Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια

Ωραιες οι προετοιμασιες για τα μωρακια στο ιδιο κλιμα ολες ειμαστε χαχα απολαυστετο

Μαρακι περαστικα

Τανιου κ αστερακι λιγο εμεινε ολα καλα με τη διατροφουλα κ τα μπεμπακθα τελεια ειναι

Τα αλκα κοριτσακια πως ειναι?

Εγω την αλλη βδομ ντομπλερ

Αυτη μπαινω 31η εβδομ κ ο μπεμπης κλωτσαει τοσο που ποναω

Να προσεχετε τον εαυτο σας κ να χαμογελατε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου

τι ωραία που είναι τα παιδικά δωμάτια...εμείς μέχρι τον Ιούλιο που μετακομίζουμε θα τον έχουμε στο δικό μας, οπότε μόνο κούνια αρχικά...αύριο έχω καμπύλη.Άντε να δούμε τι θα δούμε...

Ρεγγίνα μου, καλή επιτυχία αύριο στην καμπύλη σου, όλα καλά θα είναι. Κι εμείς τους 6 πρώτους μήνες οπωσδήποτε στο δωμάτιό μας!

Μαράκι, περαστικά σας!

Αστεράκι μου, θα σ' έχει υπό παρακολούθηση ο γιατρός σου για τα διδυμάκια σου, καλύτερα έτσι, θα 'σαι πιο ήσυχη.

Ρόουζ μου, καλή επιτυχία σας στο ντόπλερ! Θα μας κάνει κι εμάς τη Δευτέρα, αν και από ό,τι κατάλαβα ντόπλερ μου κάνει κάθε φορά αυτός. Πρέπει να του πω ότι με πονάνε και τα κόκκαλα από κάτω, σα να χαλαρώνουν, άλλο κι αυτό! Ευτυχώς πολύ ήπια.

Κάθυ μου, Δευτέρα θα συντονιστούμε!

Τάνια μου, ωραίος ο μπέμπης σας! Παλικαράκι, χαχαχ!

Εμείς το Σάββατο θα πάμε να πάρω σλινγκ να φοράω τον μπέμπη :tongue: Σας φιλώ!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γεια σας κοριτσαρες !

Αστερακι μου όλα θα πάνε μια χαρά με την διατροφουλα άλλωστε λίγο έμεινε και μετά όλα θα ρυθμιστούν όπως πριν!

Σήμερα φακή θα φάμε !

Και εμένα μου είπε ότι μάλλον θα ξανά κάνω άλλη μια καμπύλη γιατι μας βγαίνει μεγαλουτσικη ή μπεμπουλα ! Του είπα όμως ότι δεν τρώω γλυκά και γενικά δεν κάνω πολλές παρασπονδιες και μου είπε ότι ή εγκυμοσύνη το δημιουργεί το ζαχαρο αν δεν έχεις δεν ΠΑ να φας ένα ζαχαροπλαστείο δεν θα κανείς! Είναι οργανικό!

Επίσης πολύ συχνά το ακούω τελευταία από κοπέλες !

Εμένα κορίτσια από χθες έχει τρελαθεί στην κοιλιά σεισμός γίνεται! Και μερικές φορές ποναω σε μερικά χτυπήματα ! Επίσης πιάνω κάτι εξογκώματα συνεχεία και δεν μπορώ να καταλαβω το πιάνω !

Αχ άντε να περνάνε οι μέρες να τα σφιξουμε στην αγκαλιτσα μας!

Tbinp3.pngNttep2.png

Ρόουζ καλή επιτυχία με την εξέταση ! Όλα θα είναι μια χαρά ! Να μπεις να μας πεις νέα!

Τζο κ εμένα μου κάνει κάθε φορά ντομπλερ τώρα δεν ξέρω αν είναι κάτι άλλο εκείνο στον όγδοο πάντως μου είπε ότι στην Αγγλία μια φορά το κάνουν εμείς κάθε φορά το βλέπουμε βλέπει τον ομφάλιο λώρο πως τροφοδοτεί τον πλακούντα κτλ!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

σας ευχαριστώ για τις ευχες για την αδερφη μου! ετοιμαζεστε σιγα σιγα εγω κορίτσια θα τον εχω σε λικνο στην κρεβατοκαμαρα για ενα εξάμηνο κ ολα τ αλλα τα εχω απο την κορη οποτε ειμαι χαλαραααα λιγα φορμακια θα παρω για αρχη κ τελος. Κ μη ξεχασω οσες είστε ικα δηλωστε στο βιβλιαριο σας το μωρο γιατι στα επιδοματα υπαρχει μια μικρη αυξησηστα χρηματα! Φιλακια

