Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλώς σας βρήκα! Πέρασα 2 εβδομάδες με αρκετούς εμετούς στην 7η-8η εβδομάδα αλλά είμαι καλύτερα! Τώρα είμαι με άδεια λόγω προβλήματος με την μέση μου-που είχα από πρίν- και οπότε είστε η καλύτερη παρέα! Η κοιλίτσα μου έχει αρχίσει να στρογγυλεύει και δεν την χορταίνω..!!χαχα

Ευτυχώς έχω πάρει μόνο 1μιση κιλό (και δεν προσέχω και πολύ..:twisted: ) γιατί είχα αρκετά κιλά από πριν οπότε δεν είμαι για πολλά! Εσύ;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ είμαι 7 εβδομάδων κ 6 ημερών είμαι έγκυος από εξωσωματικουλα κ είμαι τρις ευτυχισμένη!! ΠΗΤ έχω 8\2 κ εκτός από λίγες ανακατοσουρες ,ναυτίες που είχα πριν λίγες μέρες κ τώρα δεν έχω , πρισμενο στηθος κ πόνο κ τρελη πείνα δεν έχω κάτι άλλο! Κ εγώ με άδεια είμαι στο σπίτι κ είναι ή καλύτερη παρέα εδώ!!

Από που είσαι? Είναι το πρώτο μωρακι?

Tbinp3.pngNttep2.png

Χαιρετω σας!!!! Βαλεντινα εχεις κι αλλο παιδακι;; Τωρα το καταλαβα. Νομιζα το πρωτο ηταν.

Ειπαν πως ο γιατρος δεν την εβαλε να κανει εξετασεις ξανα νομιζω. Βασικα την πρωτη φορα που εκανε δεν ειχε. Μετα κατα τον 5ο μηνα πρεπει να κολλησε. Αλλα δεν ειχε κανει εξετασεις. Δεν ξερω. Απο κατοικιδια εχουμε σκυλο. Στην αυλη βεβαια και πλεον δεν εχω επαφη μαζι της. Εκτος αν την ταισω. Εχουμε και καναρινια και περιστερια(τα οποια ειναι επικινδυνα οπως οι γατες αλλα παλι δεν εχω επαφη). Α και ψαρακια εχουμε.. χαχαχαχα

Βιργινια καλως μας ηρθες. Εγω αυριο μπαινω στην 11η βδομαδα. Νεα μαμα κι εγω.. Εσυ πες μας απο που εισαι; ειναι το πρωτο; Με το καλο να κανεις και την αυχενικη...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Όλα μια χαρά θα είναι Βελεντίνα μου!!!Απλά είσαι από τις τυχερές και δεν έχεις τίποτα!!Κι εγώ αυτή τη φορά έχω ελάχιστα πράγματα!!Μερικές μέρες τώρα δεν είχα τίποτα και από χθες πάλι πρήστηκε το στήθος και πονάω!!Καλέ ήταν που ήταν,τώρα εχει γίνει king size!!Τρέμε Πέμελα!!!

Έτοιμο και το φαγητάκι μου!!Κοπιάστεεεε κερνάω!!!Χαχαχχα....φου φουυυ!!Κρύωσε άτιμη πιπερίτσα να σε φάω!!

Λοιπον Αννα το μονο φαγητο που δεν θα ζηλεψω στην εγκυμοσυνη ειναι τα γεμιστα πιστευω. Η γιαγια του αντρα μου που μενει απο πανω κανει σιγουρα 1 φορα την εβδομαδα και παντα μου δινει!!! Οποτε καλη σου ορεξη!!! 😛😛😛

HmwTp3.png

Ναι είναι το πρώτο μας και τρελαμένοι..το θέλαμε πολύ! Από Αθήνα είμαι εσείς κορίτσια έχουμε φίλες από διάφορες πόλεις;

Ναιιιι.. Εγω ας πουμε εχω καταγωγη απο Θεσσαλονικη αλλα μενω Κοζανη... Εχουμε και Θεσσαλονικη και Γερμανια και Χιο... Απο παντου.. Με το καλο να σας ερθει το νινακι σας!!!

HmwTp3.png

Χαχαχα Καθυ...μια μεριδα κερδος!!!!Εγω τα κανω πολυ σπανια...βεριεμαι!!Ο αντρας μου ο καιμενος τα ζηταει και ειπα να του κανω το χατηρι!!Αυτό με τα κακά απ τα πουλάκια δεν το χα σκεφτεί!!Εχω ενα παπαγαλακι!!Ευκαιρια να το καθαριζει και κανεις αλλος!!Αν και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη μου χε πει ο γιατρος να μην εχω επαφη με γατες και με τα προιοντα τους!!Οσο για την εξέταση για το τοξόπλασμα πρέπει σίγουρα να γίνεται κάθε μήνα....αυτή τη φορα που το ξέρω θα το χω το νου μου να το λέω στο γιατρό αν εκείνος το παραλείψει!!

5cPOp3.png

Χαχαχα Καθυ...μια μεριδα κερδος!!!!Εγω τα κανω πολυ σπανια...βεριεμαι!!Ο αντρας μου ο καιμενος τα ζηταει και ειπα να του κανω το χατηρι!!Αυτό με τα κακά απ τα πουλάκια δεν το χα σκεφτεί!!Εχω ενα παπαγαλακι!!Ευκαιρια να το καθαριζει και κανεις αλλος!!Αν και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη μου χε πει ο γιατρος να μην εχω επαφη με γατες και με τα προιοντα τους!!Οσο για την εξέταση για το τοξόπλασμα πρέπει σίγουρα να γίνεται κάθε μήνα....αυτή τη φορα που το ξέρω θα το χω το νου μου να το λέω στο γιατρό αν εκείνος το παραλείψει!!

