Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Ρόουζ μου, δικαιούμαστε και να πέφτουμε, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, και να τη φας και τη σοκολάτα σου! Εγώ έφαγα pankaces για πρωινό, αλλά πολύ λάιτ συνταγή, το ευχαριστήθηκα πρωί πρωί και ο άντρας μου επίσης!

Ρεγγίνα μου, υπομονή με τις ώρες, θα περάσουν, πού θα πάει! Καλά αποτελέσματα!

Αστεράκι μου, τέλεια τα μικρούλια σου και ολόκληρα παιδάκια, όχι μόνο για διδυμάκια δηλαδή! Τώρα θα γίνει χαμός εκεί μέσα για το χώρο!

Eγώ για τον αφαλό θα χρησιμοποιήσω σκέτο οινόπνευμα επάνω (όχι γάζα ή άλλο πανάκι) και για το καθάρισμα μετά από πάνες γάζα με νεράκι και μετά κηραλοιφή.

Συντονίστηκα γιατί έχω ένα σεμινάριο σε λιγάκι, φιλάκια!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρεγγινακι δεν ειναι τπτ καλη υπομονη μονο να περασιυν οι ωρες κ γω αυτη εκανα την προηγ βδομαδα

Καλα αποτ/τα

Καθη κ τζο καληνερα

Σηνερα εχω απλο φαγακι πατατουλες φουρνου

Καλησπέρα! Τέλεια μέρα σήμερα και πήγα βόλτα με τον μικρό...πολύ το χαρήκαμε!! Εγώ στον μεγάλο έκανα όπως η Ρόουζ...έπαιρνα και καθάριζα τα κακά με μωρομάντηλα και μετά κάτω απο τη βρύση και κρεμούλα! Η καθεμία όπως την βολεύει!

Αστεράκι μια χαρά είναι τα διδυμάκια σου...τέλεια τα γραμμάρια τους! Εγώ έχω ραντεβού στις 26 και νιώθω πως οι μέρες δ περνάνε...ουφ!!!!

Ρεγγίνα καλά αποτελέσματα στη καμπύλη σου!

Τζο τι σεμινάριο παρακολούθησες???

cPQop2.png2orjp2.png

Τζο τι σεμινάριο παρακολούθησες???

Mαράκι, ήταν ένα απ' τα σεμινάρια της νουτρίτσια για τον ανώδυνο τοκετό, ήταν πολύ ωραίο, η μαία πολύ καλή μου φάνηκε. Αυτά που μου έκαναν εντύπωση απ' αυτά που είπε είναι ότι η περιτύλιξη με τον ομφάλιο λώρο, ο διαβήτης κύησης και το μέγεθος του μωρού δεν αποτελούν ενδείξεις για καισαρική (σε αντίθεση με αυτά που λένε πολλοί γιατροί).

vLmAp2.png FMoxp2.png

γεια σας κοριτσιααα!! χαθηκα λιγακι. Ρεγγινα καλα αποτελεσματα!! Αστερακι με λιγη προσοχη ολα θα πανε καλα για τα μωρακια!! Μαρακι περαστικα! εχετε μπει ολες σε προετοι,ασια δωματιου ε? κι εγω στο δωματιο μας θα τον εχω στην αρχη οποτε δεν εχουμε φτιαξει δωματιο ακομα.

Εγω αυριο έχω ντομπλερ, ειμαι 33η εβδομαδα και μετα εχω ραντεβου με το γιατρο μου για να το δει. Καναμε και τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου στο Ελενα με τον αντρουλη και ηταν πολυ ωραια!! Μας ελυσαν αρκετες αποριες για τη διαδικασια του τοκετου και καναμε και γυμναστικη, αναπνοες και τεχνικες χαλαρωσης.

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Mαράκι, ήταν ένα απ' τα σεμινάρια της νουτρίτσια για τον ανώδυνο τοκετό, ήταν πολύ ωραίο, η μαία πολύ καλή μου φάνηκε. Αυτά που μου έκαναν εντύπωση απ' αυτά που είπε είναι ότι η περιτύλιξη με τον ομφάλιο λώρο, ο διαβήτης κύησης και το μέγεθος του μωρού δεν αποτελούν ενδείξεις για καισαρική (σε αντίθεση με αυτά που λένε πολλοί γιατροί).

Τζο στα μαθηματα ανωδυνου μας εδειξαν βιντεο φυσιολογικης γεννας που το μωρο ειχε περιτυλιξη με τον λωρο και δεν ειχε κανενα προβλημα να γεννηθει φυσιολογικα. Ουτως η αλλως μας ειπαν πως αν δεν γεννηθει η περιοχη του θωρακα το μωρο δεν αναπνεει κανονικα αρα αν βγει το κεφαλι, το ξετυλιγουν και ολα καλα!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Καλημερα κοριτσακια.

Εκανα καμπυλη.ειχα μια τιμη στο οριο αυτη μετα απο 2 ωρες.οι τιμες νηστειας,60' & 180' ηταν μια χαρα.

Το πολυ πολυ να μου μειωσει τα γλυκακια.εκανα κ γενικες κ τιποτα το διαφορετικο.

Γεωργια μου 33 εβδομαδα ε;μια χαρα...

Εγω σε σεμιναρια δεν εχω παει αλλα θα με βοηθησει με ολα η μαια.θα δειξει...

Αρχισα να μαζευω πραγματακια κ εχω καταχαρει!

Καλημερα κοριτσακια.

