Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα. Είμαι νέα στην παρέα σας και χαίρομαι πολύ που σας βρίσκω και που όλες μας αναμένουμε το θαύμα της ζωής.

Αναμένω το πρώτο μου μωράκι 03/01 και είναι αγοράκι.

Διαβάζω τη συζήτησή σας περι προετοιμασίας των θηλών και χωρίς να λέω ότι έχω γνώσεις και να θέλω να προκαλέσω πανικό θα σας έλεγα πριν κάνετε κάτι να ρωτήσετε και το γυναικολόγο σας. Αυτό το λέω καθώς σε δύο σεμινάρια που παρακολούθησα οι μαίες μας είπαν ότι ο ερεθισμός των θηλών (δεν ξέρω αν εννοούσαν το τρίψιμο με κρέμα) μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένα μηνύματα και να προκληθούν πρόωρες συσπάσεις. Μάλιστα, εάν απαιτείται κάποια ενέργεια (πχ λόγω εισέλθουσας θηλής) αυτή γίνεται μετά την 36η εβδομάδα οπότε και το μωράκι είναι τελειόμηνο.

Πέρα από αυτό θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, μια που βλέπω πως είστε πολύ δραστήριες και ενημερωμένες. Ακόμα δεν έχω παραγγείλει επιπλάκια (έφαγα μια φρίκη βέβαια γιατι μου είπαν οτι μπορεί να περιμένω και δυο μήνες για την παράδοση σε κάποια καταστήματα). Το ερώτημά μου είναι αν εσείς που παραγγείλατε σας ανάφεραν κάτι περι πιστοποιητικού. Από μια αναζήτηση στο ιντερνετ βλέπω ότι υπάρχουν οι ευρωπαικές προδιαγραφές (ΕΝ ...). Κάποιο κατάστημα μου είπε ότι δεν έχει πιστοποιητικό απλά πληρούνται οι προυποθέσεις χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο χαρτί ή σφραγίδα, ενώ σε άλλο μαγαζί ορισμένα έπιπλα ανάγραφαν τις παραπάνω πιστοποιήσεις ενώ άλλα έπιπλα ανάφεραν απλά ότι υπάρχει πιστοποιητικό (όπου το πιστοποιητικό ήταν ένα χαρτί από τον υπεύθυνο του εργοστασίου, και όχι από κάποιον οργανισμό). Έχω πελαγώσει λοιπόν, και θα ήθελα πολύ να ακούσω εσείς τι συναντήσατε.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Jr3pp2.png

Κορίτσια καλησπέρα. Είμαι νέα στην παρέα σας και χαίρομαι πολύ που σας βρίσκω και που όλες μας αναμένουμε το θαύμα της ζωής.

Αναμένω το πρώτο μου μωράκι 03/01 και είναι αγοράκι.

Διαβάζω τη συζήτησή σας περι προετοιμασίας των θηλών και χωρίς να λέω ότι έχω γνώσεις και να θέλω να προκαλέσω πανικό θα σας έλεγα πριν κάνετε κάτι να ρωτήσετε και το γυναικολόγο σας. Αυτό το λέω καθώς σε δύο σεμινάρια που παρακολούθησα οι μαίες μας είπαν ότι ο ερεθισμός των θηλών (δεν ξέρω αν εννοούσαν το τρίψιμο με κρέμα) μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένα μηνύματα και να προκληθούν πρόωρες συσπάσεις. Μάλιστα, εάν απαιτείται κάποια ενέργεια (πχ λόγω εισέλθουσας θηλής) αυτή γίνεται μετά την 36η εβδομάδα οπότε και το μωράκι είναι τελειόμηνο.

