Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• lila80..................................ΠΗΤ 3/1 μπεμπάκος
  • georgia95..........................ΠΗΤ 5/1...μπεμπάκος
  • rose1981...........................ΠΗΤ 10/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1...μπεμπούλα
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος
  • μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2...μπεμπάκος
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2...μπεμπούλα
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα
  • reggina2016.......................ΠΗΤ 13/2 μπεμπάκος
  • TZINA1990.....................ΠΗΤ 15/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και από εμένα! Καλώς σας βρήκα. Περιμένω κοριτσάκι με ΠΗΤ 28 Ιανουαρίου 2016. Είναι το πρώτο μου παιδάκι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες τις μέλλουσες μανούλες και να αποκτήσουμε τελειόμηνα και υγειέστατα παιδάκια. :D

Διαφημίσεις

Καλώς μας ήρθες στην παρέα!

Και εγώ νεοεισερχόμενη είμαι! Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας.

Αλήθεια έχετε αποφασίσει τις πρώτες ημέρες που θα κοιμίζετε το μωράκι σας κορίτσια? Σε port bebe, καλαθούνα, λίκνο ή κούνια. Εγώ σκέφτομαι το λίκνο αφ' ενός γιατι η κουνίτσα δε χωράει στο δωμάτιο μας και μάλλον το θεωρώ καλύτερο από το port bebe από άποψη ποιότητας στρώματος, αν και δεν έχω αποφασίσει ακόμα!

Jr3pp2.png

καλημέρα σας,

καλωσορίζω κ εγώ τα κορίτσια. Με το καλό όλες μας.

Είχα σκοπό να πάρω κούνια lila80 αλλά μου έδωσε η ξαδέλφη μου λίκνο κ έτσι θα κοιμάται εκεί τους πρώτους μήνες μέχρι να μετακομίσω και να έχει το δικό του δωμάτιο.

Ξεκίνησα κ εγώ τα ψώνια. Πήρα την προίκα, παρήγγειλα το relax και σιγά σιγά τα φορμάκια. Θα αφήσω μόνο jumbo και φαρμακείο για μετά τις γιορτές ενώ σιγά σιγά θα παραγγείλω κα καρότσι με κάθισμα.

Γιατρό την Πέμπτη κ έχω μεγάλη αγωνία.

Πάντως κορίτσια παρατήρησα πως όταν είμαι κουρασμένη δεν τον ακούω με τίποτα. Χθες ήμουν έτοιμη να πάρω το γιατρό μετά απο ένα κοπιαστικό ΣΚ αλλά ευτυχώς το βράδυ εμφανίστηκε!!!

Καλημέρα κορίτσια! Καλωσόρισαν και οι νέες μανούλες με τα νινάκια τους! Με το καλό! Πως είστε??? Εγώ κορίτσια άρχισαν οι πολύ έντονες συσπάσεις με πόνο, ειδικά μετά απο κούραση! Επίσης περνάμε μία φάση γκρίνιας και ανυπακοής του μικρού και είμαι κάπως προβληματισμένη και τις προκαλώ εν αγνοία μου τις συσπάσεις...Αφού φανταστείτε απο την αϋπνία και τα νεύρα, 2 μέρες ανέβασα πίεση!!! Πειράζει που δ απολαμβάνω πια την εγκυμοσύνη μ???? Θεωρώ και τα 2 παιδάκια μ ''ριγμένα'' ως προς την προσοχή και δ είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά!:cry::cry:

Ρεγγίνα έτσι ακριβώς γίνεται και σε μένα...προχτές το μεσημέρι ο μικρός δ αντιδρούσε με τπτ στην κοιλιά μ, ο άντρας μ είχε ανησυχήσει αλλά μετά απο κάμποση ώρα που χαλάρωσα, έκανε το μπαμ!

Λίλα εγώ έχω πορτ μπεμπέ απο τον μεγάλο αλλά θα δείξει κατά πόσο θα κοιμηθεί εκεί...ανάλογα τα κέφια του, τους κολικούς και τον μεγάλο!!!

cPQop2.png2orjp2.png

Μαρακι ειμασρε στην ιδια φαση πλεον δεν απολαμβανω την εγκυμοσυνη

Νιωθω πιεσμενη πολυ ψυχολογικα κ εχω πεσει με οσα γινονται γυρω μας

Ειμαι πραγματικα δυσκινητη

Το βραδυ νιωθω ενα βαρος κ δυσφορια

Τα τσιτωματα καλα κρατουν κ νιωθω πιεση στο στομαχι

Θα παω για ντοπλερ κ θα μου πουν κ γθα το υγρο

Δε μπορω να σκυψω ουτε σταυροποδι

Στον μεγαλο μου πετουσα

Μαρακι υπομονη περναει φαση ο μικρουλης σου

Κ μενα εχει γινει παρα πολυ ευαισθητος

Απο ορμονες πως παμε?