Και εγώ τον δικό μου δεν το βλέπω και πολύ θερμό προς το παρόν με τις εξετάσεις. Δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνει στη συνέχεια. Έκανα δηλαδή τις πρώτες την 6η βδομάδα και τις έδειξα την 7η. Και από τότε θα κάνω την 13η που θα κάνω αυχενική. Θα μου πεις και πότε να έκανες;;; Κάθε 3 βδομάδες;;; Αλλά δεν ξέρω κιόλας.. Πρώτη φορά μου τυχαίνει.. Θα δω τι θα έχουμε στη συνέχεια... Να μην έχεις επαφές.. ΄Δεν είμαστε για μαγκές τώρα.. Αφού προχθές νόμιζα ότι με κουτσούλησε περιστέρι και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό στο δρόμο.. Τελικά δεν με είχε κουτσουλήσει τίποτα..

HmwTp3.png

Ναι είναι το πρώτο μας και τρελαμένοι..το θέλαμε πολύ! Από Αθήνα είμαι εσείς κορίτσια έχουμε φίλες από διάφορες πόλεις;

καλως ηρθες!! με το καλο το νινακι σΑς! ειμαστε πολυ κοντα, εγω εχω ΠΗΤ 5/1! εκανα και αυχενικη, με το καλο κι εσυ!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

καλως ηρθες!! με το καλο το νινακι σΑς! ειμαστε πολυ κοντα, εγω εχω ΠΗΤ 5/1! εκανα και αυχενικη, με το καλο κι εσυ!!

Καλώς σας βρήκα Γεωργία μου. Το πρώτο σου παιδάκι είναι; Στην αυχενική πως ήταν; το μωράκι πόσο ήταν;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχχχχ kathie εχω πεθανει στο γέλιο!!!χαχαχαχαχα!!Καλά πώς νομιζες πως σε κουτσούλησε περιστέρι???χαχαχαχαχαχαχα....και δεν ήταν και τίποτα!!Καλά λέω εγώ....μέχρι να γεννήσουμε με το καλό θα τρελαθούμε!!!!Κι εγώ εξετάσεις έκανα στην αρχή και μετά την αυχενική μάλλον πια....δεν μου πε τίποτα!Αλλά και την άλλη φορά έτσι ήταν...μετά την αυχενική κάθε μήνα που πήγαινα γιατρό είχα και εξετάσεις...αίματος και ούρων!βέβαια τότε είχα άλλο γιατρο...αλλά νομίζω και τώρα έτσι θα είναι!

Βιργινία και Γεωργία είστε τυχερές!!!!Έχετε φτάσει στο μαξιλαράκι των 12 εβδομάδων!!Πως και πως το περιμένω μπας και χαλαρώσω λιγάκι!!Μετά βέβαια θα χω άλλα να σκέφτομαι....γιατί κορίτσια μετσξύ μας δεν υπάρχει πιο χέστης άνθρωπος από μένα!!Μιλάμε για τρελό άγχος....!!Στην πρώτη εγκυμοσύνη περίμενα το πρώτο τρίμηνο για να μου φύγει το άγχος μη δω αίμα,...στο δεύτερο τρίμηνο φοβόμουν μην έψω συσπάσεις και στο τρίτο μην γεννήσω πρόωρα....Μεγάλο χάλι!!Όχι ότι αυτή τη φορά είμαι καλύτερη!!!!

5cPOp3.png

Χαχαχαχαχαχα κορίτσια με κανετε κ γελαω!! Κάθυ πως νομιζες ότι σε κουτσουλισε? Χαχαχαχαχαχα έχω λιώσει θα μας στριψει τέλειος μέχρι να γεννησουμε!! Και εγώ έχω φοβίες πολλές!! Αλλά όχι όλη την ώρα!! Πρέπει να χαλαρωσουμε κ να απολαυσουμε την εγκυμοσύνη μας!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλωσηρθες Βιργινία! Εμεις επιτέλους φτάσαμε Θεσσαλονίκη πριν λίγο. Έχετε γράψει κατεβατό θα σας διαβάσω το πρωί γιατί σουρνομαι.Να πω μόνο αυτό από το λίγο γρήγορα που διάβασα είναι η δεύτερη μου Εγκυμοσύνη μου αλλά η πρώτη σταματήσε τη 10η βδομάδα!!! Φιλάκια!!! Καλό βράδυ σμουτς!!!

AoL1p3.png

Καλημέρα κόρες!!!!Τι κάνετε σήμερα????Εγώ δεν ξύπνησα πολύ καλά σήμερα....ζαλίζομαι λιγάκι και πονάει πάλι η κοιλιά μου!!Ευτυχώς ο μικρός δεν έχει σχολείο και καθόμαστε σπιτάκι και τεμπελιάζουμε!!

Βαλεντίνα Θεσσαλονικη εε???Αχ τι ωραία!!Τη λατρεύω τη Θεσσαλονίκη!!Δεν ήξερα ότι είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη σου!!Αυτή τη φορά θα πάνε όλα τέλεια!!!

Τι νέα από τα υπόλοιπα κορίτσια??Εχω μέρες να δω τη θεανώ η είναι η ιδέα μου??

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...