Εκανα καμπυλη.ειχα μια τιμη στο οριο αυτη μετα απο 2 ωρες.οι τιμες νηστειας,60' & 180' ηταν μια χαρα.

Το πολυ πολυ να μου μειωσει τα γλυκακια.εκανα κ γενικες κ τιποτα το διαφορετικο.

Γεωργια μου 33 εβδομαδα ε;μια χαρα...

Εγω σε σεμιναρια δεν εχω παει αλλα θα με βοηθησει με ολα η μαια.θα δειξει...

Αρχισα να μαζευω πραγματακια κ εχω καταχαρει!

Καλημερα Ρεγγινα!! Μην ανυσηχεις αφου οι τιμες ειναι καλες το πολυ πολυ να τρως ενα γλυκο λιγοτερο, μικρο το κακο!! Αφου ολα πανε καλα!! Εχεις δικη σου μαια;;

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου

Ρεγγινακι μου μην ανησυχεις πιστευω δε θασουπει τπτ αντε κανα γλυκο λιγοτερο

Ολα καλα

Γεωργια περιμενουμε νεα σου απτο ντοπλερ εγω την αλλη βδομ

Τα υπολοιπα κοριτσακια καλα ειναι?

Ρεγγίνα, τέλεια με τα αποτελέσματα! Μπράβο! Τα γλυκάκια όλες με μέτρο πρέπει ούτως ή άλλως, δεν προσφέρουν τπτ στα μπεμπάκια μας.

Γεωργία μου, στείλε μου πμ με λεπτομέρειες για το μάθημα! Εγώ πάω στις 23/11. Ποια μαία είχες και πώς σου φάνηκε; Ο άντρας σου σε ποια μαθήματα ήρθε, σε όλα ή σε κάνα 2; Σας είπαν αυτοί σε ποια; Το τελευταίο μάθημα για το θηλασμό σου άρεσε;

Αυτό για το λώρο έχω δει σε ντοκυμαντέρ κι εγώ ότι βγαίνει το κεφαλάκι, ξεμπλέκουν το λώρο όσο το μωρό έχει ακόμα τον πλακούντα για να αναπνέει και μετά βγαίνει το υπόλοιπο σώμα. Ελπίζω να μη φρίκαρες με το βιντεάκι, ε; Ο άντρας σου πώς το πήρε; Το είδε;

Αύριο εγώ λέω να πάω σε μια συνάντηση του συνδέσμου θηλασμού εδώ Αθήνα να γνωρίσω κι αυτές τις κοπέλες, μια παραπάνω βοήθεια ποτέ δεν έβλαψε! Ήδη έχω μιλήσει με πολλές από αυτές και τώρα θα τις δω κι από κοντά.

Έχει τέλειες μέρες εν τω μεταξύ, τώρα που ξεμπερδέψαμε με το παιδικό και τα πλυσίματα-σιδερώματα, αρχίζουμε πάλι τις βόλτες, αλλά παντού με αυτοκίνητο πια, δεν είμαι για ταλαιπωρίες!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Για όποια ενδιαφέρεται σεμινάριο ανώδυνου τοκετού 2ωρο διοργανώνει το mitrikosthilasmos δωρεάν στα Μελίσσια το Σάββατο 21/11 το πρωί και χρειάζεται δήλωση συμμετοχής! Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο λινκ αυτό. :tongue:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημερούδια! Όντως πολύ ωραίες μέρες αλλά εγώ σήμερα δ είμαι&πολύ καλά...άσε που δ κοιμηθήκαμε&καλά γτ έβηχε ο μικρός, οπότε σπίτι και χαλάρωση σήμερα!

Τζο είχα παρακολουθήσει και εγώ τα σεμινάρια της nutricia στην 1η εγκυμοσύνη! Οι μαίες είναι πολλές ευγενικές και σου λένε πολλά χρήσιμα tips! Αυτό με το λώρο, τον διαβήτη και το βάρος δ τα ήξερα...αν και πιστεύω ότι όλα είναι θέμα γιατρού! Μπράβο σου που ενημερώνεσαι τόσο καλά πάνω στο θέμα του θηλασμού!

Ρεγγίνα μια χαρά η καμπύλη...όσο για τα γλυκά, άχρηστα είναι οπότε και ένα λιγότερο, δ έγινε&τπτ!

Γεωργία περιμένουμε νέα απο το ντόπλερ...καλά αποτελέσματα!

cPQop2.png2orjp2.png

Μαράκι μου, καθίστε μέσα, κάνει ζέστη αλλά είναι κι αυτός ο μεταβατικός καιρός που κολλάς διάφορα αν βγεις, όλοι τριγύρω άρρωστοι είναι! Κι εμάς στη δουλειά όλοι βήχουν και φτερνίζονται, το πολύ πολύ για καμιά βόλτα σε ανοιχτό περιβάλλον.

Γεωργία μου, καλά αποτέλεσματα στο ντόπλερ αύριο!

vLmAp2.png FMoxp2.png

έχετε δίκιο... ένα γλυκό λιγότερο μόνο καλό κάνει.

Γεωργία μου η μαία είναι συνεργάτης του γιατρού. Είναι σε όλα τα ραντεβού κ για απλά θέματα μιλάω με την ίδια (ιδίως τα ψυχολογικά).

Θα είναι στον τοκετό και θα με καθοδηγήσει για όλα πριν κ μετά.

Είχε έρθει κ στη Β επιπέδου.

Είναι κάτι σαν γραμματέας του αλλά είναι κ μαία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...