Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ρόουζ μου, μπράβο σου! Ουφ, πάει κι αυτό, το ξανατσεκάρατε, πάει πια αυτό το ενδεχόμενο! Κάποια πράγματα είναι οργανικά κι είναι φυσιολογικά έτσι!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σευχαριστω τζο μου ηρεμισα η αληθεια

Απκα σκεφτομαι πως αν το υγρο δε μειωθει ή αυξηθει τι γινεται?

Αστερακι τελικα ολα μια ιδεα ειναι διατροφουλα σπλη οπως ειπε κ η τζο ασε κ γω σιγα σιγα θα το κανω ασχετως αν δεν ηταν τσιμπημενες οι τιμες ετσι προληπτικα εξαλλου κοριτσια ποσο μας εμεινε?

Πηρα κ γω δυο πυτζαμουλες παντοφλιτσες

Συγνωμη αν ξεχνω τα αλλα κοριτσακια

Ρςγγινακι

Τανιου

Μαρακι

Αστερακι

Τζο

Τζινα

Καθη

Ελπιζω μη ξεχασα καποισ πολλα πολλα φιλακια κ ενα ξεκουραστο σκ ευχομαι

Καλησπέρα κορίτσια την Πέμπτη πήγα στην διατροφολογο και μου έδωσε αυστηρή δίαιτα.. που ακολουθώ κατά γράμμα γιατί ο διαβητολόγος μου έχει δώσει περιθώριο μια εβδομάδα άμα θα κάνω ινσουλίνη η όχι γιατί είχα κάτι τιμές που όντως ξεφευγαν. Και στης 12 Νοεμβρίου έχω ξανά ραντεβού. Και την Δευτέρα θα δω επιτέλους τον μικρουλη μου.. . Σε ξεχωριστό μήνυμα θα σας βάλω την διατροφή μου.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Nαι, ρόουζ μου, για όλους είναι η σωστή διατροφή αυτή, κι εγώ το κάνω ήδη γιατί με τόσο που τρώω δε γίνεται κι αλλιώς. Ευτυχώς τις 3 τελευταίες εβδομάδες είμαι στα ίδια και με βρίσκω μια χαρά. Ο μπέμπης ελπίζω να 'χει βάλει βάρος!

Για το υγρό που λες, ρώτησέ τον, αν και πιστεύω θα σου 'λεγε π.χ. θέλουμε να μειωθεί ή να μείνει έτσι ή κάτι, αν ήταν κάτι κακό. Εγώ πιστεύω απλώς ότι τον προβλημάτισε μήπως οφειλόταν σε σάκχαρο και ήθελε να το τσεκάρει. Αφού δεν υπάρχει διαβήτης νομίζω ότι όλα είναι καλά.

Εμείς είμαστε σε πυρετώδεις ετοιμασίες εδώ, ο μπαμπάς με τον άντρα μου φτιάχνουν επιπλάκια, η μαμά μου φαγητά κι εγώ λιάζομαι στο μπαλκόνι! :cool: χαχα, μεγαλεία! Να δω πότε θα τα ξαναζήσω!!!

vLmAp2.png FMoxp2.png

πρεπει να περνω καθε μερα 19 με 20 υδατανθρακες και 2000 θερμιδες

Πρώτο πρωινό 9 η ώρα (2,5 υδατάνθρακες):

1 φέτα ολικής αλεσεως 50 γραμμάρια 2 υδατάνθρακες 100 θερμίδες. 5 γραμμάρια βούτυρο 0 υδατάνθρακες 40 θερμίδες

1 φέτα γαλοπούλα 30 γραμμαρια 0 υδατάνθρακες 30 θερμίδες

1 μανταρινι 40 γραμμάρια 0.5 υδατάνθρακες 20 θερμίδες.

