Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!! Και εμένα ώρες ώρες φαίνεται φουσκωμένη η κοιλιά μου και άλλες πάλι όχι.. Μια μικρή διαφορά την βλέπεις.. Ωστοσο τα μωράκια μας είναι ακόμα χαμηλά. Οπότε δεν νομίζω να είναι από αυτό.. Μάλλον από έντερο.. Πρέπει όλες να κάνουμε τικεράκια σιγά σιγά να φαίνονται οι εβδομάδες μας να ξέρουμε ποια συμβαδίζει με ποια....

Να ρωτήσω ρε κορίτσια μήνα δεν αλλάζουμε την μέρα της ΠΗΤ; Δηλαδη εγώ που έχω 16/1 κάθε 16 δεν αλλάζω μήνα; Ή λάθος τα μετράω;

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας και απο μένα,

Γεωργία μου τι κάλα που περνάς έχεις και παρέα το νινί σου. Εγω κορίσια είμαι 10 βδομάδες έγκυος και έβαλα είδη 2 κιλά. Εγώ δεν έχω τάση για αλμυρά και πότε δεν είχα αλλά είμαι πολύ γλυκατζου. Η κοιλιά μου φαίνετε πιο πολύ σαν να πάχυνε αλλά είναι μαλακή. πίσης παρατήρησα να πρίζοναι τα πόδια μου. Στη πρώτη εγκυμοσύνη μουν πολυ πρησμένη και γιαυτο είχα βάλει πολλά κιλά. Αυτές που έχουνε και άλλα παιδιά οι κοιλιές τους φαινονται πιο γρήγορα. Στην πρωτη εγκυμοσηνη είχα κοιλίτσα απο την 18 βδομάδα. Στην δεύτερη ούτε που φαινόταν να είμαι έγκυος μέχρι τον 8 μήνα.

Josephina να ζήσετε!!!!!!!!!!!!!!!!! Εχετε επαιτιο

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Καθη μου εγώ έχω ΠΗΤ στις 22.01 αλλά το σάββατο αλλάζω βδομάδα. Μετρας απο την πρωτη μέρα της προηγούμενης σου περιόδου. Εγώ είχα την τελευταία μου περίοδο τις 17.04 και αυριο θα κλείσω 10 βομάδες. Μπορεις να το βρείς το ίντερνετ και στα τικράκια

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Κάθυ κ εγώ αυτή την απορία έχω ποτέ αλλάζουμε μήνα!! Εμένα μου είπε ότι στον μήνα μου μπαίνω 10\1 άρα κάθε 10 του μηνός αλλαζω μήνα!!??? Έτσι ?? Κ εμένα το έντερο μου χαλιά μπορεί κ γι αυτό να είμαι πρισμενη!! Θεανώ κ εγώ μια από τα ίδια!! Αλμυρά αλλά δεν μπορώ να φάω φοβάμαι μην κάνω κατακράτηση υγρών! Μήπως γι αυτό πριστηκες?

Tbinp3.pngNttep2.png

Βδομαδα αλλαζω καθε Σαββατο κι εγω. Αλλα δεν νομιζω να παει με την περιοδο γιατι δεν ξερουμε ακριβως τη μερα της συλληψης. Εγω νομιζω παντως ετσι παει. Αρα εσυ Φουντουκι καθε 10 αλλαζεις λογικα.. Κι εγω ψοφαω για αλμυρα παρολο που ειμαι γλυκατζου. Τα σπορια τα εχω ψοφησει... Κι εγω τις πρωτες βδομαδες ειχα χαμηλη πιεση. Τωρα ειμαι καλα ομως!

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγω παλι εχω ακουσει δυο εκδοχες για το ποτε αλλαζεις μηνα.

α) βαση της ΠΗΤ, δλδ αν εχεις ΠΗΤ 20/1 αλλαζεις καθε 20 του μηνα

β) στην τελευταια περιοδο προσθετεις +10, δλδ αν ειχες τελ περιοδο 20/4 +10 αλλαζεις μηνα καθε 30....

Τι να πω...μαλλον το πιο στανταρ πλεον ειναι να μετρας με βδομαδες...

H8Y5p2.png

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ!!! Ό,τι επιθυμείτε κι εσείς και με το καλό τα μωράκια μας!!!

Κι εγώ ξέρω ότι μήνα αλλάζουμε την ημερομηνία της ΠΗΤ, είναι πιο ακριβές από την τελευταία περίοδο. Παρ' όλο που κι η ΠΗΤ σιγά μην τηρηθεί, αλλά πάνω-κάτω. Μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά αν το ψάξετε στην εγκυμοσύνη κάποιοι μήνες έχουν 5 εβδομάδες, οπότε ο τελικός λογαριασμός βγαίνει.

Φουντούκι μου, κι εγώ χαίρομαι πολύ που είμαστε κοντά κοντά. Κάτι για αγόρι μου "μυρίζει" κι εμένα! Γιατί ποτέ δεν ήμουν του αλμυρού και τώρα ψοφάω για αλάτι, την βλέπω την κατακράτηση να μου 'ρχεται κι εμένα! Θέλω όλο τυριά, κρακεράκια, τέτοια πράγματα! Άνοιξα τις μανούλες Φεβρουαρίου μπας και ξεμυτίσει καμιά ακόμα κοπέλα, αν θες γράψε κι εσύ, αν και νομίζω θα παλατζάρουμε ανάμεσα σε Ιανουάριο-Φεβρουάριο γιατί είμαστε πολύ αρχή ακόμη. Λόγω του 2016 και που δεν υπάρχει ενότητα "κόλλησε" η υπόθεση και δεν βλέπω νέες εγκυμοσύνες!

