Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Eternity είπε:

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Κορίτσια πάρτε θάρρος από εμένα που δεν έχω ψωνίσει το παραμικρό. Απλα θα μας δωσουν πορτ μπεμπέ και κάθισμα αυτοκινήτου. Τα άλλα ευελπιστώ έως Σάββατο να τα παραγγείλω. Για προίκα, φορμακια κλπ δεν αγχώνομαι ακόμα αφού τα αγοράζεις αμέσως και απλά θέλουν πλύσιμο και σίδερο. Σιγά σιγά πρέπει να φτιάχνουμε και τη βαλίτσα για το μαιευτήριο!

Κατά τα άλλα έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου σήμερα. Με τις αιμορροΐδες που λέγαμε. .. αφήστε πήγα στο μπάνιο και είδα αίμα αρκετό στο εσώρουχο μου - συγνώμη κιόλας για την περιγραφή. Μέχρι να καταλάβω ότι είναι από αυτό φαντάζεστε πως ημουν- ευτυχώς ήταν ξεκάθαρο γιατί στο σημείο που ήταν δε θα μπορούσε να είναι από αλλού. Βέβαια από τότε δεν μπορώ να πω ότι έχω ηρεμήσει τελείως και ανά ώρα πηγαίνω στο μπάνιο για να ελέγξω.

Jr3pp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λίλα μου και εγώ την επαθα αυτή τη φρίκη έχει καιρό αλλά επειδή έχω θέμα με αιμορροΐδες το κατάλαβα γρήγορα ! Γιατί κ εμένα ματώνουν συγνώμη κιόλας !

Μην φοβάσαι και χαλάρωσε είναι σίγουρα απ αυτό! Όσο για τα ψώνια κ εγώ έτσι σκέφτομαι κ γι αυτό δεν τα έχω πάρει ακόμη!

Ρεγγίνα πολύ τυχερή χαχαχαχαχαχα

Πιστεύω ότι θα τα βρω και θα τα κάνω γρήγορα ηγι αυτό δεν το πολύ σκέφτομαι !

Tbinp3.pngNttep2.png

Lila το έπαθα πριν πολύ καιρό κ επειδή ήταν κ τέλος α τριμήνου φαντάστηκα τα χειρότερα...ευτυχώς με είχε καθησυχάσει ο γιατρός κ με κρύο νεράκι τις πρόλαβα...πάντως με το αίμα είχα πανικοβληθεί!Δεν είναι τίποτα!

Καλησπέρα και από εμένα! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου δώσατε για τα σεμινάρια. Αυτά στο Έλενας αποτελούνται από δύο μέρη, το πρώτο θεωρητικό και το δεύτερο πρακτικό. Πολύ ευχαρίστως να σας μεταδώσω ό,τι ενδιαφέρον μάθω εκεί.

Τζο, κι εγώ για καιρό ανησυχούσα για το βάρος της μπέμπας, ώσπου σκέφτηκα ότι αφού αυξάνεται, δεν πειράζει να μην είναι και ιδιαίτερα μεγάλο. Άλλωστε, μια γυναικολόγος μου είπε ότι το ζητούμενο είναι το υγιές παιδί, όχι το βαρύ. Η ανησυχία μου επιτεινόταν από "φίλες" που έσπευδαν να σχολιάσουν ότι αυτές στο μήνα μου είχαν διπλάσια κοιλιά κλπ κλπ.

Διαφημίσεις

littlestar, με το καλό τα διδυμάκια! Καλή δύναμη με όλη αυτή τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις! Αλλά θα βγείτε έτσι και οι τρεις σας νικητές και πιο δυνατοί!

Λίλα, φαντάζομαι το φόβο σου όταν είδες το αίμα! Ευτυχώς που κατάλαβες εγκαίρως από που προερχόταν! Για κάποια που δεν έχει ξαναεμφανίσει αιμορροίδες, είναι πιο δύσκολο να αντιληφθεί περί τίνος πρόκειται. Τέλος καλό όλα καλά.

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο, ξέρω ότι οφείλεται εκαι, απλά είχα περάσει άσχημα στους πρώτους μήνες με αιμορραγίες και η σημερινή θέα του αίματος με πανικόβαλλε πολύ.

Καλό βράδυ σε όλες!