Εχω κατι νευρα μς ενοχλουν διαφορα

Λιλα εγω σρην κουνια απευθειας

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα στην παρέα σας!

Λίλα, θα χρησιμοποιήσω πορτ μπεμπέ ενισχύοντας το στρωματάκι του με ένα ακόμα.

Ρεγγίνα, με γεια τα ψώνια σας. Την Πέμπτη θα μας πεις τα ευχάριστα νέα από τον γιατρό.

Μαράκι 27, ίσως με λίγη ξεκούραση και χαλαρότητα προς τη συμπεριφορά του μεγάλου περάσουν οι συσπάσεις.

Ενδιαφέρομαι για μαθήματα ανώδυνου τοκετού (προετοιμασία για γέννα, φροντίδα νεογέννητου, θηλασμό). Έχετε κάνει; Σας άρεσαν/βοήθησαν;

Rose 1981, φυσιολογικό είναι να μας ρίχνουν πού και πού οι ενοχλήσεις που νιώθουμε. Κι εγώ χθες έφαγα ένα μήλο το απόγευμα και ως το βράδυ το ένιωθα σα να είχα φάει πέτρες και τελικά το έκανα και εμμ* . Μετά από 3 μήνες ηρεμίας από εμμ* , πάλι τα ίδια! Ε, πόση ευδιαθεσία να προκαλούν όλα αυτά στην καθεμιά μας; Αλλά σήμερα όλα καλά! :)

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια!

Με το καλό τα κορίτσια που έχουνε γιατρό και εξετασούλες να είναι όλα τέλεια.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Και εμένα αυτό που με προβληματίζει με το πορτ μπεμπέ είναι το στρωματάκι αν θα είναι καλό.

Εγώ πλέον νιώθω λιγότερο κλωτσιές μέσα στη μέρα (κυρίως πρωί και βράδυ) και περισσότερο κινησούλες.

Ρεγγίνα, αυτό το αίσθημα - να μην νιωθεις το μπεμπάκι πολύ ζωηρό μέσα στη μέρα - μου συμβαίνει και εμένα όταν κουράζομαι και με φοβίζει. Όταν περάσουν κάποιες ώρες και δεν τον ακούω τον μικρούλη πίνω λίγο φυσικό χυμό πορτοκάλι, κάθομαι κάπου χαλαρά ή ξαπλωτή και αντιδράει. Το ίδιο κάνει και με φρουτάκια, καφέ, και φυσικά γλυκά αν και προσπαθώ όσο μπορώ να τρώω με μέτρο.

Μαράκι λογικό να έχεις κούραση, με τον μικρό. Απλά προσπάθησε όσο μπορείς πιο χαλαρά τόσο για την πίεση όσο και για τις συσπάσεις. Εμένα με είχαν πίασει έντονες συσπάσεις - χωρίς πόνο όμως - και όταν μίλησα με το γιατρό μου εξήγησε ότι όπως του τα περιέγραψα το σώμα προετοιμάζεται σιγά σιγά για τον τοκετό (συσπάσεις braxton-hicks) μου χορήγησε μαγνήσιο και συνέστησε ξεκούραση. Φαντάζομαι τον έχεις ενημερώσει και επομένως όλα θα πάνε καλά.

Η ψυχολογία μου και εμένα έχει σκαμπανεβάσματα. Είναι μεγάλη περίοδος της κύησης, τα πρέπει , τα μη και οι ανησυχίες, και νομίζω τώρα που είμαστε σχεδόν στο φωτοφινις αρχίζουμε να κουραζόμαστε, έχουμε και την γλυκεια προσμονή και αγωνία να πάνε όλα καλά οπότε λογίκό το βρίσκω.

Γαργαλίτσα, αναφορικά με τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού και θηλασμού παρακολούθησα κάποια σεμινάρια αλλά δεν μπορώ να πω ότι με κάλυψαν. Για αυτό δήλωσα συμμετοχή στο λινκ που μας γράφει η Jo sephine στην προηγούμενη σελίδα, και πιστεύω θα είναι καλύτερο.

Να έχουμε όλες μια καλή μέρα, όσο μπορούμε με αυτά που γίνονται στον κόσμο.

Jr3pp2.png

Λίλα, μακάρι να σε ανταμείψει το σεμινάριο τοκετού τού Σαββάτου. Εγώ δε θα μπορέσω αυτή τη μέρα να το παρακολουθήσω.:-( Ελπίζω να ξαναγίνει μέχρι να γεννήσω. Γράφτηκα όμως στα σεμινάρια τοκετού στο Έλενας το Δεκέμβριο. Εσύ σε ποια σεμινάρια πήγες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...