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Γεια σας κορίτσια...ευχαριστώ για τα περαστικά! Ημέρα νοικοκυριού σήμερα και είμαι ψόφια! Περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να χωνέψουμε με τον μικρό και βουρ για ύπνο! Εγώ είχα κουνουπίδι γιαχνί σήμερα! Εμείς για αρχή θα τον έχουμε στην κρεβατοκάμαρα σε καλαθούνα το μαϊμουδάκι...αλλά η πορεία θα εξαρτηθεί και απο τον μεγάλο αλλά και απο εκείνον!

Ρόουζ καλή επιτυχία στο ντόπλερ! Εγώ στον μεγάλο δ είχα κάνει...για να δούμε τώρα σε αυτό!

Ρεγγίνα καλά αποτελέσματα στην καμπύλη!

Φουντούκι αυτές οι άτιμες ορμόνες της εγκυμοσύνης ξερυθμίζουν τα πάντα στον οργανισμό μας!

Αστεράκι όλα θα πάνε μια χαρά και τα διδυμάκια σου θα βγούνε σούπερ!

Τζό τέλειο το παιδικό,ε??? Δ χορταίνεις να το κοιτάζεις και να κάνεις όνειρα! Με το καλό και τα υπόλοιπα ψώνια!

Ξέχασα καμία????

Εγώ τελείωσα με πλυντήρια και σίδερο και μου απομένουν λίγα ψιλά απο jumbo και τα είδη φαρμακείου: κρέμα, γάζες, οινόπνευμα κτλ! Άντε να περάσει ο Νοέμβριος...

cPQop2.png2orjp2.png

Εμείς σήμερα χοιρινό κρασάτο στην κατσαρόλα με μανιτάρια-πιπεριές και μπρόκολο στον ατμό για συνοδεία!

Φουντούκι μου, έτσι είναι, οργανικό! Αν το παρακολουθήσεις μια χαρά θα είσαι! Το ντόπλερ το ίδιο είναι, είναι απλώς να έχει το μηχάνημα ο γιατρός και να ξέρει να το χρησιμοποιεί-ερμηνεύει, κατά τ' άλλα αν το έχει σου κάνει πάντα τον υπέρηχο μ' αυτό και τσεκάρει και την αιμάτωση του πλακούντα και του μωρού μ' αυτό, τον κόλπο/τράχηλο κ.λπ.

Κι εμένα έχουν αλλάξει οι κλωτσιές πολύ, μ' αρέσει που παλιά γκρίνιαζα ότι με πονάει στον αφαλό, τώρα όταν τη ρίξει μου δίνει και καταλαβαίνει! Αλλά πιο πολύ τώρα νιώθω την κάθε κίνησή του, όταν στριφογυρνάει, όχι μόνο κλωτσιές, αλλά τις κινήσεις και με τα άλλα όργανα, κυρίως δε όταν αλλάζει στάση είναι τρομακτικό γιατί εκείνη την ώρα μου ασκεί τεράστια πίεση στην κοιλιά με κωλαράκι/κεφαλάκι ή δεν ξέρω γω τι είναι αυτό το μπαλάκι! Θα βγάλω κανένα βράδυ βιντεάκι την κοιλιά γιατί έχει φοβερή πλάκα! Και νομίζω ότι τώρα θα 'ναι περίπου 1 κιλό για τη βδομάδα μου, πού να πάρει κι άλλο βάρος και να γίνει μωρό κανονικό!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Τι κανετε κοριτσια;;;;; Μπολικα τα νεα... Αστερακι δεν πειραζει θα κανεις μια διατροφουλα και ολα καλα... θα ρεγουλαρεις και τα κιλα ετσι. Οχι σαν εμας που τρεχουμε ανεξελεγκτες...

Κι εγω τελειωσα με πλυσιμο κ σιδερωμα. Τα εβαλα κ στην συρταριερα. Κι εμεις στο πορτ μπεμπε θα τον εχουμε στην κρεβατοκαμαρα. Αλλα το πρωι που θα κοιμαται θα τον βαζω στο δωματιακι του που εχει πολυ φως. Η κρεβατοκαμαρα ειναι πιο σκοτεινη...

