Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Λίλα μ έχω ήδη ενημερώσει την γιατρό μ και μ σύστησε ξεκούραση και μ αύξησε τα μαγνήσια από 2 σε 3 ημερησίως! Ανησυχώ πολύ για προωρότητα καθώς μεταξύ μας, δ προσέχω όσο και όπως θα έπρεπε!

Ρόουζ μιας και ανέφερες τις ορμόνες, είναι στη χειρότερη φάση τους...πολλά νεύρα και γι'αυτό δ μπορώ να διαχειριστώ σωστά την φάση του μικρού...πολλά νεύρα, ευαισθησία απο το πουθενά και πολύ κλάμα!!!!

Γαργαλίτσα σαν δευτερότοκη(και καθαρά δική μ άποψη) τα πιο χρήσιμα στα μαθήματα είναι οι αναπνοές...ειδικά στο φυσιολογικό και χωρίς τεχνητούς, βοηθάνε πάρα πολύ!

Εγώ ραντεβού την άλλη πέμπτη και μ φαίνεται αιώνας...έχω διαλύσει τα νύχια μ με τα νεύρα και την αγωνία μ!!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια κ απο μενα.

Εγω με την διατροφη δεν καταφερα κατι.τανιου εισαι πολυ τυχερη που τα καταφερες.οι μετρησεις μου ηταν πολυ χαλια κ κυριως το νηστειας που δεν φτιαχνεται οποτε ξεκινησα ινσουλινη. Βαζω ξυπνητήρι στις 8 κ μεχρι τις 12 το βραδυ δεν εχω ησυχια. 4 μετρησεις ζαχαρου, 2 ενεσεις,6 γευματα με την ζυγαρια αγκαλιά κ 8 χάπια/ συμπληρωματα καθε μερα. Αυριο θα κανω κ κορτιζονες τελος παντων

Μη ν γκρινιαζω σημασια εχει να ειναι καλα τα μωρακια.

Καλως η ρθαν τα καινουρια κοριτσακια. Ουτε εγω ξερω να σου απαντησω οι κουνιες θα ειναι δανεικές αλλα ξερω οτι τα στρωματακια ειναι απο το κοκοματ κ εχουν πιστοποιησεις.

Κουραγιο σε ολες μας.λιγο οι ορμονες λιγο η υπομονη που εξαντλείται μια γκρινια παραπανω υπαρχει.μαρακι ολα καλα θα ειναι κοριτσακι μου

Τζο ειχες δικαιο που ειχες περιγραψει τοσο ομορφα οτι αλλαζουν οι κλωτσιτσες κ τα νιωθεις διαγορετικα. Πραγματικα το πιο ομορφο πραγμα ειναι που οχι μονο τα αισθανεσαι αλλα τα βλεπεις πια να κινουνται.

Φιλια πολλα σε ολες!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Δυστυχώς εγώ δεν πήγα σε κάποιο νοσοκομειο για τα μαθήματα αλλά κινήθηκα κοντά στην περιοχή μου, γιατί λόγω προηγούμενων δυσκολιών που είχα έως και τον 5ο μήνα νιώθω ανασφαλής να κινούμαι μόνη μου μακριά χωρίς αυτοκίνητο. Επομένως έκανα μαθήματα ανώδυνου σε έναν πολυχώρο (να μην πω περιοχή και όνομα πολυχώρου δημόσια και θεωρηθεί δυσφήμηση). Για να πω την αλήθεια πήρα πολλές χρήσιμες πληροφορίες αλλά δεν ικανοποιήθηκα πλήρως γιατί περίμενα όχι μόνο να μας πουν θεωρητικά πως γίνονται οι αναπνοές και οι τεχνικές, αλλά να κάνουμε και στοιχειωδώς κάποιες ασκησούλες - αναπνοές. Θέλω να πιστεύω ότι το Σάββατο θα γίνει και αυτό. Μαθήμα θηλασμού έκανα με μια μαία στο ΙΚΑ της γειτονιάς μου, και εκεί πήρα χρήσιμες πληροφορίες αλλά νιώθω τόσο τρομοκρατημένη (μάλλον δέος θα έλεγα) στην ιδέα της φροντίδας και της προστασίας ενός νεογέννητου μωρού που νομίζω όσες πληροφορίες και αν πάρω δε θα μου είναι αρκετές!