Jr3pp2.png

Γειά σας κορίτσια και απο μενα,

βλέπω καινουργια κορίτσια εδώ και χαιρομαι. Εχω τόσο καιρο να μπώ που σας έχασα. Τζό μου και εμείς έχουμε ένα μικρό θεματακι με το βάρος του μωρου αλλά ο γιατρός μου δεν ανησυχει, θα με παρακολουθει καθε 2 βδομαδες και θα με στειλει και για Ντόπλερ. Έχουμε μια βδομάδα καθυστέρηση αλλα δεν μετρησε ουτε το αμνιακό ούτε τίποτα. Απλα μου είπε πως τα μωράκι μας δεν θα είναι μεγάλο. Πάντως στο δευτερο μας παιδακι είχα 2 βδομαδες καθυστερηση και ολιγοαμνιο και αιμοραγίες. Τελικά γενηθηκε 3200 και στην ώρα του. Θέλει ξεκουραση και θετική σκέψη. Εγώ τωρα πηρα αδεια απο την δουλεια για να ξεκουραστώ και να δω πως θα παει.

Ασχετο κορίτσια ποσα κιλα βαλατε μέχρι τώρα? Εμενα με μάλλωσε ο γιατρος γιατι εβαλα 12 κιλά είδη.

Σε αυτη την φαση που είμαι αρχισα να κουραζομαι με την εγκυμοσυνη μου. Καταρχήν έχω καουρες μετα μουδιαζουν τα ακρα μου και έχω κραμπες στα πόδια. Την νύχτα δεν μπορώ να κοιμηθώ. Σημερα έκανα εμετο επειδη έφαγα βραδιατικα και με πειραξε. Εχω ταχυκαρδιες και νιώθω να μου κόβετε η ανάσα. Επίσης νιώθω μια μεγάλη πίεση κάτω και αισθανομαι οτι θελει να βγει πριν την ώρα του.

Δεν ξερω ελπίζω τώρα με την αδεια που πήρα να μου περασουν όλα.

Καληνύχτα κορίτσια

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Καλημέρα!!!

Τζο όχι μωρέ ακόμα δεν τα πήρα έχω μόνο το καρότσι και το πορτ μπε μπε και σκέφτομαι πολύ έντονα να αφήσω την κούνια για αργότερα και αν πάρω ένα στρωματακι καλό και να τη ββαζω μεσα εκεί αλλά φοβαμαι ότι μπορεί να μην κοιμάται καλά ή να μην βολευτει και μετά να τρέχω για την κούνια!

Κατά τ αλλά θα πάω σιγά σιγά να πάρω ρουχαλακια και κουβέρτες πάνες κτλ γιατί δεν έχω κάνει τίποτα και οι περισσότερες έχετε ετοιμαστεί και έχω αγχωθει !

Όλα καλά θα μας πανε Τζο και τα νινακια γερά και όμορφα !

Φουντούκι μου, είχα τον ίδιο προβληματισμό, αλλά απ' την ανάποδη! Είχα την κούνια και φοβόμουν μη φαίνεται τεράστια στον μπέμπη και δεν του αρέσει να κοιμάται εκεί κι έτσι μου έφεραν το λίκνο. Γενικώς αρέσει στα νεογέννητα μπεμπάκια να κοιμούνται σε "φωλίτσα", οπότε με το πορτ μπεμπέ δεν θα 'χεις πρόβλημα πιστεύω, απλώς αν η μπέμπα είναι και ψηλή και ολόκληρο παιδάκι το πολύ πολύ στο 3μηνο να χρειαστείς και κούνια! Έχεις χρόνο!

Κορίτσια πάρτε θάρρος από εμένα που δεν έχω ψωνίσει το παραμικρό. Απλα θα μας δωσουν πορτ μπεμπέ και κάθισμα αυτοκινήτου. Τα άλλα ευελπιστώ έως Σάββατο να τα παραγγείλω. Για προίκα, φορμακια κλπ δεν αγχώνομαι ακόμα αφού τα αγοράζεις αμέσως και απλά θέλουν πλύσιμο και σίδερο. Σιγά σιγά πρέπει να φτιάχνουμε και τη βαλίτσα για το μαιευτήριο!

Κατά τα άλλα έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου σήμερα. Με τις αιμορροΐδες που λέγαμε. .. αφήστε πήγα στο μπάνιο και είδα αίμα αρκετό στο εσώρουχο μου - συγνώμη κιόλας για την περιγραφή. Μέχρι να καταλάβω ότι είναι από αυτό φαντάζεστε πως ημουν- ευτυχώς ήταν ξεκάθαρο γιατί στο σημείο που ήταν δε θα μπορούσε να είναι από αλλού. Βέβαια από τότε δεν μπορώ να πω ότι έχω ηρεμήσει τελείως και ανά ώρα πηγαίνω στο μπάνιο για να ελέγξω.

Λίλα, τι τρομάρα πήρες! Το αίμα είναι το χειρότερο να το δεις σε τέτοιο μήνα, αλλά ευτυχώς αν είναι απ' τις αιμορροΐδες χαλάλι η τρομάρα.

