Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

ΣΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ρεγγινακι μου

Κ γω σημερα μαρακι νιωθω κρυωμενη ποναει ο λαιμος κ το σωμα μου

Τζο μου τι ειπαν για προετοιμασια θηλασμου?

Μολις μιλ με τη μαια μου

Μου ειπε να ξεκινησω απο τωρα δυο φορες τη μερα για πεντε λεπτα πρωτα βαζελινη ή αμυγδαλελαιο μασαζακι κ μετα οινοπνευμα χωρις ξεβγαλμα κ το αφηνω

Αυτα

Πολλα φιλακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Rose μου, δεν ήταν για τον θηλασμό το σεμινάριο, ήταν για τον ανώδυνο τοκετό! Είναι άλλο σεμινάριο για τον θηλασμό (κι ένα άλλο για τον θηλασμό και την επιστροφή στην εργασία), το έχω παρακολουθήσει, αλλά είχε πει η μαία (όπως και η πατσούρου και όπου αλλού κι αν έχω πάει για σεμινάριο) ότι οι θηλές δεν χρειάζονται καμία προετοιμασία για το θηλασμό και ειδικά η θηλαία άλως, συνήθως δεν βάζουμε τίποτα επάνω.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κοριτσια!! Ειδαμε το μπεμπη μας, ειμαστε δυο κιλα κσι ολες οι μετρησεις αριστες! Απλως δυστυχως μεσα σε δυο εβδομαδες ο πλακουντας απο 2 πηγε 3! Ειναι απλα θεμα οργανισμου..ετσι θα βλεπουμε το μπεμπη καθε δεκα μερες περιπου. Σε δεκα μερες εχω υπερηχο και nst και μετα απο μια βδομαδα περιπου παλι ντομπλερ. Μαλλον λοιπον θα γεννησω πρωτη χαχαχα οποτε δουμε οτι σταματα να παιρνει βαρος θα γεννησω. Κατα τα αλλα ολα τελεια, αμνιακα, κυκλοφορια, βαρος, μετρησεις, ολα.

Σας ευχαριστω για τις ευχες!! Ροουζ με το καλο το ντομπλερ! Τζο θα σου στειλω αυριο ειμαι πτωμα τωρα χαχαχα με καταλαβαινεις!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Καλημέρα κορίτσια :) εχθές είχα ραντεβού με τον διαβητολογο μου και όλα καλά το αντιμετωπίζω με την διατροφή άρα δεν χρειάζομαι ινσουλίνη ουφ τι καλά :) :) :) και από 8 μετρήσεις την ημέρα τώρα θα κάνω μόνο μετά το φαγητό 3 φορές την ημέρα. Πρωινό μεσημεριανό βραδινό αντέ γιατί είχε γίνει σουρωτηρι το δακτυλακι μου :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Rose μου, δεν ήταν για τον θηλασμό το σεμινάριο, ήταν για τον ανώδυνο τοκετό! Είναι άλλο σεμινάριο για τον θηλασμό (κι ένα άλλο για τον θηλασμό και την επιστροφή στην εργασία), το έχω παρακολουθήσει, αλλά είχε πει η μαία (όπως και η πατσούρου και όπου αλλού κι αν έχω πάει για σεμινάριο) ότι οι θηλές δεν χρειάζονται καμία προετοιμασία για το θηλασμό και ειδικά η θηλαία άλως, συνήθως δεν βάζουμε τίποτα επάνω.

Πάνω σε αυτό στην θηλη η δική μου μαια λέει στην 34 εβδομάδα να κάνουμε μασάζ με βούρτσα μωρού με χρυσές τρίχες κ μετά να βάζουμε μαύρο τσάι με βαμβακι. Λέει το κάνουμε αυτό για να σκληρηνει δεν ξέρω άμα η μαια της θεανω της λέει τα ίδια. Ρώτησα και μια κοπέλα που γέννησε πρόσφατα και είπε αυτό όντως υσχιει.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Γεωργία μου, πολύ καλά τα νέα του μπεμπούλη! Βιάζεται λίγο να 'ρθει, αλλά δεν πειράζει, αυτός ξέρει καλύτερα! Εσείς θα είστε πανέτοιμοι ό,τι κι αν αποφασιστεί! Σ' ευχαριστώ και για το πμ, πάω να το διαβάσω!

Τάνια μου, δεν κατάλαβα για ποια θεανώ μου λες

vLmAp2.png FMoxp2.png

Τι κανετε κοριτσακια;;; Πως ειστε;;; Κι εγω για τις θηλες αυτο ξερω. Οτι δεν κανεις καμια προετοιμασια. Απλα ειπε οποια θελει να βαζει τον τελευταιο μηνα κρεμα λανολινης για να συνηθισει τις κινησεις.