Εκτιμώ ότι στο Έλενα θα είναι καλά τα μαθήματα , όταν με το καλό κάνεις Γαργαλίτσα να μας πεις εντυπώσεις και κανένα τιπ!

Μαράκι σε καταλαβαίνω απόλυτα! Μες την ανησυχία είμαι πότε για το ένα πότε για το άλλο. Μέτρηση τραχήλου ενδοκολπικά έχεις κάνει? Συνήθως κάνουν μετά τη β' χωριακή όλοι οι γυναικολόγοι, μαζί με τον κλασικό υπέρηχο, για να εξετάσουν τη πιθανότητα προωρότητας. Σε κάθε περίπτωση βέβαια ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα από εμάς, αλλά αν δεν έχεις κάνει μέτρηση ρώτησέ τον μήπως κάνετε και σου φύγει η παραμικρή ιδέα.

littlestar θα έχεις με το καλό δύο χαμογελάκια να σε ανταμοίβουν για τις θυσίες που κάνεις αυτή τη περίοδο, οπότε αυτό να σκέφτεσαι και να παίρνεις θάρρος!

Jr3pp2.png

Kαλησπέρα και καλώς ήρθαν τα καινούρια κορίτσια.

Μαράκι και Ρόουζ, από δω και πέρα νομίζω αρχίζουν τα διάφορα μικροπροβληματάκια της εγκυμοσύνης, οπότε είτε με τις ορμόνες είτε όχι όλο και κάτι θα μας κάνει να πέφτουμε! Το λέω εγώ που γενικώς δεν έχω παρατηρήσει νεύρα στην εγκυμοσύνη μου ούτε προβλήματα, αλλά χθες πήγαμε γιατρό, ο μπέμπης κλασικά ζωηρούλης όλη μέρα και κλωτσάει, αλλά μου τον βρήκε μικρούλη στο βάρος (στα φυσιολογικά όμως) και τώρα θέλει να με βλέπει κάθε 2 εβδομάδες για να δούμε με τι ρυθμό βάζει βάρος! Ευτυχώς όλα με αμνιακό και αιμάτωση και πλακούντα πολύ καλά, γιατί αν κάτι ήταν στραβό θα τον προβλημάτιζε για μη καλή τροφοδοσία του μπέμπη. Ευτυχώς δηλ. μόνο το βάρος μας ήταν λίγο μικρό, ήταν 1082 γρ. και μας είπε ότι αν συνεχίσουμε έτσι τελειόμηνος θα 'ναι 3 κιλά, που το θεωρεί μια χαρά! Και δεδομένου ότι εγώ γεννήθηκα 2800 γρ. και το μωρό παίρνει απ' τη μαμά όπως μου είπε είναι φυσιολογικό μικρό μωράκι. Αρκεί να μην πέσουμε, αυτό θα παρακολουθήσουμε.

Κατά τ' άλλα, τρελός μουτράκος, έβαζε το χεράκι του πάλι μπρος στη μούρη και μας έδειχνε μόνο τη μισή, αλλά μια χαρά μας έφτασε αυτή η γλυκιά μουρίτσα!

Οπότε εμείς ξανά 30/11 γιατρό και μετά 14/12! Μιλήσαμε και για τον τοκετό στο νερό, αν πάνε όλα καλά μέχρι τέλους, θα το έχω κι αυτό για ανακούφιση του πόνου. Επίσης, πήραμε και θέση με το κεφαλάκι κάτω και πολύ χάρηκα! Χωρίς να κάνω κάτι, γιατί πριν 2 εβδομάδες ήταν ισχυακός. Αυτά από μας, μόνο το βάρος με νοιάζει τώρα, κατά τ' άλλα θα περάσει γρήγορα ο καιρός τώρα με γιορτές και τελευταία ψώνια και μαθήματα!