Καλησπέρα και από εμένα! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου δώσατε για τα σεμινάρια. Αυτά στο Έλενας αποτελούνται από δύο μέρη, το πρώτο θεωρητικό και το δεύτερο πρακτικό. Πολύ ευχαρίστως να σας μεταδώσω ό,τι ενδιαφέρον μάθω εκεί.

Τζο, κι εγώ για καιρό ανησυχούσα για το βάρος της μπέμπας, ώσπου σκέφτηκα ότι αφού αυξάνεται, δεν πειράζει να μην είναι και ιδιαίτερα μεγάλο. Άλλωστε, μια γυναικολόγος μου είπε ότι το ζητούμενο είναι το υγιές παιδί, όχι το βαρύ. Η ανησυχία μου επιτεινόταν από "φίλες" που έσπευδαν να σχολιάσουν ότι αυτές στο μήνα μου είχαν διπλάσια κοιλιά κλπ κλπ.

Γαργαλίτσα μου, σ' ευχαριστώ πολύ! Δεν αγχώνομαι για υγιές μικρό μωράκι, αυτό το θέλω κιόλας και για τη γέννα και γιατί το μεγάλο δεν είναι πάντα και υγιές, απλώς δεν θέλω να φτάσουμε στο άλλο άκρο και να πέσουμε κάτω απ' τα φυσιολογικά. Πάντως κι εγώ όταν ακούω ιστορίες του τύπου "γεννήθηκα 5 κιλά" ή κάτι τρελά νούμερα κρατάω μικρό καλάθι για το πόσο καλό είναι αυτό.

Γειά σας κορίτσια και απο μενα,

βλέπω καινουργια κορίτσια εδώ και χαιρομαι. Εχω τόσο καιρο να μπώ που σας έχασα. Τζό μου και εμείς έχουμε ένα μικρό θεματακι με το βάρος του μωρου αλλά ο γιατρός μου δεν ανησυχει, θα με παρακολουθει καθε 2 βδομαδες και θα με στειλει και για Ντόπλερ. Έχουμε μια βδομάδα καθυστέρηση αλλα δεν μετρησε ουτε το αμνιακό ούτε τίποτα. Απλα μου είπε πως τα μωράκι μας δεν θα είναι μεγάλο. Πάντως στο δευτερο μας παιδακι είχα 2 βδομαδες καθυστερηση και ολιγοαμνιο και αιμοραγίες. Τελικά γενηθηκε 3200 και στην ώρα του. Θέλει ξεκουραση και θετική σκέψη. Εγώ τωρα πηρα αδεια απο την δουλεια για να ξεκουραστώ και να δω πως θα παει.

Ασχετο κορίτσια ποσα κιλα βαλατε μέχρι τώρα? Εμενα με μάλλωσε ο γιατρος γιατι εβαλα 12 κιλά είδη.

Σε αυτη την φαση που είμαι αρχισα να κουραζομαι με την εγκυμοσυνη μου. Καταρχήν έχω καουρες μετα μουδιαζουν τα ακρα μου και έχω κραμπες στα πόδια. Την νύχτα δεν μπορώ να κοιμηθώ. Σημερα έκανα εμετο επειδη έφαγα βραδιατικα και με πειραξε. Εχω ταχυκαρδιες και νιώθω να μου κόβετε η ανάσα. Επίσης νιώθω μια μεγάλη πίεση κάτω και αισθανομαι οτι θελει να βγει πριν την ώρα του.

Δεν ξερω ελπίζω τώρα με την αδεια που πήρα να μου περασουν όλα.

Καληνύχτα κορίτσια

Θεανώ, μου δίνεις κουράγιο με το βάρος της μικρής σας που γεννήθηκε τόσο καλή! Το ίδιο θα γίνει και με την τρίτη σου κορούλα. Κι εγώ πιστεύω ότι είμαι λίγο υπερβολική, αυτό μου είπε κι ο γιατρός. Για τα κιλάκια μια χαρά σε βρίσκω μωρέ, τι να σου πω, εμένα δε μου 'χει πει ποτέ ότι πήρα πολλά κι είμαι κι εγώ +11. Δηλ. σκέψου και να μην είχα πάρει τόσα τι τύψεις θα ένιωθα για τον μικρό μπεμπούλη, θα το 'ριχνα σ' εμένα. Τώρα τουλάχιστον λέω έφαγα υγιεινά χωρίς στερήσεις, ε από την πλευρά μου δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω! Για τις υπόλοιπες ενοχλήσεις κάνε υπομονή, όλες μας στο τέλος αυτό μας περιμένει, αλλά στο τέλος τέλος περιμένει το μπεμπάκι! Λίγο μας έμεινε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• lila80..................................ΠΗΤ 3/1 μπεμπάκος
  • georgia95..........................ΠΗΤ 5/1...μπεμπάκος
  • rose1981...........................ΠΗΤ 10/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1...μπεμπούλα
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος
  • gargalitsa............................ΠΗΤ 28/1...μπεμπούλα
  • μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2...μπεμπάκος
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2...μπεμπούλα
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα
  • reggina2016.......................ΠΗΤ 13/2 μπεμπάκος
  • TZINA1990.....................ΠΗΤ 15/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημερούδια! Πως είστε κορίτσια??? Εγώ με την ελαφριά ξεκούραση και την κρεμούλα που μ σύστησε η γιατρός, είμαι πολύ καλύτερα! Βέβαια ανησυχώ λίγο για τις συσπάσεις και τις κράμπες χωρίς μαγνήσιο, αλλά προσπαθώ να μην ζορίζομαι και την άλλη Πέμπτη στο ραντεβού να το κουβεντιάσω μαζί της!