Να ρωτησω τις γαζες τι τις θελουμε;;; Για τον αφαλο;;; και το οινοπνευμα επισης;;; τις πρωτες μερες πως καθαριζουμε τον ποπο;;; με βαμβακι και νερο η με γαζες και νερο;;; γιατι μωρομαντηλα απαγορευονται....

HmwTp3.png

γεια!!!

ναι φουντουκακι το ιδιο μου ειπε κ μενα γιατι του ειπα οτι εδω κ 1 μηνα τρωω γλυκα κ νιωθω τυψεις οτι αν προσεχα δεν θα εκανα αλλα μου ειπε οτι λιγο πολυ αν ειναι να κανεις θα κανεις. ε κανε αλλη μια να ησυχασεις. εγω την γλυτωσα την 2η(χαχα εδω γελαμε) αφου εχω σιγουρα.

αντε ρεγγινακι να την κανεις κ εσυ. αν μπορεις παρε κατι μαζι σου να εχεις κατι να τσιμπισεις μολις τελειωσεις γιατι κ εγω ειχα ζαλιστει το τελευταιο μισαωρο που ημουν τοσες ωρες νηστικη.

ροουζ εφτασες ντοπλερ!!!!σουπερ προχωρας ολοταχως!!!

καθυ μου ακομα δεν ξερω να σου απαντησω!!!

εγω πηγα γυναικολογο σημερα.εκεινος ηταν πιο χαλαρος με το θεμα του ζαχαρου αλλα προτιμω να ακουσω τον ενδοκρινολογο.ο καθενας στον τομεα του.φτασαμε κιλακια!!!η μπουμπου 1 κιλο ακριβως κ ο μικρος 985. κ αλλαξαν λιγο θεσεις κ τωρα ο μπεμπης εχει απλωθει φαρδης πλατης κ την εχει στριμωξει. ε καιρος ηταν να ξεμουδιασει κ αυτος λιγο. με κοροιδευαν γιατι ξαναπηγα στις 2 εβδομαδες κ οχι στις 3 που μου ειχαν πει αλλα δεν μπορω να κρατηθω 3 βδομαδες.κ την αλλη βδομαδα θα κανω τις πρωτες ενεσεις κορτιζονης.

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου

Σημερα ειμαι πεσμενη μουρχεται να κλαιω συνεχεια

Ρεγγινακι καλη επιτυχια ποια καμπυλη κανεις?

Αστερακι μπραβο στα μωρα σου με το καλο

Θα σας ενημερ για το ντοπλερ

Λεω σιγα σιγα να φτιαξω βαλιτσα μου

Αυριο θα παρω να φαω μια σοκολατα σας το δηλωνω

Πολλα φιλακια κ καλο βραδυ

Μεγαλωσαν τα διδυμακια σου αστερακιι..τι καλα!!!!! Καιρος ηταν να τεντωθει λιγο κι ο μικρος...τον ταραξε η τσουπρα!!!

Ροουζ γιατι ετσι εσυ;;; σε επιασε αγχος;;; Κοιτα να χαλαρωσεις γιατι τα νινακια μας νιωθουν ακριβως οτι κι εμεις....

HmwTp3.png

Καλημερα με μια πολυ ομορφη μερα κ ευτυχως χαρουμενη διαθεση

Καθη μου οι ορμονες μου παιζουν ταμπουρλο

Ολα καλα

Φουντουκακι εγω το πρωτο μου οταν εκανε κακακια με μωρομαντηλα κ μετα πλυσημο κ κρεμιυλα

Θα σ τ α πει κ η μαια κ ο παιδιατρις

Καλημερα κοριτσια.

Ροουζ μπραβο που εισαι καλυτερα.εγω θα κανω τη μεγαλη καμπυλη με τα 100gr κ 4 ληψεις.σε 0 χρονο,60,120 κ 180.

Ηπια το υγρο κ σε λιγο εχω την πρωτη μετρηση.

Καλημερα κοριτσια'!!!!! Μπραβο Ροουζ ετσι να μην χαλας την διαθεση σου!!!!

Ρεγγινα καλα αποτελεσματα. Κι εγω αυτην εκανα. Ελπιζω εσενα να σου βαλανε πεταλουδα. Εμενα 4 φορες με τρυπησαν. Ευτυχως εχω καλες φλεβες και φαινονται...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...