Μαθήματα εγώ παρακολούθησα αυτά του mitrikosthilasmos, τα διαδικτυακά της νουτρίτσια, θα πάω στα μαθήματα του Έλενα σε 1 εβδομάδα και μετά στο Κέντρο Μάνας Παιδιού του ΙΚΑ της περιοχής μου που έχω ακούσει ότι έχει πολύ καλές μαίες. Και τέλος θα μου κάνει κι η μαία μου 5 μαθήματα ανώδυνου τοκετού και θηλασμού. Από όσα έχω κάνει ως τώρα, πιστεύω ότι απ' τα βιβλία έμαθα πολύ περισσότερα! Αλλά επιφυλάσσομαι γιατί του ΙΚΑ και του Έλενα και της μαίας μου πιστεύω θα 'ναι τα καλύτερα!

Αστεράκι μου, όλες κάτι θα περάσουμε στην εγκυμοσύνη, ας είναι καλά τα μωρά μας και όλες θα τα βγάλουμε πέρα με τις μικροταλαιπωρίες, μη μου αγχώνεσαι, απλώς υπομονή κάνε! Και σκέψου πόσο η δίδυμη κύηση είναι δύσκολη που τα έχετε καταφέρει πολύ πολύ καλά μέχρι τώρα με καλά μωράκια και δυνατά, οπότε θα παίρνεις κουράγιο ως το τέλος!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Μαρακι και rose υπομονή...φτάνετε στο τέλος εσείς!

Jo ελπίζω να μην είσαι ανήσυχη!Είναι fit κ ο μικρός σαν τη μαμά. Εξάλλου γι' αυτό πάμε συχνά στο γιατρό μετά την 28η εβδομάδα για να βλέπει την ανάπτυξη.Εγώ την Πέμπτη έχω κ δεν κρατιεμαι!Σκέψου οτι είσαι 28 και κάτι και σε 2 εβδομάδες μπαίνεις στον 8ο, σωστά?

Καλημέρα και καλώς ήρθαν τα καινούργια κορίτσια με το καλό να έρθουν τα μωρακια!!

Αστερακι υπομονή και φτάνουμε ! Είναι δύσκολο το ξέρω και εγώ είμαι με πρόγραμμα αλλά τώρα που κοντεύουμε θα τελειώσουν όλα μόλις δούμε τα φατσακια !!

Τζο μια χαρά θα γεννηθεί ο μπεμπακος μωρέ θα τον ελέγχεται και όλα καλά μην φοβάσαι ! Οντως τα μωρακια περνούν απ την μαμά κυρίως το σωματότυπο οπότε μην αγχωνεσαι ! Θα φάνε πολύ γαλατάκι μετά οπότε μια χαρά!

Μαρακι και εγώ με αιμορροΐδες παρ όλο που κάνω διατροφή με φρούτα λαχανικά και ότι άλλο μπορεί να βοηθάει το έντερο ! Ημουμν από πριν δύσκολη!

Ρεγγίνα με το καλό να ψωνισεις και να στρώσεις την προίκα για τον ζουζουνο σου!

Εγώ όλα καλά ησυχία γενικά και ξεκούραση ! Τη μικρή μια χαρά την νιώθω και πέρναει ο καιρός άντε ανυπομονω!

Για σεμινάρια κορίτσια δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου αλλά εχω διαβάσει κάποια πραγματα ! Νομίζω πως εκείνη την ώρα σε οδηγεί και ή μαια αλλά και ή φύση ! Εύχομαι όλα να μας έρθουν βολικά και καλά!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα κοριτσακια μου

Αστερακι λιγο υπομονη οι θυσιες της μανουλας απτη κοιλια ξεκινουν ολα καλα θα πανε για τα μπεμπακια κ σενα ολα για καλο γινονται λιγο εμινε

Τζο μου μη σε ανυσηχει το βαρος οντως παρι σα κληρονομικο κ αφου ειναι κ στα φυσιολογικα ξεχασετο φετες θα βγει ο αγορινας σου

Μαρακι πως σε καταλαβαινω πλυσηματα με κρυο νερι οχι βαρη κ καυτερα

Για τα υπολοιπα κοριτσακια με το καλο τα σεμιναρια κ αν μπαινετε να μας λετε κανα μυστικο χιχι

Λοιπον εγω εκανα ντοπλερ ολα καλα το αμνιακο υγρο επεστρεψε κανονικα επιπεδα ο μικρος 2κιλα

Την αλλη βδομ γιατρο

Καληνερα

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια!