Πέρα από αυτό θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, μια που βλέπω πως είστε πολύ δραστήριες και ενημερωμένες. Ακόμα δεν έχω παραγγείλει επιπλάκια (έφαγα μια φρίκη βέβαια γιατι μου είπαν οτι μπορεί να περιμένω και δυο μήνες για την παράδοση σε κάποια καταστήματα). Το ερώτημά μου είναι αν εσείς που παραγγείλατε σας ανάφεραν κάτι περι πιστοποιητικού. Από μια αναζήτηση στο ιντερνετ βλέπω ότι υπάρχουν οι ευρωπαικές προδιαγραφές (ΕΝ ...). Κάποιο κατάστημα μου είπε ότι δεν έχει πιστοποιητικό απλά πληρούνται οι προυποθέσεις χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο χαρτί ή σφραγίδα, ενώ σε άλλο μαγαζί ορισμένα έπιπλα ανάγραφαν τις παραπάνω πιστοποιήσεις ενώ άλλα έπιπλα ανάφεραν απλά ότι υπάρχει πιστοποιητικό (όπου το πιστοποιητικό ήταν ένα χαρτί από τον υπεύθυνο του εργοστασίου, και όχι από κάποιον οργανισμό). Έχω πελαγώσει λοιπόν, και θα ήθελα πολύ να ακούσω εσείς τι συναντήσατε.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Κάλως ήρθες λιλα με το καλό το αγοράκι σου είμαστε σχεδόν όλες με αγοράκια. :)

Με την προετοιμασία θηλης μου είπε η δική μ μαια από την εβδομάδα 34 είναι της ομοιοπαθητικης ιατρικής ιδεολογία οπότε δεν θα κάτσω να την ακούσω παίρνω τα περί αναπνοής που μαθαίνω αλλά μέχρι εκεί..

Όσο αφορά έπιπλα δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δανεικά θα τα πάρω εγώ από την νουνα του μικρού μου :) βρήκαμε κιόλας νουνα δλδ μας το ζήτησες :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Γεια σου Λιλα. Με το καλο το μωρακι σου. Δεν εμφανιστηκες λιγο νωριτερα να τα λεμε.

Εγω δεν ζητησα πιστοποιητικο να σου πω την αληθεια. Αλλα η κουνια ειναι της Pali και το καροτσι ειναι carello. Οποτε λογικα πληρουν τις προυποθεσεις εφοσον ειναι γνωστες εταιρειες. Επισης το κρεβατι ειναι απο ξυλο και οχι μελαμινη.

HmwTp3.png

Γειά σου Τανίου,

Εμένα η μαία μου μου λέει να μην πειραξω τις θυλές πρίν γενωήσω. Όταν με το καλό γεννηθεί το μαυρο τσαι βοηθάει στο να μην εχουμε πληγες. Υπάρχει και η ειδική κρέμα που την βάζεις στις θυλές και είναι σε στίλ βαζελίνης. Εγώ στο πρώτο μωράκι τα χριαστικα όλα γιατι ειχαν ματώσει και με πονουσαν πολύ. Στο δευτερο κατευσα το γαλα αμέσως με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί τιποτα. Αυτό το παθαίνεις εαν δεν δίνεις και σωστα το στηθος στο μωρό. Πρέπει να σας δείξουν τον σωστό τρόπο, το μωρό πρέπει να ανοιξει αρκετα το στομα του ώστε να την πάρει όλη την θυλή στο στο στόμα και λίγο απο το στηθος.

Τα νέα μου είναι πως νοιώθω τις συσπάσεις να ερχονται και να φευγουν γιατι δεν ξεκουραζομαι καθόλου αλλα παινω το μαγνησιο. Πήρα αδεια απο το τέλος της άλλης βδομάδας και την μεθεπόμενης και μετά θα δουλεψω 2 βδομάδες και θα πάρω άδεια μητρότητας. Πάντως μόλις μπώ στον μήνα μου θα κάνω μία γενική γιατί δεν την παλεύω.

Κατα τα άλλα την δευτέρα θα πάω στον γιατρό για να δω και εγω το μωρακι μας. Όνομα δεν βγάλαμε ακόμα αλλα δεν βρίσκουμε και χρόνο να βρεθούμε με τον άντρα μου για να το συζητήσουμε.