Θεανώ μ πως σε καταλαβαίνω...ακριβώς στην ίδια φάση είμαι και εγώ...πολλές οι ενοχλήσεις, πολύ κούραση&απο τα υπόλοιπα&νιώθω ότι ο μικρός θέλει να βγεί πριν της ώρας του...Εγώ κιλά δ έχω πάρει, είμαι στα +4, αλλά ελπίζω να πήρε το μπεμπάκι γτ πολύ το σκέφτομαι και αυτό!

cPQop2.png2orjp2.png

Κορίτσια καλησπέρα και απο εμένα. Σας ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο.

Είμαι λίγο καλύτερα, αν και ο πόνος και η ενόχληση είναι έντονα. Αλλά δε πειράζει, ας ταλαιπωρηθούμε λιγο εμείς, σημασία έχει τα μωράκια μας να είναι υγιέστατα!

Θεανώ, Μαράκι όλες μας έχουμε κουραστεί και έχουμε πολλές ή λίγες ενοχλήσεις, πόσο μάλλον εσείς που έχετε και ήδη ένα - δύο ζουζουνάκια να τα κυνηγάτε και να τα φροντίζετε! Όσον αφορά τα κιλάκια του μπεμπέ σου εφόσον ο γιατρός δεν ανησυχεί μην το σκέφτεσαι καθόλου!

Από κιλάκια δικά μας μάλλον είναι θέμα γιατρού. Είμαι +8 και ο γιατρός είναι αυστηρός και απόλυτος ότι το ιδανικό είναι τα 12.

Καλή συνέχεια σε όλες μας!

Φιλάκια!

Jr3pp2.png

Κορίτσια καλησπέρα !

Κ εμένα τα κιλά μου είναι +11 δεν με πειράζει και πιστεύω μετά θα τα χάσω πολύ γρήγορα το έχω βάλει σκοπό!

Ας έρθουν τα μωρακια μας γερά και μετά όλα θα γίνουν !

Εσεις που είστε προς το τέλος όλο και κάποιες ενοχλήσεις θα έχετε σίγουρα και ακολουθούμε κ εμείς οπότε κουράγιο και φτάνουμε στο στόχο!!

Τζο λέω να πάρω ένα καλό στρωματακι για το πορτ μπεμπε να την βαζω εκεί και αν δούμε ότι δεν μας παίρνει θα πάρουμε την κούνια αν και άντρας μου επιμένει ότι πρέπει να πάρουμε κούνια γιατί μπορεί να είναι στεναχωρα στο πορτ μπεμπε θα δείξει!

Εγώ όλο και εξοικομομω συρταρακια για την μπεμπα βάζω τα δικά μας ολομκαι πιο στριμωχτα τι να κάνουμε προς το παρόν δεν έχουμε πολύ χώρο αργότερα που θα αλλάξουμε θα απλωθουμε !

Tbinp3.pngNttep2.png

Αχ κορίτσια είχα γράψει ένα μεγάλο κείμενο αλλά το tablet δεν ήθελε...Πάλι απο την αρχή λοιπόν...

Θεανώ κ Μαράκι υπομονή...Προχωράει η εγκυμοσύνη κ όλα ζορίζουν!Ακόμα κ για εμάς που δεν έχουμε ήδη ένα μπομπιράκι..Πόσο μάλλον για εσάς!

Fountouki μου είχα ψαχτεί πολύ για port bebe πριν μου φέρουν λίκνο...Μια χαρά είναι!Μου είχαν πει πως είναι πολύ καλά για ύπνο αυτά που είναι σκληρά γύρω γύρω κ μάλιστα κάποια έχουν ήδη στρώμα ύπνου!Εμένα μ.ονο η κολλητή μου το έβαλε νωρίς σε κούνια γιατί γεννήθηκε κοντά 5 κιλά κ πολύ ψηλό!

Όσο για τα συρτάρια σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...