Το βάρος Jo και εγώ ξερω ότι είναι σε μεγάλο βαθμό και κληρονομικό. Το σημαντικό είναι να είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια, και φυσικά να τρέφεσαι και σωστά. Και χαιρόμαστε που συμβαίνουν σε εσένα και τα δύο. Επίσης, μόλις μπαίνεις στον 8ο η παρακολούθηση γίνεται συνήθως ανα δεκαπενθήμερο, ε εσύ πλησιάζεις τον 8ο και είναι μια καλή ευκαιρία να βλέπεις και το μπεμπέ πιο συχνά!

Αιμορροΐδες κορίτσια έχω και εγώ παρόλο που ρυθμίζω το έντερο με διατροφή, και με ενοχλούν πολύ. Το μόνο ευχάριστο είναι ότι άργησαν να έρθουν και απλά ευχόμαστε να περάσουν με το καλό μετά τον τοκετό. Αλλά, χαλάλι για τα μωράκια μας!

Καλημέρα να έχουμε όλες μας!

Jr3pp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε???? Αυτό με τις αιμορροΐδες με ξενέρωσε περισσότερα απ'όλα γτ ποτέ δ είχα πρόβλημα ούτε με δυσκοιλιότητα! Λόγω μαγνησίου είχα τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα και έτσι δημιουργήθηκαν...Άσε που δ θέλω να μου μείνουν και μετά...πολύ γκρίνια ρε κορίτσια, πάρα πολύ!!!!

Τζο δ θα πω κτ περισσότερο απ'αυτά που είπαν τα υπόλοιπα κορίτσια...είναι θέμα κληρονομικό το βάρος του μωρού, απ'την στιγμή που όλα είναι καλά! Μην ανησυχείς...άλλωστε έρχεται ο 8ος άρα πιο πολλές στιγμές με τα μικρά μας!

Αστεράκι κάνε υπομονή...όλα καλά θα πάνε μέχρι τέλους και θα έχεις την διπλή ανταμοιβή σου στην αγκαλιά σου!!!

Ρόουζ μπράβο για το παιδάκι σας...όλα καλά λοιπόν και τώρα μπαίνεις στην τελική ευθεία!!!!! Τι καλά....

cPQop2.png2orjp2.png

Διαφημίσεις

Koριτσάκια μου, σας ευχαριστώ πολύ μια μια που με καθησυχάζετε! Η αλήθεια είναι ότι τη μέρα που έφυγα απ' το γιατρό ήμουν πολύ πολύ ευτυχισμένη και ήρεμη και την επομένη που έριξα μια ματιά στο ίντερνετ και βρήκα όλες τις περίεργες περιπτώσεις, ξέχασα και τι μου είπε και άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια για τα χειρότερα! Ευτυχώς ξαναμιλήσαμε και με καθησύχασε πάλι και αφού όλα τ' άλλα είναι φυσιολογικά και έχουμε αποκλείσει τα χειρότερα, δε με απασχολεί πια. Μου φτιαξε την ψυχολογία! Ελπίζω μόνο να μου κρατήσει 2 εβδομάδες :P

Ρόουζ μου, μπράβο για το αγοράκι σας και για το αμνιακό! Είδες που τελικά περνάμε αγωνίες και μετά όλα αποκαθίστανται! Τώρα μπήκες τελική ευθεία, σε λίγο θα τον κρατήσεις στην αγκαλιά σου!

Ρεγγινάκι, καλή επιτυχία σας αύριο που θα δείτε τον μπεμπούκο! Να μας γράψεις τα νέα σου!