2 πρωινό 11 ώρα (4 υδατάνθρακες) :

1 φέτα ολικής αλεσεως 50 γραμμάρια 2 υδατάνθρακες 100 θερμίδες 5 γραμμάρια βούτυρο 40 θερμίδες 1 φέτα κασερι 30 γραμμαρια 0 υδατάνθρακες 110 θερμίδες 1 μήλο 150 γραμμάρια 2 υδατάνθρακες 80 θερμίδες.

Μεσημεριανό 13:30 (4 υδατάνθρακες) :

3 μικρές πατάτες 210 γραμμάρια 3 υδατάνθρακες 150 θερμίδες λάδι 10 γραμμάρια 0 υδατάνθρακες 90 θερμίδες

Κοτόπουλο 100 γραμμάρια 0 υδατάνθρακες 100 θερμίδες

σαλάτα 200 γραμμάρια 0 υδατάνθρακες 40 θερμίδες 1 φρούτο η γιαούρτι 1 υδατάνθρακα.

Απόγευμα 17:00 (4 υδατάνθρακες) :

Δημητριακά 2 κουταλιές 30 γραμμαρια 2 υδατάνθρακες

Μισή μπανάνα 70 γραμμάρια 1 υδατάνθρακα 1 ποτήρι γάλα 250 γραμμάρια 1 υδατάνθρακα 120 θερμίδες μια σαλάτα 200 γραμμάρια 0 υδατάνθρακες 40 θερμίδες.

Βραδινό 20:00 (4 υδατανθρακες):

ρύζι 100 γραμμάρια 2.5 υδατάνθρακες (μπορώ να φάω περισσότερο 4 υδατάνθρακες) 130 θερμίδες 1 φέτα 70 γραμμάρια 0 υδατάνθρακες 160 θερμίδες κρέας η κοτόπουλο η ψάρι 100 γραμμάρια 0 υδατάνθρακες σαλάτα 200 γραμμάρια 0 υδατάνθρακες 40 θερμίδες.

Πριν τον ύπνο (2 υδατάνθρακες) :

1 μήλο 150 γραμμάρια 2 υδατάνθρακες 80 θερμίδες.

Και αυτά πρέπει να τρώω 11 εβδομάδες κάθε μέρα..

μου εχουν δεσει 3 λιστες με φαγητα που εχουν 1 υδατανθρακα με τα ποσα γραμμαρια πρεπει να ειναι αλλα θελει ζυγαρια ακριβειας που δεν εχω αυτην την στιγμη....

κ σχετικα καλα βγαινουν οι μετρησεις μου εκτος απο ενα αποτελεσμα νηστειας εχθες που ηταν 96 ενω μεχρι 90 μπορω να εχω αλλα ο ελληνας γιατρος που τον εστειλα την λιστα κ το προγραμμα μ ειπε θελω χρονο προσαρμογης.... αυτα απο εμενα φιλακια κοριτσια και τα παντα για τα γλυκα μας μωρακια

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Ρόουζ μια χαρά ή καμπύλη σου! Τώρα χαλάρωσε και μην αγχωνεσαι αν ήταν κάτι θα σου έλεγε ο γιατρός! Μην φοβάσαι τώρα φτάνουμε στο τέλος!

Αστερακι μην φοβάσαι θα κανείς την διατροφή και όλα θα είναι μια χαρά ! Είναι πολύ συχνό στην εγκυμοσύνη το ζαχαρο και ρυθμίζεται !

Μόλις γεννήσεις θα σου φύγει κιόλας!

Τζο μια χαρά όλα υπό έλεγχο πλέον ! Αυτό με τις διαταγές κ εγώ το έχω αλλά δεν γίνεται κ αλλιως εξάλλου μετά δεν θα έχουμε αυτή την πολυτελέια!

Τι ωραία που τελείωσε με τα χοντρά ψώνια! Εγώ μόνο το καρότσι έχω και τίποτα άλλο! Τέλος του μήνα θα τα πάρω και εγώ να καθαρίσουμε και το σπίτι για τα Χριστούγεννα και μόλις τακτοποιηθούν όλα θα μπει και το κρεβατακι μας και τα ρουχαλακια σε μια μέρα αν έχει τέτοιες μέρες θα γίνουν οι μαμαδες να είναι καλά!

