωνήεντα για τη διατήρηση του ρυθμού - και ταυτόχρονα δίνουμε πίεση στον κόλπο μας, όσο μπορούμε. Οι αναπνοές αυτές γίνονται κατά τη διάρκεια των συσπάσεων και τα χέρια μας πρέπει να είναι ακουμπισμένο στα γόνατα με τις παλάμες προς τα πάνω / έξω ώστε να μην βάζουμε πίεση με τα χέρια στα γόνατα. Όλη η πίεση και δύναμη πρέπει να πάει στον κολπο. Από εκεί και πέρα μας έδειξε κάποιες κινήσεις μασάζ για ανακούφιση που είναι δύσκολο να σας εξηγήσω αναλυτικά. Η μία κίνηση είναι να είμαστε εμείς ξαπλωμένος στα τεσσερα- να μη βυθίζεται η μέση και ο άντρας μας να τοποθετήσει την παλάμη του στο κοκκυγγα και να αρχίσει να κάνει κινήσεις σαν ταλάντωση εκεί. Άλλο που βοηθά είναι να είμαστε όρθιες από και να αγκαλιάζουν τον σύζυγό αμέ τα χέρια μας τυλιγμένο στους ώμους του και εκείνος να τα έχει τοποθετήσει γύρω από τη μέση μας και να πιέζει ελαφρά εκεί.

Αυτά σε γενικές γραμμές, ελπίζω έστω και λίγο να βοήθησα.

Πολλά φιλάκια και Καληνύχτα σε όλες μας.

Jr3pp2.png

Κορίτσια με έχουν πιάσει αϋπνίες και άγχος! Έχετε παραγγείλει στρώματακι για τα ζουζούνια σας; Αν ναι τι επιλεξατε; Είμαι χαμένη στο διάστημα. .. Παράγγειλα ένα στρώματακι που από τη μία έχει λατεξ και από την άλλη κοκοφοινικα αλλά τώρα που το ψάχνω λένε διάφορα για τον κοκοφοινικα και αγχωθηκα.

Jr3pp2.png

Καλημερούδια, κοριτσάκια!!!

Λίλα μου, αϋπνίες, ε; Με πιάνει κι εμένα μερικά βράδια 3 ξυπνάω ξεκούραστη, στριφογυρνάω, αποφασίζω να σηκωθώ, πάω στον καναπέ, διαβάζω 2 ώρες βιβλίο και μετά ξανακοιμάμαι ως τις 10!

Γαργαλίτσα, πού βρίσκεσαι; Εδώ πάντως έχει λιακάδα! Ακόμα καλοκαίρι, εγώ ανυπομονώ λίγο και για χειμώνα να σου πω την αλήθεια. Επίσης πολύ μ' αρέσουν κι εμένα τα Χριστούγεννα κι η οικογενειακή θαλπωρή!

Σίγουρα θα απολαμβάνει τη μουσική η μπεμπούλα σου!!! Ό,τι χαλαρώνει τη μαμά και ό,τι την ευχαριστεί το αισθάνονται τα μπεμπάκια μας! Όλες οι μαίες που 'χω μιλήσει μου είπαν ότι το να επικοινωνείς μαζί τους, είτε μιλώντας φωναχτά είτε ακόμα και από μέσα σου, ψιθυρίζοντας, ακούγοντας μουσική κ.λπ., να τους εξηγείς τι αισθάνεσαι, τι θέλεις κ.λπ. πραγματικά το κατανοούν και το "εισπράττουν". Βασικά εισπράττουν τη γαλήνη και την ευφορία της μαμάς. Σ' εμένα πάντως αισθάνομαι ότι λειτουργεί! Τουλάχιστον για τη θέση του μπέμπη αυτό πιστεύω ότι λειτούργησε!

Λίλα, ήμουν κι εγώ εκεί! Πολύ μου άρεσε και μου άρεσε κι η μαία σαν άνθρωπος. Από Δευτέρα πάω και στο Έλενα, οπότε αν μάθω κάτι πολύ σημαντικό θα σας γράψω, αλλά κι από το χθεσινό όλα όσα είπε για τον φυσιολογικό τοκετό ήταν πολύ ενδιαφέροντα!

Για τα στρωματάκια εμείς πήραμε αντιβακτηριδιακό-ανατομικό με ελατήρια σε θήκες. Έχουμε όμως και του παρκοκρέβατου που είναι λάτεξ με κοκοφοίνικα, βγάλαμε τον κοκοφοίνικα να αεριστεί και να λιαστεί 2 μέρες και να ξεμυρίσει (γιατί μυρίζει έντονα) και είναι μια χαρά κι αυτό. Κι εγώ ήμουν σε δίλημμα, το είχα ερευνήσει τόσο, οι γνώμες από μαμάδες διίστανται φυσικά, αλλά αν ρωτήσεις παιδιάτρους θα δεις ότι όλα κάνουν τη δουλειά τους, αρκεί να μη βουλιάζει το μωρό (που σε κανένα σοβαρό βρεφικό στρωματάκι δεν πρόκειται να βουλιάζει) και να τα αερίζουμε τακτικά! Τίποτα άλλο, μια χαρά παρήγγειλες, σ' το λέω εγώ που είμαι τρελή με τα θέματα ορθοπεδικής, έχω ψάξει τα πάντα από σλινγκ, ρηλάξ, στρώμα.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημερα καλη κυριακη

Λιλακι κ γω κοκοφηνικα ειχα παρει στο πρωτο μου κ το ιδιο θα παρω κ τωρα μη τρεκενεσαθ

Μεγεια οι αγορες απολαυσετες χωρις αγχος

Γαργαλιτσα ωραια τα νεα σου απτο σεμιναριο κ γω καμια φορα ζαλιζομαι ορθια

Τζο κ υπολοιπα κιριτσια κ γω στα συν 8-9 κιλα αιντε να δουμε

Εισαστε καλα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...