Φουντουκάκι μου, ηρεμία και ξεκούραση, τίποτα άλλο δεν χρειαζόμαστε τώρα! Ο καιρός πλησιάζει που θα 'ρθουν τα μπουμπουκάκια μας. Πήρατε τελικά τα επιπλάκια;

Λίλα και μαράκι, σας ευχαριστώ πολύ πολύ κι εσάς! Για τις αιμορροΐδες, κορίτσια μου, μπορεί να μην έχω βγάλει, αλλά ειλικρινά μπροστά στις άλλες αγωνίες για τα μωράκια βγάζω ευχαρίστως κι αιμορροΐδες και ραγάδες κι ό,τι άλλο θέλετε, αρκεί να μου πει κάποιος ότι θα γεννηθεί γερός ο μπεμπάκος μου! Οπότε υπομονή ας κάνουμε κι αυτά τα σημάδια θα φύγουν μετά, μην ανησυχούμε!

Εμείς για στρωματάκια που λέτε, θα τον έχουμε σε λίκνο που θα 'χει ορθοπεδικό στρωματάκι, αλλά και σε πορτ μπεμπέ μπορείτε να πάρετε ένα έξτρα στρωματάκι όποια θέλει. Πάντως παιδίατρο που ρώτησα, τον οποίον εμπιστεύομαι, μου είπε να μην υπερβάλλουμε με τα στρώματα, ένα σχετικά σκληρό (για το μικροσκοπικό βάρος του μωρού πάντα) στρωματάκι χρειάζεται που να μη βουλιάζει μέσα το παιδάκι. Τα περισσότερα είναι και υποαλλεργικά και πλένεται το κάλυμμα και επίσης καμιά φορά το εσωτερικό τους βγαίνει και μπορείς να το αφήσεις 1-2 μέρες στον ήλιο να σκοτωθούν μικρόβια-ακάρεα και θα 'ναι μια χαρά.

Λίλα, ελπίζω να προλάβω το σεμινάριο το Σάββατο, αν όχι γράψε μας κι εσύ ό,τι σημαντικό θεωρείς. Εγώ τις αναπνοές θα ήθελα να μάθω, αλλά επειδή έχω και πολλά εκείνη τη μέρα, ελπίζω να προλάβω να έρθω.

Στον 8ο μπαίνουμε από 30+1; Τότε μπαίνω σε 1,5 εβδομάδα!

Τώρα πριν λίγο παρακολούθησα ένα σεμινάριο της νουτρίτσια από μια παιδίατρο για τον πρώτο χρόνο του μωρού, τις ασθένειες, τα εμβόλια, τη διατροφή και τι να περιμένουμε. Ήταν πολύ κατατοπιστικό, όποια το πετύχει ξανά αξίζει!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Τζο όχι μωρέ ακόμα δεν τα πήρα έχω μόνο το καρότσι και το πορτ μπε μπε και σκέφτομαι πολύ έντονα να αφήσω την κούνια για αργότερα και αν πάρω ένα στρωματακι καλό και να τη ββαζω μεσα εκεί αλλά φοβαμαι ότι μπορεί να μην κοιμάται καλά ή να μην βολευτει και μετά να τρέχω για την κούνια!

Κατά τ αλλά θα πάω σιγά σιγά να πάρω ρουχαλακια και κουβέρτες πάνες κτλ γιατί δεν έχω κάνει τίποτα και οι περισσότερες έχετε ετοιμαστεί και έχω αγχωθει !

Όλα καλά θα μας πανε Τζο και τα νινακια γερά και όμορφα !

Tbinp3.pngNttep2.png

Γλυκα μου κοριτσακια ολα καλα θα πανε

Τζο μου μη το σκεφτεσαι καν εχεις εναν τελειο μπεμπαρο στην κοιλιτσα σου που τρωει κπολυ υγειηνα κ θρεπτικα βγαλτο απτο μυαλο σου κ θα δεις σε δυο βδομ ολα θαναι τελεια

Φουντουκι με το καλο οι αγορες σας

Fountouki μην αγχωνεσαι με τα ψωνια.Εγώ δεν είχα σκοπο να κάνω κάτι ακόμα αλλά ήρθε η μαμά μου κ πήραμε προίκα κ συζητούσα με την κολλητή μου τι μου αρέσει κ αυτή η τρελλή τα παρήγγειλε!Δεν τα έχω πάρει ακόμα όμως...Οπότε βρέθηκα με προίκα, καρότσι, κάθισμα κ relax χωρίς να κάνω κάτι...Καλά ήταν!Τυχερή ε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...