Δύο μήνες !μας μείνανε!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερούδια, κόρες!!!

Έχω τρελαθεί με το δωματιάκι του, μπαίνω κάθε λίγο μέσα και κάθομαι και χαζεύω! Προσπαθώ να φανταστώ πώς θα 'ναι όταν έρθει ο μπεμπούκος μου!!!

Φουντούκι μου, 2 μήνες μόνο!!! Πόση ευτυχία! :tongue::tongue::tongue: Με το που πάρετε τα έπιπλα, μετά μπαίνουν όλα μέσα στα γρήγορα και τακτοποιούνται, δεν είναι τίποτα!

Σήμερα εγώ κάνω έρευνα για πάνες, για βούρτσα γιατί θέλω μια μαλακή με φυσική τρίχα για τον μπέμπη κι αυτές που βρήκα ήταν λίγο σκληρές και για τα δικαιολογητικά του μαιευτηρίου για το βιβλιάριο του μπεμπούλη. Βρήκα αυτό για να βγάλουμε ΑΜΚΑ για όποια ενδιαφέρεται (λέει και πόσο κοστίζει σε κάθε μαιευτήριο η εγγύηση για το αμκα):

http://www.genna.gr/diadikasia-gia-apoktisi-amka-neognou/

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κοριτσαρες!

Τζο μου τι ωραία που τα έχεις εκεί και τα βλέπεις και κανείς όνειρα!! Όλα με το καλό εύχομαι !

Ναι τώρα λέω προς το τέλος του μηνα να κάνουμε γενική στο σπίτι και να στολιζουμε κιόλας για τις γιορτές και να βάλουμε και την κουνιάδα στο δωμάτιο με όλα τα κονφορ και να περιμένουμε μετά!

Εγώ πρέπει να πάω και από τι ΙΚΑ να δω το χρειάζεται μόλις γεννησω απ ότι διάβασα θα πρέπει να κάνω μια εξουσιοδότηση στον άντρα μου για να πάει να πάρει το επίδομα λοχειας κτλ

Αυτό με την δηλώσει για τα νινακια δεν το έχω ψάξει ! Δεν μπαίνει κατευθείαν στο βιβλιάριο του μπαμπά ή της μαμάς? Απλά πάνε οι άντρες μας και τα δηλώνουν στο ληξιαρχείο!

Tbinp3.pngNttep2.png

Φουντούκι μου, θα βάλεις κ την κουνιάδα σου μέσα;;;!!! :tongue::tongue::tongue: Χαχαχα, ποιος στη χάρη της!!!

Ναι, τα μωράκια δεν μπαίνουν αυτομάτως, θέλει να τους βγάλουμε ΑΜΚΑ πρώτα, αφού δηλωθούν στο ληξιαρχείο που συνήθως υπάρχει μέσα στο μαιευτήριο, και μόλις πάρουμε το ΑΜΚΑ απ' τα ΚΕΠ τότε πάει ο άντρας σου στο ταμείο σου και δηλώνει και το μωρό στο βιβλιάριό σου!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια ήρθαμε από τον γιατρό κάναμε κ ντομπλερ ακούσαμε κ την καρδούλα του κ το μικρό μας το ζιζικακι ζυγίζει 1. 200 κιλά κ 36 εκατοστά από τον προηγούμενη επίσκεψη 5 εκατοστά έβαλε το παλικάρακι μου.. .

Είδε τα μέχρι τώρα αποτέλεσμα του διαβήτη και είπε είναι καλά θα με παρακολουθούν μαζί με τον διαβητολογο μου και υπάρχει περίπτωση άμα είναι πολλά κιλά να κάνουμε καισαρική... Πάντως τον εμπιστεύομαι πολύ τον γιατρό μου. .. Επόμενο ραντεβού 2 Δεκεμβρίου :) β?