Θα σας γραψω όταν επιστρεψω απο τον γιατρό. Καλη τύχη σε όλες και κοιμηθειτε όσες έχετε ακομα την δυνατότητα

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Διαφημίσεις

εχετε σελιδα στο FaceBook για να μιλατε ολες μαζι ?

Δεν έχουμε σελίδα στο φβ αλλά ομάδα που μπαίνουν κορίτσια που μιλάμε εδώ μήνες και γιαυτό τα τόσα μηνύματα μας σταμάτησαν. .. Μερικές κοπέλες δεν έχουν φβ όμως και μιλάμε εδώ. . Εσύ πότε έχεις ΠΗΤ? Δεν μας είπες :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Γειά σου Τανίου,

Εμένα η μαία μου μου λέει να μην πειραξω τις θυλές πρίν γενωήσω. Όταν με το καλό γεννηθεί το μαυρο τσαι βοηθάει στο να μην εχουμε πληγες. Υπάρχει και η ειδική κρέμα που την βάζεις στις θυλές και είναι σε στίλ βαζελίνης. Εγώ στο πρώτο μωράκι τα χριαστικα όλα γιατι ειχαν ματώσει και με πονουσαν πολύ. Στο δευτερο κατευσα το γαλα αμέσως με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί τιποτα. Αυτό το παθαίνεις εαν δεν δίνεις και σωστα το στηθος στο μωρό. Πρέπει να σας δείξουν τον σωστό τρόπο, το μωρό πρέπει να ανοιξει αρκετα το στομα του ώστε να την πάρει όλη την θυλή στο στο στόμα και λίγο απο το στηθος.

Τα νέα μου είναι πως νοιώθω τις συσπάσεις να ερχονται και να φευγουν γιατι δεν ξεκουραζομαι καθόλου αλλα παινω το μαγνησιο. Πήρα αδεια απο το τέλος της άλλης βδομάδας και την μεθεπόμενης και μετά θα δουλεψω 2 βδομάδες και θα πάρω άδεια μητρότητας. Πάντως μόλις μπώ στον μήνα μου θα κάνω μία γενική γιατί δεν την παλεύω.

Κατα τα άλλα την δευτέρα θα πάω στον γιατρό για να δω και εγω το μωρακι μας. Όνομα δεν βγάλαμε ακόμα αλλα δεν βρίσκουμε και χρόνο να βρεθούμε με τον άντρα μου για να το συζητήσουμε.

Θα σας γραψω όταν επιστρεψω απο τον γιατρό. Καλη τύχη σε όλες και κοιμηθειτε όσες έχετε ακομα την δυνατότητα

Γειά σ θεανώ μου ευχαριστώ για την πληροφορία μου φάνηκε τρελό αυτό που είπε η δική μου μαια (είναι της ομοιοπαθητικης) αντέ να ξεκούραστης και μην σκέφτεσαι της δουλειές εσείς να είσαστε καλά... Σας βλέπω τελευταία στιγμή να διαλέγετε όνομα υγεία να έχουν τα μωράκια μας πάνω από όλα :)

Περιμένουμε νέα σ κοπέλα μ :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Θεανω μου χαθηκες.... Λογικο ομως...ελπιζω να βρεις λιγο χρονο να ξεκουραστεις. Κι εγω απο συσπασεις ειμαι φουλ. Παιρνω και μαγνησιο και ουτρο.

Rych για πες μου το ονομα σου στο φβ.

HmwTp3.png

πως να γραφτω σε αυτην την ομαδα?

Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να σε βάλω στην ομάδα μας γιατί δεν ξέρουμε απόλυτος τπτ για σένα έχουμε ανοίξει οι μανούλες εκεί την καρδιά μας κ φυσιολογικά έχουμε τα προσωπικά μας φβ.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

πως να γραφτω σε αυτην την ομαδα?