Βάλτε τικεράκια, κορίτσια μου, να συνεννοούμαστε! Κάθυ, κι εσένα για αγόρι σε βλέπω αν ισχύει η φήμη που λέει το φουντούκι! Βαλεντίνα, κι εσένα!

Θεανώ, δηλαδή στις δυο σου κόρες είχες τελείως διαφορετικά συμπτώματα στην εγκυμοσύνη, στη μια άργησε η κοιλίτσα στην άλλη πετάχτηκε γρήγορα; Άρα ούτε αυτό βοηθάει για να υποθέσουμε φύλο!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλύτερα λέω κορίτσια να το πάμε με τις εβδομάδες γιατί είναι πιο σίγουρο!! Εγώ με την Josephine το παίζουμε σε διπλό ταμπλό γράφουμε κ στα δύο parents cafe!! Χιχι κεγω Σάββατο αλλαζω εβδομάδα θα έρθει ο άντρας μου να με βοηθήσει να κάνω τικερακια για να ξεμπερδευομαι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Να μαι κι εγώ!!!!Όλες πάμε καλα απ ότι βλέπω κοριτσάκια μου!!Εγώ η καιμένη τι να πω....η κοιλιά μου είναι κοιλιάααααα!!!Μεγάλη!!Έτσι ήμουν στον πέμπτο!!Το πρωί είναι λιγότερο φουσκωμένη βέβαια!!Ο γοατρός μου είπε ότι το έντερό μου κάνει χαμό εκεί μέσα,οπότε τα πολλά είναι απ αυτό!!Όσο για τα γλυκά,στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ήθελα πολύ να τρώω γλυκό.....!!Όχι ποσότητες απλά κάθε μέρα το ήθελα πολύ το γλυκάκι μου!Και τελικά.....αγοράκι!!Τώρα αν και γενικά εχω την ίδια εγκυμοσύνη,δεν μπορώ να φάω γλυκό...μου φέρνει μετά μια πολύ άσχημη γεύση και μου ρχεται αναγούλα...οπότε το χω ρήξει κι εγώ στα αλμυρά!!Βδομάδα αλλάζω κάθε δευτέαρα και γενικά τους μήνες τους μετράω με τις εβδομάδες!Με βολεύει καλύτερα!Το πρώτο τρίμηνο τελειώνει στις 13 εβδομάδες!Μετά ο πέμπτος,ο έβδομος και ο όγδοος μήνας έχουν απο πέντε εβδομάδες και ετσι βγαίνει ακριβώς ως την πητ μας!!Αυτά τα ολίγα είχα να πω η πολυλογού!!Αααα τικεράκι δεν μπορώ κι εγώ να κάνω!Το φτιάχνω,αλλά μετά δεν μου βγάζει επικόλληση...ίσως επειδή είμαι από το ταμπλετ...!

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια να απαντησω σε ολες! η δικη μου κοιλιτσα τουλαχιστον φαινεται λιγακι φουσκωμενη αν και χωρις να εχω ουτε μια ναυτια ουτε εναν εμετο εχασα 2 κιλα! δεν ξερω τι παιζει :P παντως θελω να τρωω πολλα γλυκα, περιμενα στις εξετασεις να δω τιποτα γλυκοζη η ζαχαρο ανεβασμενο και ηταν κατω απο το φυσιολογικο οριο!! γενικα ειμαι αναποδη :P μαλλον γι αυτο θελω να τρωω πολλα γλυκα! παντως λετε να εχω κοριτσακι???

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Γεια σας κορίτσια!! Άννα κ εμένα το έντερο μου είναι κ ώρες ώρες είμαι πολύ φουσκωμένο!! Ε κάποια στιγμή θα φουσκώσει από νινι που θα πάει!!

Γεωργία μπορεί και να είναι κοριτσάκι θα δούμε αν ισχύουν οι φήμες εσένα στην αυχενική δεν σου έδωσε πιθανότητα?

Tbinp3.pngNttep2.png

Γεια σας κορίτσια!! Άννα κ εμένα το έντερο μου είναι κ ώρες ώρες είμαι πολύ φουσκωμένο!! Ε κάποια στιγμή θα φουσκώσει από νινι που θα πάει!!

Γεωργία μπορεί και να είναι κοριτσάκι θα δούμε αν ισχύουν οι φήμες εσένα στην αυχενική δεν σου έδωσε πιθανότητα?

οχι δε μου ειπε τιποτα! και εγω δεν ρωτησα γιατι ειχα δει κατι στις εξετασεις που με τρομαξε και μεχρι να δω μετα το γιατρο μου να τον ρωτησω και να μου πει οτι δεν ειναι απολυτως τιποτα ειχα φρικαρει και δε σκεφτομουν καν το φυλο του μωρου

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...