Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχαχαχαχα έκανα τικερακι επιτέλους ο άντρας μου βασικά το έκανε!! Μου αρέσει!!! Γεωργία θα το δεις πιστεύω αυτή τη φορά!! Τέλεια!!

αχ τελειο! θελω κι εγω αλλα δε μπορουσα να κανω! πως το εκανες?

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Κοριτσια καλημερα. Αν πατε στην 1η η στη 2η σελιδα θα βρειτε τα βηματα. Τα ειχε γραψει η Josephine για μενα αλλα ακομα δεν εκανα.

Με το τοξοπλασμα το γινεται ρε κοριτσια; Στις εξετασεις που εκανα ειχα αρνητικο και στα 2 ειδη. Αλλα μου ειπαν για γυναικα που προσβληθηκε απο αυτο και δεν το διεγνωσε ο γιατρος της και το παιδι γεννηθηκε με προβλημα. Και μαντεψτε μου ειπαν πως ειχε τον ιδιο γιατρο με μενα και τωρα ειναι στα δικαστηρια.. Αληθεια προτιμουσα να μην την ξερω την ιστορια...

HmwTp3.png

Καλημέρα κπρίτσια!!Πώς είμαστε σήμερα??kathie μου κι εγώ δεν έχω αντισώματα για τοξόπλασμα!Όπως και οι περισσότερες νομίζω....τι εννοείς οταν λες ότι δεν το διέγνωσε ο γιατρός της??Μόνο σε εξέταση αίματος δεν φαίνεται??Δεν το έδειξαν οι εξετάσεις της??Πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ανυσηχείς!Καλά πλημένα λαχανικά και όχι επαφή με κακάκια από κατοικίδια,!Φαντάσου οτι αφού είμαστε αρνητικές σημαίνει ότι δεν έχουμε κολλήσει ποτέ μέχρι τώρα,άρα δηλαδή πολύ απίθανό να κολλήσουμε τώρα!!Βέβαια λίγη προσοχή μόνο καλό μας κάνει!!

Πάω να κάνω τα γεμιστούλια μου!!Σας φιλώ!!!!

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφη παρεουλα!! Εμένα χθες το βράδυ με τάραξε το έντερο μου πονουσα , ευτυχώς τώρα μια χαρά!! Καθη μου εγώ σήμερα θα τις πάρω το απόγευμα τις εξετάσεις μου!! Μην ανυσηχεις έχω μια φίλη που την είχε πει ο γιατρός της να προσέχει αυτά που σου είπε ή Άννα κ κυλισαν όλα τέλεια!! Έχετε κατοικίδιο? Ο γιατρός μόνο από την εξέταση αίματος μπορεί να κάνει διάγνωση! Πως αλλιώς??

Γεια σου Άννα με το καλοκαιρινό φαγητακι σου!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!! Για το τοξοπλασμα: αν η λοίμωξη είναι παλιά είναι μια χαρά σημαίνει το πέρασες και δεν ξαναπερνας. Το πρόβλημα είναι αν είναι ενεργό στην εγκυμοσύνη. Το ίδιο ισχύει για τον κυτταρομεγαλοιο.

Εμένα με άφησε το έντερο ευτυχώς γιατί και γω υπεφερα φρικτά. Κατά τα άλλα εξακολουθώ συμπτώματα μηδέν.... Πφφφφ να πάω τη Δευτέρα να δω αν χτυπάει η καρδιά του γιατί νομίζω αρχίζω να φρικάρω. Μίλησα με το γιατρό και μου είπε στόχος είναι η γυναίκα να μην έχει ενοχλήσεις και το έμβρυο τη 16η βδομάδα θα γίνει 100 γραμμάρια. Την κοιλιά την νιώθω πρησμένη μόνο λόγω του εντέρου. Κατά τα άλλα μαλακή τελείως.... Αααα μόνο το στήθος μου θυμήθηκε να πρηστεί.... Πολύ κουφή εγκυμοσύνη λέμε. Η μέρα με τη νύχτα με την προηγούμενη.

AoL1p3.png

Βαλεντίνα μου σου λέω ότι θα είναι πολύ καλά το νινακι μην ανυσηχεις καθόλου!! Κ σου το λέω εγώ που είμαι τρομερά αγχώδεις κ με πιάνουν κ εμένα τέτοια χαζα!! Σκέφτομαι διάφορα άσχημα αλλά κάθε φορά είναι καλα το μωρακι!! Θα ακούσει κ την καρδουλα κ θα δεις κ ποδαράκια, χερακια !! Εγώ την πέμπτη έχω πάλι ραντεβού 2 του μήνα γιατί ο γιατρός θα λείπει μια εβδομάδα μετά!! Τι ώρα έχεις ραντεβού την Δεύτερα?

Tbinp3.pngNttep2.png

Βαλεντίνα, ώρες ώρες τα ίδια σκέφτομαι κι εγώ, λέω μα στ' αλήθεια μεγαλώνει κάτι εκεί μέσα; Και πού είναι, οέο;;;;;

Αλλά επειδή είμαι και λίγο τρελή του μιλάω κιόλας κάθε μέρα! Τώρα στο έντερο μιλάω, στο παιδί μου μιλάω, ποιος ξέρει...

Όλα καλά θα είναι, θα το δεις τη Δευτέρα και θα 'χει το μέγεθος μιας μικρής μπριζολίτσας!

vLmAp2.png FMoxp2.png

To καλό που του θέλω μην έπρηξα δύο μήνες τσάμπα με τα πεθερικα:tongue:. Εγώ δε του μιλάω γιατί με έχει νευριάσει αν θέλει ας μου μιλήσει με τον τρόπο του αυτό Χαχαχα (ηηηηη σκύλα μάνα κριος)!!!

Στις 6θα πάω. Λέω στο γιατρό τρώω κάνα πυτογυρο. Μου λέει το πρόβλημα είναι ότι δε δίνεις και σε μένα... Χαχα

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Όλα μια χαρά θα είναι Βελεντίνα μου!!!Απλά είσαι από τις τυχερές και δεν έχεις τίποτα!!Κι εγώ αυτή τη φορά έχω ελάχιστα πράγματα!!Μερικές μέρες τώρα δεν είχα τίποτα και από χθες πάλι πρήστηκε το στήθος και πονάω!!Καλέ ήταν που ήταν,τώρα εχει γίνει king size!!Τρέμε Πέμελα!!!

Έτοιμο και το φαγητάκι μου!!Κοπιάστεεεε κερνάω!!!Χαχαχχα....φου φουυυ!!Κρύωσε άτιμη πιπερίτσα να σε φάω!!

5cPOp3.png

Χαχαχαχαχαχα τρελοκομεία!! Βαλεντίνα μου θα πεισμωσει κ αυτό καντο κανένα χαδακι!! Πολύ πλάκα ο γιατρός σου μόλις πας Δεύτερα παρτου ένα να μην παραπονιέται!!

Άννα χαχαχαχαχαχα κ εμένα χθες έτσι μου βγήκε μια φορά!! Μάλλον το χαλασες!! Μου μυρισαν γεμιστές πιπεριές με τυρακι!! Μμμμμμμμ εγώ έφαγα πάλι ζυμαρικά δεν χορταινω με τίποτα 2 πιάτα έφαγα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Κορίτσια καλησπέρα σας..

είμαι νέα στην παρέα σας!!διαβάζω όμως τα νέα σας εδώ και πολλές ημέρες! Έχω κλείσει τις 12 εβδομάδες και προχωράμε... με ΠΗΤ μάλλον 03/01! Την Τρίτη 30/06 έχω την αυχενική και ανυπομονώ!! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...