Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημερα καλημερα!!!! Προσπαθησα χθες να μπω να σας πω τα νεα αλλα επεσα σε φαση εργασιων στο site. Πηγαμε χθες στον γιατρο και επαθα πλακα!!! Ολα ειναι καλα. Δοξα τον Θεο!! Το σπορακι μας εχει χερακια και ποδαρακια και ηταν πολυ ζωηρ. Εδινε μπουνιες και κλωτσιες. Στο τελος ηρεμησε. Ειναι 3.63 εκ.και ειχε 174 παλμους!!! Ολα πανε οπως πρεπει μας ειπε ο γιατρος. Κλεισαμε την αυχενικη σε 3 εβδομαδες. Ειμαι πολυ χαρουμενη κοριτσια!!!!!

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!! Τι νεακια? Μόλις γύρισαν από το μικροβιολογικό πηγα έκανα τις πρώτες μου εξετάσεις μόνο 2 σελίδες!!

Ααα καλη αρχη και καλα αποτελεσματα να εχεις γλυκια μου!!!! Θα τα συνηθισουμε...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!! Αχ σημερα εκανα το πρωτο μου μπανακι με νινακι στην κοιλιαα!! Ηταν λιγακι κρυα αλλα ωραια!! Τωρα που μπαινω στον 4ο αρχιζω και πιστευω οτι θα κανω μωρακιι

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Καλημέρα! Γιωργία, ζηλεύω!!! Άντε να πάω κι εγώ επιτέλους! Να ρωτήσω, πότε αρχίζουν και φουσκώνουν οι κοιλίτσες; 4ο και σου έχει φουσκώσει καθόλου; Φαινόμαστε έγκυες;

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Μπανακι κι εγώ θέλω αλλά με αυτόν τον καιρό που.... Σήμερα μας έριξε μια βροχή τρελή!!!! Τυπικά το τρίμηνο Jo κλείνει τη 12η βδομάδα όμως ουσιαστικά την 14η. Αύριο κλείνω τη 12η και έχει ελαφρά στρογγυλεψει. Μπορεί όμως να είναι και από το έντερο. Εξαρτάται και από τον σωματοτυπο

AoL1p3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!! Ναι καλά λέει ή JO ή πιο προχωρημένες πείτε φουσκοσατε? Κ εγώ θέλω μπάνιο αλλά κ φοβάμαι λίγο κ ή κοιλιά μου μοιάζει σαν να έχω κατεβάσει 20 μπύρες κ όχι εγκυμοσύνης αν κ γενικά πάντα ήμουν αδύνατη !! Κορίτσια αποτρίχωση μπικίνι κανετε? Εγώ έχει ένα 2 μηνο κ παραπάνω τα τρώω όλα αναλατα μου το είχε πει ο γιατρός πριν καν ξεκινήσουμε την εξωσωματική! Έχω όμως όρεξη πολύ για πατατακια πιτσινακια κ γενικά αλμυρά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Φουντούκι, κι εγώ για αλμυρά έχω όρεξη! Μήπως έχεις χαμηλή πίεση; Εγώ έχω χαμηλή και έτσι το εξηγώ. Αν και γενικώς πάντα ήμουν του γλυκού, τώρα όλο τυρί, πίτσα, τοστ θέλω να τρώω! Αδύνατη κι εγώ και με κοιλιά πλάκα και την περιμένω να ξεπεταχτεί πώς και πώς!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Ναι έχω χαμηλή πολύ κιόλας μπορεί γι αυτό αλλά ο γιατρός μου είπε ότι στην εγκυμοσύνη οι ορμόνες ανεβαίνουν κ έτσι ή κατακράτηση είναι σίγουρη αν τρως αλμυρά!! Κ ενώ τρώω αναλατα έχω φουσκώσει σαν μπαλονακι!! Φήμες λένε ότι αν σου τρώγονται αλμυρά έχεις αγοράκι! Άντε να δούμε! Άντε να αρχίσουμε να βλέπουμε κάνε φύλο! Ευτυχώς JO είμαστε μαζί Φεβρουάριο κ θα έχω μέχρι τέλος κάποιον να συμβαδιζουμε! Πεινατε συχνά κορίτσια? Εμενα κάθε δύο ώρες με πιάνει λιγουρα αν δεν φάω με πονάει το στομάχι! Αλλά μόλις φάω τρεις τέσσερις πιρουνιες γρήγορα σκαω!!

Βαλεντίνα έχει ένα Βαρδάρη στη Θεσσαλονίκη τα πήρε όλα κ τα σήκωσε!! Μόνο για μπάνιο δεν είναι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...