Προσοχή κορίτσια ο τύπος είναι άντρας και έχει φετίχ με της εγκυες σε αγόρι....

Διαχείριση οι αποδείξεις είναι στα προσωπικά μου μυνηματα που το ομολογεί..

Δλδ έλεος είμαστε μια κοινότητα με μελουσες μανούλες! !!!! !

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Θα κανω και εγω μια ερευνα αγορας απο το νετ και ελπιζω μεχρι τελος της εβδομαδας να καταληξω καπου κ να παω απο κοντα να τα δω. Οσον αφορα στο οτι σας βρηκα τωρα η αληθεια ειναι οτι ειχα πολλες δυσκολιες τους πρωτους μηνες καδεν ημουν σε κατασταση. Ευτυχως τωρα παμε καλα, αν και μου εχει μεινει μια σχετικη φοβια. Σε καθε περιπτωση χαιρομαι πολυ που εστω και τωρα τα λεμε και ειμαστεμεδω να μοιραστουμε την γλυκεια αναμονη για τα μωρακια μας.!

Μια ακομα ερωτηση. Με βλαστοκυτταρα εχετε ψαξει τι θα κανετε; εγω προσανατολιζομαι στο να κανω δωρεα το αιματακι στην ακαδημια αθηνων που ειναι δημοσια τραπεζα.

Τελικα κυκλοφορουν πολλοι περιεργοι , Τανιου ευτυχως που μας ενημερωνεις.

Καλη νυχτα σε ολες μας

Jr3pp2.png

Κορίτσια μου, καλημέρα!

Όταν κάτι σας φαίνεται έστω και λίγο ύποπτο, καλό είναι να μην πιάνουμε κουβέντα. Του έχω κάνει αναφορά από το πρώτο μήνυμα, δε χρειάζεται να μπαίνουμε σε διάλογο. Ανώμαλοι υπάρχουν πολλοί και σίγουρα διαβάζουν κι εδώ μέσα!

Λίλα, καλώς ήρθες κι εύχομαι να συνεχιστεί ομαλά από δω και πέρα η εγκυμοσύνη σου και να απολαύσεις το υπόλοιπο που σας μένει. Για τις θηλές, ναι, δεν είναι καλός ο ερεθισμός διότι προκαλεί συσπάσεις, οπότε πριν τον 9ο δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Αν και με λίγη κρέμα πάνω δεν νομίζω να κάνεις κάτι κακό, περισσότερο ότι μαλακώνεις τις θηλές κι αυτό δεν βοηθάει αν θα θελήσεις να θηλάσεις αργότερα. Επίσης, ο ερεθισμός των θηλών στον 9ο πολλές φορές χρησιμοποιείται κι απ' τις μαίες για να προκληθεί φυσιολογικά τοκετός που αργεί π.χ. να έρθει, οπότε καταλαβαίνετε! Όσο μπορούμε τον αποφεύγουμε (κι εμείς και οι άντρες μας) :mrgreen:

Κατά τ' άλλα, τα επιπλάκια, πολλά έχουν την πιστοποίηση EN και πιστοποιήσεις της ΕΕ, μπορείς να ρωτήσεις το κατάστημα! Με το καλό το αγοράκι σου!

Ρόουζ μου, όντως σοκαριστικά όσα συμβαίνουν! Μεγάλη συζήτηση...

Εμείς χθες βολτάραμε στο πράσινο, μετά φαγητό έξω, μετά με πέταξε ο άντρας μου για καφέ με τις ξαδέρφες μου και το βράδυ σινεμά! Τα έκανα όλα σε μια μέρα και όπως καταλαβαίνετε πάλι τα έπαιξα το βραδάκι, αλλά το ευχαριστήθηκα! Σήμερα έχουμε οικογενειακές μαζώξεις και τραπέζια, οπότε θα πέσει πολύ φαγητό κλασικά!

Καλή Κυριακή σε όλες!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...