Η Τανια λεει για την Θεανω που περιμενει το 3ο κοριτσακι και ειναι και αυτη στην Γερμανια.

Ααα επισης η βαζελινη δεν απαγορευεται στην εγκυμοσυνη;;;;

Εμεις Δευτερα εχουμε υπερηχο. Μπαινω και στον 8ο τοτε...

HmwTp3.png

Γεωργία μου, πολύ καλά τα νέα του μπεμπούλη! Βιάζεται λίγο να 'ρθει, αλλά δεν πειράζει, αυτός ξέρει καλύτερα! Εσείς θα είστε πανέτοιμοι ό,τι κι αν αποφασιστεί! Σ' ευχαριστώ και για το πμ, πάω να το διαβάσω!

Τάνια μου, δεν κατάλαβα για ποια θεανώ μου λες

Η θεανω που είναι κ αυτή Γερμανία κ περιμένει το τρίτο κοριτσάκι της.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τι κανετε κοριτσακια;;; Πως ειστε;;; Κι εγω για τις θηλες αυτο ξερω. Οτι δεν κανεις καμια προετοιμασια. Απλα ειπε οποια θελει να βαζει τον τελευταιο μηνα κρεμα λανολινης για να συνηθισει τις κινησεις.

Η Τανια λεει για την Θεανω που περιμενει το 3ο κοριτσακι και ειναι και αυτη στην Γερμανια.

Ααα επισης η βαζελινη δεν απαγορευεται στην εγκυμοσυνη;;;;

Εμεις Δευτερα εχουμε υπερηχο. Μπαινω και στον 8ο τοτε...

Δεν ξέρω άμα απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη η βαζελινη αλλά εμάς μας είπε να βάζουμε μαύρο τσάι για να γίνει σκληρή η θηλη και με την βαζελινη νομίζω το αντίθετο γίνεται.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια πωςε είστε?

Εμείς ολημερίς ξαπλες και υπνους !

Ωραία είναι να σε περιποιούνται!! Αυτη την Κυριακή παντρεύεται και ή αδερφουλα και εχουμε ετοιμασίες ! Ελπίζω να μην τα φτυσω !

Καλά ή μικρούλα τα δίνει όλα με το κολύμπι της την απολαμβανω πιάνω και κάτι εξογκώματα και τρελαινομαι από χαρά!

Περνάει ο καιρός και θα αρχίσουν να σκάνε μύτη τα πρώτα μας μωρακια !

Εύχομαι όλα μα όλα να έρθουν με το καλό !

Tbinp3.pngNttep2.png

Kαλημέρα! Σήμερα θα βολτάρουμε όλη μέρα, έχει τέλεια λιακάδα!

Χθες πήγα στη συνάντηση της LLL, ήταν πολύ πολύ ωραία, τις κοπέλες τις κατασυμπάθησα (και καμία σχέση με φανατισμένες όπως μ' είχε πρήξει μια φίλη μου). Ήμασταν έγκυες και μαμάδες με μωράκια λίγων ημερών που είχαν έρθει να λύσουν προβληματάκια με το θηλασμό και μερικές μαμάδες με μεγαλύτερα παιδάκια. Γενικώς το συμπέρασμα είναι ότι αν αναζητήσεις βοήθεια για όλα υπάρχει λύση! Οι περισσότερες προσπαθούσαν να κόψουν το συμπλήρωμα που τους είχαν ξεκινήσει στο μαιευτήριο (χωρίς λόγο σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις χθες) και να περάσουν σε αποκλειστικό θηλασμό. Ήταν τέλειο να βλέπεις τις μαμάδες με μωράκια 20 ημερών, είπαν για την εμπειρία τους απ' τα μαιευτήρια κ.λπ. και ένιωσα ότι είναι πολύ πολύ κοντά ο καιρός του μπέμπη μου!

Εμείς Δευτέρα έχουμε ραντεβού στο γιατρό μας το μεσημέρι και συζήτηση με τη μαία μου, οπότε σήμερα πετάμε!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

καλημερα! 116 σελιδες?? ειστε πολυ δραστηριες σε αυτο το τοπικ

Καλημερα!!!! Και τελευταια δεν τα πολυλεμε εδω να φανταστεις.....

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια. Για που σουρτουκευεις Τζο σημερα;;;;

HmwTp3.png

Καλημερα ομορφες

Ωραια μερα μεν σοκαρισμενοι ολοι ομως δε

Εχω συγκλονιστει μετα χθεσινα γεγονοτα

Τζο καλη βολτιτσα

Τα υπολοιπα καλα εισρε?

Φουντουκακι ναι πλησιαζουμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...