Επεξεργάστηκαν by Taniou
Διόρθωση

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Χάθηκα λίγο γτ είχα τον μικρό αδιάθετο, δ κοιμόμασταν καλά και δ είχα κουράγιο για τπτ! Ευτυχώς από χτες τον έχω στης μαμάς μ μέχρι και αύριο και έτσι χαλαρώνω και ξεκουράζομαι! Το μωράκι στην κοιλίτσα τα τραβάει όλα..χαχα! Σας διάβασα, σας ξαναδιάβασα αλλά δ θυμάμαι αναλυτικά...σκόρπια πράγματα...σορυ:oops:!

cPQop2.png2orjp2.png

Ροουζ ολα καλα με την καμπυλη!!!! Αυτο με το υγρο ρωτα τον γιατρο σου να δεις τι γινεται....

Μαρακι περαστικα του... Πολλες ιωσεις κυκλοφορουν. Να προσεχεις μην κολλησεις κι εσυ....

Με τις υπολοιπες τα λεμε κ φβ....

Δεν εχει καμια στα κοντα γιατρο;;; Να εχουμε νεα;;; Εμεις εχουμε την αλλη βδομαδα. Το δωματιο του μπεμπη ετοιμαζεται. Ειναι βαμμενο. Βαλαμε κ την συρταριερα. Επλυνα σιδερωσα και τακτοποιησα τα ρουχα του. Βαλαμε και τις κουρτινες. Περιμενουμε τελος του μηνα το κρεβατι να μπει κ το χαλι και να ειμαστε κομπλε!!!!!!

HmwTp3.png

Φουντούκι μου, θα βάλεις κ την κουνιάδα σου μέσα;;;!!! :tongue::tongue::tongue: Χαχαχα, ποιος στη χάρη της!!!

Ναι, τα μωράκια δεν μπαίνουν αυτομάτως, θέλει να τους βγάλουμε ΑΜΚΑ πρώτα, αφού δηλωθούν στο ληξιαρχείο που συνήθως υπάρχει μέσα στο μαιευτήριο, και μόλις πάρουμε το ΑΜΚΑ απ' τα ΚΕΠ τότε πάει ο άντρας σου στο ταμείο σου και δηλώνει και το μωρό στο βιβλιάριό σου!

Χαχαχαχαχαχα Τζο ευτυχώς δεν έχω κουνιάδα και δεν θα χρειαστεί να την βάλω στο δωμάτιο !

Χαχα κούνια ήθελα να γράψω με καταλαβατε!:tongue::tongue:

Tbinp3.pngNttep2.png

γεια κοριτσακια μου!

εγω πηγα χθες ενδοκρινολογο.οντως εχω διαβητη κυησης, μου εδωσε μηχανακι κ αναλυτικη διατροφη κ σε μια βδομαδα θα δει τις μετρησεις κ θα αποφασισει αν θα παρω ινσουλινη η οχι. οποτε μαζι τανιου μου θα μετραμε υδατανθρακες! μια χαρα το μπεμπακι σας θα το παρακολουθειτε ολοι μαζι κ γυναικολογος κ ενδοκρινολογος κ ολα θα ειναι μια χαρα. εμενα αυτο μου ειπε χθες ο ενδοκρινολογος οτι κ οι μετρησεις να ειναι τελειες δεν φτανει πρεπει να ειναι συνδιασμος με τους υπερηχους.

ροουζ προληπτικα σε εβαλε ο γιτρος να την κανεις κ καλα εκανε κατα την γνωμη μου κ τελεια που ολα ειναι καλα!!!

φουντουκακι!!!καθυ μου!!!αντε ετοιμαζεστε κ εσεις σιγα σιγα!!!

μαρακι περαστικα σας!!!

αχ ωραια τζο μου που χαζευεις το δωματιο...

καλημερα σε ολες!!!!

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...